odalar kıç kadar yaa:26:
o odaya benim popom zor sığar zaten
suit boş olursa onu tutcaz biz +40 tl
Kızlar günaydın, ben heyecandan uyuyamadım, yrn bu saatlerde sezeryanda olucam kısmetse. çok karışık duygular içindeyim heyecan, korku, inanamama :) hepinizin dualarını bekliyorum Allah sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Dün son muayenede 3500 gr 52 cm çıktı, bakalım gerçek ölçüleri ne olacak? Doktor sonrasında da eşimle son kez başbaşa bigün geçirelim dedik sinemaya ve yemeğe gittik sonrada starbucks ta kahve içtik iyi geldi stresimi aldı biraz :) bugün de son hazırlıklar var artık doğuma kadar giremem heralde ama doğumdan sonra ilk fırsatta yazıcam size :) çok çok öpüyorummmm!!!!!
Matsana uzunca bi Msj yazdım hata oluştu gitti hepsi
Gıcıkkkk oldum yaaa
Neyse bacım üzülme tabikide paylaşacaksın
Bende anlatıyorum iyi ki varsınız bana ailemden daha cok destek yakın oldunuz
Seninkide abartı ilgisiz arkadasım
Bunun annesinin yetiştirme tarzı ile ilgisi yokki
Tmm arkadaşları ilede olsun ama arada senlerde işgilensin
Cok üzülüyorum valla ya :/
En önemlisi moral.kesinlikle sütümüz olacağına inanmamız kızlar!
Humana çayını çok öneren var.çok az kullanıp faydasını görmeyen var.ama bunun dışında doğal olarak a bunları araştırdım buldum kızlar
paylaşmak istedim.saatlerdir okuyorum netten gözlerim şişti=///
1. si tabi ki bol su.
2. 1 inciri bir bardak suya atıp kaynatıp içmek veya aynnı şekilde 1 yemek kaşığı kuru dutu sulandırıp kaynatıp içmek.
3. tatlılar(özellikler şerbetli)
4. eti burçak bisküvi(bol malt içerdiğinden ve çok fazla deneyip sütü artan okudum)
5. ısırgan tohumunu bal yardımıyla ezip yemek
6. boza,yeşil soğan(biraz gaz yaparmış ama araştırdım çoğu dr öneriyor.
7.roka-dereotu
8.memelerimize yapacağımız sıcak havlu kompresi.aslında duş iyiymiş ama kış olacağı içn duşa giremeyeceğimizden sıcak havlu önerilmiş.
9. hazır satılan malt içecekler(tabi biraz pahalı bu.e-bebekte falan da satılıyor ve ne kadar doğal bilemicem ama öneren çok var)
10-ayva ve elma kompostosu.
11.rezene anason çayları
12. susam ve susam ürünleri yani tahin helva olur sıvı tahin olur kızlar.pekmezle falan karıştırıp
Çok fazla bilgi kalabalığı var çok önerilen şey var havuç çörek otu falan da ama yoğun olarak yukarıdakiler var.
tabi ki bunların hepsini aynı anda yapmak değil ama en azından elimizde olduka bunlardan yapıp tüketebiliriz ilerde..
Kendinizi çok yormuşunuz bence... Aman dikkat edin kendinz ve bebeğiniz herşeyden önemli...
Cnm noldu sana yaaa gecmiş oldumda cok aşırı yoruyorsun kendini
Teksin ztn nolur yapma bişey yaaa
Benden beter oldun heee
Mesela bnmde kalp kapakçığım kan sızdırıyor muş
Bide nefesim yetmiyor
Dikkatli olmalıyız
Uzan dinlen bi kaç gün
Bende bugün cok iş yaptım
Yarın kontrolum var bakalım açıklığım artmış mı
ahh gülay ahh ya canım neden kendini bu kadar yoruyorsunki ya..bak benım riskli süremin bitmesine 1 hafta var senınde 2 hafta vardır..şu dönemi bir geçirelim sonrasında ne yaparsan ya..şu an en önemlisi bebişlerimiz..yormakendini dinlen...geçen hafta yaşadıklarını ne çabuk unuttun...anne hep derki can sana lağzım..kocandan fazla beklentiye girmiyceksin...
