tşkler aysunumcanım herşeyin çok güzel olmuş
ciddimisin :)Ben Selim ismine bayılırım... Oğlum olsaydı kesinlikle eşimi ikna etmeye çalışırdım:)
Off yine aklıma isimsiz kızım geldi yaaartık rüyamda bari ismni göreyim diye dua edip yatıyorum.
normal canım geceleri ben de tedirgin yatmaya başladım
38i dolduruyoruz :18:
iyiyim canım çok şükür
ağrılar var ama normal... şimdilik bi sıkıntı yok doğumu konuştuk dr.la ilerleyen haftalar belirlicek dedi
Bölge'de olcak öyle anlaştık
son kontrolde nevin hanımla da tanıştım, o da çok tatlı bi dr.....
senin nasıl gidiyo?
bebek süsüŞeker dediğin bebek süsü mü yoksa çikolata mı? Bence her ikisi için de erken değil. Doğum tarihini göremiyorum ama havalar sıcak olmadığı için çikolata rahat saklanır. Tedarik tarihine de dikkat et ki doğuma gecikmesin. Hastanede vereceksin di mi?
Lohusa şerbetini ben hem hastanede hem evde vereceğim. Yapmasan da olur tabi ama adettendir, hem şık olur hem de senin sütünü arttırır.
Bence erken değil canım tam zamanı:)
tşkler aysunum
elden ve totodan geldiği kadar
ciddimisin :)
ben de alıştım bu fikre anlamı da güzel, yakınlar da hep beğeniyo
yine de son ana kadar emin değilim gibi gelcek bana
senin seçeneklerin neler canım?
canım herşeyin çok güzel olmuş
yoo erken değil bence de şeker için iyi olmuş benimkiler geldi bile..
benim çevremde şerbet yapmayı bilen yok zaten ondan bardak fln hazrlamadım ben ama hastanenin doğum hizmetinde varmış şerbet servisi orda içerler artık..
Varmış tabi, hele birini duymuştum, normal doğumdan çok korktuğu için sezaryen oldu ama sancısı başlayınca önce banyo yapmış sonra kuaföre gitmiş. Saç makyaj tamamlanınca hastaneye gitmiş. Korkmasa daha neler yapacaktı acaba:))
Benim evdeki hallerime eşim de çok gülüyor:)) Yalnız o olmasaydı evde ben sandalyede tek bacakla ne yapacaktım bilmiyorum:)))
ben sormadım hiç hastaneye, doğru dedin olabilir belki, süs fln yapıyorlarmış ama ben görmüştüm çok basit gelmişti bana ben götüreceğim o sebeple
yengemin annesi biliyordu ama onunla uğraşamam bide, tüm organizasyonların sorumluluğunu alma gibi bir huyum var malesef
KIRMIZI OLAN VE ALTINI ÇİZDİĞİM YERE DİKKAT GİZOOOOOOOO:18::18:
Turkuazzzzzz koptum kızzzz ayyy :)))
Gizemmyaa bencede nasıl kirleniyor o dolap hemen
Kızartmayı orda yapmıosundur herhal turkinin dediği gibi
Bence bu enerjini doguma sakla bacım. Çünkü sın zmnlar böyle
Enerji gelirmiş Anne adayına :/
Dikkat et.
çok iyiymiş yaa..
o anda saç makyaj düşündüğüne göre çok korkmuş olmalı
evet seni öyle hayal ettimde tutamadım kendimi sesli sesli güldüm
traji komik halimize ancak biz güleriz birbirimize
offff off 3. normal doğumumu nasıl yapıcam die düşünmekten ona sıra gelmiyor cano:18:
onun acısını çok iyi biliyorum çünkü,Allah yardımcımız olsun lohusa şerbetide olmayıversin napiim..
bende meyvesuyu ikram ederim
ikisiyle de anlaşmalı olduğunu biliyodumnasıl oldu o anlaşma ya
ben bölge dedim, centralde geri dönüşler daha iyi dedi beni caydırdı bölgeden, ben de öyle istiyordum ama anlamadım, ücret ne konuştunuz?
hımmEvet evet çok ciddiyim çok oturaklı akıllı uslu bir isim diye geliyor..
Valla benim hamilelikten önce eşimle eğer bir gün kızımız olursa adını koyalım dediğim ismi (mira) rüyamda gördüm... Kızıma mira nasıl dediğimde hayır beğenmedim ben bu ismi dedi.. Biz de vazgeçtik koymayacağızolasılığımız bile pek yok ipek veya esma belki...
Kizlar slm Nasılsıniz? Bilenleriniz var beni arada yaziorum. Ikiz gebeyim yarin doktorum ac karnina gel dedi. Cantanda yaninda olsun dedi. Nstde dün 5 dk bir sancim cikti. Rahim agzi ölçümü yapildi kisalmis baya. Bakalim yarin dogumum olabilir. En gec cuma dedi doktorum. Dualarinizi esirgemeyin. Rabbim saglicakla kucagimiza alip buyutmemizi nasip etsin insallah. Artik cok az kaldi. Gelir meleklerimiz...
sağlıkla kavuşun inşallah
bizi de haberdar et canım
ikisiyle de anlaşmalı olduğunu biliyodum
bölgenin bana çok yakın olduğunu söyleyince anlaştık :26:
fiyat her ikisi için de normal olursa 1100müş
eşim 1000 olarak düşünelim biz olurmu dedi, gülümsedi o kadar
heralde kabul etti
size kaç dedi canım?
hımm
ipek hoşmuş esma da olabilir ama anlamı isimler demek
daha zaman var canım belki görürsün rüyanda
Allahım yardımcın olsun...Amin canimm insallah. Haber veririm dogurunca insallahheycan korku hepsi suan bende :/
tşkler denizimEsselaaaaa bayıldım süslere herseye
Kurdelalarıda ne özenli baglamışsın hatun
Cok guzel
.
ben de şerbeti evde ikram etcem küçük cam kadehlerdeoffff off 3. normal doğumumu nasıl yapıcam die düşünmekten ona sıra gelmiyor cano:18:
onun acısını çok iyi biliyorum çünkü,Allah yardımcımız olsun lohusa şerbetide olmayıversin napiim..
bende meyvesuyu ikram ederim
Allahım yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?