2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar korse aldınız mı doğumdan sonra giymek için? sezeryandan sonra hemen giyilmez sanırım ama 1 hafta 10 gün sonra giymeye başlayabilirmiyiz ?
sadece göbek ve bel için külot şeklinde mi almalı yoksa bacağı da kapsayan şort şeklinde olanlar daha mı güzel toparlar? benim kilolar genellikle bacaklarda da :)

marka model tavsiyesi istesemmm??

Kızlar humana nın steal tea anne çayını ve milüpa nın rezene çayını aldım. Sanırım 1 hafta içerisinde sezeryan olucam ve bebeğim doğacak. Bu çayları önceden tüketmeye başlamamın bir faydası olurmu?

Rezene çayını doğumdan önce içmenin bebeğin gazına içerdeyken bile etki ettiğini söylüyolar sizce de doğrumudur?
Sonra sütten göğüslerim ağrımasın anne çayını içince.

Eşim içmeye başla şimdiden diyor da :)

bu korse isini bende cok merak ediyorum nasil korse almak uygun olur tecrubeli anneler yardimci olursa .aslinda doktorada sormak lazim sezeryan olursa zararli olabilecegini soyluyorlar damarlari kapatir diye.nasil korse uygun olur acaba

canım korse aldım ben bacaklı olanlardan göğüs altından başlıyo pentinin di sanırım
ama modelini falan tam bilemiyorum popu içinmiş sanırım özellikle
daha önceki doğumum normal di buda normal olur diye düşünerekten istediğim anda giyebiliceğimi düşünüyorum ( benimde bacaklar coştu kii sormaaa )
sezeryan olucaksan doktoruna mutlaka sor canım ne zaman giyebilirim diye
bende aldım ama sıkıntı vercek bana o korse biliyorum kaç dakka giyebilirim hiç bilmiyorummmm

Ben ce bekle belki kendi sütün çok olur gerek kalmaz bence takıntı yapma sütü ben olucakmı olmayacakmı düşünmüyorum olucak inşallah sütüm yağlı sarı ineklerinki gibim hemide bol ve yağlı
bu korse isini bende cok merak ediyorum nasil korse almak uygun olur tecrubeli anneler yardimci olursa .aslinda doktorada sormak lazim sezeryan olursa zararli olabilecegini soyluyorlar damarlari kapatir diye.nasil korse uygun olur acaba
Ben araştırmıştım genel olarakta sorduğumda göğüs altından başlayıp diz üstüne kadar olanlar kullanışlı imişş bende alsammıki acep göbeğim kalsın istemiyorum Annemler bağlıyor gerçi benimkinide bağlar sıkıca

Valla kızlar ben göbek nasıl bağlanır bilemiyorum neyle bağlanıyo işe yarıyomu?
Sezeryan olcam ilk 1 hafta 10 gün zaten giymem giyemem ama sonrasında giyilmeli mümkün olduğunca bence.
Doğumdan sonra fırsat bulamam diye şimdiden almak istiyorum ihmal etmemek lazım.
Süt için de haklısınız olacağını düşünmek lazım pozitif düşün pozitif olsun:) çaylarımı kompostolarımı içerim suyu da arttırırım oh mis daha da olmazsa ben ne yapayım :)

Bugün çarşaflarımı değiştim,banyoyu temizledim,süpür sil en son toz alırken
Kalbim sıkıştı kızlar az kalsın ölüyordum
Yere düştüm nefesim filan gitti can havliyle zar zor eşimin adını söyledim gelmedi
Sonra cama çıktım zar zor osijen geldi öksürdüm sürekli sonra okadar çok küfür ettimki bu kadar geniş oldugunu bilmiyodum küfür lugatımın geldi eşim ne oldu diyo ağladım birsürü
Ne kadar öküz bir eşim var ya insan bir kalkar bakar sesimde ii değil zorla seslendim başka ses çıkaramadım..
Hastaneye gitmelimiyim kızlr kalbimde sorun var sanırım benim..
Heryerime dikenler battı nefesim gitti tamamen ve kalp atımı seslerini duydum yerinden fırlıycaktı nerdeyse

Sezeryan yapan birilerine sorabilirsin kullanılabiliyormu hiç fikrim yok
Ablam sezryandı ama o kullanamadı göbeği var belki sezeryanla alakası yoktur ama yapan birileri cevap verse süper olur bizde bilgilenelim..

