2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

evet güçlü sayılırım.imtihanlarım fazla sadece.çocukluğumdan beri hep milletin ağzına dolanacak bi derdim olmuştur :) napalım.

Eğer henüz 35. Haftada tarif ettiğiniz şiddette ağrılarınız varsa ve sertleşmeleriniz bence doktora görünün derim... Dikkat edin geçmiş olsun...

Wc ye kalktım uykum kaçtı 25 dk da kalkabiliyorum çünkü :))
Ee haliyle uyku fln kalmıyor

Ne guzel sohbet etmişsiniz canlarım ben uyumuşum
Akşamları yatağa geciyorum biraz ruhumu dinlendrmek için
O zaman hemen uykum geliyor
Sabah 7:30 da kalkınca :/

Yine alıntı yapamıyorm :/
Bisi olmuş telefona
Size cvp yazacaktım neyseeee artık
Sabaha cevaplarım

çok sancım var.. sağ bacagım belımden ayrılıyo sankı.. basenlerıme vuruyo agrısı tarifsiz bişey.. acım var ama aglatacak kadar değil. ilk dogumum suni sancı oldugu ıcın ayırt edemıyorum ki adet agrısı gıbı alt karın bölgemde agrım var dun gecede yatakdan kaldırdı aynı agrı ama uzanınca gecti.. gercek dogum sancısı pozısyon değiştirmeyle gecmıcegı ıcın yatıp uyudum suan uyku haram gıbı akıntımda cok fazla wc gıdıp gelıyorum sureklı nişanmı su mu falan dıye ama normal beyaz sarımsı akıntı ama daha sulusu.. off artık ne olucaksa olsun cok yoruldumm

Canlarim bende sizin gibi düşünüyorum. Kızımızı asla hirpalayip dogurmak istemem. Doktorumla konustuk dun geve yuzde yuz sezeryan demiyorum dedi . Son kontrolu pazartesi yapariz catinin musade ettigi kadarsa eger bebisin gelisimi normal yaparsin ama sancinla acilman olmuyor dedi pazartesi günü ne mühlet verdi eger dogum olmazsa sezeryan sali yada en gec çarşamba olcak dedi. Ağrılar artarsa bugun tekrar gidicem tekrar muayene edecek. Ama hic umidim yok dun gece muayene eden ebe hiç normal doğum hayali kurma dedi . Benim nornal dogum isteme sebebim uazmistim daha önce oglumun olecegini bile canli canlı dogum yaptirdilar o aci anlari yasattilarr bana . Simdide kizimi sevmek ocin dogurmak istiyorum ilk ben kuvaklamak istiyorum . Ama nasip diyelim ümit kalmadi icimde hemde korktum zaten. Elhamdulillah bizi bugunlere getkren Rabbimize nice insan var evlat kokusuna hasret . Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Kimseye wvlat acisi yasatmasin .

cok fena diş ağrım var dün akşamdan beri diş etim kıpkırmızı olmuş, napıcam bilmiyorum , gece farkında olmadan yanağımın etlerini koparmışım :S

cok fena diş ağrım var dün akşamdan beri diş etim kıpkırmızı olmuş, napıcam bilmiyorum , gece farkında olmadan yanağımın etlerini koparmışım :S

Canim ben disciye gittigimde sordum . Hamileyken kemiklerde yikim oluyormus kalsiyum yikimi mi ne oyle bisey desi dis ipi kullanmak iyi gelir dedi . Bende kullandiktan sonra xok iyi gekdi ara ara kanadigi zaman kasindigi zaman kullanıyorum rahatlatiyor tavsiye ederim:13:

Al benden de o kdr canım..!
Aynı şeyleri yaşıyoruz
İyiki buradayız varız... Birbirimize destek olabiliyoruz
Sabır cok az kaldı cnm..

Al benden de o kdr canım..!
Aynı şeyleri yaşıyoruz
İyiki buradayız varız... Birbirimize destek olabiliyoruz
Sabır cok az kaldı cnm..

Kızlar ben artık uyuyamıyorum yaa canım çok yanıyor ağrılarım çok var ve nefes alamıyorum sanki boğazım nefes aldıkça yanıyor sanki nefesim yetersizmiş gibi napacam böyle normalmi sizce bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…