- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
çok güzelmiş canım kaç tane var bunun işçinde çikolata :)
canım ben aslında 36 artı 4 um suan ama... gecen sene dogum yapmıstım ben rahım zarın ınce oldugu ıcın bu kadar zorlanıosun dedi. ıkı dogum arası az olunca galiba. bıde en basından beri asagıda o da zorlastırıo haytaı.
bu arada cemrecım iyi mutlu gunlerde ıkram et ıns. pembesıde benım kızımındı bu cukulataların. cok gusell olmuss hepsi.
hahahhaha aynı dertten yanıyoruz canım eşimde bana aynısını diyo.Geçmiş olsun ya zormuş durumun...
Bu çikolataların kızlı erkekli versiyonları da şahane:) eşime bir de çikolata dersem boğabilir beni:) bir de interneti kesmeye felam kalkahep o siteden görüyosun dimi diyor zaten:) şaka bir yana ağız tadıyla yesinler misafirleriniz çook güzel e:)
Canım tekrar başın sağ olsun Allah sizlere uzun ömr versin..çok sağolun, babaannemi kaybettik, hamileliğim sebebi ile gidemedim bayramda görüşemedik, sivastaydı, cenazeye de gidemedim, 7sine de gidemeyeceğim
gecesinde rüyamda gördüm, artık kendimden korkuyorum bu süreçte
aan esra grip gibi oluyorsan hemen şimdiden vücuda stok yap bak...Guldurduysem ne mutlu o riyalarin istuneee.:))))
Günaydın arkadaşlarmm;
Baklım bu hafta hangi bebişlerimiz gelcek...Güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah
Çok kötü rüyalar gördüm..aptal gibiyim yarım saat önce kalktım.
Bu rüyaların lohusalıkla alakası var mı.yoksa benim iç dünya mı çok karışık..
çok kötüydü çok ..ağlarım birazdan kesin...tutuyorum deminden beri içimde.Allah hayırlara çıkartsın..
Cnm sanada ayırıcam beraber yeriz inşallah bebeklerimiz ileee
güle güle kullan canım çok güzel olmuş.çikolatalarda çok hoş
canımm sagolasınn ınsıhtımalı, sozu bıle gulumsettı. ne gusel olur. rabbım ıns nasıp etsın. bebeklerımız dogmus kendımızı toparlamısız. artık saglıklı sıhhatlıyız .bulusmusuzz kahvemizi ıcıoz heycanlandımmm
gözünaydınnn hayatımmm
ne güzel haberler getirdin bizee
hayırlı evlat olsun inşşş
kokla mis kokulunu bizim yerimizee
oy oy maşallah minik kız dünyaya gözlerini açtı demek çok şükğr canıımm allah analı babalı büyütsüün sağlıklı uzun ömürler versin
heyyy supermıs. allah analı babalı buyutsun. darısı basımızaaa. bende genel ıstıorummm. dıgerını kaldıramam. uyanması zor onda da ama olsun.
masallah kızınada sanada mıs kokulu kokulu koynıs koynıss emişiin artık ıns
canım maşallahhh yaaaa
cok sevındık ne kdr güzel doğumunu yaptınnn.. Allah sızı nazardan korusun canım..
nasıl bı duyguuuuu
Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallahben ufaktan stres mi olmaya başladım ne:44:
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin
oyyy yerim ben o prensesiii maşallah ikinizede Allah nazarlardan korusun yavrunu gözün aydınn canım benimmmm Allah analı babalı büyütsün inşallaahh
çok geçmiş olsunnn :))
çok güzel canımm ya ne kadar sevimliii :))
Çok heyecanlı bi gece olucak senin için. Inşallah sağlıkla doğumunu yapar. Kucağında evine dönersin canım dualarimiz seninle. Aaa doğurdum gitti desene.hayırlı olsun minik kızın. Allah anali babalı büyütsün canım. Genel anestezi yı sen mi istedin ? Küveze gerek varmıymis? Bide foto istiyoruzzz
Yaaa kıskanıyoruuuummm:) benim de gelsin artık :)
Ay canım benim de 19 kasım da belli olacak :) arkandan geliyorum tam olarak kaç hafta kaç günlükken sezercik olacaksın?
Hayırlı doğumlar arkadaşım.
Çok mutlu oldummm. KuUn yanındami? Küveze girdimi canım? Allah bize de nasip etsin.
Anladım ki eleltrikliler daha marifetli hele bi bebiş olsun da gerekirse alıcaz artık sağol tatlım.
anaaaam çok fenaaaa işler çok... Allah kolaylık varsin adaşım zor işin valla....
bende jiletle alıyorum valla acınası durumdayız da olsun temizlik imandandır temiz olmak lazım dünya hali... bide arkamızdan sövmesinlerde bu ne pislik diye... Allah hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
inş canım herşey gönlünüzce olsun inş. Allah kolaylıklar versin haberlerini bekliyoruz
bende çok üzüldüm ama yapılacak bişi yok canımı sıkmamaya çalışıyorum psikolojimi bozmamalıyım kritik zamanlardayız artık...
kız sen doğurdun mu? Allah analı babalı büyütsün hiç hatırlamıyorum ben öyle bişi anaaaaammm ne biçim topikdaşım
saolasın canım Allah senide kzıını kolaylıkla büyütmeni nasip etsin çok öptüm ikinizide geçmiş olsun :)
Guelbeyaz hadi gözünüz aydın canım rabbim sağlıklı mutlu evladınızla yaşlanmanız dileğimle darısıda bizlere
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok heyecanlıııı seni düşünemiyorum bile yavruna kavuşacaksın hayırlısı ile..Küvezde kalacağını sanmam haftası iyi çünkii kalsada sağlıklı olsunda önemli değil..