Canım bence kendini çok fazla yormuşsun o yüzden olmuş hem sana hem beneğe kan pompalıyor kalbin dikkat et hemen doktora gitmene gerek yok bence belliki o sırada yetememiş kalbin oksijen az gelmiş kendini yorma dinlenerek yap ama tekrarlarsa hemen git.

Sezeryan yapan birilerine sorabilirsin kullanılabiliyormu hiç fikrim yok
Ablam sezryandı ama o kullanamadı göbeği var belki sezeryanla alakası yoktur ama yapan birileri cevap verse süper olur bizde bilgilenelim..

Ben biraz okudum normalde sezeryanda olsan genelde 20 günden sonra giyiliyormuş canım herkes memnun ben de mideden bacağa kadar olan bişey alırım artık.

kızlar bana cevap vercek yok muu

Cnm dogum kişiden kişiye gore değişir
Ben hafif kasılmalar hissediyordum mesela.
2. Cocuğun belkide bundan ama alt kemiklerim inanılmaz ağrıyor
Başının resmen orayı zorladığını hissediyordum
Halada hissediyorum dik oturamıyorum mesela hemen kafasıyla kukumun üstünü ittiriyor
Sıkıştım annneeeee der gibi..
Bnm ağrılarım çoktu
Bi gece once. Elimi orama koydum
Avucumun içini yani. Baktım şiş gibi sanki daha bi tombullaşmış :)
Ertesi gün kontrolum vardı. Dr uma anlattım seni muayene edeyim dedi
Dogumhaneye gittik beraber orda baktı
3 cm e yakın açılman var dedi.
Nst ye bağlandım Sancım yoktu eve geldim
Yarın da gidicem.
Bakalım noldu
Açılmanın rahat olmasını istiyorsan muhakkak yürüyüş yap
O kdr faydasını görürsün ki.
Birde sıcak duş
Cinsel ilişki bunlar dogumu kolaylaştırıyor

Cnm ben aralda kullanmadım.
Normal dogumdu birde yüzüyordum bem göbek fln kalmadı
Sezeryande bazı Dr ların hemen kullandığı bi korse varmış
Burda oturduğum sitede kız dpgum yaptı
Ona takmışlar ne ağrısı olmuş ne bişeyi
Sonrasında da sanırım toparlanmaya yardım ediyordur
Ama o hemen takmış yani hastanede takmışlar.

5-10 gün içinde takarsın mrk etme
Artık dikişler hemen iyileşiyor ztn
Bnm arkadasım eve geldi hiç yatmadı 2 gün sonradan bi gittim yemek yapıo
Pozitif düşün.
Marka olarak bilemiyorum
Buyuk bir bezle sarsanda olur hem. Hani çarşaf gibi bişey varsa kullana bilirsin

O cayı şimdiden kullanmanı ben tavsiye etmiyorum
Sonra acıdan duramazsın cok çoğaltırsa
Cok kötü oluo

Cemreciö sağol zaten çayı sen doğumdan önce içme dediğin için pek içmeyi istemiyodum da eşim tutturdu iç diye:) doğum olmadan süt üretimi ve uyarımı olmaz bence sadece süt kanallarını açabilir ama doğum olumca hemen başlicam bakalım 24 saatte etkisini görebilecekmiyim
Korse de doğumdam sonra komtrole gidince doktorumum fikrini alırım ama sezeryandan hemen sonra giyilmesi ilginç geldi dikişleri acıtmazmı? Yada sıksın daha iyi kaynasın diye de olabilir.
Kararsızım hele bir doğum olsun duruma bakarız:)

Kendinizi çok yormuşunuz bence... Aman dikkat edin kendinz ve bebeğiniz herşeyden önemli...

