- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Çok güzel olmuş Deniz çok beğendim harfler müşhiş olmuş özellikle
Benim kapı süsüme bakarmısın deli oldum ya bide kozalak yapıştırdı ona Nuhun gemisi oldu dedim mercimek filanda yapıştır getirim
Bende güzel bişey yapıcaktım neyse artık tekrar alıcam malzeme yapıcam..
Kuzum ben şahsen bu konuda seni hiç yanlış anlamıyorum
Bende çok düşkünüm önem veriyorum fiziğime :26:
Şu zamana kadar hamileliğim dışında hiç kilolu olmadım hep 38 beden oldum en fazla. boyumda 1.70 idealdim bana göre derini doğurduktan sonra 36 beden falan giyiyodum bi ara hatta çok zayıflamıştım ama o kadar zayıf istemem kötü oluyo. bana 38 beden en iyisi
Popom çok büyüdü bunda bacaklarım falan şişti ödemmi bilmiyorum
Selülütlerde aldı başını gitti
Kafama taktım onları çok
Doğumdan sonra clarins in selülüt giderici kremi var onu sürcem çok iyi diyolar forumda okudumm
Bakalım düzelcek mii
Eki Görüntüle 863150 Eki Görüntüle 863151 Eki Görüntüle 863152
Kalan tülle anca bukadar oldu kapı süsü birde çikolatasiparişi verdim Gizonınkinden
Tatlı oğlumun tatlı çikolataları hoşgeldin Ali yazıyor ayaklı olabdan ..
Kuzum ben şahsen bu konuda seni hiç yanlış anlamıyorum
Bende çok düşkünüm önem veriyorum fiziğime :26:
Şu zamana kadar hamileliğim dışında hiç kilolu olmadım hep 38 beden oldum en fazla. boyumda 1.70 idealdim bana göre derini doğurduktan sonra 36 beden falan giyiyodum bi ara hatta çok zayıflamıştım ama o kadar zayıf istemem kötü oluyo. bana 38 beden en iyisi
Popom çok büyüdü bunda bacaklarım falan şişti ödemmi bilmiyorum
Selülütlerde aldı başını gitti
Kafama taktım onları çok
Doğumdan sonra clarins in selülüt giderici kremi var onu sürcem çok iyi diyolar forumda okudumm
Bakalım düzelcek mii
Bence seninkide harika sadece ucu cok az olmuş canım
Tüller cok ucuz zatiiii 2 tl fln dı sanırım
Ben bundan arttırdım kapıyıda aynı sekilde fiyonk yapıcam
Ama doguma giderken nasıl olucak o iş bilmiyorum
Benden baskasında guvenenem:/ huyum cok pis!
Dogumdan gelince yaparım Allah'ın izniyle
Gülay harika olmuş..çok iyi düşünmüşsün straforu..zor olmadı mı onu kesmek...
deniz harika olmuş..keçe bu gun bende aldım ince keçe aldım silikon tabancası aldım.....isim yazarım diye ama zor oluyo mu nasıl yapılıyo keçeden harfler...yatak başına asıcam bende ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Gülay harika olmuş..çok iyi düşünmüşsün straforu..zor olmadı mı onu kesmek...
deniz harika olmuş..keçe bu gun bende aldım ince keçe aldım silikon tabancası aldım.....isim yazarım diye ama zor oluyo mu nasıl yapılıyo keçeden harfler...yatak başına asıcam bende ama nasıl yapıcam bilmiyorum
ay az önce kayınvalideler geldi .. 2 tane yelek örmüş bitane de battanye getirmiş . 8 sene önce almış Bursadan kenarlarına kurdele dikmiş bide Allahım ya .. bi baktım kenarı lekeli bi yıkamamış bile .. K.Peder de dedi bu battaniye lekeli kalmış . E 8 senelik falan demez mi bi de görseniz 10-15 TLye çarşıda pazarda daha güzeli vardır yani .. Kadının torununa getirdiği ilk hediyelere bak ya bu da babanne işte .. Gel dedim odasına bak annanesi neler aldı dedim dumur oldu tabi görünce ama huylu huyundan vaz geçer mi gene tın gene tın yani öküz kadın ..
Siz kendiniz bişey almadınız mı beşik başkasından sepet başkasından dedi .. Çok fena durumdayız battık dedim olsun olsun millet asgari ücretler geçiniyor diyo ya demiyo ki kızım bişeye ihtiyacınız varsa bak biz varız falan filan .. ayy sinir oldum çok ya bencil insanlar nolucak
bugünde onu izleriz kuzum.canın sağ olsun=)hem azırda var o fil bizim hard diskte=)biliyorum canım ağrılardan olmadığını insan kendi üstünü çorabını bile giyinemiyor başkasına muhtaç olmak kendi işlerini yapamamak koyuyor insana... ama çok şükür ki yalnız değiliz eşlerimiz yardımcı Allah başımızdan eksik etmesin
ayyy ben o filmi izlemiştim amir khan ın filmi değil mi?3 idiots ta güzel
bizlerden şüphen olmasın=))Doğum günün kutlu olsun canım
Akrep burcu konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
Yarında benim doğum günüm bakalum kimler hatırlayacak
erçekten çok beğendimkızlarr teyzem oğluşuma sepet yaptı az bi süslemesi kaldı kurdele ile fln ekleme yapıcam, artık eksikler tamamlandı gibi bişi, sepetlerimiz nasıl olmuş?birini hastanede birini mevlütte kullanıcam...]
