2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kusum bende bahsettim sizin bulusmanizdan yok daha neler dio dedim o nedemek be iyi olsan gidermiydin evet dedim bi yuru git ya dio :) yureyereyek gidicem ucacak halim yok dedim ahahhh :)

Bu arada bebisin kac kilo.kusum boyu filan

perşembe günü gittim canım 3265 gram 50 cm :26:

hayatımm gözün aydınn :))
kilosu çok iyi bikaç güne çıkıcak inş oğluşun sakın üzme kendinii...

iyi geceler kuzucuklarım
yeni geldik eve emrahın arkadaşına gittik baya kalabalıktık güzeldi çok güldüm bugün :))ama yatamadım tabi milletin yanında kıçım düzleşti otur otur parmaklarım kollarım dirseğim kaşım kirpiğim bile ağrıyo

ben yine kustum kızlar sizce normalmi son zamanlarda bu kadar sık kusmak :26:
normal canımcım.kimimize bulantı olarak dönüyor kimimize yanma olarak(ben mesela!)
mideye iyice bastırıyo bu sıpalar ezildikçe eziliyor
ama sen gene de bir şeyden şüphe ediyorsan tahlil yaptır kuzucum?

tansiyonummu yükseliyo acaba sersem gibiyim şuan
emrah yok mu evde yok mu tansiyon aleti falan?Allah allah...şekerin mi düştü acaa.bu zamanlar tansiyon düşmesi olurmuş am sen daha iyi anlarsın çıktı mı indi mi kuzum haber et... bilemedim ayy kaldı elim kolum bağlı

üsküdar mağazada emrah aradım şimdi dükkanı işi de var çok kustum falan demedim ona işlerini halletsin diye:26:
sabah hala kötüysem giderim doktora bebeğim tansiyon çıkınca nolur inince nasıl olunur hiç bilmiyorum kii:18:

Son düzenleme:
Eşime sordum şimdi.tansyon düşünce bayılacak gibi olurmuşsun halsizlik olurmuş gölerin bayılırmış
çıkınca da başın ağrır beynin zonklarmış.
ama belki şekerin düşmüş ya da çıkmtır ay bende anlamam ki.Gizem çağırsaydın ya=((
off niye böyle yapıyorsun bu son zamanlar zaten.işleri sonra da halleder kendini düşünmüyorsun eylüşü düşün..
yığılcan kalçan haberi olmucak kimsenin.aklım kaldı sende yani!telefonu yanından ayırma.kustuğun için halsiz mi düştün acaba

gizo çekirdek yastığı aldın mı sen alıyorum da ben tekrar.haftaya görüşürsek sana da alayım getiririm.
tek kargo ücreti olsun.17 liraya 7 lira kargo ücreti istiyo adamlar!

Al benden de o kdr canım..!
Aynı şeyleri yaşıyoruz
İyiki buradayız varız... Birbirimize destek olabiliyoruz
Sabır cok az kaldı cnm..

Allah razı olsun canım insan bazen cok yoruluyor.. :2:
gercekten iyiki varsınız hepiniz..
güzel haberler vericez bırbırımıze inşallah..

akıntım devam ediyo bebegın hareketlerı hızlandı alta baskı yapıyo uykusuzluk ve gecelerı kaşıntım başladı yalancı sancılarda tam gaz devam... Son 10 gün..
kendimi heyşteklemek istıyorumm #dayanhamile şeklinde

günaydınn kızlarr

dün çok kötü bir gece geçirdim.. sürekli midem bulandıı.. otarafa döenmitorum bu yarafa dönemiyorum..
hala da iyi değilim...bu mide bulantısı da nerden çıktı

yoksa hamilemiyimm

ayy canım seninde kalmamış günün hadi bakalım hayırlısıyla gir doğumaaaa

ay dünkü midemin bulantısıı bu yemeklerden mi acaba .
ağır geldi sanırım..halada devam ama geceki kadar değil..

Herkese günaydın
Bu aksam kontrolum varrrrr heyecanlıyım..!
Herkese iyi haftalar diliyorum

Bu hafta artık bence daha cok dogum yapan olacakkk öyle hissettim bi an :)
Haydi bismillah

Bence bi tat alsan iyi edersin
Hamile olabilirsin

Günaydınnnn kızlar.

işe giderken yataktan kalkamazdım uykudan. Bugünde eşim giderken kalktım ama bi daha uyuyamadım. Bu ne tezat şimdi.

Bebişlerini kucağına alan arkadaşlarım gözünüz aydın. Darısı hayırlısıyla bizimde başımıza..

merhaba kızlar, 3 gün giremedim 50 sayfa olmuş geçmiş valla okuyamadım, doğum yapan var mı çok merak ettim. herkes nasıl iyimisiniz?

benim kulak çınlamam başıma ve gözüme vurdu, gece rahat uyuyamıyorum, iki ayrı hastaneye gittik, dış kulak ve orta kulakta bişey yokmuş ama röntgen çekemedikleri için sorunun ne olduğunu bulamadılar. gözümün biri bulanık görmeye başladı sürekli sulanıyor. korkuyorum bu herneyse beynime falan vuracak diye. doktorlarda baş dönmesi bilinç kaybı gibi bişey olursa hemen acile gel dediler.

gunATDINNN

asagı inmis koca bır gobekle hayat zor. hele son hafta acayıp degıstı hareketlerim falan. son kontrolde gıdınce hemsire bile dio karnın degısdmıs daha da ınmıs die. nıe bılmıorum her an dogurcakmısım gıbı bır hıs var.bu hafta sonuna kadar bari dursa ıns.

gece yatakta sagdan sola donmek bıle torenle oluo...rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…