2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bana da hiç geçecek gibi gelmiyor
aynı korku bende de var yani urcu=(
öyle bi günde nasıl geçiyo ki anlamadım ! bir şey sorun değil doğumdan sonra geçecek
el ağrısı berbat berbat anlatamam ne çektiği bileklerimi kullanıyorum sabah.parmaklar kıpırdamıoo
çiş konusunu hiç açma=//

Sen diyodun ya yorganı çekemşyorum diye
Yeminederim iki gündür çekemiyorum yorganı
Parmaklarım kırılcak sankş eklem yerleri
Bükemiyorum parmaklarımı hiç
Uyandıktan sonra yavaş yavaş açılıyo yavaşça geçiyo acısı
Allahım neler çektik yaaa
Beterinden saklasın rabbim
Geçicekse amenna!!
Valla uykum bölünmesşn diye tutim diyorum çişim, ama en sonunda tak ediyo mecburen bi gözüm kapalı uyur uyanık wc ye atıyorum kendimş
Allah korusun düşcem bigün yolda wc ye gidim derken

Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu

Eki Görüntüle 863153

İkinizin süsleri de çok güzel olmuş... Ellerinize sağlık valla... En güzeli de isimleri:)

Bizim hala bir ismimiz yok kızım doğdu doğacak bebek şekeri için ismi belli olmadığından etiket bile bastıramıyorum... Oy Allahım:2:

güünnün ilk günaydını benden olsun arkadaşlar..

dün koç taşa gittik kitaplık alalım dedik. bi tane vara yetmiyor ikimizde öğretmen olunca ıvır zıvır çok tabi..
e bide çağan okula başladı onunda kağıt işleri oluyor. ana sınıfı olsada

çok güzel genç odası vardı geçen gittiğimde 1500 olan takım 1000 tl ye düşmüş .
çağanıma onu bile alamadık çok kararsız kaldık..
evimiz 2+1 bi o da yatak odası bi oda da çekyat ve pc var oyuncak sepeti v.s
öyle ettik böyle ettik cok zor olmuyor o da tam takım olarak..
kiramız uygun ev sahibimiz çok iyi kiramızı artırmıyor bile 500 tl.. burdan çıksam bizim muhitte 3*1 var karşı binada 1500 tl kira..
burdanda ayrılamıyorum bakıcım hazır yan binada çağanın bakıcısı..

bir ton ağladım akşam eve sığmıyurz falan filan diye.
yazık eşim teselli etti ama. benim sinirler bi kere boşaldı.ağlaya ağlaya gözüm şişmiş.

bugunde arkadaş okuldaki bayan arkadaşları çağırdı aşure, keşkek bide humus yapacakmışşş..
oraya gitcem.... sizin yerinizede yerim..

dün 3 saatten fazla gezince kasıklarım sğrıdı.. gece ağrılarına devam haldeyimmm.
namazı artık oturarak kılmaya başladımm

Gunaydın ikiiiiiiiiiiii :)
Af kalçam öyle bir tutulmuş ki ağrısına uyuyamıyorummm
Krampta hep oraya giriyor bugün şu ilacı alıcam olmıcak böyle.!

Herkese iyi pazarlar diliyorum.
Esracım hepimiz öyleyiz Cnm merk etme ota poka ağlıyoruz
Hemde hergün..!
Yalnız değilsin yani

yazık bana hakkatteeenn

Ay su normal dogum olayi beni bitiriyo :/ rabbim bole uygun gormus ya nese
kusum bende ole merak ediyorum ki sizleri dogumdan sonra ki en cirkin hallerimi gostermek istiyorum size :) ins. kocis bi aksilik cikarmaz bulusma muhabbetine onun pimpirikligi yuzunden anasi burnumun dibindeydi ya aylardir nasip bakalim bana ariza cikarirsa sizede uygun olursa bana gelirsiniz ozamana kadar Allah buyuk.hiii gizos nie cikamiyodu?

benimki senden pimpirikli kimselerin evine göndermez beni:26:
dışarı istediğimde çıkıyorum herkesle ama ev
organlarımı falan çalcaklar zannediyo heralde

Kızlar günaydın, ben heyecandan uyuyamadım, yrn bu saatlerde sezeryanda olucam kısmetse. çok karışık duygular içindeyim heyecan, korku, inanamama :) hepinizin dualarını bekliyorum Allah sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Dün son muayenede 3500 gr 52 cm çıktı, bakalım gerçek ölçüleri ne olacak? Doktor sonrasında da eşimle son kez başbaşa bigün geçirelim dedik sinemaya ve yemeğe gittik sonrada starbucks ta kahve içtik iyi geldi stresimi aldı biraz :) bugün de son hazırlıklar var artık doğuma kadar giremem heralde ama doğumdan sonra ilk fırsatta yazıcam size :) çok çok öpüyorummmm!!!!!

