2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar benim yavrimin hareketleri çok can yakıyo artık! karnım sürekli sivriliyor ya? hep taş gibi offf bi tuhafım

Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum

canımmm doğum gunun mü senin bugünn aaaaa
NİCE YILLARAAA=)
deniz sen ben peşpeşe demek ki=))
yarında benim hepi börtdeyim koca kadınlar olduk artık...

Saol canım benim seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle sağlıklı sıhatli uzun ömürler :)

Kız ne diyosunnn sen
Bu ne dikkatsizlik yaaa
Cok sinir oldum şuan..
Allah korumuş Cnm
Saol deniz kusura bakma senin mesaji simdi gordum.iletilerde cikmadi. Bu arada yeni sezeryan tarihi olarak 25 kasim dedi onu yazmayi unutmusum
Cnm uzulme huma ne zaman gelmek istiyosa o zaman gelsin belli ki daha gelmeye hazir degilmis.

Merhaba anneler we anne adayları bugunle tam 38+0 oldm. kasım sonu aralik başı dogumum nasipse 26sında. artk dogurmak ıstiorum bebisimi özledim yaa. sizler ne durumdasınız ''heycandorukta''

Selam kıZLar uyku tutmadı yine canımda sıkıldı aslında gece lavaboya kalktım pembe bir akıntı geldi ve devam ediyor kalktıkça daha 33+4üm bir sorun olur mu acaba ya üstelik sabah okul var haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım umarım sorun yoktur sabah doktoru arıxam

ewet ellerimde de var romatizmal ağrı gibi ve midem acayip yanıyor duramıyrum off kızlar cuma günü kontrol war bakalım doktor ne diycek

Aman canım pembe akıntı varsa ihmal etme ve kendini çok yormadan doktora görün derim...

Gunaydınnnnn
Sabah 7:30 da uyandım.
Herkes iyidir umarım.

Ya kızlar agresifmelek nerde?? Doğurdu mu acaba sesi çıkmıyor

Cnm muhtemelen de unu aramışsındır. Belkide şuan hastanedesin
Bizi haberdar et.
Guzel haberlerini bekliyoruz canım.

aaaa
bu nasıl bir sorumsu<luk olmuşş. allah korumuş sizlewri...

bende artık iznimi dört gözle bekliyorum.
çok hareketli kızım.. oğlumda hiç böyle olmamıştım.

ikinci gebelik daha yorucu oldu yaş geçiyor ondan mı acaba. saçımın beyazıda arttıı
bu kız gelmeden beni yıprattı :d

doğum yapan arkadaşlar varmış hayırlı olsun darısı bizlere kolay doğumlar olsun inşallah...

kızlar benim yavrimin hareketleri çok can yakıyo artık! karnım sürekli sivriliyor ya? hep taş gibi offf bi tuhafım

aynen benimkininde hareketleri çok can yakıyor özellikle akşam ve gece yatarken.... iyice geriliyor. bazen ağlıyorum bile...

bu arada ben nst ye hiç girmedim hiç göndermedi dr.. 10 gün sonra kontrolüm var o zman yollar herhalde.

Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum

Kızlar karınlarınızın taş gibi olması bebişlerinizden kaynaklanmıyormuş. Bunlar rahim kasılmaları hatta NST'de bu kasılmalarla (uterus kasılmaları) bebeğin kalp atışlarına paralel olarak bakıyorlar. Benimde bu kasılmalarım arttığı için 33+0'da 1,5 hafta önce hastaneye yattım. Artı kasılmalar ağrılı ve sancılı olduğu da için. Şimdi nidilat kullanıyorum. Eğer sizin de sıklaşırsa araları 2 dakika civarı olursa mutlaka doktorunuza haber verin.

Evet Cnm 3 cm yakın açılmam varmış neyse ki nst iyi çıkınca eve geldik
Valla bir gün bile fazla dursa içerde kardır
Erken dogmasında bebeğim

Çok geçmiş olsun denizcim.. Dikkat et kendine.. Bebişinde hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inşallah..

Canım iyi ki doğmuşsun :))
Bebişinle ve eşinle upuzun sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun..
Öpüyorum çok

valla doğuran doğurana .
Doğurdum dese şaşırmicam artık.. Umarum yinede daha doğurmamıştır.

Esracım hiç gözükmüyorsun..
Kızına isim buldunuz mu adı ne olcak
Hepimiz doğurmaya başladık vallahi :)
Allah guzel dogum hikayeleri paylaşmamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…