2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

kusunca rahatladım diye söylemedim kuşum bişey aman ne biliyim işinden alıkoymak istemedim :/

canım başın sağolsun Allah sabır versin mekanı cennet olsun inş..

(
Bişey demicem..
Cnm kendini yalnız hissetme biz varız.. Her zmn buradayız
Bu günlerde geçecek.

Çok çok sağol canım. Iyiki varsın iyiki varsınız.
Evet söyleyecek bişe yok.

Sabah işe giderken talhayı okula bırakıyor. Öğretmen de beslenme çantasına kakaolu kek yazmış listeye. Sabah dedim ki okula giderken marketten topkek al kek yapamadım dedim.Belki 50 kere dedim. Bak çantasında yemek yok markete uğra. Unutma çocuk aç kalmasin dedim. Tamam 50kere söyleme dedi. Aradım unuttum deyince. Yüzüne kapattım telefonu. Çok sinirleniyorum çok.

Kuzum bi tanemmmm hayırdır inşallah yaaa
Gecicek bu günler canım az kaldı dayannn
Bebeğini kucağına alınca hep guzel rüyalar görürsün inşallah
evet kabuslar yok olsun artık gerçi doğumdan sonrak lohusalıkta da pek iyi şeyler görmüyor muşuz sanırım
sağ olsun biliyorsun benim çevremde felaket tellalları var tüm kötü şeyler bana anlatıyorlar.

çok yorma kendini cnm
bende yıkamıcam tül perde yeter bayramda yıkadım daha neler.ama ramazan bayramı=))
Eşiin de neden öyle yapığını anlayamadım ama vardır bir bildiği.sevgisinden sagısından asla şüphe etme.işte yoruluyordur kafasını dağıtmak istiyordur belki
erkeklerin huylarının sebeplerini aratırmamak lazım çünkü aynı düşünemiyoruz maalesef
onlar marstan biz venüsten biliyorsun.onlar ayrı uzaylı biz ayrı..
kıyamam ...sıkıldıkça yaz buraya işte konuşunc rahatlarsın belki...

tünaydınnn :))

kusmuklu bi gecenin ardındann sıkıcı bi gün uuf sanki duvarlar üstüme üstüme geliyo yaaa

Aaa hiç sıkıcı değil valla giriştim mutfağa
Fayansları sildim fırının içine başladım ovaların biraz içindeki yağ sökucu duruşunda sileyim
Sonrada evi supurcem.
Dün bide mutfağın yokluğunu yıkadık kuvette kocişle
Daha yeni yıkamıştım ama üzerine bişeyler döküldü domatesli
E biraz kalmış yapışmış suggy ve beyaz
Şuanda kuruyor
Bu arada oğlumu yine hıçkırık tuttu

Gizo çiklopları gördün muuu geldiler
Miden iyi dimi hafif seyler ye bugün

Sen sinirlenme gormemişsin canım :))
Neyse ara öğretmen i Talha'ya top kek alsın kantinden yarın
Eşimle yollarım ücretini de canım unutmuşuz fln de işte
Birde ana sınıfı değil mi talha? Neden yiyecek götürüyor okula

o kadar ağrım var diyosun deniz ay çıldırıcam bi oturmuyosun yerine sinir oldum şuan
mutfağın fayanslarda doğurcaksın bu gidişle

gördümm çok güzeller hayatım tadıda güzel dimi

benim gibi öğretmen olup da son haftalarını çalışan arkadaşlara güzel bir haberim var:)
haber sitelerinde okudugumu göre, 28-29 Kasım 2013 tarihleri, 8. sınıf öğrencileri hariç bütün ortaokul ve ilkokul öğrencilerine tatil edildi.
sebebi 8. sınıfların ortak sınavları..
göreve gidilir belki ama ders olmaz en azından:)
gerci bana vurmuyor persembe cuma dersim yoktu zaten:)

kız kendini çok yorma sakın... bide kızlar ağlama ve gülme noktaları beyinde aynı yerdeymiş kendini ağlamaya vermeyin gülün ayol... valla bende ağlasam sebep çok ama güçlü olmaya çalışıyorum doğumdan önce zayıf düşmek istemiyorum sizde öyle yapmayın canlar...

bu arada MTA cım o kocanı senin Allah ıslah etsin başka hiç bir şey söylemiyorum... o evde yokken sende dışarılara çık bence o geldiğinde seni evde bulamasında görsün o zaman hanyayı konyayı!