Bende hala 10 kilodayım bende kiloyu sevmiyorum ama kalsa bana güzel olur gibi benim boyumda 170 48 kiloydum bakalım doğumdan sonra nasıl olucak kalırsa spora başlıycam hemen çatlağım olmadı şükür selülüt yok popom hiç çıkmadı benim..
İnşallah fit annişler olucaz kızlar bizim topikteki Hmişler çok güzeller vallahi eskisinden güzel olucez bence
Ay bu kdr olur pessss burcu.!!
Aynıyız yaa
Bende bu hamileliğimde bacak ve popoya cok aldım
Ve oralar selülit dolu..!
Kollarım fln mesela hiç almadı
Veririz kiloları selülit kalmasın diyede bol su içeriz
Hemde süt olur..
Zor oldu evet kesmek maket bıçağı ile kestim ama eğlenceliydi ..
Çokta zorlanmadım gerçii...Mdf alıp kesicektim ama uğraşamam dedim..
okula giderken yapboz yapmıştım mdf den o daha güzel olurdu bu da güel oldu daha az uğraştım..
Ayyy gülay bnde öyleydim işte derini doğurduktan sonra 54 le hamile kalmıştım doğumdan sonra 49 olmuştum 22 kilo alıp27 vermiştim ama bacaklarım fln o kadar inceydiki bide kemiklerim incemi nedir kötü duruyodu bende çok
Şuan sen tam iyi olmuşundur sende hamiş gibi diil kilon hiç ne güzelll
Ayyy tayt giyince bir görsen bacaklarımı
Nası kalınlaşmış şoka giriyorum yaa gördükçee
Hamilelik öncesi sonrası diye foto atsam evrim geçirmiş dersin
30 luk 18 lira ama 90 lığıda var daha uygna geliyor sgk ödemyo kuzucum.Eşim izin alırsa cuma gitcez dr a cnm ama belli değil çalışcak galiba
Normal ssk sız fiyatı ne kadar ilacın olmadı direk alır içerimmm kuşumm :26:
buldun mu kısırı=)kızlar kim o kısırdan bahden şimdi canım istedi ne olcak yaaaaaa....hasan ustada var mıdır:
olduğu için sizde onlara kaygılanıyosunsuz...
anılda şimdi d.partıde eğleniyodur:))
Benimde kemiklerim kalın canım toto filan yok zayıf kötü duruyor bende totom çıksın çok istemiştim yine olmadı toto yok
Bence sen ve Deniz çok güzel olucaksınız 2 çocuk çünki hemen verir toparlanırsınız..
30 luk 18 lira ama 90 lığıda var daha uygna geliyor sgk ödemyo kuzucum.
ayrıca yazdıklarını okudum uzunca olanları
hepimiz aynıyız sanrım yetememek yetişememek suyumuzu bile kendimiz alamamk atık çok rahatsz eiyor
eşim kalkma ne istiyorsan ben getireyim diyo
adama öyle bir bağırıyorum ki neye uğradığını şaşırıo.
yeter ben yaparım istemiyorum diye
sonra tabi ağlama patlaması yaşıyorum
yatakta dönemiyorum yardım istiyorum ittir arkadan döncem diye=((
kalçama ya da belie kramp giriyor kasıp dönemiyorum kalkamıyorum
isyan etmiyorum ama gerçekten daraldım=(daha 1 ay varr=((
sizin durmunuz daha zor tabi çocuklarınız var...ALLAH sabır versin...
buldun mu kısırı=)
annem de yapmış getirmiş doğum gününe yedim ama cok gaz yaptı rhatsız oldum bence yeme daha iyi=((
evet çok eğlendim =))detayları fotolarla anlatcam bayılırsınız çok duygulandım neler hazırlmışlar yaaaa.....
her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüşler=((
bence süslerin bardakların hepsi kibatca abartılı değil gayer şık.eşine suç atma adam özenmiş yapmış kuzum...Bardaklarımız nasıl kızlar bugün yaptım 20 tane birde harf yaptım duvara strafor ile güzel oldu ekliycem resmi..
Kapı süsü yapıcaktım eşim aldı kendi yaptı mahfetti tüllerimi pahalıyada almıştım çok uyuz oldum birde bayıldı yaptğı iğrenç şeye
Kız hiç anlamadım yaa süper olmuş ta nasıl yaptığını anlamadım
Beynim arada duruoo
Strafor lu köpük dediğimiz seyler mi
Ay dur bi kez daha bakayım
bence süslerin bardakların hepsi kibatca abartılı değil gayer şık.eşine suç atma adam özenmiş yapmış kuzum...
fotoları pc ya falan atiim toparlim anlatcam=))
çok güzeldi=((ağlamaktan içim çıktı=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?