2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar günaydın, bu hafta aceleci bebek olmaz insallah diyerek başlayalım haftaya:)
bişey sorcam size bebek artık büyüdü haliyle hareketleri dönüşleri daha belirgin, ama bazen göbek deliğimin etrafında özellikle biraz üzerinde sertlik oluyor biyerlerini dayadığını düşünüyorum elimi koyuyorum sonra geçiyor rahim sertleşmesi , kasılma falanmı acaba, yoksa bebek biyerlerinimi dayıyor gerçekten (genelde hareketinin ardından hissediyorum bu sertliği)

Inanmiyorum yaaa grip oluyoeum sanirim. Her yerim dokuluyor. Kirginlik varrrr.

Cmredeniz. Sahaneee seyler onlar.

Papo

Guldurduysem ne mutlu o riyalarin istuneee.:))))

ya ewde yapılcak okadar cok ıs var kı. ufak ufak yapayım dıorum ona bıle gucum yok. oturdugm koltuktan kalkmak bıle ıc sızlatan halde. yapmasamm. bebek erkenden geşırse bole bıraz dagınık, karısık ewe gelcek. ıcım rahat etmıo. ama yaparsam galıba kız kesın erken gelcek. bole arada derede kaldım walla.

daha tam yerlesemedım cunku. bu hafat ıcı salon takımı gelcek. salonda tv unıtesı kuruld ama yerlesmesı gerekıo. her yerde ıs var. esımde hafta ıcı cok yogun ısten gelıo zaten yogun. annem haftaya gelcek. oyyy oyyy acizlik nasıl bir duygu dimi. ınsan ıse yaramaz hıssedıo. normalde toplasan iki uc gunde toparlnck isler haftalrdır duruyo, uzuyooo

Cnm sanada ayırıcam beraber yeriz inşallah bebeklerimiz ileee

hahahhaha aynı dertten yanıyoruz canım eşimde bana aynısını diyo.
internete 65 değil 165 veriyoruz fatura diyo=) ne görsem almak istiyorum hoş almıyorum ama mantıklı düşünüce hakikaten fatura hiç de 65 değil=)

Canım tekrar başın sağ olsun Allah sizlere uzun ömr versin..
Ne desek boş kalıyor bu gibi durumlarda.Bilerek gidemediğin için üzmemeye çalış kendini.bebeğinde hissetmesin..
Guldurduysem ne mutlu o riyalarin istuneee.:))))
aan esra grip gibi oluyorsan hemen şimdiden vücuda stok yap bak...
bu saatten sonra öksürük hapşuruk çok yorar bizi
ben hapşururken karnım çatlıcak sanıyorum alerjim var herşeye=/
evet güldürdün Alah da seni güldürsün.canım sıkkkın bugünkolay kolay atamam üstümden rüyalarımı.
huyum batsın!!!

Kuzum bi tanemmmm hayırdır inşallah yaaa
Gecicek bu günler canım az kaldı dayannn
Bebeğini kucağına alınca hep guzel rüyalar görürsün inşallah

Cnm sanada ayırıcam beraber yeriz inşallah bebeklerimiz ileee

canımm sagolasınn ıns ıhtımalı, sozu bıle gulumsettı. ne gusel olur. rabbım ıns nasıp etsın. bebeklerımız dogmus kendımızı toparlamısız. artık saglıklı sıhhatlıyız .bulusmusuzz kahvemizi ıcıoz heycanlandımmm

Ayyyy ne guzel olurr onlarda önümüzde agu bugu yaparlar birbirlerine :)

Yeni bi haftaya daha umutla hoşgeldin diyorum. Haftamiz güzel geçsin inşallah..
Bizim bugün 37 haftamiz doldu. Nette her hafta gelişimine bakıyorum. 38. Hafta ile ilgili artık bebeğiniz gelişimini tamamladı her an doğabilir diyor.
Hayırlısı bakalım.
Bende bugün büyük temizliğe başladım. Görümcemi çağırdım. Bide bi kadın çağırdık.
Kukum ağrıyoooor. Sadece yanlarında durup gösteriyorum bez falan veriyorum.
Ah kadın olmak ah hamile olmak ah şu büyük temizlik
Perdeleri yıkamıcam bayramda yıkamistim. Halıları da yıkamaya gönderdim.
Gece ağlama krizin den gözlerim hala şiş yanıyor sulanıyor. Uykum vaaar.

