- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
çok üzüldüm ya küçücükler daha ooff
başınız sağolsun canım Allah ailesine sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inş..
hakikaten gizo senin de mi kv öyle dedi ne demek ki o ay sancısı!!!bi geri kafalı daha benim kv'de de ay sancısıdır onlar dedi bana geçenlerde.ay sancısı neyse artık.
hee dedim doğururkende ay sancısı dersiniz siz zaten hayatım allah bize nasıl bi sabır vermiş şu ara cidden merak ediyorum insanlar sabrımızı deniyo bildiğin !!
duyma anıl görme kocan destek sana boşver inş hastaneden sonra size gelip kalmaya kalkmaz bu kadın yapmaz öyle bişey dimii?
Ay Allahım sen sakla sen koru oları offKızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
Kızlr verin şu kaynanaların adreslerinii
Bi ağız burun dağıtayım sinirden çıldırıyorum yavvv
profösyönel karete geçmişim var
Pöfff kızlar siziin her yazınızı okuyorum yazamıyorum ama ya püfff
Deniz boşverrr şurda kaldı en fazla 2 hafta ye valla ne istiyosan sonra emzirirken bide dikkat ediceksin..
Anıll ya gitme şu uyuz kaynananın yanına..
Ben asla lafımı esirgemiyorum valla kimse kusura bakmasın..
Benm sancım çıkınca kayganamda aradı beceripte bi çocuğu doğuramıycaksın dedi
Dedim napıyım seninki gibi sağlam değil totom 8 tane doğurmuşsun..
Sende söyle söyliyceğinii şakayla karışık
Kızlr verin şu kaynanaların adreslerinii
Bi ağız burun dağıtayım sinirden çıldırıyorum yavvv
profösyönel karete geçmişim var
Pöfff kızlar siziin her yazınızı okuyorum yazamıyorum ama ya püfff
Deniz boşverrr şurda kaldı en fazla 2 hafta ye valla ne istiyosan sonra emzirirken bide dikkat ediceksin..
Anıll ya gitme şu uyuz kaynananın yanına..
Ben asla lafımı esirgemiyorum valla kimse kusura bakmasın..
Benm sancım çıkınca kayganamda aradı beceripte bi çocuğu doğuramıycaksın dedi
Dedim napıyım seninki gibi sağlam değil totom 8 tane doğurmuşsun..
Sende söyle söyliyceğinii şakayla karışık
hakikaten gizo senin de mi kv öyle dedi ne demek ki o ay sancısı!!!
iyi demişsin ben diyemiyorum işte.
zaten bir kere terslesem bunların hiç birini yapamaz ama yapamıyorum işte huyum batsın!!
kocam destek ama o da bir şey demiyo ki onlara gizem.ancak bana duyma görme boşver aman cahiller zırt vırt...
susturiim yanlışlarını söyliim demek yok.böyle oldukça onlarda tam gaz devam ediyo=((
1 hafta rapor alıp kalacakmış gizem ne yapcam ben????
Senin sancılar ne alemde bi ara doğuracan sandık şimdilik ses yok galiba
Of Allah yardımcıları olsun çocuk esrgeme alır onları bence çok üzüldüm hepsi için çoook kötü
Kadındamı hastaydı?
Rabbim mekanını cennet etsin başın sağolsn..
Bende öyle sandım ama şuan gayet iyiyim hiç hamile gibi bile değilim ağrım sızım yok şükür
Ben sanırım günümüde geçiricem doğursaydım ii olurdu ama çok merak ediyorum bebeğimi
başınız sağolsun ne zor bişey yaa allah yardımcıları olsunKızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
Ben ne zmn dogurucam acabaaaa
Hadi tahminleri alayım
başınız sağolsun ne zor bişey yaa allah yardımcıları olsun
şuan çok ama çok üzüldüm
hayatın acı gerçekleri...
çok zor çok
halimize şükredelim kızlar
boşverin kaynanaların kocaların lafını düşüncesizliğini
tamam çok sinir bozuyolar bazen ama allah başka dertler vermesin
allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
birlikte huzurlu uzun bir ömür yaşamayı nasibetsin...
Ben esirgemem asla lafımı moralimi bozmam kimse için söylenenlere cevabım hazır valla birde glerek söylüyrum hönk die kalıyorlarGulaaayyyyy :))) Allah seni yaa afferin esirgeme lafını
Çünkü öyle daha cok yaranılıyor
Ben anılla cok konuşuyorum ama bozmuyor yapısını
Terbiyeli arkadasım bnm
Ama cok uzuyorlar Anıl'ı deli oluyorum
İçinemi doğdu yavrucum ya daha erken aslında ama gelsede gelme dememBence 3 güne kadar doğuracan
Bende öyle sandım ama şuan gayet iyiyim hiç hamile gibi bile değilim ağrım sızım yok şükür
Ben sanırım günümüde geçiricem doğursaydım ii olurdu ama çok merak ediyorum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?