2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim imzanda olmadıgından bilemedim.. şafak kaç ?

Oğlumun çiklopları geldiiiiiiii
Ama resim eklicem ekleyemiyorum yaaaa
Neysee sonra artık.

Karnın aşağı indiyse doğum yakın demektir

Kızlar benim şu bacaklarımın gövdeye birleştiği yer çok ağrıyor böyle dayak yemişim gibi çatım mı açılıyor nedir bide göbeğimin üstleri boş gibi karnım aşağı indi azıcık sanki

Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim imzanda olmadıgından bilemedim.. şafak kaç ?

canım ben aslında 36 artı 4 um suan ama... gecen sene dogum yapmıstım ben rahım zarın ınce oldugu ıcın bu kadar zorlanıosun dedi. ıkı dogum arası az olunca galiba. bıde en basından beri asagıda o da zorlastırıo haytaı.

bu arada cemrecım iyi mutlu gunlerde ıkram et ıns. pembesıde benım kızımındı bu cukulataların. cok gusell olmuss hepsi.

cemredenızz sen napıosun bu arada? agrıların falan var galıba yıne dimi? ne dıo doktorun dogumla ılgılı. ben zorlanorum falan dedıkce doktorum bır hafta daha sabret dedı ama bakalım. teknık olarak 2 aralık dedı amaben o gune kadar durabılcekmıım emın degılımmm

Ayyy bendede oyle bi his var bu seferki kiz oldugu icin herhalde. Kizlar erkn geliyor...korkuyorum.guninden once gelecek diye...

Off okula gitmek olummm..haftaya cuma izne ayriliyorum.10gun sonrada dogururum engec. Hic dinlenemedenn..

Geçmiş olsun ya zormuş durumun...

Bu çikolataların kızlı erkekli versiyonları da şahane:) eşime bir de çikolata dersem boğabilir beni:) bir de interneti kesmeye felam kalka hep o siteden görüyosun dimi diyor zaten:) şaka bir yana ağız tadıyla yesinler misafirleriniz çook güzel

Bunlarda dün yaptıgım şerbet kadehlerimiz

Oo bunar da güzelmiş ben de üşenmrzsem dün yaptığımız bardakların fotosunu çekip koyarım... Çok sevimli olmuş siznki de:)

Canımm başın saolsunn
Yakınınmı vefat etti

Bide o var canım.2 3 çeşit ister. Çok rahatsız olursam kv delere gidelim yemek yapamadım derim. Napim benimki de can.

Canım benim başın sağolsun. Allahım sabrını versin.

Başınız sağolsun... Gidenin yerini kimse tutamaz ama dediğiniz gibi kızına sarının...

Tebrik ederim sizi umarım en kısa sürede de kucağınıza alacaksınız oğlunuzu...

Canım ne oldu
Yazmışsın ama bişey anlayamadım kimi kaybettin :/
İnşallah cok yakının değildr ya
Başın sagolsun canım

Başın sağolsun hayat devam ediyor biryerden sevince boğulurken bir taraftan hüzünle boğuşuyoruz..
Kim yazmamışsın
Mekanı cennet olsun ..

çok sağolun, babaannemi kaybettik, hamileliğim sebebi ile gidemedim bayramda görüşemedik, sivastaydı, cenazeye de gidemedim, 7sine de gidemeyeceğim

gecesinde rüyamda gördüm, artık kendimden korkuyorum bu süreçte

Sagol lusniiiicimmmm beğenmene cok sevindim

Ya bnm göbeğim teeee ne zmndır aşağıda
Akşamları dayanamıyorum artık.
Sanki kaburgamı yırtıyor

Canım yaptıklarını takip ediyorum hep hepsi harika ne şanslı bebeciklerimiz offf ALLAH kurtarsın sağlıklı bir şekilde inşallah

Başın sağolsun canım dua et bol bol

Zelalcim valla artık iyice ağırlaştım cok ağrılarım var çatı kemiğimde özellikle
Gecen hafta bnmkide 1 hafta daha dayan dedi
Bugün kontrolum var aksam 5 te
Bakalım gidip dönmemekte olabilir :)

Günaydın arkadaşlarmm;

Baklım bu hafta hangi bebişlerimiz gelcek...Güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah

Çok kötü rüyalar gördüm..aptal gibiyim yarım saat önce kalktım.
Bu rüyaların lohusalıkla alakası var mı.yoksa benim iç dünya mı çok karışık..

çok kötüydü çok ..ağlarım birazdan kesin...tutuyorum deminden beri içimde.Allah hayırlara çıkartsın..

Delii=)
sabah sabah bu moral bozukluğuyla güldürdün beni.=)
Herkese günaydın
Bu aksam kontrolum varrrrr heyecanlıyım..!
Herkese iyi haftalar diliyorum

Bu hafta artık bence daha cok dogum yapan olacakkk öyle hissettim bi an :)
Haydi bismillah
Valla kuzum her geçen hafta artıyor doğumlar.bakalım sıra hangimizde bde mi acaba=//
bende heyecan yaptım bakalım açılman artmış mı..

çiko çikoların muthişşbende sipariş vermemk için zor tutuyoreee kendimiiii
bardaklarında çok kibar oldu çok.abartı değil kşbar şık..
lıkırlıkır içsinler onlarda şerbetlerini misafrilerinnn

al benden de o kadar.kesinlikle törenle dönüyorum ya önce sırt üstü sonra biraz biraz biraz derken yana..
tabi elli kere döndüğüm için 50 kere uyanıorum.sonra baş ağrısı kaçınılmaz oluooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…