önerebileceğiniz film var mı?
güzel miii onu mu izlesek.şu Show da ki dizi gibi değil di mi ona uyuz oluyom ben=))dikkat bebek var :))
güzel miii onu mu izlesek.şu Show da ki dizi gibi değil di mi ona uyuz oluyom ben=))
güzel miii onu mu izlesek.şu Show da ki dizi gibi değil di mi ona uyuz oluyom ben=))
dikkat bebek var :))
olumsuz şeyler anlattığını düşünme yaşadığın sıkıntıları anlatıyrsun cnm
bizde görüyorsundur burada alakalı alakasız şeyleri anlatıyoruz sıkıntılarımız da
ama sen çok güçlü bir kadınmışsın bebeğinde öyle maşallah
artık tehliken de kalmamıştır.
doğum tarihini beklemek kalmış ne güzel.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
dualarımız tüm hamişlerle olduğu gibi seninle de olacakRabbim haırlı doğumlar nasip etsin hepimize..
arkadaşlar merhaba ben aralık annesiyim ama bu gece ilk kez yaşadıgım şiddetli sancılarım oldu . halada devam edıyor .gün içerisinde kalçamın ust kısmında sankı regl oluyormusum gıbı ondan ıkı tık şiddetli ağrılarla gecırdım gunumu bu sattlere kadar ağrım devam ettı şimdi ise başka sancılar geçiriyorum .doğum sancılarımın sanrım ilk aşamalarını yaşıyorum. korkmuyorum ama ılk dogumum olacağı için tedirginim sadece desteklerini bekliyorum. kasım çıksın bari beklesin azıcık daha
Merve çatın darsa normal doğumu zorlama derim.Allah korusun bebek sıkışır falan
sakın inat etmeyesin sezeryan olmucam iye arkadaşım.
dr larını kesin dinle.szeryan olsan ne olacak ki şimdi hepsi aynı..
bence şükredelim bu günlerimize geldiğimize ve hakkımızda hayırlısı neyse deyip dr lara teslim edelim kendimizi
ağlayıp üzülecek kadar büyük bir şey yok ki.allah beterinden saklasın
Merve cim biraz akışına bıraksan bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bırakalım sezeryan yapalım dese bile çok çok 10 gün bekletir yine alırsın kızını kucağına. Inan ki senin kadar bebekde üzülüyor. Eşinde üzülüyor. Hatta ailende üzülüyordur eminim. Biraz daha sabır canım az kaldı.
Anıla bende katılıyorum. Normal doğum riskin varsa bence de ısrar etme canım. Yine tabiki senin karar vereceğin bi durum.
Gunaydınnnnn
Oğlum geldi beni öperek uyandrdı
Herkese iyi hafta sonları
cok fena diş ağrım var dün akşamdan beri diş etim kıpkırmızı olmuş, napıcam bilmiyorum , gece farkında olmadan yanağımın etlerini koparmışım :S
çok sancım var.. sağ bacagım belımden ayrılıyo sankı.. basenlerıme vuruyo agrısı tarifsiz bişey.. acım var ama aglatacak kadar değil. ilk dogumum suni sancı oldugu ıcın ayırt edemıyorum kiadet agrısı gıbı alt karın bölgemde agrım var dun gecede yatakdan kaldırdı aynı agrı ama uzanınca gecti.. gercek dogum sancısı pozısyon değiştirmeyle gecmıcegı ıcın yatıp uyudum suan uyku haram gıbı akıntımda cok fazla wc gıdıp gelıyorum sureklı nişanmı su mu falan dıye ama normal beyaz sarımsı akıntı ama daha sulusu.. off artık ne olucaksa olsun cok yoruldumm
Al benden de o kdr canım..!
Aynı şeyleri yaşıyoruz
İyiki buradayız varız... Birbirimize destek olabiliyoruz
Sabır cok az kaldı cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?