fiyat 2 katı :|
ben yine konuşayım dur bakalım
ben patates olacağını tahmin etmemiştim demek ki zararlı şeylerle hiç işim olmuo aferin bana hehehhee=)yok tatlım o kadar masum değil
altın sarısı diyim sen anla
ama kahvaltıya erteledim uğraşamiciiim
hep bu pis reklamlar yüzünden
unutmak için meyve aldım geldim
Bayıldım adına.Beril..çok doğal duruyo anlamını bile sormaya gerek yok söylenişi çok güzel.adıyla doğsun büyüsün cnm.Kızlaaaar benim bugün sezercik günüm belli olacak :) saat 4 de doktor kontrolümüz var. 37+6 yız bugünnn...
çok heyecan var bebeğimi gördüm bu gece rüyamda aynı bana benziyordu emziriyordum onu göğsümden bembeyaz süt geliyordu :) ne büyük bir mutlulukç rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin.
bu arada kızımızın ismi BERİL olacak teyzeleri
Hepimizin gözü aydn canım gözlerimiz yollarda kaldı sonunda geldi Hüma sultanElhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm :
hala mı bulamadınız =PpPP u cümleden nefret ettim.ahhh ahhh isimsiz kuzum benimkinin kader arkadaşı :):):)
ayy eloş da erken gelmyor iy bari beklesin bakalım biraz daha=))Biraz önce kontroldeydim. Önce NST'ye girdim, biraz sancım çıktı. Sonra ultrasonda baktı doktor. Bu hafta kilo almamış görünüyor, doktor ölçümden kaynaklanıyordur sıkıntı yok dedi. Önemli olan suyunun iyi olması ve 37. haftayı görmüş olmamızmış. Ben haftaya salı sezaryene girerim diyordum ama kontrole çağırdı yine. Bekleyebildiği kadar beklesin, bu ayı çıkaralım, ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor. Bugün 37+0.
meleğim hoşgeldn kuzum=))selam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
bende nurtopu gibi bir hemeroid v e üzerine bir de anal fissür vardıı ama hamileleğim boyunca beni hiç rahatsız etmedii çok seviniyordum kabız ishal falan olmadan atlattım diye ama şu bir kaç gündür çokk kötü durumdayım ishal gibiyim ve popomm çok acıyorr şişmiş hemeroid oturulmuyor doktorumla konuştum normal doğumla dahada artar tabii dedi. ama yapanlar çok.... sonrasındda da ameliyat oluyorlarmış geneldee off yaaaaaaaaaa
cnm ellerine sağlık... sanırım kolonyan duru kolonya bende nu koydum çantaya.sein kadar yapamam ama bende süslmek istedimkızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)]
Dualarımız seninle cnm.2zin var ve bu kadar beklemişsin ne güzel.Kizlar slm Nasılsıniz? Bilenleriniz var beni arada yaziorum. Ikiz gebeyim yarin doktorum ac karnina gel dedi. Cantanda yaninda olsun dedi. Nstde dün 5 dk bir sancim cikti. Rahim agzi ölçümü yapildi kisalmis baya. Bakalim yarin dogumum olabilir. En gec cuma dedi doktorum. Dualarinizi esirgemeyin. Rabbim saglicakla kucagimiza alip buyutmemizi nasip etsin insallah. Artik cok az kaldi. Gelir meleklerimiz...
Biz geldik kızlar doktorumuz bugün gün vermedi Cumartesi yine nts sonra kararlaştırırız dedi haftaya Çarşamba 39 bitiyor daha da bekletmem dedi sanırım 27-28 Kasım gibi olacak 2700 gr kızım esmedi o anı görmek çok büyük mutluluk.
Mdaa doğum yapmış çok sevîndim darısı başıma inşallah.
canım acaba sadece bölge için mi bu dediğim fiyat :26:fiyat 2 katı :|
ben yine konuşayım dur bakalım
eveeett anılın işi olmaz öyle zararlı şeylerle aferim onaben patates olacağını tahmin etmemiştim demek ki zararlı şeylerle hiç işim olmuo aferin bana hehehhee=)
cnm ellerine sağlık... sanırım kolonyan duru kolonya bende nu koydum çantaya.sein kadar yapamam ama bende süslmek istedim
kurdelaları çok güzel bağlamışsın ya ne kadar iltizamlı .güle güle kullanın inşallah
ayrıca geçmiş olsun=((boğğzaını sıcak tülbentle falan sar ciğerlerine inmesin hastalık..
.
Bu erkekler çok anlayışsız gerçekten yaa tartıştık gene(((( kb nın lafı yüzünden offf bir ben düşüncem herkesi karnım burnumda beni düşünen yok
papatyacım artar dedi zorlar dedi ama normal doğum yapmama engel değilmiş. sonrasına da katlanırsan yaparsın dedi. pis bir durum normal doğumda epizyo dikişi atarken onu dikiver diyeyım bariişin şakası bakalım bikaç gün sonra kesinleştircem durumu
Melekkkk cok zor bişi o yaaa :/
Evet normal dogumdan sonrada hemorid görülüyor
Bnmde araldan sonra sıkıntım olmuştu.
Kremler kullanmıştım
İnşallah ortadan kalkar bu sorun.
Ahhhh ahhhhh herkes cok bencil. Sorma yaram derin bnmde.