Cnm noldu sana yaaa gecmiş oldumda cok aşırı yoruyorsun kendini

Teksin ztn nolur yapma bişey yaaa
Benden beter oldun heee

Mesela bnmde kalp kapakçığım kan sızdırıyor muş
Bide nefesim yetmiyor
Dikkatli olmalıyız
Uzan dinlen bi kaç gün
Bende bugün cok iş yaptım
Yarın kontrolum var bakalım açıklığım artmış mı

İlk guler bebek o kdr az emiyor ki göğüsler aska boşalmıyor
O çayıda içerden varyaaa patlar..!
Benimkiler cok feci olmuştu.
Bebeğim emerken hemen yoruluyordu ve uyuyordu
Yalvarıyordum uyansında emsin rahatliyim die
Senin göğüsler ne durumda şuan şiştilermi birazda olsa
Yani hamilelik oncesi ile aynı ise içebilirsin bi iki gün onceden

benimki senden pimpirikli kimselerin evine göndermez beni:26:
dışarı istediğimde çıkıyorum herkesle ama ev
organlarımı falan çalcaklar zannediyo heralde

Kusum bende bahsettim sizin bulusmanizdan yok daha neler dio dedim o nedemek be iyi olsan gidermiydin evet dedim bi yuru git ya dio :) yureyereyek gidicem ucacak halim yok dedim ahahhh :)

Bu arada bebisin kac kilo.kusum boyu filan

doktor böyle ağrın olursa 38de alırım demişti sana dimii suni sancıylamı demek istedi denizim acebaa

Gizom bu soruyu yeni gördüm.
Evet öyle demişti tabi ki suni sancı ile
Çünkü o da normal dogum yapacağımı söylüyor
Ben de ona hangisi uygunsa o an o olsun dedim
Suni sancı olmadan kendi sancımla gitsem hastaneye
Ve hemen doguma alınsam
Ayyyy ne guzel olur yaaaa

ahh gülay ahh ya canım neden kendini bu kadar yoruyorsunki ya..bak benım riskli süremin bitmesine 1 hafta var senınde 2 hafta vardır..şu dönemi bir geçirelim sonrasında ne yaparsan ya..şu an en önemlisi bebişlerimiz..yormakendini dinlen...geçen hafta yaşadıklarını ne çabuk unuttun...anne hep derki can sana lağzım..kocandan fazla beklentiye girmiyceksin...

canım ya sancılar açılma yapıyo..haftalık kontroldede açılman belli olur zaten...açılman olması için bana dr 2 hafta sonra yürüyüşe başlıycaz dedi...bol bol yürüyceksin:)) birde çok hurma yemeği..çömelme hareketi..cinsellik vs duymuştum..

anam deniz senn bu sıra doğurcan yani...

Ohh ne güzel ben 8de kalkıyorum. siz kocişlere kahvaltı hazırlamiyomusunuz? Ben bi gün kalkmasam küser bizimki :))
Zaten talhada sabahcı bide onun hazırlığı kahvaltısı mahvediyor beni. Bebek doğunca kesin depresyona girerim ben gerçi annem gelecek talhayla o ilgilenir ilk günler. O gidince girerim depresyona

Marka model değil de büyük boy beyaz tülbent sardım ben. Sezeryan doğumdu bir hafta sonra sardım. Ameliyat yeri iyileştikce biraz daha sıkı sardım. Çok faydasını gördüm. Iyiki de sarmışım. He korse dersen kesinlikle sıcak bakmıyorum korseye çok fazla sıkar zararı olabilir. Bence doktoruna sormadan korse giyme. Tabi sezeryan için konuşuyorum.

Gülayyyy
Napıyosun sen kuzum yaaa
Herşey bi güne sıkıştırılır mı
Niye kendine bu kadar yükleniyosun
Valla ben yere iki eğilip kalksam nefesim kesiliyo senin kalbin yine iyi dayanmış
Bende de doğuştan kalp hastalığı var milyonda bir oluyomuş oda beni bulmuş işte
Heran kalp krizi geçirme riskimm yani
Herşey allahtan işte
Ama sen bugün çok yormuşssun kendini
Çok yüklenmişşsin kalbine
Biliyorum yapan olmayınca insan en sonunda kalkim ben yapim bari diyo ama azar azar yap kuzummm lütfennn

Ayyy yok şekerim benimki kahvaltı istemez hayatta
11 de gidiyo ztn akşamda 9 da geliyo
Kahvaltı derdi çıkarmadı bana hiç saolsun
O kapıdan çıkar çıkmaz ben sütümü ısıtıyorum hemenn ne fenayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…