gizem senin hamilelik takvimini okumasam hayatta aklıma gelmezdi çantaya makinayı koymak!!uyumak yatmak eziyet olmaya başladı gece olmasa hiç:26:
Eşim acıktı tost mu yapsak dedi.kalktım bi tane kendisine bi tane kendime yaptım
geldim 2 si aynı tabakta.
"bi tanesinin yarısı paylaşabilirim" dedi
"Allah razı olsun " dedim gülüştük.anladı zaten birini kendime yaptığımı.
neyse ben yarısını yedim kalan yarısını ona verdim yazık kıyamam dedim.hem geç oldu bu saatte yemiim diye
ayy adamın elinden kaydı halıya düştü tost=)
tüy içinde kaldı."ne gözün varmış ya" didi=)))
heheh oysa ki yoktu aslında=pPppP
uyumak yatmak eziyet olmaya başladı gece olmasa hiç:26:
gizem senin hamilelik takvimini okumasam hayatta aklıma gelmezdi çantaya makinayı koymak!!
hemen konulacaklar listesinin en başına ekliyorum....
Bende uyuyamıyorum ya çişe kalkıyorum ya nefesim tıkanıyor ya midem yanıyor sağa sola dönerken ağırıyor çok karnım ah uh ede ede dönüyorum ancak 2 saat deliksiz belki uyuyorum..
Az kaldı inşallah bebeklerimiz gelincede uyuyamıcaz gerçi..
Diyorlar ya keyfini çıkar uyu nasıl uyuyalım..
Sanırım doğumdan sonraya hazırlık bu..
arkadaşlar merhaba ben aralık annesiyim ama bu gece ilk kez yaşadıgım şiddetli sancılarım oldu . halada devam edıyor .gün içerisinde kalçamın ust kısmında sankı regl oluyormusum gıbı ondan ıkı tık şiddetli ağrılarla gecırdım gunumu bu sattlere kadar ağrım devam ettı şimdi ise başka sancılar geçiriyorum .doğum sancılarımın sanrım ilk aşamalarını yaşıyorum. korkmuyorum ama ılk dogumum olacağı için tedirginim sadece desteklerini bekliyorum. kasım çıksın bari beklesin azıcık daha
düzenli sancılarmı canım onu bi takip et sancının geldiği saatleri not et düzenli aralıkta olması gerek doğum sancısı olması içinn
bu ilk aşamalar sanıyorum düzenli aralıklarla sancı dönemine ramak kalayım.
ama bu ılk sancılarda ağrılıymış meğer şiddetli acı verici ben daha ılkınde bu kadar panik durumdayım sancılar sıklaşınca napıcam ben
Canım yalancı sancılar dır büyük ihtimal kaç haftalık bebek..şekil değiştirnce azalıyorsa normal..arkadaşlar merhaba ben aralık annesiyim ama bu gece ilk kez yaşadıgım şiddetli sancılarım oldu . halada devam edıyor .gün içerisinde kalçamın ust kısmında sankı regl oluyormusum gıbı ondan ıkı tık şiddetli ağrılarla gecırdım gunumu bu sattlere kadar ağrım devam ettı şimdi ise başka sancılar geçiriyorum .doğum sancılarımın sanrım ilk aşamalarını yaşıyorum. korkmuyorum ama ılk dogumum olacağı için tedirginim sadece desteklerini bekliyorum. kasım çıksın bari beklesin azıcık daha
benim sorunum uykuya dalmak uyuduktan sonra deliksiz öğlen 1e kadar uyuyorum
hadi gözün adın canım arkadaşıKızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı nstye girdim sancım çıkmadı herşey yolundaymış çok şükür ... Oğlumu da gördüm ultrasonda dilini çıkardı bize :) haftaya tekrar gideceğiz bakalım :) Nst ücreti için 15 TL aldılar ...
Anılcım senin tosuncuk da iyiymiş çok sevindim canım ...
o da fenaymış yaaa..oldu yırtılacak diye üstümdekini de veremem hıh=//Hamişlerin gözü çok kalırmış herşeyde heheh
Arkadaşım hamileydi üstümde ne görse ay çok güzel bak vermezsen yırtılır diyodu çıkarıp üstümden veriyodum ne kadar doğru bilmiyorum..
ben kendi takvimim mi okumuyorum desem inanır mısın=//2 gün sonra kendi takviminde okuyup görürdün hayatım
öncelikle sakin ol :))
takvimin yok kaçıncı haftadasınız canım ?
Hahah Gizem hayranım sana maşallah vallahi ben deliksiz hiç uyuyamadım hamileliğimden beri
ben kendi takvimim mi okumuyorum desem inanır mısın=//
unutuyorum geri dönüp okuyorum falan=)
sizinkiler daha bi dikkatimi çekiyo..=))
35 haftadayım ama sancılar sıklaşınca not alamaya başlıcam doktor soracaktır kaç dk bır gelıyor dıye o anda nerden hatırlıcamda solıcemkı bu yuzden not alıcam mutlaka 2 hafta daha vaktım olmalı . aralık ılk haftası gıbı daha son gelişimlerinide tamamlasın oğluşum .daha erken
Ay benimde bebek için bu ayakkabılar nasıl bir tasarım inanamadım alan varmı acep..hadi gözün adın canım arkadaşı
anam yok benknin tosunluğu kalmamış eşim kızdı çocuk zayf kalmış diye
ben ne yapam yiyorum her şeyi balığı bile zorlayarak yiyorum..
Önemli olan sağlığı değil miiiiii.sağlıklı işte ...
onun dilini ısırırım ben ısırırım.bizimkide dilini çıkatmış parmağını emiyordu bok kafalı=))
o da fenaymış yaaa..oldu yırtılacak diye üstümdekini de veremem hıh=//
ayy ne çirkin pabuçlar hayatımda gördüğüm en rezil ayakkabılar.
ben kendi takvimim mi okumuyorum desem inanır mısın=//
unutuyorum geri dönüp okuyorum falan=)
sizinkiler daha bi dikkatimi çekiyo..=))
Didim şekerim Maşallah Maşallahben 1 kere tuvalete kalkıyorum o kdar ay maşallah de bide uyuyamasam çıldırırım heralde :26:
aa ben gözümü açar açmaz hemen okuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?