2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ne diyosunnnn yaaaa (((((
A cok üzüldüm cokkk..! Allahım nasıl eksik büyüyecek o cocuklar şimdi
En cokta bebeği...

çok üzüldüm ya küçücükler daha ooff
başınız sağolsun canım Allah ailesine sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inş..

Amin.zaten uyuyamıyordum şimdi üzüntüden hiç uyuyamam.kocişte gece vardiyasında.kızımla yatıyoruz,annemede söyleyemiyorum kriz geçirir üzüntüden diye:-(

hakikaten gizo senin de mi kv öyle dedi ne demek ki o ay sancısı!!!
iyi demişsin ben diyemiyorum işte.
zaten bir kere terslesem bunların hiç birini yapamaz ama yapamıyorum işte huyum batsın!!
kocam destek ama o da bir şey demiyo ki onlara gizem.ancak bana duyma görme boşver aman cahiller zırt vırt...
susturiim yanlışlarını söyliim demek yok.böyle oldukça onlarda tam gaz devam ediyo=((
1 hafta rapor alıp kalacakmış gizem ne yapcam ben????

Ay Allahım sen sakla sen koru oları off
inanmıyorum=(((
başınız sağ olsun.Allah geride kalanlara sabır versn yardım etsin.önemli olan geride kalanlar şimdi.
Alllah yardımcıları olsun çok üzüldüm gece gece=((

Of Allah yardımcıları olsun çocuk esrgeme alır onları bence çok üzüldüm hepsi için çoook kötü
Kadındamı hastaydı?
Rabbim mekanını cennet etsin başın sağolsn..

Senin sancılar ne alemde bi ara doğuracan sandık şimdilik ses yok galiba

Gulaaayyyyy :))) Allah seni yaa afferin esirgeme lafını
Çünkü öyle daha cok yaranılıyor
Ben anılla cok konuşuyorum ama bozmuyor yapısını
Terbiyeli arkadasım bnm
Ama cok uzuyorlar Anıl'ı deli oluyorum

ay ne biliyim ay sancısı diyince benim aklıma bi adet sancısı geliyo
gülerek söylüyorum napiyim ama anlamıyo biraz arsız azcık gamsız azcıkdan biraaz fazla ruhsuz bizimki.o da gülüyo çok komik gibi iyice çıldırıyorum ben tabi.

eşin içinde zor annesi işte atsa atılmaz satsan satılmaz sana destek biliyosun ya boşver saygısından susuyodur emin ol.kaç erkek var annesinin yanında eşini sözle bile olsa savuncak allah aşkına, içten hepsi destek biliyoruz ama onlarıda anlamak lazım zor da olsa ://

ciddenmi rapor alcakmış?ee annende 1 hafta kalıcak aynı 1 hafta içinde ikiside sizdemi olucak ?
şaka gibi.gerek yok annem kalıcak falan desen kv'den gelse gitse görmeye kalmasa hiç:26:

Senin sancılar ne alemde bi ara doğuracan sandık şimdilik ses yok galiba

Bende öyle sandım ama şuan gayet iyiyim hiç hamile gibi bile değilim ağrım sızım yok şükür
Ben sanırım günümüde geçiricem doğursaydım ii olurdu ama çok merak ediyorum bebeğimi

Of Allah yardımcıları olsun çocuk esrgeme alır onları bence çok üzüldüm hepsi için çoook kötü
Kadındamı hastaydı?
Rabbim mekanını cennet etsin başın sağolsn..

Sağolasın.köyden kasabaya gitmiş eksikler için tam minübüs kalkacakken dur ekmek almayı unuttum demiş karşı fırına geçerken arabanın biri üstünden geçmiş:-(bebeği minübüste kızına bırakmış yoksa oda ölürdü belki:-( ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane

başınız sağolsun ne zor bişey yaa allah yardımcıları olsun
şuan çok ama çok üzüldüm
hayatın acı gerçekleri...
çok zor çok
halimize şükredelim kızlar
boşverin kaynanaların kocaların lafını düşüncesizliğini
tamam çok sinir bozuyolar bazen ama allah başka dertler vermesin
allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
birlikte huzurlu uzun bir ömür yaşamayı nasibetsin...

Sağolasın.bende herşeyin ne kadar boş olduğunu düşünüyordum.bana bişey olsa yavrularım ne yapar:-( hayat çok zor onlar daha çok masum.sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın.o gıcık insanlar için canınızı sıkmaya bile değmez

anıl hakkaten yaa
annen kalcaksa kv ye gerek yoktu :26: ama gel de söyle
bi de çalışıyo sanırım hiç izin almayla falan uğraşmayaydı keşke...

deniz aralık başı diyorum ben sana

sen ne dersin bana?

Ben esirgemem asla lafımı moralimi bozmam kimse için söylenenlere cevabım hazır valla birde glerek söylüyrum hönk die kalıyorlar
Bana kolay kolay kimse laf söyleyemez..Anıl'ım evet çok üzüyorlar keşke dese bu kadar laf söyleyemezler..
Bence 3 güne kadar doğuracan
İçinemi doğdu yavrucum ya daha erken aslında ama gelsede gelme demem ciğer geliştiricide vurulduk sıkıntı olmaz sanırım..

slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz az önce hastaneden geldik dün gece sancılar sabaha kadar uyutmadı eşimde görevdeydi bişey olmaz dedim sabahı sabah ettim telaşlanmasın diye aramadım sonra sabah geldi rengimi görünce hadi gidiyoruz dedi hastaneye gittik sancılar şiddetli çıktı serumlar iğneler tahliller derken delik deşik oldum hamilelğimin en kötü günüydü diyebilirim
şimdi baya azaldı hem şiddeti hemde aralıkları doktorum tekrar başlarsa yine gelmemi söyledi aslında yatışımı yapacaktı ama dayanamadım hastaneden kalınca doğurcam korkusuyla çok kastım kendimi kötü oldum
kızım iyi çok şükür 2600 gr olmuş boyunu hala söylemiyor ama olması gerekenden biraz uzun oda seni zorluyor dedi
kalp atışı suyu iyi biraz daha engelleriz inşallah dedi ama ben kötü oldum
2 hafta daha dayansa herşey çok yolundaydı oğlumda sancılar belimden geliyordu bu nasıl bişey adet sancısını onla çarptım resmen
bide benim sancılarım şiddetli olurdu adetliyken üstüne üslük ağrı eşiğimde yüksek diyor doktorlar açıklık olmayınca geldim böyle bişey yaşayan oldumu aranızda bu iğneler ne kadar durdurcak doğumu :26:
oğlum doğmak bilmemişti kızım anası gibi tez canlı çıktı
ben yerinde duramayan biriyim doktor sürekli yat dedi ben yanlızım bakacak kimsem yok eşimle oğlumdan başka biide arkadaşlarım çok yardımcılar allah razı olsun ama ben birine muhtaçsam piskolojim bozuluyor oy oyyyy ne olur bana iyi bişeyler diyin....

Bende öyle sandım ama şuan gayet iyiyim hiç hamile gibi bile değilim ağrım sızım yok şükür
Ben sanırım günümüde geçiricem doğursaydım ii olurdu ama çok merak ediyorum bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…