kızlar korse aldınız mı doğumdan sonra giymek için? sezeryandan sonra hemen giyilmez sanırım ama 1 hafta 10 gün sonra giymeye başlayabilirmiyiz ?
sadece göbek ve bel için külot şeklinde mi almalı yoksa bacağı da kapsayan şort şeklinde olanlar daha mı güzel toparlar? benim kilolar genellikle bacaklarda da :)
marka model tavsiyesi istesemmm??
kızlar korse aldınız mı doğumdan sonra giymek için? sezeryandan sonra hemen giyilmez sanırım ama 1 hafta 10 gün sonra giymeye başlayabilirmiyiz ?
sadece göbek ve bel için külot şeklinde mi almalı yoksa bacağı da kapsayan şort şeklinde olanlar daha mı güzel toparlar? benim kilolar genellikle bacaklarda da :)
Ben ce bekle belki kendi sütün çok olur gerek kalmaz bence takıntı yapma sütü ben olucakmı olmayacakmı düşünmüyorum olucak inşallah sütüm yağlı sarı ineklerinki gibim hemide bol ve yağlıKızlar humana nın steal tea anne çayını ve milüpa nın rezene çayını aldım. Sanırım 1 hafta içerisinde sezeryan olucam ve bebeğim doğacak. Bu çayları önceden tüketmeye başlamamın bir faydası olurmu?
Rezene çayını doğumdan önce içmenin bebeğin gazına içerdeyken bile etki ettiğini söylüyolar sizce de doğrumudur?
Sonra sütten göğüslerim ağrımasın anne çayını içince.
Eşim içmeye başla şimdiden diyor da :)
Ben araştırmıştım genel olarakta sorduğumda göğüs altından başlayıp diz üstüne kadar olanlar kullanışlı imişş bende alsammıki acep göbeğim kalsın istemiyorum Annemler bağlıyor gerçi benimkinide bağlar sıkıcabu korse isini bende cok merak ediyorum nasil korse almak uygun olur tecrubeli anneler yardimci olursa .aslinda doktorada sormak lazim sezeryan olursa zararli olabilecegini soyluyorlar damarlari kapatir diye.nasil korse uygun olur acaba
Valla kızlar ben göbek nasıl bağlanır bilemiyorum neyle bağlanıyo işe yarıyomu?
Sezeryan olcam ilk 1 hafta 10 gün zaten giymem giyemem ama sonrasında giyilmeli mümkün olduğunca bence.
Doğumdan sonra fırsat bulamam diye şimdiden almak istiyorum ihmal etmemek lazım.
Süt için de haklısınız olacağını düşünmek lazım pozitif düşün pozitif olsun:) çaylarımı kompostolarımı içerim suyu da arttırırım oh mis daha da olmazsa ben ne yapayım :)
Canım bence kendini çok fazla yormuşsun o yüzden olmuş hem sana hem beneğe kan pompalıyor kalbin dikkat et hemen doktora gitmene gerek yok bence belliki o sırada yetememiş kalbin oksijen az gelmiş kendini yorma dinlenerek yap ama tekrarlarsa hemen git.Bugün çarşaflarımı değiştim,banyoyu temizledim,süpür sil en son toz alırken
Kalbim sıkıştı kızlar az kalsın ölüyordum
Yere düştüm nefesim filan gitti can havliyle zar zor eşimin adını söyledim gelmedi
Sonra cama çıktım zar zor osijen geldi öksürdüm sürekli sonra okadar çok küfür ettimki bu kadar geniş oldugunu bilmiyodum küfür lugatımın geldi eşim ne oldu diyo ağladım birsürü
Ne kadar öküz bir eşim var ya insan bir kalkar bakar sesimde ii değil zorla seslendim başka ses çıkaramadım..
Hastaneye gitmelimiyim kızlr kalbimde sorun var sanırım benim..
Heryerime dikenler battı nefesim gitti tamamen ve kalp atımı seslerini duydum yerinden fırlıycaktı nerdeyse
Sezeryan yapan birilerine sorabilirsin kullanılabiliyormu hiç fikrim yok
Ablam sezryandı ama o kullanamadı göbeği var belki sezeryanla alakası yoktur ama yapan birileri cevap verse süper olur bizde bilgilenelim..
kızlar bana cevap vercek yok muu
Bugün çarşaflarımı değiştim,banyoyu temizledim,süpür sil en son toz alırken
Yere düştüm nefesim filan gitti can havliyle zar zor eşimin adını söyledim gelmedi
Sonra cama çıktım zar zor osijen geldi öksürdüm sürekli sonra okadar çok küfür ettimki bu kadar geniş oldugunu bilmiyodum küfür lugatımın geldi eşim ne oldu diyo ağladım birsürü
Ne kadar öküz bir eşim var ya insan bir kalkar bakar sesimde ii değil zorla seslendim başka ses çıkaramadım..
