- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Eşime sordum şimdi.tansyon düşünce bayılacak gibi olurmuşsun halsizlik olurmuş gölerin bayılırmış
çıkınca da başın ağrır beynin zonklarmış.
ama belki şekerin düşmüş ya da çıkmtır ay bende anlamam ki.Gizem çağırsaydın ya=((
off niye böyle yapıyorsun bu son zamanlar zaten.işleri sonra da halleder kendini düşünmüyorsun eylüşü düşün..
yığılcan kalçan haberi olmucak kimsenin.aklım kaldı sende yani!telefonu yanından ayırma.kustuğun için halsiz mi düştün acaba
çok sağolun, babaannemi kaybettik, hamileliğim sebebi ile gidemedim bayramda görüşemedik, sivastaydı, cenazeye de gidemedim, 7sine de gidemeyeceğim
gecesinde rüyamda gördüm, artık kendimden korkuyorum bu süreçte
ayy harika olmuşlar canım ellerine sağlık
(
Bişey demicem..
Cnm kendini yalnız hissetme biz varız.. Her zmn buradayız
Bu günlerde geçecek.
evet kabuslar yok olsun artık gerçi doğumdan sonrak lohusalıkta da pek iyi şeyler görmüyor muşuz sanırımKuzum bi tanemmmm hayırdır inşallah yaaa
Gecicek bu günler canım az kaldı dayannn
Bebeğini kucağına alınca hep guzel rüyalar görürsün inşallah
çok yorma kendini cnmYeni bi haftaya daha umutla hoşgeldin diyorum. Haftamiz güzel geçsin inşallah..
Bizim bugün 37 haftamiz doldu. Nette her hafta gelişimine bakıyorum. 38. Hafta ile ilgili artık bebeğiniz gelişimini tamamladı her an doğabilir diyor.
Hayırlısı bakalım.
Bende bugün büyük temizliğe başladım. Görümcemi çağırdım. Bide bi kadın çağırdık.
Kukum ağrıyoooor. Sadece yanlarında durup gösteriyorum bez falan veriyorum.
Ah kadın olmak ah hamile olmak ah şu büyük temizlik
Perdeleri yıkamıcam bayramda yıkamistim. Halıları da yıkamaya gönderdim.
Gece ağlama krizin den gözlerim hala şiş yanıyor sulanıyor. Uykum vaaar.
Hadi bana kolay gelsin temizliğe devam.
tünaydınnn :))
kusmuklu bi gecenin ardındann sıkıcı bi gün uuf sanki duvarlar üstüme üstüme geliyo yaaa
Çok çok sağol canım. Iyiki varsın iyiki varsınız.
Evet söyleyecek bişe yok.
Sabah işe giderken talhayı okula bırakıyor. Öğretmen de beslenme çantasına kakaolu kek yazmış listeye. Sabah dedim ki okula giderken marketten topkek al kek yapamadım dedim.Belki 50 kere dedim. Bak çantasında yemek yok markete uğra. Unutma çocuk aç kalmasin dedim. Tamam 50kere söyleme dedi. Aradım unuttum deyince. Yüzüne kapattım telefonu. Çok sinirleniyorum çok.
Aaa hiç sıkıcı değil valla giriştim mutfağa
Fayansları sildim fırının içine başladım ovaların biraz içindeki yağ sökucu duruşunda sileyim
Sonrada evi supurcem.
Dün bide mutfağın yokluğunu yıkadık kuvette kocişle
Daha yeni yıkamıştım ama üzerine bişeyler döküldü domatesli
E biraz kalmış yapışmış suggy ve beyaz
Şuanda kuruyor
Bu arada oğlumu yine hıçkırık tuttu
Gizo çiklopları gördün muuu geldiler
Miden iyi dimihafif seyler ye bugün
Mta
Neden ağladın
Dün burda yazıştıklarımız yüzünden değil dimi
Öyleyse kendimi kötü hissederim canım
Bende ağlamayı günde 2 ye çıkardım :)
Bugün aglamıcam ama hormonlarına izin verdim
Biraz rahat bıraksınlar beni ya..!
