Benimde kemiklerim kalın canım toto filan yok zayıf kötü duruyor bende totom çıksın çok istemiştim yine olmadı toto yok
Bence sen ve Deniz çok güzel olucaksınız 2 çocuk çünki hemen verir toparlanırsınız..
Maşallah Deniz Rabbim nazarlardan korusun seni yüzü güzel,fiziği güzel,huyu güzel arkadaşım benim..Eşin çooooook şanslı..
Tekrar eskisi gibi olucaksın kesin 2 çocuğm var diyince aaaa gerçektenmi??? diyip inanamıyacakalr
Kizlar nasilsiniz...
Doguran var mi? :)
Bizi merak edicek olursaniz en son sali gunu kontrolumuz vardi minnak kizim 2.300 gr. artik ilaclar kesip beklicez heran olabilir dedi. 36 haftalikti sat a gore ama 34-35 haftalik gorunuodu takilmadi hic oralara riskli haftalari gectik dedi 10 sonra gelmesse sen tekrar gel dedi :) Allah ima sukurler olsun 6 ayki risklerimizden 9.aylari gorduk hayirlisyla bide kollarima alsam :) cati muayenemde oldu bu arada kendimi bildim bileli normal doguramam dedim ama hayrlisi catin musait dedi beklioz rabbim hepimizi kavustursun ass kaldiiii :) ins.
Derindn sonra rüzgardan önceee
Ve rüzgara hamileyken
EEee ne idim değil ne olucam demeli
Eki Görüntüle 863183 Eki Görüntüle 863184 Eki Görüntüle 863185
hayırlısı olsun canım ya..riskli dönem atlatmışsınız şükür...bizde haftaya kesicez ilacı demekki 36. haftada kesiliyor sonrasında ne zaman gelmek iştiyosa gelsin.....
deniz yakıyosun canım ya...fizik süper kızım sende...
anıl bulamamki bu saatte kısır:)) bende ayva yedim ilk kez ayva yedim bu yıl....
bu sırada kızlar bir kaç kişinin birden alıntıısı nasıl yapılıyo ya...mesela perikıznın alıntısını yaptım sonra denızınkini yapıcam ama nasıl oluyo..ben ne cahil kaldım yaaaa....
Ve rüzgara hamileyken
Kizlar nasilsiniz...
Doguran var mi? :)
Bizi merak edicek olursaniz en son sali gunu kontrolumuz vardi minnak kizim 2.300 gr. artik ilaclar kesip beklicez heran olabilir dedi. 36 haftalikti sat a gore ama 34-35 haftalik gorunuodu takilmadi hic oralara riskli haftalari gectik dedi 10 sonra gelmesse sen tekrar gel dedi :) Allah ima sukurler olsun 6 ayki risklerimizden 9.aylari gorduk hayirlisyla bide kollarima alsam :) cati muayenemde oldu bu arada kendimi bildim bileli normal doguramam dedim ama hayrlisi catin musait dedi beklioz rabbim hepimizi kavustursun ass kaldiiii :) ins.
Ayyyy burcu bayıldım sana maşallah sübhanallah
Tü tü tüüüü
Fizik mükemmel yüz harika boy pos daaa nolsunn
Yok yokk yine zayıflarız biz yapımız öyle anladım ben seni
Kuzum alıntı ile cevaplanın tam yanında sadece artı işareti olan yer var onu tıklayarak alıntıları eklemiş oluyosun sonra konuya cevap ver diyince gelşyo hepsi cvp yerine
Evettttt baya yakından gordum Toto'nu
Kimse o gün bu kız hamile demezdi sana Gülay
İnşallah dogumdan sora azcık kalır kız
Totosuzda olmiiiiii
Evet malesef yokinşallah kalır ben kalsın istiyorum ama yok bende slikon toto alıcam kendime
Bu arada anladım malzemeyi valla bravoooo..!
Tebrikler Cnm cok yeteneklisin
Ve rüzgara hamileyken
waww bu ne güzellik burcu...süper süper..
Maşallah maşallah siz hamile iken bile insanın psikolojisini bozarsınız çok güzelsizniz hiç dert yanmayın fıstıklar sizi....
gizo dün avicennadaydım arkadaş salı yapcaktı ya doğumu dün yaptı..çok menun kalmış Zeynep hanımdan..hastane tabi aman aman değil..ama hastaneyi ne yapıcaksın satın almıycaksın ya...yalnız asansör sırası çok bekledik tek asansördü
hah birde hemşire bizi odadan kibarca kovdu çok ziyaretçiis oldu hastamızın biraz yalnız bırakalım dedi..anneler dahil herkesi çıkardı
hayırlısı olsun canım ya..riskli dönem atlatmışsınız şükür...bizde haftaya kesicez ilacı demekki 36. haftada kesiliyor sonrasında ne zaman gelmek iştiyosa gelsin.....
deniz yakıyosun canım ya...fizik süper kızım sende...
anıl bulamamki bu saatte kısır:)) bende ayva yedim ilk kez ayva yedim bu yıl....
bu sırada kızlar bir kaç kişinin birden alıntıısı nasıl yapılıyo ya...mesela perikıznın alıntısını yaptım sonra denızınkini yapıcam ama nasıl oluyo..ben ne cahil kaldım yaaaa....
Gizemmmmmmm sobeeee
O kdr iş yaptın ki doguma gittin sandım
Burcu bunlar gercekler canım
Cok beğendim seni
Maşallah Cnm kır bir kere..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?