teşekkür ederim kızlar inşallah gecer bu durum. yaşayan bilir berbat bişey.
var mı acaba doğumdan önce fissürü olup ta (hadi hemeroid demıyorum o çok da zararlı değil) normal doğum yapmış birileri
Canım ben henüz dogurmadm ama fissur amelyatı olmustm hamilelgmde tekrarladı yanınada nur topu gbi bi hemeroid arkadas kattı :) amelyatı yapan dktrum gecen ay muayene etti bi sorun olmaz dedı umarm olmaz
sancının nasıl olduğunu bilince de yalancı sancı mı düzenli mi diye emin olamıyor insan. Ben bugün neredeyse çantalarımla gidiyordum kontrole:))oyy kızlaarr bari şu sancının nasıl bişey olduğunu bilseeem bendee hiiç bişey yok karnım taş gibi sadece ama acı sancı yook birdeee doktorum son anda dikiş atmaya gelıyor ebeler yapıyor doğumu doktoruma çok güvenıyorum ama doğum bitince napayım ben onuuu
hakkımızda hayırlısı hepimiz için çok az kalddıı engeç bir aya hepimizin yavruları kucağımızda
Izne çıkmadın daha di mi? Çıkınca kafa rahatlıyor, çalışırken hazırlıklarla ilgilenmek daha kafa yorucu oluyordu. Yetişemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum diyordum.bebek süsü
magnet
çikolatayı nasıl yapıcam hiç bilmiyorum, çok bölündüm buara
süt için başka şeyler var aklımda, peki ziyaretçilerin öyle bir beklentisi olur mu
umarım yine sancım çıkmaz da izin günlerimin tadını çıkartırım
dualarımız seninle. Hayırlısıyla alırsın inşallah bebeklerini kucağına.Kizlar slm Nasılsıniz? Bilenleriniz var beni arada yaziorum. Ikiz gebeyim yarin doktorum ac karnina gel dedi. Cantanda yaninda olsun dedi. Nstde dün 5 dk bir sancim cikti. Rahim agzi ölçümü yapildi kisalmis baya. Bakalim yarin dogumum olabilir. En gec cuma dedi doktorum. Dualarinizi esirgemeyin. Rabbim saglicakla kucagimiza alip buyutmemizi nasip etsin insallah. Artik cok az kaldi. Gelir meleklerimiz...
ikimiz de bugün tarih alamadık deseneBiz geldik kızlar doktorumuz bugün gün vermedi Cumartesi yine nts sonra kararlaştırırız dedi haftaya Çarşamba 39 bitiyor daha da bekletmem dedi sanırım 27-28 Kasım gibi olacak 2700 gr kızım esmedi o anı görmek çok büyük mutluluk.
Mdaa doğum yapmış çok sevîndim darısı başıma inşallah.
Cnm allah anali babali omurlu buyutmek nasip etsin. Umarim bebeginin suan durumu iyidir.Hastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
çok güzel bardaklarında çikolotalarda.bende çikolotayı mevlut için düşündüm nerden yaptırdın acaba siteyi verebilirmisin.
hayırlı olsun canım sağlıkla buyusun sarılığınızda inşallah yarın gittiğinizde geçmiş olsun.
hastane ücretiniz yazmışssın çok sağol canım benım bakalım biz ne vercez ben spinal düşünüyorum farklı olur mu bilmiyorum.
dedikleri ücretin üstüne eklememişler .darısı başımıza sağlıkla hayırlısıyla hepimiz kurtulalım.
Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
kız yok bizim ev tel cepler var oda bende lira yok eşim arıyor şimdilik sıkışık durumdayız bişi diyemiyorum... bugün kredi nasıl çeklir diye araştırıyodu kız çok üzüldüm var yayawruumm çok iyi anlıyorum seni henüz yapmadım ama ezgide ve kaanda yapmıştım bu defa çıkmadı tüyler ne hikmetse bu aya kadar..ama bu ay yeniden çıkmaya başladı,birde üst baldırlar yolunmuş tavuk gibi kıl kökleri kırmızı kırmızı neden oluyor acaba yaa:26:
ev telefonundan mı arıyor eşin canım,ee ara sen çamaşır toplıcam de ararsan balkondayım de:26
Oğlumu uyuttum
Bu saatlerde cok acıkıyorum ben yaa
Ama bişey alıp yemeye üşeniyorum
Ztn yemiyimm dimi :/
Ben yine panik olurdum kesin.turkuazcıımm acaba ikinci doğumumuz olsa bilirmıydık yıne panik olurduk herhalde benım çantalar uzun zamandır arabadaa ne olur ne olmaz diyee
kv deyim çok sinirlerim bozuldu
burda da hiç yazmadım duymamışsınızdır benden. ama bugün sancım krampım var hem de ağrılı..
masaya oturacaktık eşim duralım anılın biraz sancısı var dedi
kv hemen"onlar ay gün sancısı bir şey olmaz" dedi
o nedemekse önemsemedi beni her zaman ki gibi
şimdi gene dedi kv "çıkalım yürüyelim biraz" diye şime
"yok ben yürüyemem çok sancım var" dedim
"olur o o olur karnın büyüyo ya ondan "dedi
ayy çok sinirlendim"ya anne küçümseme sonuçta 3- 4 haftam kaldı dr da artık sancın olur normal dedi" dedim
onlara kalsa hiç şikayet etmicez zırt diye doğurcaz.
sanki naz yapıyorum ya ilk defa bir şey dedim aldığım tepkiye bak...
ben artık kimseyi çekemiyorum kızlar yaaa..doğum yapsak da kendimizi bebişlere versek kimseyi görmesek duymasak!!
cnm o para meselesi daha ne ki..Senin kayınvalideye gıcığım aldığı eşyaların parasını alıyor diye, bu da tuz biber oldu walla. Sürekli naz yapsan önemsemiyor diyeceğim ama telaşlanacağı yerde laf etmiş bi de. Torun olunca nasıl davranacak acaba?!
kv deyim çok sinirlerim bozuldu
burda da hiç yazmadım duymamışsınızdır benden. ama bugün sancım krampım var hem de ağrılı..
masaya oturacaktık eşim duralım anılın biraz sancısı var dedi
kv hemen"onlar ay gün sancısı bir şey olmaz" dedi
o nedemekse önemsemedi beni her zaman ki gibi
şimdi gene dedi kv "çıkalım yürüyelim biraz" diye şime
"yok ben yürüyemem çok sancım var" dedim
"olur o o olur karnın büyüyo ya ondan "dedi
ayy çok sinirlendim"ya anne küçümseme sonuçta 3- 4 haftam kaldı dr da artık sancın olur normal dedi" dedim
onlara kalsa hiç şikayet etmicez zırt diye doğurcaz.
sanki naz yapıyorum ya ilk defa bir şey dedim aldığım tepkiye bak...
ben artık kimseyi çekemiyorum kızlar yaaa..doğum yapsak da kendimizi bebişlere versek kimseyi görmesek duymasak!!
Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
yetişmesi için 6 da evden çıkması lazım kıyamıyorum Deniz=(Anıl............
Gitme şuraya yaaa
İş görüşmesine sabah kalkıp gitsin enişte
Babanın arabası sizde nede olsa
Birde gitmeniz ayrı masraf orda çıkan ayrı masraf
Bide taksi gorevi görüyorsunuz
Ay ben bile dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?