Hadi bana kolay gelsin temizliğe devam.

Mta

Neden ağladın
Dün burda yazıştıklarımız yüzünden değil dimi
Öyleyse kendimi kötü hissederim canım

Bende ağlamayı günde 2 ye çıkardım :)
Bugün aglamıcam ama hormonlarına izin verdim
Biraz rahat bıraksınlar beni ya..!

Kızlar eşimi sabah uyandrdım
Uyanır uyanmaz rüyamda siyah bi yılan gördüm dedi
Yılan açlıktan bayılmış eşimde hem boğazını tutuyormuş
Hemde yılanı beslemiş. Kendine getirmiş yılanı
Ne dmek acep bilen var mı

gözünaydınnn hayatımmm
ne güzel haberler getirdin bizee
hayırlı evlat olsun inşşş
kokla mis kokulunu bizim yerimizee

Bu arada merak eden arkadaslar kizim kuveze girmedi dun hastaneden ciktik.ama bebegim saralik olmus 2 gun sutum gelmedi. Mama takviyesi yapiyoduk ama hastane mama yanlisi olmadigi icin bebegim biraz ac kaldi.yarin saralik kontrilune gidicez bakalim insallah yarina kadar atlatir.
Genel anestezi oldum toplam cikista oda dahil fiyat 1143 tl odedik.merak eden olursa diye yazdim.
Bebisim resmini koyacagimbugun yarin teldwn yazdigim icin koyamiyorum suan.

Canım ya evet o konular talhaya daha şimdiden yetersiz geldiğimi düşünüyorum.bebekten sonra nasıl yetişeceğim bilmiyorum. Namazlarımi aksattim iyice çok moralim bozuluyor. Vicdanım çok rahatsız. Bide eşim tabi. Gece 12 ye geliyordu eve geldiğinde arkamı döndüm yattım. Telefonu evde bırakmış abisigilde film izlemişler. Ya insan saat 4 de gidip saat 12ye kadar niye eve gelmek istemezki. Ne oldu niye ağlıyorsun diyor. Hiç mi merak etmedin. Bu kadına bişe olsa bana ulaşamaz demedin. Hadi hamileliği geç oğlumla evde tek oturduk. Pazar günümü de birlikte geçireyim demedin dedim.

Savunmaya bak!! Ee hafta içi her akşam evdeymiş kardeşlerini arkadaşlarını göremiyormuş. Pazarını burnundan getirmişim. Zaten kahvaltıya kv delere gidelim dedi. Kahvaltı yapıp gidelim dedim. Ben gidecem sen ister gel ister gelme deyince mecbur gittik. Öğleden sonra ben eve geçecem oturamiyorum dedim. Tamam bende gelirim akşama dedi. Bekledim bekledim gelmedi.
Neyse canım çok konuştum üzmeyim sizide.

tünaydın kızlar yeni kalktım sayılır her yerim ağrıyo kemiklerim sızlıyor

dün annemler geldi plates topunuda getirmiş istemiştim :) şişik bir vaziyette evin yüzünde yuvarlanıyor :)

gizeeeemm nasıl oldun canım? dün gece miden fenaymış?

bide bugün doğum yapacak arkadaşlar vardı ay unuttum isimlerini yaptı mı onlar?

Allan analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsünler inş.

(
Bişey demicem..
Cnm kendini yalnız hissetme biz varız.. Her zmn buradayız
Bu günlerde geçecek.

Kendini yalnız hissetme bi varız Cnm. Ve geleceğiz buradayız mrk etme..
Dahada bişey diyemiyorum.
(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…