canım ya sancılar açılma yapıyo..haftalık kontroldede açılman belli olur zaten...açılman olması için bana dr 2 hafta sonra yürüyüşe başlıycaz dedi...bol bol yürüyceksin:)) birde çok hurma yemeği..çömelme hareketi..cinsellik vs duymuştum..
anam deniz senn bu sıra doğurcan yani...
Gülayyyy
Napıyosun sen kuzum yaaa
Herşey bi güne sıkıştırılır mı
Niye kendine bu kadar yükleniyosun
Valla ben yere iki eğilip kalksam nefesim kesiliyo senin kalbin yine iyi dayanmış
Bende de doğuştan kalp hastalığı var milyonda bir oluyomuş oda beni bulmuş işte
Heran kalp krizi geçirme riskimm yani
Herşey allahtan işte
Ama sen bugün çok yormuşssun kendini
Çok yüklenmişşsin kalbine
Biliyorum yapan olmayınca insan en sonunda kalkim ben yapim bari diyo ama azar azar yap kuzummm lütfennn
Ayyy yok şekerim benimki kahvaltı istemez hayatta
11 de gidiyo ztn akşamda 9 da geliyo
Kahvaltı derdi çıkarmadı bana hiç saolsun
O kapıdan çıkar çıkmaz ben sütümü ısıtıyorum hemenn ne fenayımmm
cnm kendini niye böye yordun ki ya ya bişi olsaydı!!
biliyorum benim gibisin yardım edenin yok.. ama günlere dağıt bir gn nevresimini değiştir
diğer gün toz all.
Allah korusun ya.kocan duymuş gelmemeiş ama duymamışda olabilirdi.sesinde çıkmayabilirdi.bence dr una gene de dor belki kardiyoloğa yönlendiri
bi bakılmasından zarar çıkmaz..
sonuçta herşey bebeklerimiz içinn..
cnm komposo ne yapacaksın.bende merak ediyorum ne yapmlıyım diye.benim bi bildiğim SU.
Başka da bildiğim yok.
Ben bir inek kadan süt vericemm sarı inekler gibiii lalalallalalalalallalaal ben olucağına inanıyorum hiç takılmadım inşallah yanılmamEn önemlisi moral.kesinlikle sütümüz olacağına inanmamız kızlar!
Humana çayını çok öneren var.çok az kullanıp faydasını görmeyen var.ama bunun dışında doğal olarak a bunları araştırdım buldum kızlar
paylaşmak istedim.saatlerdir okuyorum netten gözlerim şişti=///
1. si tabi ki bol su.
2. 1 inciri bir bardak suya atıp kaynatıp içmek veya aynnı şekilde 1 yemek kaşığı kuru dutu sulandırıp kaynatıp içmek.
3. tatlılar(özellikler şerbetli)
4. eti burçak bisküvi(bol malt içerdiğinden ve çok fazla deneyip sütü artan okudum)
5. ısırgan tohumunu bal yardımıyla ezip yemek
6. boza,yeşil soğan(biraz gaz yaparmış ama araştırdım çoğu dr öneriyor.
7.roka-dereotu
8.memelerimize yapacağımız sıcak havlu kompresi.aslında duş iyiymiş ama kış olacağı içn duşa giremeyeceğimizden sıcak havlu önerilmiş.
9. hazır satılan malt içecekler(tabi biraz pahalı bu.e-bebekte falan da satılıyor ve ne kadar doğal bilemicem ama öneren çok var)
10-ayva ve elma kompostosu.
11.rezene anason çayları
12. susam ve susam ürünleri yani tahin helva olur sıvı tahin olur kızlar.pekmezle falan karıştırıp
Çok fazla bilgi kalabalığı var çok önerilen şey var havuç çörek otu falan da ama yoğun olarak yukarıdakiler var.
tabi ki bunların hepsini aynı anda yapmak değil ama en azından elimizde olduka bunlardan yapıp tüketebiliriz ilerde..
