2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Kız nette gormuştum aynı şişeden hep yapıyorlardı bende vardı yaptım gitti

gözün aydın çok şükür herşey yolunda allah sağlık sıhhat versin uzun ömrlü hayırlı evlat olsun inşallah
Benimle günü yakın olan arkadaşlar!!!Sizin de böyle şikayetleriniz var mi??

canım ben de ağrı sancı belirtisi yok ama benım karnım ağrıyor bikaç gündür doktora da sormayı unutmuşum bunun doğumla alakası varmıdır ki herşey iyi deyince aklıma gelmedi sormak ama karnım arada sertleşiyor ağrı sancı yok

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar..
Benim bir sorum olucak.Malum kış annesiyiz.Hastane için iki pijama takımı aldım ben lohusa dönemine uygun. Merak ettiğim elbise tarzı geceliğe ihtiyaç olur mu? Benim alt tarafım çok üşür öyle kışın gecelik falan giyemem ama hastanede ihtiyaç olacaksa alayım diyorum siz neler aldınız?

canım sezeryanda da ihtiyaç oluyormuş dikişlere bakarken,,,, sonda takıldığında falan gecelik daha rahat diye tavsiyeler aldım. ama normalde ihtiyaç olurmu bilmem doğum sırasında hastaneden verilen önlük gibi bişey giyilıyor hastaneler sıcak oluyor ama doğumdan sonra bir üşüme gelıyormuşşş ben hem gecelık hem pijama koydum hangisi lazım olursa giyerım

hmm doğru sonda olayını düşünmemiştim ben. bi de gecelik alalım bakalım.

Yarım saat once bi aglama krizi tuttu
Eşim geç geldi sofrayı hazırladı
Yemeklerimi yapmıştım neyseki
Salatamı cok sever
Aşkım salatalık malzeme var ama yapamadım yaparmısın dedim
Yaptı sofrayı kurdu pilavımı bile kalıpla çıkarıp tabağa koymuş
Yerken ağlama tutuuu
Gecelerim cok zor geçiyor artık
Şikayet etmek istemiyorum aslaaa ama bu kdr zor geçeceğini bilmiyordum
Onlardan bahsederken gözyaşlarımı tutamadım
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Çok şükür bu günümüze ki yürüyor konuşuyor görüyor
Dokunuyoruz.
Allahım saglıgını kaybeden herkese şifa versin

Âmin canım şimdi duygusallık hat safhada olur geçecek bu günler inşallah ah nazımı yapacak canım yandığında yardım isteyecek yanımda eşimde olmadı allaha kimseyi kimseye muhtaç etmesinnn:2::2::2:

Kuluncum o kdr ağrıyor ki
K validem geldi krem sürdürdüm masaj yaptırdım
Of Allahım sen güç kuvvet ver bizlere

Kızlar doguma gidenler oralarda bizlereede dua edin

benimde sol kuluncum ağrıyo eşime ovduruyorum sürekli

ağlama deniz ya benide ağlatıcaksın bak zor sabhrediyorum zaten bu ağrılara sızılara...

benimde sol kuluncum ağrıyo eşime ovduruyorum sürekli

ağlama deniz ya benide ağlatıcaksın bak zor sabhrediyorum zaten bu ağrılara sızılara...

Ağrılara değil...
Yetememek beni yıpratıyor yapamamak
Aral var evde onunda ilgiye ihtiyacı var
Su halimle elimden geldiğince ilgileniyorum
Oyunlar oynatıyorum
Ama eşime sofra hazırlayamamak bide öyle guzel hazırlayıp sunması
Cok duygulandm
Saglık ne kdr önemli imişşş bi kez daha şükrettim.
Bugün suremi bile okuyamadım
Çöküktü moralim

Aminnnnnn Cnm.
Senin işin daha zor
Valla Allah razı olsun k validemden sürekli geliyor yardım ediyor
Akşam üzeri gelio mutfağı topladı ben yemek yapmıştım
Tabi dağılmıştı

Kızlar 2 saat süren kasılmam oldu az önce.şimdide sancım var. Yatıyorum kalkıyorum karnım top gibi. 2 hafta bekler mi ki bu kız???

Benimle günü yakın olan arkadaşlar!!!Sizin de böyle şikayetleriniz var mi??

Canim gununuz ayni benim sancilarim basladi ama dahalik az artarsa yarin sabah gidicem az once kontrol oldum hic acilmam ilerlememis inşallah pazartesi günü ne bi kac santim acilsa bari acilmazsa en gec carsamba sezeryan dedi 37+2de cok agladim cok üzgünüm ama kiIm ixin gereken neyse o okcak .

