gunATDINNN
asagı inmis koca bır gobekle hayat zor. hele son hafta acayıp degıstı hareketlerim falan. son kontrolde gıdınce hemsire bile dio karnın degısdmıs daha da ınmıs die. nıe bılmıorum her an dogurcakmısım gıbı bır hıs var.bu hafta sonuna kadar bari dursa ıns.
gece yatakta sagdan sola donmek bıle torenle oluo...rabbım hepımızın yardımcısı olsun
gunATDINNN
asagı inmis koca bır gobekle hayat zor. hele son hafta acayıp degıstı hareketlerim falan. son kontrolde gıdınce hemsire bile dio karnın degısdmıs daha da ınmıs die. nıe bılmıorum her an dogurcakmısım gıbı bır hıs var.bu hafta sonuna kadar bari dursa ıns.
gece yatakta sagdan sola donmek bıle torenle oluo...rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim imzanda olmadıgından bilemedim.. şafak kaç ?
Çooooook güzel güle güle ikram et cemree)))
gunATDINNN
merhaba kızlar, 3 gün giremedim 50 sayfa olmuş geçmiş valla okuyamadım, doğum yapan var mı çok merak ettim. herkes nasıl iyimisiniz?
benim kulak çınlamam başıma ve gözüme vurdu, gece rahat uyuyamıyorum, iki ayrı hastaneye gittik, dış kulak ve orta kulakta bişey yokmuş ama röntgen çekemedikleri için sorunun ne olduğunu bulamadılar. gözümün biri bulanık görmeye başladı sürekli sulanıyor. korkuyorum bu herneyse beynime falan vuracak diye. doktorlarda baş dönmesi bilinç kaybı gibi bişey olursa hemen acile gel dediler.
Canımm başın saolsunn
Yakınınmı vefat etti
Bide o var canım.2 3 çeşit ister. Çok rahatsız olursam kv delere gidelim yemek yapamadım derim. Napim benimki de can.
Canım benim başın sağolsun. Allahım sabrını versin.
HAYROLA mavi??
Başın sağ olsun?
cnm gözün aydın=)
b mutlulukla okudum yazını.doğdu demek minnak hee.
hemen toparlayı çıkcak küvezden merak etme.benim arkadaımın da oğlu doğdu solunmda sıkıntı var dediler cihaza bağladılar 24 saat sonra çıktı
sağlıkla doğmuş gene de maşallah.sende iyisin..üzme kendini sütün gitmesin.canım arkadaşım tebrik ederim tekrar tekrar
Başınız sağolsun... Gidenin yerini kimse tutamaz ama dediğiniz gibi kızına sarının...
Tebrik ederim sizi umarım en kısa sürede de kucağınıza alacaksınız oğlunuzu...
Canım ne oldu
Yazmışsın ama bişey anlayamadım kimi kaybettin :/
İnşallah cok yakının değildr ya
Başın sagolsun canım
Başın sağolsun hayat devam ediyor biryerden sevince boğulurken bir taraftan hüzünle boğuşuyoruz..
Kim yazmamışsın
Mekanı cennet olsun ..
canım ya dualşrımız senınle..inşlalh tez zamnda evinize gelicek oğluşun..sonuçta haftası gayet iyi kısa sürede çıkıcaktır...
uff canm ya zor bir durum tabi..allah mutlaka sabrını vericektir...dua et..bebeğini de düşün..
alttan sancı varsa bakıyolar..nstde sancı çıkarsa.ben 30. haftada yaşadım 2 kez( 6 haftadır daha bakan olmadı şükür çünkü sancı çıkmadı
Sagol lusniiiicimmmm beğenmene cok sevindim
Ya bnm göbeğim teeee ne zmndır aşağıda
Akşamları dayanamıyorum artık.
Sanki kaburgamı yırtıyor
çok sağolun, babaannemi kaybettik, hamileliğim sebebi ile gidemedim bayramda görüşemedik, sivastaydı, cenazeye de gidemedim, 7sine de gidemeyeceğim
gecesinde rüyamda gördüm, artık kendimden korkuyorum bu süreçte
cemredenızz sen napıosun bu arada? agrıların falan var galıba yıne dimi? ne dıo doktorun dogumla ılgılı. ben zorlanorum falan dedıkce doktorum bır hafta daha sabret dedı ama bakalım. teknık olarak 2 aralık dedı amaben o gune kadar durabılcekmıım emın degılımmm
Delii=)günaydınn kızlarr
dün çok kötü bir gece geçirdim.. sürekli midem bulandıı.. otarafa döenmitorum bu yarafa dönemiyorum..
hala da iyi değilim...bu mide bulantısı da nerden çıktı
yoksa hamilemiyimm
Valla kuzum her geçen hafta artıyor doğumlar.bakalım sıra hangimizde bde mi acaba=//Herkese günaydın
Bu aksam kontrolum varrrrr heyecanlıyım..!
Herkese iyi haftalar diliyorum
Bu hafta artık bence daha cok dogum yapan olacakkk öyle hissettim bi an :)
Haydi bismillah
al benden de o kadar.kesinlikle törenle dönüyorum ya önce sırt üstü sonra biraz biraz biraz derken yana..gunATDINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?