2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Gogsumüzzün altından karnımızın başladığı yer neden sızım sızım sızlıyormuş
Sorsaydın özgeeeee ((
Yağ aldım sûrecem şimdi.
Bu arada kızına maşallah Cnm ne kdr büyümüş kuzum
Aferin ona annesi iyi bakmış

Bilmiyorum ki
P. Tesi randevum var
Bakar herhalde yine offf sevmiyorum zırr pırt öyle açmayı fln
Ama sancım bugün biraz var. Bide orama doğru inmeye çalışan bi sızı
Valla minik bi gofretti ben az yiyorum.
Ama tatlıya düştüm işte :/
Yazın buluşuyoruz yasemin buralarda ol he :)))

göğüstenmi sıkıyo sırttanmı canım sırttan daraldıysa agraf al arkasına 2 tane ben küçülen sütyenleri öyle kullanıyorum

Canım ten markanın hani şu babaanne modeli var ya ten rengi saten, telsiz, kauçuksuz ondan aldım rahat olur diye. Denemistim benimkiler içinde kayboluyordu :)) şimdi doldu hatta dar geliyor. Çok seviniyorum kızımın kısmeti bol olur emer inşallah. Talhada penye kullanmıştım oda çok rahat.

Kızlar biz doğumdan sonra ne giyecez ya. Eski kıyafetler de olmaz hamilelikler de olmaz

:
Valla gecen bende komşumla onu konuştum.
Ne giycezzz hakikatten :26:
İlk zmnlar uydururuz bişeyler valla onun içinde ayrıca bişey alamıcimm
Ztn spor yapıcam ben sıkılaşmam lazım.
Bnm için fiziğim cok önemli nolur kimse yanlış anlamasın
Ama kilolu olmak hiç bana gore değilmiş
İnsan hayatını ne kdr etkiliyormuş
Cok iyi anladım bunu
Aralın dogumu yaza gelmişti fıss diye sönmüştüm
Ztn bi tshirt bi bol pantolon işimi görüyordu
Hiç zorluk çekmedim
Bunda bakalım nolcak esofman fln giyeriz ya

Bardaklarımız nasıl kızlar bugün yaptım 20 tane birde harf yaptım duvara strafor ile güzel oldu ekliycem resmi..
Kapı süsü yapıcaktım eşim aldı kendi yaptı mahfetti tüllerimi pahalıyada almıştım çok uyuz oldum birde bayıldı yaptğı iğrenç şeye

Bende katılıyorum. Kilolu olmak çok iğrenççç iticiiii sağlıksızzzz negatif bi durum. Ben kilo alınca aşırı derecede rahatsız okuyorum. Öyle böyle değil. Inşallah Allah yardım ederse emzirme dönemindeki kalori yakma hakkımı sonuna kadar değerlendirecem. Inşallah veririz bir an önce.

Gülay çok güzel olmuş...harfleri de ekle görelim..benım kocaya gösteriyorum bundan bizde yapalım mı diye..o ne oluyoki diyo

Gülay bardaklar cok orjinal canım cokkk beğendim
O yazıları nasıl yaptırdın??
Bnm eşimde bugün şu plastik kadehlerden almış 10 tane
Bende saplarına mavi tül kurdela fiyonk yapıcam sadece
Yarın resim atarım buralarda ol
Senin fiyonkları kim yaptı cok hoşş

Son aya kadar kıkırdağimsi olan kemikleri artık son ay biraz daha sertleşmeye başlıyormuş. Valla ben hareket ettiğinde direk kemiklerinin kemiklerime değdiğini hissediyorum. Eşim içinde kaşlı gözlü kemikli bi canlı var korkmuyormusun? Sen herşeyden korkardın diyor gülüyor uyuss :)) talhada korkuyordum ne yalan söyleyim. Bu sefer alıştım galiba.

Çok güzel deniz bayıldım ben acele edip aldım penyelerden 5 tane pişman oldum ama ya memiklerin uclar fora çok çıkıyor...
kullanmam zor onları..