Şimdiden gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün

Ayyyy kuzum humustan benim yerimede yeee çok severimmmm
Zati hamilelikte yemediğim şeyi bile yer oldummm ne bulursam yiyom man yak gibi
Afiyet olsun cancağzımmm
İnşş gönlüne göre de bi evin olsunnn
Yavrularına oda yaparsın inşş canım
Herşeye öylesine ağlıyoruz ki toplu ağlaşma töreni yapcak hLdeyizzz

Canımmm gözün aydın olsun şimdidennn
Güzel haberlerle sağlıklı mis kokulu bebişinle gel inşş

Günaydın cancağızlarım.
İyi pazarlar,mutu haftasonarı.

Esracım daha yen mi oturark kılmaya başladın helal olsun sana valla
ama sen sanırım az almıştın kilo
ben kesinlikle eğilip kalkamıyorum imkanı yok.oturduğum yerden bile zor kalkıyorum kaldı ki çömelince hiç kalkamam.

Osinir bozukluğu hepimizin üzernde nedir anlamadım gitti ya.toparlamamız lazım bir şekilde...
gözlerimizin şişi imeden ikinci posta ağlamaları patlatıyoruz
benim burnum zaten patlıcan oldu ağlayınca bal kabağı gibi oluoooo!

afiyetle ye iyi eğlen ama saydığın 3 çeşit de çok gaz yapar dikkatli tüket kramp alan girmesin.Ben çok gaz sancısı çekiyorum da...
Aman sen çekme diye didimm.
en az senin kadar heyecanlyız herhalde=)
ne güzel şükürler olsun planlı gidiyorsun
Rabbim sorunsuz kurtarsın ikiniz de...
ben olsam bende uyuyamazdıııııııımmm=))

Bu gece guzel bi uyku cek cnm
Dogumdan sonra enerjin ve sütün olsun
Guzel mutlu haberlerini bekliyoruz.
Allah ağrınız acısız bi dogum nasip etsin.
İnşallah en kıs amnda aramıza dönersin.
Sende bizlere dua etmeyi unutma
Allah a emanet ol..

ayy bende heyecan yaptım..yarın akşama bebişiniz kucağınızda olcak ne güzel ya..sağlıkla kolay bir doğum olsun inşallah..kilo boy maşalalh...bizleride haberdar et...

çok heyecanlandım senin adına kolay bi doğum olur inş sıkıntısız sonrasında acısız bol sütlüüüü :))))
canımmm şimdiden tebrik ederim :))
bol şans :))

benimkide beni uyuz etmek için niye karıştırıyosun belki özelim var fln diyo pis pis sırıtarak
ben 26 haziran canım ama çok seviyorum ben burcumu elalemi değil kocamı kıskanıyorum nihayetinde

o da balık o da beni kıskanır öyle yuvarlanıp gideriz

Ayyy ikinizde su grubu ne güzelll
Çok iyi anlaşırsınız o zaman
Benim eşimde kızımda aslan burcu
İkiside lider ruhlu
Bende çok duygusal ve takık olduğumdan yediler bitirdiler beni arada

herkese selam annişler cuma günü kontrole gittim nst ye girdim sancım çıktı zaten geceleri acayip adet olacak gibi agrıyor ve uyuyamıyorum doktor açılık warmı muayene edelim dedi muayene yaptı galiba çatı muyene dedikleri buydu :18: açıklık yo şuan ama sancıların başlamış işte eğer duramazsan hemen hastaneye gel dedi eğer ki haftaya kadar bi şey olmazsa cuma günü tekrar kontrole gel bakalım dedi bu açıklık nasıl oluyor olması için napmak gerekyor kızlar nasıl anlıyoruz olduğunu bu arada doğumdan sonra giymek için korse ve lohusa tacı aldım benden haberrler böle Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

kızlar bana cevap vercek yok muu

Valla benim de sancılarım çıktı 10 gün evvel hastanede yattım hatta henüz erken olduğu için benimkini durdurmak için ilaç verdiler ve bisüre kullanmaya devam ettim... Sizinki gibi açıklığım var mı diye baktılar yoktu çok şükür... O yüzden malesef size yardım edemeyeceğim... Alttaki kemiklerinize çok fazla baskı olur heralde diye düşünüyorum Ama burada açıklığı olan arkadaşlar size çok daha yardımcı olur... Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…