Maşallah Bizim yerimize de mis kokusuu içine çek...İnşallah darısı başımıza..
aaa dogurdun mu daha dun gece konustuk nasil oldu anlat musait oluncapazartesi gun vericek diye konusurken dogurdun artik fiyati dogumu anlatirsin.
allah anali babali buyutsun saglikla sihatle uzun omurler versin canim darisi basimiza.
canım hayırlı uğurlu olsun XAllahım sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin.
dualarımız seninle cnnm.
bize haber ver.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..hiç üüzülme düşünme risk olsa dr un söylerdi.alalım bebek rahat büyüsün demiştir..
ayyy dün normal konuşuyorduk hamiş olarak şimdi annesin ya
inanamıyorum ne kadar çabuk gelişti beni gerçekten heyecanlar bastıı=))
her an doğum yapabiliriz yanii..
Gözününz aydın canım Allah sana ve eşine bağışlasın yavrunuzu.Adıyla büyüsün..
Maşallah sizlere..
ayy ben çok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.gerçekten çok bayıldım yaaa.ne kadar kibar ne kadar şık olmuşşş.
oooo sümeyramız sosyete beşiğine de bakınnnn.
güle güle kullanın misler giibi uyusun burda annesiii...yirim onun totoşunu
Gözün aydın olsun canım, analı babalı sagıklı vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun kızımız, bol bol süt emsin anneciğinden..
Kizlar iyi dilwkleriniz icin tesekkur ederim.bu arada dogum yapan arkadaslar varsa hepsini tebrik ediyorum allah anali babali bututmeknasip etsin bebislerini . Darisi Bekleyen annislerin basina allah hepinize kolay ve saglukli dogumlar nasip etsin.
Mta
Neden ağladın
Dün burda yazıştıklarımız yüzünden değil dimi
Öyleyse kendimi kötü hissederim canım
Bende ağlamayı günde 2 ye çıkardım :)
Bugün aglamıcam ama hormonlarına izin verdim
Biraz rahat bıraksınlar beni ya..!
Canım ya evet o konular talhaya daha şimdiden yetersiz geldiğimi düşünüyorum.bebekten sonra nasıl yetişeceğim bilmiyorum. Namazlarımi aksattim iyice çok moralim bozuluyor. Vicdanım çok rahatsız. Bide eşim tabi. Gece 12 ye geliyordu eve geldiğinde arkamı döndüm yattım. Telefonu evde bırakmış abisigilde film izlemişler. Ya insan saat 4 de gidip saat 12ye kadar niye eve gelmek istemezki. Ne oldu niye ağlıyorsun diyor. Hiç mi merak etmedin. Bu kadına bişe olsa bana ulaşamaz demedin. Hadi hamileliği geç oğlumla evde tek oturduk. Pazar günümü de birlikte geçireyim demedin dedim.
Savunmaya bak!! Ee hafta içi her akşam evdeymiş kardeşlerini arkadaşlarını göremiyormuş. Pazarını burnundan getirmişim. Zaten kahvaltıya kv delere gidelim dedi. Kahvaltı yapıp gidelim dedim. Ben gidecem sen ister gel ister gelme deyince mecbur gittik. Öğleden sonra ben eve geçecem oturamiyorum dedim. Tamam bende gelirim akşama dedi. Bekledim bekledim gelmedi.
Neyse canım çok konuştum üzmeyim sizide.
Canım ya evet o konular talhaya daha şimdiden yetersiz geldiğimi düşünüyorum.bebekten sonra nasıl yetişeceğim bilmiyorum. Namazlarımi aksattim iyice çok moralim bozuluyor. Vicdanım çok rahatsız. Bide eşim tabi. Gece 12 ye geliyordu eve geldiğinde arkamı döndüm yattım. Telefonu evde bırakmış abisigilde film izlemişler. Ya insan saat 4 de gidip saat 12ye kadar niye eve gelmek istemezki. Ne oldu niye ağlıyorsun diyor. Hiç mi merak etmedin. Bu kadına bişe olsa bana ulaşamaz demedin. Hadi hamileliği geç oğlumla evde tek oturduk. Pazar günümü de birlikte geçireyim demedin dedim.
Savunmaya bak!! Ee hafta içi her akşam evdeymiş kardeşlerini arkadaşlarını göremiyormuş. Pazarını burnundan getirmişim. Zaten kahvaltıya kv delere gidelim dedi. Kahvaltı yapıp gidelim dedim. Ben gidecem sen ister gel ister gelme deyince mecbur gittik. Öğleden sonra ben eve geçecem oturamiyorum dedim. Tamam bende gelirim akşama dedi. Bekledim bekledim gelmedi.
Neyse canım çok konuştum üzmeyim sizide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?