- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
bana da hiç geçecek gibi gelmiyorBhnde öyleyim yaaa
3 ten önce uyuyamıyorum
11 den öncede uyanamıyorum oda mecburen
Derinin 12 de servisi geliyo onu hazırlamak için kalkıyorum
Uyuyamıyorum uyuyamıyorummm
Geceler zor geçiyo
Tam uykuya dalınca wc olayı var bide uykumu bölüyo
Bide son 10 gündür ellerim çok acıyo geceleri anıl yaaa
Senin dr unmu demişti doğumdan sonra kesin geçer diye
Ayy bu ağrılar kalıcı olcak diye çok korkuyorummm :26:
bana da hiç geçecek gibi gelmiyor
aynı korku bende de var yani urcu=(
öyle bi günde nasıl geçiyo ki anlamadım ! bir şey sorun değil doğumdan sonra geçecek
el ağrısı berbat berbat anlatamam ne çektiği bileklerimi kullanıyorum sabah.parmaklar kıpırdamıoo
çiş konusunu hiç açma=//
Eki Görüntüle 863150 Eki Görüntüle 863151 Eki Görüntüle 863152
Kalan tülle anca bukadar oldu kapı süsü birde çikolatasiparişi verdim Gizonınkinden
Tatlı oğlumun tatlı çikolataları hoşgeldin Ali yazıyor ayaklı olabdan ..
Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu
Eki Görüntüle 863153
Bnm 6 gün once 3 cm açılmam olduğu ortaya cıktı ana sancım cok çıkmadı nst de
O yüzden eve yolladı beni daktır :)
Evde bekliyorum dogumu
Şuan için Allah'tan bi mani çıkmadığı sürece normal dio doktorum
Deniz
Gizeme gelicem ben yazın
Eğer gelmezsen küserim..!
Orda buluşalım bu kadın bi yere cıkamiii yazık
yazık bana hakkatteeenn
Ay su normal dogum olayi beni bitiriyo :/ rabbim bole uygun gormus ya nese
kusum bende ole merak ediyorum ki sizleri dogumdan sonra ki en cirkin hallerimi gostermek istiyorum size :) ins. kocis bi aksilik cikarmaz bulusma muhabbetine onun pimpirikligi yuzunden anasi burnumun dibindeydi ya aylardir nasip bakalim bana ariza cikarirsa sizede uygun olursa bana gelirsinizozamana kadar Allah buyuk.hiii gizos nie cikamiyodu?
Kızlar günaydın, ben heyecandan uyuyamadım, yrn bu saatlerde sezeryanda olucam kısmetse. çok karışık duygular içindeyim heyecan, korku, inanamama :) hepinizin dualarını bekliyorum Allah sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Dün son muayenede 3500 gr 52 cm çıktı, bakalım gerçek ölçüleri ne olacak? Doktor sonrasında da eşimle son kez başbaşa bigün geçirelim dedik sinemaya ve yemeğe gittik sonrada starbucks ta kahve içtik iyi geldi stresimi aldı biraz :) bugün de son hazırlıklar var artık doğuma kadar giremem heralde ama doğumdan sonra ilk fırsatta yazıcam size :) çok çok öpüyorummmm!!!!!
güünnün ilk günaydını benden olsun arkadaşlar..
dün koç taşa gittik kitaplık alalım dedik. bi tane vara yetmiyor ikimizde öğretmen olunca ıvır zıvır çok tabi..
e bide çağan okula başladı onunda kağıt işleri oluyor. ana sınıfı olsada
çok güzel genç odası vardı geçen gittiğimde 1500 olan takım 1000 tl ye düşmüş .
çağanıma onu bile alamadık çok kararsız kaldık..
evimiz 2+1 bi o da yatak odası bi oda da çekyat ve pc var oyuncak sepeti v.s
öyle ettik böyle ettik cok zor olmuyor o da tam takım olarak..
kiramız uygun ev sahibimiz çok iyi kiramızı artırmıyor bile 500 tl.. burdan çıksam bizim muhitte 3*1 var karşı binada 1500 tl kira..
burdanda ayrılamıyorum bakıcım hazır yan binada çağanın bakıcısı..
bir ton ağladım akşameve sığmıyurz falan filan diye.
yazık eşim teselli etti ama. benim sinirler bi kere boşaldı.ağlaya ağlaya gözüm şişmiş.
