- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
cnm kendini niye böye yordun ki ya ya bişi olsaydı!!Bugün çarşaflarımı değiştim,banyoyu temizledim,süpür sil en son toz alırken
Kalbim sıkıştı kızlar az kalsın ölüyordum
Yere düştüm nefesim filan gitti can havliyle zar zor eşimin adını söyledim gelmedi
Sonra cama çıktım zar zor osijen geldi öksürdüm sürekli sonra okadar çok küfür ettimki bu kadar geniş oldugunu bilmiyodum küfür lugatımın geldi eşim ne oldu diyo ağladım birsürü
Ne kadar öküz bir eşim var ya insan bir kalkar bakar sesimde ii değil zorla seslendim başka ses çıkaramadım..
Hastaneye gitmelimiyim kızlr kalbimde sorun var sanırım benim..
Heryerime dikenler battı nefesim gitti tamamen ve kalp atımı seslerini duydum yerinden fırlıycaktı nerdeyse
cnm komposo ne yapacaksın.bende merak ediyorum ne yapmlıyım diye.benim bi bildiğim SU.Valla kızlar ben göbek nasıl bağlanır bilemiyorum neyle bağlanıyo işe yarıyomu?
Sezeryan olcam ilk 1 hafta 10 gün zaten giymem giyemem ama sonrasında giyilmeli mümkün olduğunca bence.
Doğumdan sonra fırsat bulamam diye şimdiden almak istiyorum ihmal etmemek lazım.
Süt için de haklısınız olacağını düşünmek lazım pozitif düşün pozitif olsun:) çaylarımı kompostolarımı içerim suyu da arttırırım oh mis daha da olmazsa ben ne yapayım :)
Bende hazırlamıyorum
Uzun bi süre eşim annesinde yedi onlar erken kalkıp erken yiyorlar çünkü
4-5 aydır orda yemiyor.
Evde de çikolatalı ekmek Yada börek fln oluyor muhakkak sabah hiç beni uyandırmadan yer
Yada hiç yemez.
Ama hafta sonları donatırım sofrayı
Valla çok şanslısınız. Benim kv fazla ilgili olduğundan benden de onu bekliyor. Elimden geleni yapıyorum.
Mesela peynir zeytin reçel bal ışte kahvaltı çeşiti koyarım. Bide hergün yanına farklı bişe yaparım yumurta, kızartma falan. Geçen diyo ki ee sen kahvaltıya farklı çeşit yapmıyorsun. Ne yapim diyorum ışte menemen çörek börek yapmıyormuşum!! Çok nazlı çok. Dünden kalan yemeği falan hayatta yemez.
hamileliğin 9. ayında ölüm acısı
son kez görememek
yanında olamamak
şehir dışına cenazeye gidememek
ne buruk bir mutluluk olacak kızım bana
gülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim hiç....
Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
Bide o var canım.2 3 çeşit ister. Çok rahatsız olursam kv delere gidelim yemek yapamadım derim. Napim benimki de can.Ayyy işin çok zor o zaman anacımmm :44:
Babamda gençken öyleymiş yemek konusunda özellikle en az 3 çeşitte yemek istermiş hergün ayrı
Dediğin gibi dünden kalanı fln yemezmiş
Ayyyy ne zor hakkaten yaa
Benimki yemek koymasam bile önüne hiç bişe demez allahı var
Offff ben zaten yemek yapmayı hiç sevmiyorum
Pasta börek çörek yapmak benim olayımmm
son kez görememek
yanında olamamak
HAYROLA mavi??hamileliğin 9. ayında ölüm acısı
son kez görememek
yanında olamamak
cnm gözün aydın=)Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
son kez görememek
yanında olamamak
Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
son kez görememek
yanında olamamak
Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu
Eki Görüntüle 863153
Derindn sonra rüzgardan önceee
Ve rüzgara hamileyken
EEee ne idim değil ne olucam demeli
Eki Görüntüle 863183 Eki Görüntüle 863184 Eki Görüntüle 863185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?