Açılmaya elle muayne ederek bakıyor rahime parmağını sokuyor 1parmak 2 parmak öyle aynı şey..genelde 37,38. haftalarda bakıyorlar ama sancı filan olursa erkende bakabiliyorlar benim geçen hafta baktı ebe mesela sancım vardı çünki..bi sorum olacak .bu rahmin açılmasına alttan muayneylemi bakıyolar catı muaynesi aynı seymi bide kaç haftalıkken bakıyolar
tesekkürler hevuk :)
Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
hamileliğin 9. ayında ölüm acısı
son kez görememek
yanında olamamak
şehir dışına cenazeye gidememek
ne buruk bir mutluluk olacak kızım bana
gülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim hiç....
bi sorum olacak .bu rahmin açılmasına alttan muayneylemi bakıyolar catı muaynesi aynı seymi bide kaç haftalıkken bakıyolar
Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
hamileliğin 9. ayında ölüm acısı
son kez görememek
yanında olamamak
şehir dışına cenazeye gidememek
ne buruk bir mutluluk olacak kızım bana
gülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim hiç....
Bugün çarşaflarımı değiştim,banyoyu temizledim,süpür sil en son toz alırken
Kalbim sıkıştı kızlar az kalsın ölüyordum
Yere düştüm nefesim filan gitti can havliyle zar zor eşimin adını söyledim gelmedi
Sonra cama çıktım zar zor osijen geldi öksürdüm sürekli sonra okadar çok küfür ettimki bu kadar geniş oldugunu bilmiyodum küfür lugatımın geldi eşim ne oldu diyo ağladım birsürü
Ne kadar öküz bir eşim var ya insan bir kalkar bakar sesimde ii değil zorla seslendim başka ses çıkaramadım..
Hastaneye gitmelimiyim kızlr kalbimde sorun var sanırım benim..
Heryerime dikenler battı nefesim gitti tamamen ve kalp atımı seslerini duydum yerinden fırlıycaktı nerdeyse
Cnm dogum kişiden kişiye gore değişir
Ben hafif kasılmalar hissediyordum mesela.
2. Cocuğun belkide bundan ama alt kemiklerim inanılmaz ağrıyor
Başının resmen orayı zorladığını hissediyordum
Halada hissediyorum dik oturamıyorum mesela hemen kafasıyla kukumun üstünü ittiriyor
Sıkıştım annneeeee der gibi..
Bnm ağrılarım çoktu
Bi gece once. Elimi orama koydum
Avucumun içini yani. Baktım şiş gibi sanki daha bi tombullaşmış :)
Ertesi gün kontrolum vardı. Dr uma anlattım seni muayene edeyim dedi
Dogumhaneye gittik beraber orda baktı
3 cm e yakın açılman var dedi.
Nst ye bağlandım Sancım yoktu eve geldim
Yarın da gidicem.
Bakalım noldu
Açılmanın rahat olmasını istiyorsan muhakkak yürüyüş yap
O kdr faydasını görürsün ki.
Birde sıcak duş
Cinsel ilişki bunlar dogumu kolaylaştırıyor
benim de yok beni de alın aranızaa=((
hehehe=)
Ayyy ikinizde su grubu ne güzelll
Çok iyi anlaşırsınız o zaman
Benim eşimde kızımda aslan burcu
İkiside lider ruhlu
Bende çok duygusal ve takık olduğumdan yediler bitirdiler beni arada
evet ikimizde su grubuanlaştığımızda oluyo anlaşmadığımızda oluyor her insan gibi :)
bizim paşamızda eğer zamanında doğarsa yay olacak anlaşabilecekmiyiz hiç bilmiyorum :)
evet bide kendinden fedakarlık eden bi yapısı var yengecin, böyle despotların yanında çok yıpranıyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?