2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Maşallah Deniz Rabbim nazarlardan korusun seni yüzü güzel,fiziği güzel,huyu güzel arkadaşım benim..Eşin çooooook şanslı..
Tekrar eskisi gibi olucaksın kesin 2 çocuğm var diyince aaaa gerçektenmi??? diyip inanamıyacakalr

Evettttt baya yakından gordum Toto'nu
Kimse o gün bu kız hamile demezdi sana Gülay
İnşallah dogumdan sora azcık kalır kız
Totosuzda olmiiiiii

Bu arada anladım malzemeyi valla bravoooo..!
Tebrikler Cnm cok yeteneklisin

Kizlar nasilsiniz...
Doguran var mi? :)
Bizi merak edicek olursaniz en son sali gunu kontrolumuz vardi minnak kizim 2.300 gr. artik ilaclar kesip beklicez heran olabilir dedi. 36 haftalikti sat a gore ama 34-35 haftalik gorunuodu takilmadi hic oralara riskli haftalari gectik dedi 10 sonra gelmesse sen tekrar gel dedi :) Allah ima sukurler olsun 6 ayki risklerimizden 9.aylari gorduk hayirlisyla bide kollarima alsam :) cati muayenemde oldu bu arada kendimi bildim bileli normal doguramam dedim ama hayrlisi catin musait dedi beklioz rabbim hepimizi kavustursun ass kaldiiii :) ins.

Cok sagol canım bnm. Bu kdr zayıflamiyimmm ya hedefim 52 kg öyle cok iyi oluyorum
Burda 49 fln I'm sanırsam

hayırlısı olsun canım ya..riskli dönem atlatmışsınız şükür...bizde haftaya kesicez ilacı demekki 36. haftada kesiliyor sonrasında ne zaman gelmek iştiyosa gelsin.....

deniz yakıyosun canım ya...fizik süper kızım sende...

anıl bulamamki bu saatte kısır:)) bende ayva yedim ilk kez ayva yedim bu yıl....

bu sırada kızlar bir kaç kişinin birden alıntıısı nasıl yapılıyo ya...mesela perikıznın alıntısını yaptım sonra denızınkini yapıcam ama nasıl oluyo..ben ne cahil kaldım yaaaa....

Kuzum alıntı ile cevaplanın tam yanında sadece artı işareti olan yer var onu tıklayarak alıntıları eklemiş oluyosun sonra konuya cevap ver diyince gelşyo hepsi cvp yerine

Adaşşşşş nasılsın yaaa Cnm bnm
Bugün geldin aklıma
Cok şükür bu Aya kdr dayandın Cnm
Kızında iyiymiş
Adına karar verdiniz mi
Bizlerde kör topal idare ediyoruz
Birbirimizle moral buluyoruz..
Ağrılar cok ah ahhh
Sen neden girmiyorsun kk ya evde net yok mu :/

Ayyyy burcu bayıldım sana maşallah sübhanallah
Tü tü tüüüü
Fizik mükemmel yüz harika boy pos daaa nolsunn
Yok yokk yine zayıflarız biz yapımız öyle anladım ben seni

Deniiizzzzz
Ben bu gazla varya 3 çocuk daha yaparımmm
Totişim şuanda çatıya vurduuu
O senin harikalığın şekerimmmm
Daha fazla konuşamıciiimmmm
Çok utandımmm

Derindn sonra rüzgardan önceee
Ve rüzgara hamileyken
EEee ne idim değil ne olucam demeli

Eki Görüntüle 863183 Eki Görüntüle 863184 Eki Görüntüle 863185

Maşallah maşallah siz hamile iken bile insanın psikolojisini bozarsınız çok güzelsizniz hiç dert yanmayın fıstıklar sizi....

hayatım oda nasıldı küçük normal odamı suitmii merak ettm :))
suıtse nasıldı büyüklüğü ?
çok teşekkürler bu arada

Gizemmmmmmm sobeeee
O kdr iş yaptın ki doguma gittin sandım

Burcu bunlar gercekler canım
Cok beğendim seni
Maşallah Cnm kır bir kere..!

gülaycımmm ve denizimm süsleriniz harika olmuşş çok beğendim ellerinize sağlıkk valla hamarat hamişlerim benimmmm

ayrıcada burcu ve deniz çok sinirimi bozdunuz şuan sizi koca popomla deviresim var ben doğursamda o eski halime sizin gibi geri dönemem hiççmaşallah sübhanallaahhh ikinizede fıstıklarımmmm Allah nazarlardan korusunnn siziii

deniz gördü düğünden önceki halimi evlilik resimlerimi falan hayal artık o halim çok üzülüyorum

Son düzenleme:

cnm 36 haftadan sonra normal doguma giriyor ve risk azaliyormus Allahin izniyle bu arada benim karnim cok buyuk deil ya milleti goruyorum massallah...
Kizlar supersiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…