Ben öleceğini bile bile oğlumu dogurdum . Hayalim kızımı kucagima alip sevmek için dogurmakti ama nasip . Rabbim hayirlisini nasip etsin. Konteolumu yapan ebe bence normal dogum bekleme dedi Catim cok darmis ama ben yinede sansimi denwmwk istiyorum doktoeum yarin sancin artarsa gel dedi bakalim kızım saglikli olsunda gerisi teferruat

Merve çatın darsa normal doğumu zorlama derim.Allah korusun bebek sıkışır falan
sakın inat etmeyesin sezeryan olmucam iye arkadaşım.
dr larını kesin dinle.szeryan olsan ne olacak ki şimdi hepsi aynı..
bence şükredelim bu günlerimize geldiğimize ve hakkımızda hayırlısı neyse deyip dr lara teslim edelim kendimizi
ağlayıp üzülecek kadar büyük bir şey yok ki.allah beterinden saklasın

meraba arkadaşlar.sizleri uzzuuuunnnn zamandır takp ediyorum ama hiç yazasım gelmemişti.ben de 37 haftayı bitirdim bugün.Allah izin verirse oğlum olucak.Ömer Tahir.normal olsaydı aralığın 14 ü falandı ama sezeryan istediğim için 29 kasımda yaparız dedi dr. baştan beri hep kanamalı bi hamilelik geçirdim.en sonunda kanamamın idrar yollarından geldiğini anladık.7.ayımda belden uyuşturmalı bi operasyon yaptılar tehlikeli bişe mi var die şüphelendi drlar ama bişey de çıkmadı.bunu ilk sende gördük felan dediler.bi de tip 1 diyabetliyim 7 yıldır.27 yaşımdayım.öğretmenm bu yıl okula hiç başlayamadım bu sorunlar yüzünden.genelde stresliydi hep.son 1.5 aydır kanamam kesildi ama yine de korkuyorum sezeryan tarihimden önce doğar die inş. bişe olmaz.bana da dua edin.acı tatlı bi hamileliğin sonuna geldik. Allah hepimize yardım etsin.Hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inş.(hep olumsuz şeyler anlattm ama napim böyle oldu :) )

O konuda bende çok düşünüyorum canım. Kaygıların çok normal.
Mesela bizde de talha yemek yemez önüne koy hayatta yemez. Sabahları okula hazırlanma çile resmen. Kahvaltı yapmaz uyanmaz elini yıka yüzünü yıka dişini fırçala hergün ömrümden ömür götürüyor.

Şimdi çamaşır attım. Talhaya banyo yaptırdım. Ayaklarını liflerken ki halimi görseniz acırsınız. Sonra onu giydir,hikaye oku uyut derken bu saat oldu. Şimdi de ütü yapacam

Beyimız nerde. Halı saha maçında. Telini açık tut sancım falan gelirse ararım diyorum. Annemleri ara bişe olursa diyo. Sırf beni rahat bırakmamak için sancın tutar şimdi senin diyo çocuğun mu önemli keyfin mi dedim!!
Ve üstelik hayatta mutfağa girmez. Dün gece de canı aşure çekmiş. Git dedim mutfakta dolapta saklama kabinda. Beyimız kabı açamamiş niye kaseye koyup getirmemisim. Şimdi gelmek üzere hani benim portakal suyum dicek.
Yani şikayet etme değil alıştım bu duruma ama kötünun kötüsü vardır elbet buna da şükür.

Merve cim biraz akışına bıraksan bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bırakalım sezeryan yapalım dese bile çok çok 10 gün bekletir yine alırsın kızını kucağına. Inan ki senin kadar bebekde üzülüyor. Eşinde üzülüyor. Hatta ailende üzülüyordur eminim. Biraz daha sabır canım az kaldı.
Anıla bende katılıyorum. Normal doğum riskin varsa bence de ısrar etme canım. Yine tabiki senin karar vereceğin bi durum.

Kızlar benim göğüslerimden sıvıar geliyor bu doğumun yakaştığı anlamına gelmez dimi?:44:

olumsuz şeyler anlattığını düşünme yaşadığın sıkıntıları anlatıyrsun cnm
bizde görüyorsundur burada alakalı alakasız şeyleri anlatıyoruz sıkıntılarımız da
ama sen çok güçlü bir kadınmışsın bebeğinde öyle maşallah
artık tehliken de kalmamıştır.
doğum tarihini beklemek kalmış ne güzel.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
dualarımız tüm hamişlerle olduğu gibi seninle de olacakRabbim haırlı doğumlar nasip etsin hepimize..

Eşim acıktı tost mu yapsak dedi.kalktım bi tane kendisine bi tane kendime yaptım
geldim 2 si aynı tabakta.
"bi tanesinin yarısı paylaşabilirim" dedi
"Allah razı olsun " dedim gülüştük.anladı zaten birini kendime yaptığımı.
neyse ben yarısını yedim kalan yarısını ona verdim yazık kıyamam dedim.hem geç oldu bu saatte yemiim diye
ayy adamın elinden kaydı halıya düştü tost=)
tüy içinde kaldı."ne gözün varmış ya" didi=)))
heheh oysa ki yoktu aslında=pPppP

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…