bugunde arkadaş okuldaki bayan arkadaşları çağırdı aşure, keşkek bide humus yapacakmışşş..
oraya gitcem.... sizin yerinizede yerim..
dün 3 saatten fazla gezince kasıklarım sğrıdı.. gece ağrılarına devam haldeyimmm.
namazı artık oturarak kılmaya başladımm
Kızlar günaydın, ben heyecandan uyuyamadım, yrn bu saatlerde sezeryanda olucam kısmetse. çok karışık duygular içindeyim heyecan, korku, inanamama :) hepinizin dualarını bekliyorum Allah sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Dün son muayenede 3500 gr 52 cm çıktı, bakalım gerçek ölçüleri ne olacak? Doktor sonrasında da eşimle son kez başbaşa bigün geçirelim dedik sinemaya ve yemeğe gittik sonrada starbucks ta kahve içtik iyi geldi stresimi aldı biraz :) bugün de son hazırlıklar var artık doğuma kadar giremem heralde ama doğumdan sonra ilk fırsatta yazıcam size :) çok çok öpüyorummmm!!!!!
Esracım daha yen mi oturark kılmaya başladın helal olsun sana vallagüünnün ilk günaydını benden olsun arkadaşlar..
dün koç taşa gittik kitaplık alalım dedik. bi tane vara yetmiyor ikimizde öğretmen olunca ıvır zıvır çok tabi..
e bide çağan okula başladı onunda kağıt işleri oluyor. ana sınıfı olsada
çok güzel genç odası vardı geçen gittiğimde 1500 olan takım 1000 tl ye düşmüş .
çağanıma onu bile alamadık çok kararsız kaldık..
evimiz 2+1 bi o da yatak odası bi oda da çekyat ve pc var oyuncak sepeti v.s
öyle ettik böyle ettik cok zor olmuyor o da tam takım olarak..
kiramız uygun ev sahibimiz çok iyi kiramızı artırmıyor bile 500 tl.. burdan çıksam bizim muhitte 3*1 var karşı binada 1500 tl kira..
burdanda ayrılamıyorum bakıcım hazır yan binada çağanın bakıcısı..
bir ton ağladım akşameve sığmıyurz falan filan diye.
yazık eşim teselli etti ama. benim sinirler bi kere boşaldı.ağlaya ağlaya gözüm şişmiş.
bugunde arkadaş okuldaki bayan arkadaşları çağırdı aşure, keşkek bide humus yapacakmışşş..
oraya gitcem.... sizin yerinizede yerim..
dün 3 saatten fazla gezince kasıklarım sğrıdı.. gece ağrılarına devam haldeyimmm.
namazı artık oturarak kılmaya başladımm
en az senin kadar heyecanlyız herhalde=)Kızlar günaydın, ben heyecandan uyuyamadım, yrn bu saatlerde sezeryanda olucam kısmetse. çok karışık duygular içindeyim heyecan, korku, inanamama :) hepinizin dualarını bekliyorum Allah sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Dün son muayenede 3500 gr 52 cm çıktı, bakalım gerçek ölçüleri ne olacak? Doktor sonrasında da eşimle son kez başbaşa bigün geçirelim dedik sinemaya ve yemeğe gittik sonrada starbucks ta kahve içtik iyi geldi stresimi aldı biraz :) bugün de son hazırlıklar var artık doğuma kadar giremem heralde ama doğumdan sonra ilk fırsatta yazıcam size :) çok çok öpüyorummmm!!!!!
Al benden de o kadar kuzum yaaa geceleri sürekli iş başındayım
Bazı geceler eşim diyo bak telim burda kolay yere koydum arama orda burda rahat karıştırırsın
Aaa ne münasebet diyorum karıştırmam ki her zaman diyorum
Adım çıkmış dokuza bi kere inermi sekize
Napimm yaa kıskanıyorummm
Benim temmuzun biri canım senin?
benimkide beni uyuz etmek için niye karıştırıyosun belki özelim var fln diyo pis pis sırıtarak
ben 26 haziran canım ama çok seviyorum ben burcumu elalemi değil kocamı kıskanıyorum nihayetinde
o da balık o da beni kıskanıröyle yuvarlanıp gideriz
kızlar bana cevap vercek yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?