Kusum bende bahsettim sizin bulusmanizdan yok daha neler dio dedim o nedemek be iyi olsan gidermiydin evet dedim bi yuru git ya dio :) yureyereyek gidicem ucacak halim yok dedim ahahhh :)
Bu arada bebisin kac kilo.kusum boyu filan
Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
normal canımcım.kimimize bulantı olarak dönüyor kimimize yanma olarak(ben mesela!)ben yine kustum kızlar sizce normalmi son zamanlarda bu kadar sık kusmak :26:
normal canımcım.kimimize bulantı olarak dönüyor kimimize yanma olarak(ben mesela!)
mideye iyice bastırıyo bu sıpalar ezildikçe eziliyor
ama sen gene de bir şeyden şüphe ediyorsan tahlil yaptır kuzucum?
emrah yok mu evde yok mu tansiyon aleti falan?Allah allah...şekerin mi düştü acaa.bu zamanlar tansiyon düşmesi olurmuş am sen daha iyi anlarsın çıktı mı indi mi kuzum haber et... bilemedim ayy kaldı elim kolum bağlıtansiyonummu yükseliyo acaba sersem gibiyim şuan
emrah yok mu evde yok mu tansiyon aleti falan?Allah allah...şekerin mi düştü acaa.bu zamanlar tansiyon düşmesi olurmuş am sen daha iyi anlarsın çıktı mı indi mi kuzum haber et... bilemedim ayy kaldı elim kolum bağlı
Eşime sordum şimdi.tansyon düşünce bayılacak gibi olurmuşsun halsizlik olurmuş gölerin bayılırmışüsküdar mağazada emrah aradım şimdi dükkanı işi de var çok kustum falan demedim ona işlerini halletsin diye:26:
sabah hala kötüysem giderim doktora bebeğim tansiyon çıkınca nolur inince nasıl olunur hiç bilmiyorum kii:18:
Al benden de o kdr canım..!
Aynı şeyleri yaşıyoruz
İyiki buradayız varız... Birbirimize destek olabiliyoruz
Sabır cok az kaldı cnm..
Allah razı olsun canım insan bazen cok yoruluyor.. :2:
gercekten iyiki varsınız hepiniz..
güzel haberler vericez bırbırımıze inşallah..
akıntım devam ediyo bebegın hareketlerı hızlandı alta baskı yapıyo uykusuzluk ve gecelerı kaşıntım başladı yalancı sancılarda tam gaz devam... Son 10 gün..
kendimi heyşteklemek istıyorumm #dayanhamile şeklinde
Günaydın cancağızlarım.
İyi pazarlar,mutu haftasonarı.
Esracım daha yen mi oturark kılmaya başladın helal olsun sana valla
ama sen sanırım az almıştın kilo
ben kesinlikle eğilip kalkamıyorum imkanı yok.oturduğum yerden bile zor kalkıyorum kaldı ki çömelince hiç kalkamam.
Osinir bozukluğu hepimizin üzernde nedir anlamadım gitti ya.toparlamamız lazım bir şekilde...
gözlerimizin şişi imeden ikinci posta ağlamaları patlatıyoruz
benim burnum zaten patlıcan oldu ağlayınca bal kabağı gibi oluoooo!
afiyetle ye iyi eğlen ama saydığın 3 çeşit de çok gaz yapar dikkatli tüket kramp alan girmesin.Ben çok gaz sancısı çekiyorum da...
Aman sen çekme diye didimm.
ben olsam bende uyuyamazdıııııııımmm=))
günaydınn kızlarr
dün çok kötü bir gece geçirdim.. sürekli midem bulandıı.. otarafa döenmitorum bu yarafa dönemiyorum..
hala da iyi değilim...bu mide bulantısı da nerden çıktı
yoksa hamilemiyimm
ayy canım seninde kalmamış günün hadi bakalım hayırlısıyla gir doğumaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?