Millet öyle anlayıssız ki. Kimse bunların hamile demio
Biz mi anormaliz aşırı hassasız bilemiyorum :/
hadi bakalım hayırlısı olsun ya.....inşallah zor olmaz senin için..papatyacım artar dedi zorlar dedi ama normal doğum yapmama engel değilmiş. sonrasına da katlanırsan yaparsın dedi. pis bir durum normal doğumda epizyo dikişi atarken onu dikiver diyeyım bariişin şakası bakalım bikaç gün sonra kesinleştircem durumu
biz ilgi şefkat bekledikçe millet daha da üstümüze geliyor sani di miBu erkekler çok anlayışsız gerçekten yaa tartıştık gene(((( kb nın lafı yüzünden offf bir ben düşüncem herkesi karnım burnumda beni düşünen yok
benim işim cips çikolata gofret=)eveeett anılın işi olmaz öyle zararlı şeylerle aferim ona
canım yakın olsak uğrar yapardım, sen de yaparsın eminim bi zorluğu yok
ne yaptımsa da indi ciğerlere
çok fena öksürüyorum
bebiş hop oturup hop kalkıyo
biz hassasız tamam ama dünyanın bütün düşüncesiz,insafsız merhamet vicdan beyin yoksunu kişileri bizim etrafımızda olduğu için hassasız.bizde mutlu değiliz ağlak ağlak dolanıp şikayet etmekten birileri gönlümüzü hoş tutsa bu kadar hassas olmazdık bizi düşünen birileri varmış derdik.ama bu sadece hayal...
biz hassasız tamam ama dünyanın bütün düşüncesiz,insafsız merhamet vicdan beyin yoksunu kişileri bizim etrafımızda olduğu için hassasız.bizde mutlu değiliz ağlak ağlak dolanıp şikayet etmekten birileri gönlümüzü hoş tutsa bu kadar hassas olmazdık bizi düşünen birileri varmış derdik.ama bu sadece hayal...
Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
evet söz konusu kalp olunca stres üzüntü sıkıntı yok diyo doktorlar bende üzülmemeye çalışıyorum
hamdolsun halime şükrediyorum valla holter takılmıştı bana orda benimde 170 lere kadar çıkmış görünüyodu hemde uyku halimde... Allah yardımcımız olsun canım
teşekkür ederim kızlar inşallah gecer bu durum. yaşayan bilir berbat bişey.
var mı acaba doğumdan önce fissürü olup ta (hadi hemeroid demıyorum o çok da zararlı değil) normal doğum yapmış birileri
Sükunet canım. Başka doktor ne dicek bakalım. Belki de dediği gibi senin sorunun bebeğe yansımıştir. Bebekte hiç bi sorun yoktur merak etme. Bide sen 6. Ayda çocuk kardeolojiye genel muayene yaptırmadınmi canım? Ben yaptırdım. Doğumdan bi ay sonra yine gel. Kalp kapakciğınin kapanmış olması lazım. Gel bakalım dedi. Adanadaydi gidebilirsem gidecem inşallah.
son ana kadar bekletir mi ki acaba bebeğin suyu sancı durumuna göre karar verilir sanırım of ben diyorum ki hiç anlamadan suyum gelse açılmam olsa zorlamasa ooh misss ama nerde öyle anne olmak kolay mıı saat sayıyorum resmen gece olmasa diyorum geceleri korku doluyo içim bi an gelıyo aman ne olacak diyorum m psikolojım alt üst yaşadıklarım normal mi kii
kızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)
Eki Görüntüle 866363 Eki Görüntüle 866364 Eki Görüntüle 866365
Eki Görüntüle 866366 Eki Görüntüle 866367
kızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)
canım çok beğendim..keçeleri yapmak zor oldu mu bende yapıcam keçeleri aldım ama nasıl yaparım bilmiyorum hala(
Eki Görüntüle 866363 Eki Görüntüle 866364 Eki Görüntüle 866365
Eki Görüntüle 866366 Eki Görüntüle 866367
Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
Kızlar biz geldik. Bu sefer direkt nst ye yolladı beni
Sancı yok. Sonra usg den suyuna baktı iyi cok şükür.
3.107 kg olmuş çok kiloda almamış
Haftaya yine gidicem
Çatı muayenesi yapmasını kez.
Haftaya yapacak.
Eki Görüntüle 864953
yerleri sildim duş aldım çıktım ohh kuruldum koltuğa
çalıkuşunu tam açtım meğer maç varmış 10da başlicakmış uuf sinir oldum
Yok ben hiç de Nazlı değilim bi afra tafra sanki kocam hamile evet haklısın merhamet vicdan yok ya gerçekten de . Bebiş bi doğsun bakalım
Ayyyyy şuanki ruh halimi mi hissettin gizem..
Bende az once evde fırtına estrdim.!!
Her aksam deli oluyorum Ne düzen var ne bişey
Geldiğinden beri mız mızlanıyordu Aral
Deli etti beni ya ztn kaburgamın basladıgı yer sızım sızım
Sırtımdaki kulunç zonkluyor. Hiç bi duruş dindirmiyor acımı
Babasınıda delirtti en son bende bağırdım
Murat a şu cocuğu idare et bi iki hafta diyorum o da üzerine gidiyor
Offf patladım zırladım sustular..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?