Alayım mı bunu yaaa nette gördüm 25 tl miş
Kargo ile 30-35 tl ye gelir
Ama bedenimi nasıl bilicem
Şuan 90 sanırım Yada 85

Kalan tülle anca bukadar oldu kapı süsü birde çikolatasiparişi verdim Gizonınkinden
Tatlı oğlumun tatlı çikolataları hoşgeldin Ali yazıyor ayaklı olabdan ..

Eklentiler

• $IMG_0758.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 31
Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu

Gülay çok güzel olmuş...harfleri de ekle görelim..benım kocaya gösteriyorum bundan bizde yapalım mı diye..o ne oluyoki diyo
Çok kolay oldu canım iki dakkada yaptım valla kurdelayı iki parmağımda yaptım tek başıma silikonla yapıştırdım..
Yazıları çıkartırdım o harfleride çıkarttırdım yapışkan yani onlar fiyonkuda tek başıma yaptım 2 parmağımla kurdela tülden 2 lira bardaklar 2 lira yazıyıda 5 liraya yaptırdım 20 tane yaptım..Onlardanda 10 tane 6.5 tu saplılar ondanda aldım eve gelenede onla veririm die onlarada fiyonk yaptım onuda çekyim..
Alayım mı bunu yaaa nette gördüm 25 tl miş
Kargo ile 30-35 tl ye gelir
Ama bedenimi nasıl bilicem
Şuan 90 sanırım Yada 85

Ben beğendim canım sen bilirsin tabi ama insan kendini yaşlı hissediyor o penyelerle bunu sonra bile kullanırsın al bence..

Bugün biraz da arsızlık yaptım kv bugün doktora gidecekti. Bebeğin beşiğinin içindeki süngeri yolladım. Anne buna göre olacak şekilde içi yün döşek yastık yorganlık kumaş alırmisin dedim. Almış kızım çok halsizdim ama senin için gittim dedi. Gidip bakamadim nasıl bişe olduğuna ama yarın bi kadına yaptıracakmiş. 4 metre almış yetmez bence neyse devamını da alırmisin yetmemiş derim. Devir böyle ben napim??? Olsun anne ben başka çarşaf falan açarım içine deseydim, bugün tamam kızım alim canın bişe falanda çekerse söyle demezdi. Çivi çiviyı sökermis.

Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu

Eki Görüntüle 863153

Çok güzel olmuş Deniz çok beğendim harfler müşhiş olmuş özellikle
Benim kapı süsüme bakarmısın deli oldum ya bide kozalak yapıştırdı ona Nuhun gemisi oldu dedim mercimek filanda yapıştır getirim
Bende güzel bişey yapıcaktım neyse artık tekrar alıcam malzeme yapıcam..

Kuzum ben şahsen bu konuda seni hiç yanlış anlamıyorum
Bende çok düşkünüm önem veriyorum fiziğime :26:
Şu zamana kadar hamileliğim dışında hiç kilolu olmadım hep 38 beden oldum en fazla. boyumda 1.70 idealdim bana göre derini doğurduktan sonra 36 beden falan giyiyodum bi ara hatta çok zayıflamıştım ama o kadar zayıf istemem kötü oluyo. bana 38 beden en iyisi
Popom çok büyüdü bunda bacaklarım falan şişti ödemmi bilmiyorum
Selülütlerde aldı başını gitti
Kafama taktım onları çok
Doğumdan sonra clarins in selülüt giderici kremi var onu sürcem çok iyi diyolar forumda okudumm
Bakalım düzelcek mii

Ay cok guzel Cnm cokkk
O kocaman ALİ yazısını nerden aldın
Harika
Bende çikolata sip verdim daha gelmedi
Bizimkide arabalı olan
Üzerlerinde hoşgeldin küçük prens yazacak

Ben yaptım caım onu pc de tasarladım eşimin hala kızıyla
a4 kağıdına yapışkanlı baskı yaptırdım 1 lira tanesi 3 lira verdim..
Strafor aldım mavi onun üstüne yapıştırıp maket bıçağı ile kestim nette tahtadan vardı 60 dedi buda 6 liraya maal oldu
çift taraflı bantlada yapıştırdım duvara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…