Yeni bi haftaya daha umutla hoşgeldin diyorum. Haftamiz güzel geçsin inşallah..
Bizim bugün 37 haftamiz doldu. Nette her hafta gelişimine bakıyorum. 38. Hafta ile ilgili artık bebeğiniz gelişimini tamamladı her an doğabilir diyor.
Hayırlısı bakalım.
Bende bugün büyük temizliğe başladım. Görümcemi çağırdım. Bide bi kadın çağırdık.
Kukum ağrıyoooor. Sadece yanlarında durup gösteriyorum bez falan veriyorum.
Ah kadın olmak ah hamile olmak ah şu büyük temizlik
Perdeleri yıkamıcam bayramda yıkamistim. Halıları da yıkamaya gönderdim.
Gece ağlama krizin den gözlerim hala şiş yanıyor sulanıyor. Uykum vaaar.
Hadi bana kolay gelsin temizliğe devam.
Kızlar eşimi sabah uyandrdım
Uyanır uyanmaz rüyamda siyah bi yılan gördüm dedi
Yılan açlıktan bayılmış eşimde hem boğazını tutuyormuş
Hemde yılanı beslemiş. Kendine getirmiş yılanı
Ne dmek acep bilen var mı
48 adet var Cnm.
45 tl kargo ücreti yok
Bu arada merak eden arkadaslar kizim kuveze girmedi dun hastaneden ciktik.ama bebegim saralik olmus 2 gun sutum gelmedi. Mama takviyesi yapiyoduk ama hastane mama yanlisi olmadigi icin bebegim biraz ac kaldi.yarin saralik kontrilune gidicez bakalim insallah yarina kadar atlatir.
Genel anestezi oldum toplam cikista oda dahil fiyat 1143 tl odedik.merak eden olursa diye yazdim.
Bebisim resmini koyacagimbugun yarin teldwn yazdigim icin koyamiyorum suan.
çok güzel bardaklarında çikolotalarda.bende çikolotayı mevlut için düşündüm nerden yaptırdın acaba siteyi verebilirmisin.
Kızlar eşimi sabah uyandrdım
Uyanır uyanmaz rüyamda siyah bi yılan gördüm dedi
Yılan açlıktan bayılmış eşimde hem boğazını tutuyormuş
Hemde yılanı beslemiş. Kendine getirmiş yılanı
Ne dmek acep bilen var mı
o kadar ağrım var diyosun deniz ay çıldırıcam bi oturmuyosun yerine sinir oldum şuan
mutfağın fayanslarda doğurcaksın bu gidişle
gördümm çok güzeller hayatım tadıda güzel dimi
Ayyyy mahvetti fırın beni ıykkk yaa
Hele kulplara sinir oldum yağ içindeydi
Şimdi kahve yaptım yanına çikolata aldım gizoommm
Senin için sırf..
Harikaymış tadı :)
Gizem yapmam gerekiodu bugün dogma gidersem
kız kendini çok yorma sakın... bide kızlar ağlama ve gülme noktaları beyinde aynı yerdeymiş kendini ağlamaya vermeyin gülün ayol... valla bende ağlasam sebep çok ama güçlü olmaya çalışıyorum doğumdan önce zayıf düşmek istemiyorum sizde öyle yapmayın canlar...
bu arada MTA cım o kocanı senin Allah ıslah etsin başka hiç bir şey söylemiyorum... o evde yokken sende dışarılara çık bence o geldiğinde seni evde bulamasında görsün o zaman hanyayı konyayı!
yılan a daha çok düşman derler deniz iş yerinde çalıştığı arkadaşlara dikkat edin bence bide çok yakınınızdakilere manidar bi rüyaya benziyor... Allah hayrını versin... sende hem çok fenayım diyosun hemde bi sürü iş güç!!! sen bgn doğurmak istiyosun anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?