2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cnm 36 haftadan sonra normal doguma giriyor ve risk azaliyormus Allahin izniyle bu arada benim karnim cok buyuk deil ya milleti goruyorum massallah...
Kizlar supersiniz bu arada

kuşuuumm özledim seniii:26:
nasılsın iyimisin evde nasıl kayınvaliden falan sıkmıyolar canını dimii?

Deli seniiii hiç gülüceğim yoktuu
Kuzucum hareketli bi çocuğun varsa her türlü verirsin Deniz ne der bu konuda bilmiyorum ama benim fikrim bu
Eğer çocuğun hareketli değilde uysal uslu olursada sporla verirsin gider bebişim
Artı benim totom seninkini döverrrr

Gizem deme öyle bebekimmmm
Sen cok güzelsin Cnm bnm hem yaşın küçük 40 kere verirsin o kiloları
Bide sıkılaştın mı tmmdır bebekimmm
Kalp kalp kalp

oiyyy kurban olurum :) rabbim korusun hepimizi ecrelina dedik en son ecre mukafat linayi biliosunuz zaten birlesik olarak kullanicaz bu olursa evde netim varda laptop da yok.yok klavysi mause yok bilmem ne sinir oluyorum onun tepesine oturmayi kocisin telden giriorum oda zor yazdim gecende cvp geldimi bilmiorum takip edemiorum bildirim gelmiyo bakalim ekleyebilicemmi son halimi

Gizem deme öyle bebekimmmm
Sen cok güzelsin Cnm bnm hem yaşın küçük 40 kere verirsin o kiloları
Bide sıkılaştın mı tmmdır bebekimmm
Kalp kalp kalp

ay bilmiyorum ya depresyondayım şu ara emrah bide zayıf 1'le 0 gibi gezeriz ortalıkta veremessem ayy korkunç

hayatım oda nasıldı küçük normal odamı suitmii merak ettm :))
suıtse nasıldı büyüklüğü ?
çok teşekkürler bu arada

canım küçük odaydı. küçük derken yatak birde koltuk işte....hatta Zeynep hanım kontrole gelmişte ben tuvaletteydım dru göremedim eşim söyledi..cuma sabah sezeryan oldu pazar akşamı çıkış..birde haftaya kntrole geliceksin demiş dr ben wcdeyken..

cnm 36 haftadan sonra normal doguma giriyor ve risk azaliyormus Allahin izniyle bu arada benim karnim cok buyuk deil ya milleti goruyorum massallah...
Kizlar supersiniz bu arada

canm benımde kızlar gördü ya fazla karnım yok..kabanlarımı giyebiliyorum hala düşün..acaba karnımız küçük olduğu için mi bu kızlar erken gelmeye kakıştı

kuşuuumm özledim seniii:26:
nasılsın iyimisin evde nasıl kayınvaliden falan sıkmıyolar canını dimii?

ayyy bende nasil izledim yavru inan ki gizem catlicaktim inan oyle zor ki bu durumlar Allah a sukurler olsun onumuzde ki hafta sonu tasiniyolar. 2 ay gecti ama deldide gecti :/

bu arada telden foto nasil ekliyebilirim ?

Gizooooo saçmalama Allah aşkına kilon hemen gider kuzum yaa sende çok güzelsin bu topikte çirkin anne yokkii..
Olmadı spora gidersin 1 ay ayda fit olursun yine genceciksin sen daha sakın takma bence kafana..
Bana baksana 30 yaşımda ilk bebeğimi doğuruyorum güzellik geldi geçt benden..

saglikli olsunlarda bize kilo lazim deil ...sanki 15 kiloyu alan ben deilim

Gizemmmmm koptum yazdığına tatlım bnm
Ay bi anda cok özledim seniiiiii
Girme depresyona. Ben eminim doneceksin eski haline
Cocuk ztn yoruyor insanı mrk etme
Bi kaç ta fazlan olsun nolcakkk

Deniz canım ne değişik bi işimiz süper
Bi bana isim bulamadın
En lazım oldugun an kayboldun ortadan hıhhhh

Anammmm çok fena gaza geldim ben bu gece
Adamı boşayıp brad pitti alcam o derece
Yakmayın başımı kızlarrr

Kız yok kala kala onamı kaldın sen böğğk
Brad pittde kimmiş hıh ...
Bence kocanda yakışıklıdır senin gibi güzel kızı aldığına göre..
Rabbim bir ömür mutlu etsin siziiii

Kız yok kala kala onamı kaldın sen böğğk
Brad pittde kimmiş hıh ...
Bence kocanda yakışıklıdır senin gibi güzel kızı aldığına göre..
Rabbim bir ömür mutlu etsin siziiii

Ayyy bebeğim aminn
Hepimiz mutlu olalım inşş
Doğru yoldan ayırmasın allah hiç birini
Uyanıktır benim ki çokk
Teeeee lisede tavladı beni

ayyy bende nasil izledim yavru inan ki gizem catlicaktim inan oyle zor ki bu durumlar Allah a sukurler olsun onumuzde ki hafta sonu tasiniyolar. 2 ay gecti ama deldide gecti :/

bu arada telden foto nasil ekliyebilirim ?

gitsinler rahat et sende
bilmiyorum kuşum hiç :/

ne alaka yaşla tatlım yaa saçmalamaa sendeki fizik bende olaydı ahh anam ahhhh

Bende seni çok özledim ağlarım valla şimdi oturup

odalar kıç kadar yaa:26:

o odaya benim popom zor sığar zaten
suit boş olursa onu tutcaz biz +40 tl

Son düzenleme:

kusum oyle skintili gunler gecirdim ki dahada bitmedi 1 haftayida atlatsam ins. hersey duzene giricek maddi skintilari saymiyorum bile...kocam ve cocugumla basbasa olmak istiorum

kusum benim sen ali ye ek isim ariyodun bi ara kura cektigini okumustum ben poyraz & barlas isimlerini begeniyorum ama senin kociste benimkisi gibi begenmiyo bi turlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…