2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım ben henüz dogurmadm ama fissur amelyatı olmustm hamilelgmde tekrarladı yanınada nur topu gbi bi hemeroid arkadas kattı :) amelyatı yapan dktrum gecen ay muayene etti bi sorun olmaz dedı umarm olmaz

Canlarım napıyosunuz nasıl gidiyor hayat bende ağrılı hiç bir şeyyyyy yapamıyorum çok zorlanıyorum artık her yanım ağrıyor iş yapamıyorum Allahtan eşim yardımcı bu konuda vardiyalı çalışıyor uykusuz ama yardımda ediyor mecburum diyor sen benim için ascı çekerken ben keyfime bakamam diyor sabret aşkım 3 ay daha dişini sık sonra kendine geleceksin diyor hayırlısı olsun artık gerçekten tükenmiş gibi hissediyorum kendimi

Canım ben henüz dogurmadm ama fissur amelyatı olmustm hamilelgmde tekrarladı yanınada nur topu gbi bi hemeroid arkadas kattı :) amelyatı yapan dktrum gecen ay muayene etti bi sorun olmaz dedı umarm olmaz

inşaallah canıım sen amelıyat da olmussun ben ondan da tırsıyorum acıkcası nasıl bir amelıyat zormu ne kadar sürede normale döndün ve lazerlemıydı canımcım allah kolaylık versiiinn ben hiç bunları hesaba katmamışttıım delirtiyor

sancının nasıl olduğunu bilince de yalancı sancı mı düzenli mi diye emin olamıyor insan. Ben bugün neredeyse çantalarımla gidiyordum kontrole:))

bebek süsü
magnet
çikolatayı nasıl yapıcam hiç bilmiyorum, çok bölündüm buara
süt için başka şeyler var aklımda, peki ziyaretçilerin öyle bir beklentisi olur mu
Izne çıkmadın daha di mi? Çıkınca kafa rahatlıyor, çalışırken hazırlıklarla ilgilenmek daha kafa yorucu oluyordu. Yetişemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum diyordum.
Magneti nasıl bir şey seçtin?
Ziyaretçilerin beklentisi bitmez hayatım, sen içinden geleni içine sineni yap.

umarım yine sancım çıkmaz da izin günlerimin tadını çıkartırım

biiraz dinlenmek gerekiyor doğumdan önce. İnşallah çıkmaz sancın.

dualarımız seninle. Hayırlısıyla alırsın inşallah bebeklerini kucağına.

ikimiz de bugün tarih alamadık desene Ben de haftaya olur diyordum ama sonraya kaldı.

Cnm allah anali babali omurlu buyutmek nasip etsin. Umarim bebeginin suan durumu iyidir.

Saraligimiz gecmedi bugun 1 gunlugune kuveze koydular kizimi ama yarin vercekler. Sizde insallah hayirlisiyla dogum yapar saglikli sekilde bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.

Cnm cok sevindim gozunaydin allah anali babali sihhatli buyutmek nasip etsin

Cnm gozunaydin allah anali babali uzun omurler nasip etsin

turkuazcıımm acaba ikinci doğumumuz olsa bilirmıydık yıne panik olurduk herhalde benım çantalar uzun zamandır arabadaa ne olur ne olmaz diyee

kv deyim çok sinirlerim bozuldu
burda da hiç yazmadım duymamışsınızdır benden. ama bugün sancım krampım var hem de ağrılı..

masaya oturacaktık eşim duralım anılın biraz sancısı var dedi
kv hemen"onlar ay gün sancısı bir şey olmaz" dedi
o nedemekse önemsemedi beni her zaman ki gibi
şimdi gene dedi kv "çıkalım yürüyelim biraz" diye şime
"yok ben yürüyemem çok sancım var" dedim
"olur o o olur karnın büyüyo ya ondan "dedi
ayy çok sinirlendim"ya anne küçümseme sonuçta 3- 4 haftam kaldı dr da artık sancın olur normal dedi" dedim
onlara kalsa hiç şikayet etmicez zırt diye doğurcaz.
sanki naz yapıyorum ya ilk defa bir şey dedim aldığım tepkiye bak...

ben artık kimseyi çekemiyorum kızlar yaaa..doğum yapsak da kendimizi bebişlere versek kimseyi görmesek duymasak!!

