Emrah işi tam garantiye almışş
Tam uyanıkk
orta sonda yaz tatili babam dediki git çalış evde durma tam ergen zamanım iyi dedim sizin suratınızı görceğime çalışıyım ben girdim bunların dükkana işe neyse emrah abi aşağı emrah abi yukarı o üni.de tabi o zaman.
neyse 15 gün çalıştım yoruldum çıktım numaramı almıştı konuştuk biraz sonra ben numaramı değiştim vermedimde aklıma da gelmedi vermek bi kaarış havada aklım zaten
aradan 4 sene geçti ben lise sondayım üni.ye hazırlanıyorum tuvalette çiş yaparken bi mesaj geldi gizoş napıyosun unuttun bizi diye aradım didiim sen kimsin acebaaa emrah ben dedi aaa emrah abiiii nasılsın falan oldum ben tabi
numaramı bulmuş nasıl bulduysa.
neyse buluşalım dedi buluştuk kahvaltıya gittik demesinmi ben bu kadar sene seni bekledim o zaman çok küçüktün olmazdı şimdi varım diyosan ben hazırım aayy dedim gel sarılalım eridim bittim zaten ben o an öyle yaniii
Ahahahah adam onca sene aşkını kalbine gömmüş kızz
Beklemiş yıllarca
Aferin ona
Küçükken gelmemiş helal olsunn
Kaderinmş snn o beybii nerden nereye baksana
Ama o sonradan nerden bulmuş yeni numaranıı orayı anlamadım araştırmışmı yoksa
Dogum sekliniz belli oldumu ?
Ben son halimi ekleyemiyorum buraya
Bnm 6 gün once 3 cm açılmam olduğu ortaya cıktı ana sancım cok çıkmadı nst de
O yüzden eve yolladı beni daktır :)
Evde bekliyorum dogumu
Şuan için Allah'tan bi mani çıkmadığı sürece normal dio doktorum
Deniz
Gizeme gelicem ben yazın
Eğer gelmezsen küserim..!
Orda buluşalım bu kadın bi yere cıkamiii yazık
yazık bana hakkatteeenn
bulamicağı şey yok onların ailedeki insanların.şimdi bi numara sorsak arar birini bi telefon falan bulurlar ev adres.esnaflığın getirisi babası falan mafya gibi zaten karanlık ortamlarda biraz elleri kolları uzun hiç bana göre değil muhattap olmuyorum bu konularda.ama öyle ailesi.benim kocam onlardan değil gibi tertemiz yüzlü hiç öyle huyları yok.ama babası tam mafya gibi korkuyorum çok ondan zaten:26:
evlenmemizi istemiyodu babası beni tehdit falan etmişti üstü kapalı hatta
Kuzummmmm sen cıkamasanda bırakmam ben seniiii
Cnm bnm
Abi niye diosun kız madem seninde gözün vardı adamcazda :))
Ayyy benimkininde babası mafya gibi bişeymiş yaa hatta öleymiş galiba tam bilemiyorum
Ama 15 sene oluyo öleli
Dmek tehdit etti haaa
Sonrada paşa paşa aldııı
yok emrah rest çekti evi terk etti falan ulaşamadık günlerce öyle kabul ettiler zorla yani.
sebep ne biliyomusun ?
annem 10 yaşımdayken vefat etti ya annem olmadığı için ben şeymişim.töbe yarabbim ya.
hala hiç muhattap olmayız zaten
kuzuumm kyamam.insan sevdikleriyle büyüyor gerçekten alesi sevdikleri olmyınca hepsii boşş..Oyyy kıyamam yaaa
Cnm bnm mutluluktan ağlatsın Allah hep..
Senin adına cok mutlu oldum
Sen orda ağlarken bende burda zırlıyordum
Yine ağlama krizi geldi(
Bu kez feciydi baya açıldım ama :))
Detayları bende mrk ediyorum Cnm
Allah sevdiklerini yanından ayırmasınnn
kuzuumm kyamam.insan sevdikleriyle büyüyor gerçekten alesi sevdikleri olmyınca hepsii boşş..
niye ağladın=(atmasaydım foto keşkee=((
amin cnm Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Ayrıca DENİZİM VE BURCUCUĞUM
sizlere maşallah
gülayın dediği gibi siz hamile halinizle bile psikolojik baskı yaparsınız etrafınızdakilere güzelliğinizle..
Maşşalh sübhanallah..inşallah biz ilk doğuranlarda böyle çatır çatır veririz kiloları..hiç umudum yok ama=(
Bayıldım ya bayıldım.erkek olsam sarkardım=PpPpp
Kocalarınız sizi kıskanmakta haklıdır hi bıdı bıdı etmeyin öyle bir şey yaparlarsa..
hakikaten hiç ksrnın yoktu hala mı öyle canım ya?canım küçük odaydı. küçük derken yatak birde koltuk işte....hatta Zeynep hanım kontrole gelmişte ben tuvaletteydım dru göremedim eşim söyledi..cuma sabah sezeryan oldu pazar akşamı çıkış..birde haftaya kntrole geliceksin demiş dr ben wcdeyken..
canm benımde kızlar gördü ya fazla karnım yok..kabanlarımı giyebiliyorum hala düşün..acaba karnımız küçük olduğu için mi bu kızlar erken gelmeye kakıştı
bende öyleyimdir çok kıskanç ve duygusal=(Ayyy kuzucummm saollll yaaa
Sensin güzell!!!
Ama kıskanma konusunda şöle diyim
Ben o kadar çok kıskancım kiiii adam bnm yanımda kıskançlık nedir bilmez yani o derece
Uçan kuştan kıskancam nerdeyse
Nefret ediyorum bu huyumdan!!
Tipik yengeç burcuyumm
Aşırı kıskanç ve duygusallll
Bi emzirme sütyenim bile yokkkk anlıyor musunnnn hadiiii gülümsee
Ayyy kuzucummm saollll yaaa
Sensin güzell!!!
Ama kıskanma konusunda şöle diyim
Ben o kadar çok kıskancım kiiii adam bnm yanımda kıskançlık nedir bilmez yani o derece
Uçan kuştan kıskancam nerdeyse
Nefret ediyorum bu huyumdan!!
Tipik yengeç burcuyumm
Aşırı kıskanç ve duygusallll
benim de yok beni de alın aranızaa=((benimde yok deniz korkma yavrum yalnız değilsin gel sarılalım :))D
hakikaten hiç ksrnın yoktu hala mı öyle canım ya?
çıktı mı karnın???
bende öyleyimdir çok kıskanç ve duygusal=(
oto poka ağlarım ya nefret ediyorum bu huyumdan
gerçi eskisi kadar kıskan değilim de.belli de etmem kendii yerim.eşimde benden çektiğindendir herhalde kendisi hiç girmez o işlere.ya da o da belli etmeyen modellerden=)
benimde yok deniz korkma yavrum yalnız değilsin gel sarılalım :))
ay burcu sende mi yengeçsin? bende yengeçimvalla çaktırmadan eşimin tel ini fln kurcalıyorum kuzenlerini öpmesini bile istemiyorum o derece bozuğum
uyku düzenim iyice şaştı yaa
3 den önce yatmak yok 10 dan önce kalkmak yok...
ne yapmalı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?