2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Matsana uzunca bi Msj yazdım hata oluştu gitti hepsi
Gıcıkkkk oldum yaaa

Neyse bacım üzülme tabikide paylaşacaksın
Bende anlatıyorum iyi ki varsınız bana ailemden daha cok destek yakın oldunuz
Seninkide abartı ilgisiz arkadasım
Bunun annesinin yetiştirme tarzı ile ilgisi yokki
Tmm arkadaşları ilede olsun ama arada senlerde işgilensin
Cok üzülüyorum valla ya :/

hayırlı olsun canım benim inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun yavruna ... hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz :)

bi sorum olacak .bu rahmin açılmasına alttan muayneylemi bakıyolar catı muaynesi aynı seymi bide kaç haftalıkken bakıyolar

Olsun Yakınlığınızı çok iyi hissediyorum canımcim. E duygulandım valla çok iyisiniz hepiniz. Iyiki varsınız. Benim için üzulduğunu yazınca çok duygulandım.Sarılasim geldi kızzz

En önemlisi moral.kesinlikle sütümüz olacağına inanmamız kızlar!

Humana çayını çok öneren var.çok az kullanıp faydasını görmeyen var.ama bunun dışında doğal olarak a bunları araştırdım buldum kızlar
paylaşmak istedim.saatlerdir okuyorum netten gözlerim şişti=///

1. si tabi ki bol su.
2. 1 inciri bir bardak suya atıp kaynatıp içmek veya aynnı şekilde 1 yemek kaşığı kuru dutu sulandırıp kaynatıp içmek.
3. tatlılar(özellikler şerbetli)
4. eti burçak bisküvi(bol malt içerdiğinden ve çok fazla deneyip sütü artan okudum)
5. ısırgan tohumunu bal yardımıyla ezip yemek
6. boza,yeşil soğan(biraz gaz yaparmış ama araştırdım çoğu dr öneriyor.
7.roka-dereotu
8.memelerimize yapacağımız sıcak havlu kompresi.aslında duş iyiymiş ama kış olacağı içn duşa giremeyeceğimizden sıcak havlu önerilmiş.
9. hazır satılan malt içecekler(tabi biraz pahalı bu.e-bebekte falan da satılıyor ve ne kadar doğal bilemicem ama öneren çok var)
10-ayva ve elma kompostosu.
11.rezene anason çayları
12. susam ve susam ürünleri yani tahin helva olur sıvı tahin olur kızlar.pekmezle falan karıştırıp

Çok fazla bilgi kalabalığı var çok önerilen şey var havuç çörek otu falan da ama yoğun olarak yukarıdakiler var.
tabi ki bunların hepsini aynı anda yapmak değil ama en azından elimizde olduka bunlardan yapıp tüketebiliriz ilerde..

ayy ben çok heyecanlıyım artık 20 li günlere düştük artık her an bekliyorum ben de kuzumu :) hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bol bol da sütlerimiz olsun yavrularımız doysun inşallah :)

Kendinizi çok yormuşunuz bence... Aman dikkat edin kendinz ve bebeğiniz herşeyden önemli...

Kızlar geçti sanırım çok yordum ama evim kirlenmesin istiyorum 1 günde yapmayınca biyer kirli bi yer temiz kafama takılıyor
Yastıkların şiltelerinide çıkardım birde eğilerek sildim yerleri..
Çok yordum evet bundan sonra yok zorlada olsa eşim yapsın nasıl olsa evde çok korktum ölücem diye gece rüyamdada kötü şeyler görmüştüm..Allah korudu sanırım ilk kez oldu ama çok kötü bir histi ilk kez ölüme bu kadar yaklaştım..

Ben bir inek kadan süt vericemm sarı inekler gibiii lalalallalalalalallalaal ben olucağına inanıyorum hiç takılmadım inşallah yanılmam
bi sorum olacak .bu rahmin açılmasına alttan muayneylemi bakıyolar catı muaynesi aynı seymi bide kaç haftalıkken bakıyolar
Açılmaya elle muayne ederek bakıyor rahime parmağını sokuyor 1parmak 2 parmak öyle aynı şey..genelde 37,38. haftalarda bakıyorlar ama sancı filan olursa erkende bakabiliyorlar benim geçen hafta baktı ebe mesela sancım vardı çünki..

canım ya dualşrımız senınle..inşlalh tez zamnda evinize gelicek oğluşun..sonuçta haftası gayet iyi kısa sürede çıkıcaktır...

hamileliğin 9. ayında ölüm acısı
son kez görememek
yanında olamamak
şehir dışına cenazeye gidememek
ne buruk bir mutluluk olacak kızım bana
gülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim hiç....

uff canm ya zor bir durum tabi..allah mutlaka sabrını vericektir...dua et..bebeğini de düşün..

alttan sancı varsa bakıyolar..nstde sancı çıkarsa.ben 30. haftada yaşadım 2 kez( 6 haftadır daha bakan olmadı şükür çünkü sancı çıkmadı

Allah uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Haftası ve kilosu çok iyi neden kuveze girdiki tedbir amaçlıdır yarın oğlunla çıkarsınız inşallah...

hamileliğin 9. ayında ölüm acısı
son kez görememek
yanında olamamak
şehir dışına cenazeye gidememek
ne buruk bir mutluluk olacak kızım bana
gülsem mi ağlasam mı bilemeyeceğim hiç....

Başın sağolsun hayat devam ediyor biryerden sevince boğulurken bir taraftan hüzünle boğuşuyoruz..
Kim yazmamışsın
Mekanı cennet olsun ..

güzelim benim kalbim hep öyle çok hızlı atıyo konuşurken bile zorlanıyorum! tabi iğne batması olmuyo ama kalbim pek 120-130 dan aşağı inmiyor...bencede derin derin nefes al kendini çok yorma kardiyoloji doktoruna gittim o kadar bi sonuç alamadım...

kız deniz biz son iki aydır nerdeyse hiç mercimeği fırına vermedik eşim erken doğum riski olur diye korkuyor yapmak istemiyor napıcam ben ya!!! yasak diyo yasak eşim yşe diyo doktor değilde ama sormadımda doktora o da söylemedi

Ayyy ikinizde su grubu ne güzelll
Çok iyi anlaşırsınız o zaman
Benim eşimde kızımda aslan burcu
İkiside lider ruhlu
Bende çok duygusal ve takık olduğumdan yediler bitirdiler beni arada

evet ikimizde su grubu anlaştığımızda oluyo anlaşmadığımızda oluyor her insan gibi :)

bizim paşamızda eğer zamanında doğarsa yay olacak anlaşabilecekmiyiz hiç bilmiyorum :)

evet bide kendinden fedakarlık eden bi yapısı var yengecin, böyle despotların yanında çok yıpranıyor biliyorum

Ah şu çileli yengeçlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…