Oğlumu uyuttum
Bu saatlerde cok acıkıyorum ben yaa
Ama bişey alıp yemeye üşeniyorum
Ztn yemiyimm dimi :/

kız yok bizim ev tel cepler var oda bende lira yok eşim arıyor şimdilik sıkışık durumdayız bişi diyemiyorum... bugün kredi nasıl çeklir diye araştırıyodu kız çok üzüldüm var ya
Oğlumu uyuttum
Bu saatlerde cok acıkıyorum ben yaa
Ama bişey alıp yemeye üşeniyorum
Ztn yemiyimm dimi :/

kız bende acıkıyorum ama yiyorum valla zaten şurda 3 hafta mı ne kalmış hiçte dert edemem... hemde bi şimdi yiyorum bide saat 2 gibi yiyorum bazen sabah namazına kalktığımdada yiyorum sürekli yiyorum

anıl ya başlıcam ben böyle anlayışsız insanlara siz çıkın yürüyün ben canımı sokakta bulmadım deseydin hay ya Rebbim yaaa

Aysun doğum nasıl başlar diye baylaşmışsın anam saolasın ben cahilim... ama ben yinede anlamam gibi geliyor bana

bide birisine daha bişiler yazıcaktım unuttum yaaa

turkuazcıımm acaba ikinci doğumumuz olsa bilirmıydık yıne panik olurduk herhalde benım çantalar uzun zamandır arabadaa ne olur ne olmaz diyee
Ben yine panik olurdum kesin.
Bugün NST odasında benimle günü aynı olan bir kadınla yanında iki teyze vardı. O kadının cuma günü sezaryen olacakmış. Sancısı da çıkmadı. Teyzeler benim monitörde sancı olduğunu söyleyince panikledim. Sancı çıkınca hangi değerin yükseldiğini bile bilmiyordum. O 15 dakika nasıl zor geçti. Sonra doktor hiç önemsemedi ama.

Senin kayınvalideye gıcığım aldığı eşyaların parasını alıyor diye, bu da tuz biber oldu walla. Sürekli naz yapsan önemsemiyor diyeceğim ama telaşlanacağı yerde laf etmiş bi de. Torun olunca nasıl davranacak acaba?!

cnm o para meselesi daha ne ki..
ben hamile olduğumu öğrendim söyledik hafta sonra 5 bin kredi çekti.
borçları varmış onun için
şimdide işte kredi borcumuz var yardım edemyoruz ayağındalar.
ama geçen doğum günüme ggeldiğinde kendine aldığı kırışıklık önleyici kremleri,kızına aldığı saç bakım ürünlerini anneme anlatıyordu.
yani ben o 50 liralık davada değilim bile..

İnan turkuaz ilk defa sancım oldu böyle ağrılı.ilk defa bugün yaşadım hemen hemen hepiniz sancılandı bak..
ki ben naz yapmadım bende demedim.eşim demese asla demem zaten...

artık evimden çıkmak istemiyorum.eşimden başka kimseyi görmek istemiyorum!
buraya zorunluluktan geliyoruz(eşimin bu yakada sabahtan ş görüşmesi olduğunda geç kalmasın diye)
ama artık gelmicem büyük konuşmiiim ..
çok bunaldım=((

Bende bugün doğuruyom sandım ama şimdilik geçtigöbeğimden aşagı öyle bi ağrılar indiki aşagı misafirin yanında neredeyse bağırıyordum.gittim yattım biraz iyi geldi,

Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun

Anıl............
Gitme şuraya yaaa
İş görüşmesine sabah kalkıp gitsin enişte
Babanın arabası sizde nede olsa
Birde gitmeniz ayrı masraf orda çıkan ayrı masraf
Bide taksi gorevi görüyorsunuz
Ay ben bile dayanamıyorum

bi geri kafalı daha benim kv'de de ay sancısıdır onlar dedi bana geçenlerde.ay sancısı neyse artık.
hee dedim doğururkende ay sancısı dersiniz siz zaten hayatım allah bize nasıl bi sabır vermiş şu ara cidden merak ediyorum insanlar sabrımızı deniyo bildiğin !!
duyma anıl görme kocan destek sana boşver inş hastaneden sonra size gelip kalmaya kalkmaz bu kadın yapmaz öyle bişey dimii?

çok üzüldüm ya küçücükler daha ooff
başınız sağolsun canım Allah ailesine sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inş..

Kızlr verin şu kaynanaların adreslerinii
Bi ağız burun dağıtayım sinirden çıldırıyorum yavvv
profösyönel karete geçmişim var
Pöfff kızlar siziin her yazınızı okuyorum yazamıyorum ama ya püfff
Deniz boşverrr şurda kaldı en fazla 2 hafta ye valla ne istiyosan sonra emzirirken bide dikkat ediceksin..
Anıll ya gitme şu uyuz kaynananın yanına..
Ben asla lafımı esirgemiyorum valla kimse kusura bakmasın..
Benm sancım çıkınca kayganamda aradı beceripte bi çocuğu doğuramıycaksın dedi
Dedim napıyım seninki gibi sağlam değil totom 8 tane doğurmuşsun..
Sende söyle söyliyceğinii şakayla karışık

yetişmesi için 6 da evden çıkması lazım kıyamıyorum Deniz=(
yoksa bende öyle diyorum her seferinde ama kıyamıyorm
çekmeköy nereeeeeeeeeeee florya nereeeeeeeeeeee
aynen burda yaptığımız masraf cabası ne kardeşinin süt isteği biter ne anasının sigara isteği..
Benim kocam şsiz haliyele bunlara sigara almak zorunda mı ya
onlar istemeye utanmıyor ama benim eşim alamam demeye utanıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…