Hepimizin Allah gönlüne göre versin canımm.Amin inşallah.
tüm güzel dualarınız dilekleriniz hepimiz için geçerlii....
Bende en kocamanından öpüyoreeee=)
ohhh ne tatlııısınız=)
kızlar benim yavrimin hareketleri çok can yakıyo artık! karnım sürekli sivriliyor ya? hep taş gibi offf bi tuhafım
canımmm doğum gunun mü senin bugünn aaaaa
NİCE YILLARAAA=)
deniz sen ben peşpeşe demek ki=))
yarında benim hepi börtdeyim koca kadınlar olduk artık...
Saol deniz kusura bakma senin mesaji simdi gordum.iletilerde cikmadi. Bu arada yeni sezeryan tarihi olarak 25 kasim dedi onu yazmayi unutmusumKız ne diyosunnn sen
Bu ne dikkatsizlik yaaa
Cok sinir oldum şuan..
Allah korumuş Cnm
Cnm uzulme huma ne zaman gelmek istiyosa o zaman gelsin belli ki daha gelmeye hazir degilmis.Kızlar bende evdeyim suan ama dogum yaptigim için değil sancim gitti3 nst m de cok guEldi surekli sancim artti ebe geldi bpyle debam edersen suni sanciya gerek kalmicak gibi görünüyor dedi annemle sevindik falan uyudum ben sanci arasinda benim sanci odamin yan tarafina bebekleri getirip hazirliyorlarmis uyurken yeni dogan bebegin cigliklari yla uyandim uyku sersemi odaya kediler girdi kavga ediyorlar sandim sonrada sancim gitti acilmam durdu doktorumda sana suni sanci vermek istemiyorum dedi. Ne zaman dogacaksa dogsun dedi suni sanci berip su anda bebegi yipratmak istemiyorum dwdi benimdw psikolojim allak bullak oldu eve geldik okadar hazirlamistim ki kendimi eve Hüma ile donmeye doğum olmayinca alt ust oldum eve geldik yine ufak ufak basladi sancim bu sefer su veya kanama gorene kadar evdeyim cok Üzgünüm
şok içinde okudumm yaaa
o nasıl bir hata ya
sen bilmesen somasan ne olacaktı acaba?
hiç gülmem ağlarım bbu olaya yani
rezillik dr olmuş bir de bunun şakası var mı.nasıl panik olmuşsundur yazık..
neyse ki sağlıklısınız cnm buna şükür...
Valla sorma anil bugunu asla unutmam heralde yasadigin o panik ve stresi allah bilir.
Anilcim bu arada nice mutlu yillara allah oglusun esinle beraber mutlu saglikli sikintisiz yillar gecirmenizi dilerim
Selam kıZLar uyku tutmadı yine canımda sıkıldı aslında gece lavaboya kalktım pembe bir akıntı geldi ve devam ediyor kalktıkça daha 33+4üm bir sorun olur mu acaba ya üstelik sabah okul var haftaya kadar çalışabilir raporu almıştımumarım sorun yoktur sabah doktoru arıxam
kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)
Selam kıZLar uyku tutmadı yine canımda sıkıldı aslında gece lavaboya kalktım pembe bir akıntı geldi ve devam ediyor kalktıkça daha 33+4üm bir sorun olur mu acaba ya üstelik sabah okul var haftaya kadar çalışabilir raporu almıştımumarım sorun yoktur sabah doktoru arıxam
kızlar bugün ilk defa nts ye girdim. sağolsun kızım çok hareketli olduğunda normalde 20 dakkada bitmesi gerekirken bizim ki 40 dakka bakıldı. asıl olay bundan sonra başladı nts sonucunu dr götürdüm. doktorla konuşurken ben sezeryan olmayı düşünüyorum dedim. doktorda o zaman seni bugün sezeryana alalım hemen dedi.ben şaka yaptıgını düşündüm ama gayet ciddi bi şekilde zaten herşeyi tamam zamanı gelmiş en geç yarın sezeryana alıyım seni dedi. bende bir panik hiç bişey hazır değil onu bırak kımse yok yanımda ben istanbuldayım ve burda ne benim nede eşimin hiç bir yakını yok.kafamdan neler neler geçiyor bir yandan korku endişe bir yandan heyecan kalbim durcak.anneme haber verdim annemde bir panik yapmış(hatta bu gece otobüse binerim diye düşünüp babama yemek yapmaya başlamış ki yemeğe de karabiber yerine kimyon koymuş iki defa farklı yağ koymuş :) ) neyse doktor beni kan tahliline ultrasona gönderdi sonuçları getir dedi. gittim kan tahlilini yaptırdım.pıhtılaşma süresine falan bakıyorlar.ultrasona girdim bebek normal bir sorun yok dedi. sonuçları doktora götürdüm. doktor sonuçlar iyi dedi eşinle konuştun mu yarın alıyor muyuz seni sezeryana dedi. bende tamam da dedim bebeğin çiğerleri gelişmiş midir dedim. doktorda tabiki 40.haftadasın falan dedi bende yok ben daha 36. haftadayım dedim. nasıl olur dedi ben yanlış kişiye mi baktım dedi ben bilmem ama ben 36. haftayım dedim. tekrar benim kayıtlara baktı. vee doğum tarhini yanlış girmiş normalde doğum tarıhım 12.12.2013 olması gerekirken doktor kayıtlara 11.11.2013 yazmış. ondan sonra çokk özür diledi senide panıklettim falan dedi.
her neyse gerçekten çok panik yaptım ve ben çiğer gelişimini sormasam yarın beni sezeryana alacaktı.ve bebeğimin çiğerleri henüz gelişmemiş olcaktı. allah bebeğimi korudu. şimdi bu olaya güler misin ağlarmısın
kızlar benim yavrimin hareketleri çok can yakıyo artık! karnım sürekli sivriliyor ya? hep taş gibi offf bi tuhafım
gunaydınnnnn
Sabah 7:30 da uyandım.
Herkes iyidir umarım.
Ya kızlar agresifmelek nerde?? Doğurdu mu acaba sesi çıkmıyor
Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum
Evet Cnm 3 cm yakın açılmam varmış neyse ki nst iyi çıkınca eve geldik
Valla bir gün bile fazla dursa içerde kardır
Erken dogmasında bebeğim
cnm herkes aynı anda aodaya girmez zaten
posta posta girerler
bebeğe gelece mikrobu da önleyemezsin. sevmeyn gelmeyin diyemezsin maalesef
benim de aynı sorun var aa ben dert etmiyorum.sadece hediyeliklerim yetmeyecek o da yetmezse yetmesin adı üstünde hediyelik
kısmeti olan erken gelir kapar=)
evet aşure canımcım=)))
sz planı yapın ben uyiim bana soran yok baksana=))
yumurtlama tarihimşde vereyim günümü söyleyin delülerr=)
yirim sizi bana her plan uyar=)
canımmm doğum gunun mü senin bugünn aaaaa
NİCE YILLARAAA=)
deniz sen ben peşpeşe demek ki=))
yarında benim hepi börtdeyim koca kadınlar olduk artık...
valla doğuran doğurana .
Doğurdum dese şaşırmicam artık.. Umarum yinede daha doğurmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?