Heryerime dikenler battı nefesim gitti tamamen ve kalp atımı seslerini duydum yerinden fırlıycaktı nerdeyse
Cemreciö sağol zaten çayı sen doğumdan önce içme dediğin için pek içmeyi istemiyodum da eşim tutturdu iç diye:) doğum olmadan süt üretimi ve uyarımı olmaz bence sadece süt kanallarını açabilir ama doğum olumca hemen başlicam bakalım 24 saatte etkisini görebilecekmiyim
Korse de doğumdam sonra komtrole gidince doktorumum fikrini alırım ama sezeryandan hemen sonra giyilmesi ilginç geldi dikişleri acıtmazmı? Yada sıksın daha iyi kaynasın diye de olabilir.
Kararsızım hele bir doğum olsun duruma bakarız:)
benimki senden pimpirikli kimselerin evine göndermez beni:26:
dışarı istediğimde çıkıyorum herkesle ama ev
organlarımı falan çalcaklar zannediyo heralde
doktor böyle ağrın olursa 38de alırım demişti sana dimii suni sancıylamı demek istedi denizim acebaa
herkese selam annişler cuma günü kontrole gittim nst ye girdim sancım çıktı zaten geceleri acayip adet olacak gibi agrıyor ve uyuyamıyorum doktor açılık warmı muayene edelim dedi muayene yaptı galiba çatı muyene dedikleri buydu :18: açıklık yo şuan ama sancıların başlamış işte eğer duramazsan hemen hastaneye gel dedi eğer ki haftaya kadar bi şey olmazsa cuma günü tekrar kontrole gel bakalım dedi bu açıklık nasıl oluyor olması için napmak gerekyor kızlar nasıl anlıyoruz olduğunu bu arada doğumdan sonra giymek için korse ve lohusa tacı aldım benden haberrler böle Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Gizom bu soruyu yeni gördüm.
Evet öyle demişti tabi ki suni sancı ile
Çünkü o da normal dogum yapacağımı söylüyor
Ben de ona hangisi uygunsa o an o olsun dedim
Suni sancı olmadan kendi sancımla gitsem hastaneye
Ve hemen doguma alınsam
Ayyyy ne guzel olur yaaaa
Ohh ne güzel ben 8de kalkıyorum.Bhnde öyleyim yaaa
3 ten önce uyuyamıyorum
11 den öncede uyanamıyorum oda mecburen
Derinin 12 de servisi geliyo onu hazırlamak için kalkıyorum
Uyuyamıyorum uyuyamıyorummm
Geceler zor geçiyo
Tam uykuya dalınca wc olayı var bide uykumu bölüyo
Bide son 10 gündür ellerim çok acıyo geceleri anıl yaaa
Senin dr unmu demişti doğumdan sonra kesin geçer diye
Ayy bu ağrılar kalıcı olcak diye çok korkuyorummm :26:
Marka model değil de büyük boy beyaz tülbent sardım ben. Sezeryan doğumdu bir hafta sonra sardım. Ameliyat yeri iyileştikce biraz daha sıkı sardım. Çok faydasını gördüm. Iyiki de sarmışım. He korse dersen kesinlikle sıcak bakmıyorum korseye çok fazla sıkar zararı olabilir. Bence doktoruna sormadan korse giyme. Tabi sezeryan için konuşuyorum.kızlar korse aldınız mı doğumdan sonra giymek için? sezeryandan sonra hemen giyilmez sanırım ama 1 hafta 10 gün sonra giymeye başlayabilirmiyiz ?
Ohh ne güzel ben 8de kalkıyorum.siz kocişlere kahvaltı hazırlamiyomusunuz? Ben bi gün kalkmasam küser bizimki :))
Zaten talhada sabahcı bide onun hazırlığı kahvaltısı mahvediyor beni. Bebek doğunca kesin depresyona girerim bengerçi annem gelecek talhayla o ilgilenir ilk günler. O gidince girerim depresyona
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?