yılan a daha çok düşman derler deniz iş yerinde çalıştığı arkadaşlara dikkat edin bence bide çok yakınınızdakilere manidar bi rüyaya benziyor... Allah hayrını versin... sende hem çok fenayım diyosun hemde bi sürü iş güç!!! sen bgn doğurmak istiyosun anlaşılan

slm güzel meleklerin güzel annişleri
biliyorum yazıp yazıp kaçıyorum ama inanın takibinizdeyim elimden geldiğince her gün açıp okuyorum ama yazamıyorum çünkü elim işte gözüm sizde oluyor :111:
doğum yapan arkadaşlara minikleriyle bir ömür boyu mutluluklarrrr
bu gün doğum yapacak arkadaşında allah yardımcısı olsun inşallah,iyi habrlerle dönsün aramıza
denizim çikolatalarınıda oğluşunun totoşunuda yesinlerrrr çok güzel olmuş kadehlerin de
ben büyük temizliği bitirdim hatta yeniden kirlendi sayılır ama artık günlük temizlik yetiyor
aşuremi yaptım dağıttım o kadar yedim ki anlatamam artık arka taraftan mı,basenden mi göbekten mi geri döner bilemicem
benimde edet benzeri ağrılarım arttı
yürümekte zorlanıyorum resmen ikiye ayrılıyor aşağı taraf eşim küçük penguenim gel buraya diye çağırıyor beni
çok şükür bir şikayetim yok ben çoğunuzun aksine ağlamaktan çok gülme krizlerine giriyorum benim hormonların işi belli olmuyor bi ara durup dururken ağlıyordum şimdi tam tersi kendimden tırsıyorum artık
bide eskiden sessiz gülerdim ben kahkahası içine kaçanlar vardır ya öyle yani ama şimdi alabildiğine sesli kahkaha atabilir oldum ciddi anlamda şaşırtıyor bu etrafımı babam bile benim sesli güldüğümü görmemiştir adam şaşırıyor
neyse ben bir yazmaya başlıyınca duramıyorum sanırım sadece okusam daha yi hepicinizi çokkkkkkkkkkkk

48 adet var Cnm.
45 tl kargo ücreti yok

çok güzel bardaklarında çikolotalarda.bende çikolotayı mevlut için düşündüm nerden yaptırdın acaba siteyi verebilirmisin.

hayırlı olsun canım sağlıkla buyusun sarılığınızda inşallah yarın gittiğinizde geçmiş olsun.
hastane ücretiniz yazmışssın çok sağol canım benım bakalım biz ne vercez ben spinal düşünüyorum farklı olur mu bilmiyorum.
dedikleri ücretin üstüne eklememişler .darısı başımıza sağlıkla hayırlısıyla hepimiz kurtulalım.

Rüyada görülen siyah yılan, büyük veya uzun bir yılandan daha tehlikelidir. Düşmanınız gerçekten son derece güçlü ve tehlikeli.

dikkatli olun canım yılan hep düşman derler

o kadar ağrım var diyosun deniz ay çıldırıcam bi oturmuyosun yerine sinir oldum şuan
mutfağın fayanslarda doğurcaksın bu gidişle

gördümm çok güzeller hayatım tadıda güzel dimi

Ayyyy mahvetti fırın beni ıykkk yaa
Hele kulplara sinir oldum yağ içindeydi
Şimdi kahve yaptım yanına çikolata aldım gizoommm
Senin için sırf..
Harikaymış tadı :)

Gizem yapmam gerekiodu bugün dogma gidersem

ellerine sağlık bebeğim rahatlamışsındır son yorulmalarımız inşş güle güle kirletin :))

bende çok beğendim tadını 2 tane yedim kaldırdım gözümün önünde durmasın diye

bugün doğuma gidersen bizide götüüür:26:
çantanız hazırmı?

size diyorum ağlamayın diye ama kendim hüngür foşurt ağlıyorum!

ama ben uzun zamandır ağlamıyodum birikti ondan böyle toparlanırım şimdi...

Ayy sevmedim ya ben bu tabirleri :/
Hayrolsun inşallah kuzucum
Valla şuan dinleniyorum. Kv geldi
Bu aksam 5 te Dr da olcaz. Gidip kalmakta var:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…