esselacım ne durumda bebişin canıımmm 4 olmuşmu maşallah tombiş tombişti gelışımı
hoşgeldin meleğim yerin görünüyo valla özledikselam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
bende nurtopu gibi bir hemeroid v e üzerine bir de anal fissür vardıı ama hamileleğim boyunca beni hiç rahatsız etmedii çok seviniyordum kabız ishal falan olmadan atlattım diye ama şu bir kaç gündür çokk kötü durumdayım ishal gibiyim ve popomm çok acıyorr şişmiş hemeroid oturulmuyor doktorumla konuştum normal doğumla dahada artar tabii dedi. ama yapanlar çok.... sonrasındda da ameliyat oluyorlarmış geneldee off yaaaaaaaaaa
valla bana da kimse 1ayda mutfak dolaplarını boşaltıp ikinciye sildiremezWalla kimse bana ayda bir dolap içi sildiremez:)) bi de cifle ovmuş, kızartmaları dolap içinde mi yapıyorsun?:)
Ben sandalyeye de çıkamıyorum, geçen bir deneyeyim dedim, attığım ilk bacak sandalyede kaldı, kendimi yukarı çekmeyi bırak o bacağı da aşağı indiremedim, eşim geldi kurtardı:))
Beni 29 nda alacak
Uuuusüsu makyajı bende severim aysun. Kapalı olmama rağmen saçlarım röfleli,aynanın önü takılar makyaj malzemeleri dolu. Çeşit çeşit saatler alır kullanırım. Tavrımı devam ettireceğim ama bakalım el mi yaman bey mi yaman görsün beyefendi!!
kızlar iki saattir ağda yapmaya çalışıyorum bacaklarımı baldırlarımı valla çok zormuş yaaa! doğuma kadar gider bu durum inş. galiba üs baldırlarımın arka taraflarını güzel alamadım... bu göbüş te enteresan bişi arkadaş... hiç aklıma gelmezdi önceden...
çamaşır toplamam lazım ama eşim ararsa duymam diye çıkmıyorum balkona...
mta ve lusnica arkadaşlarıma katılıyorum öküz öküze benzer kızlar ama onlar napıyosa sizde yapın ve önce o yaptığı için böyle yapığınızı dile geirin bence ben öyle yapıyorum.... çok şımarttım seni son zamanlarda benimde bi canım bar bende insanım yeter ama azıcıkta anlayış azıcıkta bana ya diye söylüyorum eşime o zaman aklı başına geliyor biraz... bu konuda kitap olumak lazım benceben okuyordum önceden... Allah yardımcımız olsun ilişkinin her türlüsü zor anam anlaşılmak anlatabilmek anlayabilmek hepsi marifet :)
Doktor bekleyelim deyince benim de içim rahatladı aslında. Hemen alalım deyip telaşlandırabilirdi de. Dün sancım falan olunca acil durumda eşimle telaş yapacağımızı da anlamış olduk:)) Sancısı başlayınca kuaföre gidip fön çektirenleri takdir ettim :))
selam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
bende nurtopu gibi bir hemeroid v e üzerine bir de anal fissür vardıı ama hamileleğim boyunca beni hiç rahatsız etmedii çok seviniyordum kabız ishal falan olmadan atlattım diye ama şu bir kaç gündür çokk kötü durumdayım ishal gibiyim ve popomm çok acıyorr şişmiş hemeroid oturulmuyor doktorumla konuştum normal doğumla dahada artar tabii dedi. ama yapanlar çok.... sonrasındda da ameliyat oluyorlarmış geneldee off yaaaaaaaaaa
ayyy bittim gerçekten tam 3 saat sonunda mutfaktan ayrılabildim
ya temiz olsun doğurursam diye yaptım.geçen dediğiniz 1 ay olmuştuuu:26:
bütünnn dolapları boşalttım sildim cifle ovdum ovdum ohh mis oldu yerleştirdim sonra.
ufak tefek değişiklikler yaptım
buzdolabını boşalttım raflarını bizim yatak odasında kullanılmayan banyodaki duşa attım onlarıda bi güzel ovdum duruladım kurudular yerleştirdim içini dışını sildim dolabın.
migsostan siparişler geldi onlarıda yerleştirdim şimdi oturdum öğlen yemeği yiyip mutfağın yerleri silcem ve biticekkk
mutfağın üst dolapları silerken sandalye gacır gucur etti kırılcak yapışcam yere diye çok korktum o kadar şişmişim sandalye kaldıramadı beni
Walla kimse bana ayda bir dolap içi sildiremez:)) bi de cifle ovmuş, kızartmaları dolap içinde mi yapıyorsun?:)
Ben sandalyeye de çıkamıyorum, geçen bir deneyeyim dedim, attığım ilk bacak sandalyede kaldı, kendimi yukarı çekmeyi bırak o bacağı da aşağı indiremedim, eşim geldi kurtardı:))
canımm mükemmell görünüyo hepsii kolanyana bayıldım özellikle, ellerine sağlıkk hepsi çok şık olmuş :))
Harikaaa çok beğendim güle güle kullanın
Hepsi de harika olmuş valla.... Ellerinize sağlık
tşkler kızlarÇok güzel olmuş hepsi, eline sağlık. İsim de belli olmuş, ismiyle yaşasın kuzu.
Kızlarrrr ne çok ilerlemiş sayfalar
maşallah aralık analarına
bugün eğitimdeydim akşam girebildim anca
h. sonu kapı süsümüzü bitirdim şerbet bardaklarımı da
pek girememiştim çok birikmiş geçmiş oku oku bitmedi
Bveis tatlım çookk güzel görünüyorsun maşallah sana tütütü
Deniz sen de herzamanki gibi fıstıksın o resimde maşallah kuşum
bardakların da çok şık olmuş benimkinin süsü de buna yakın sayılır
allah analı babalı büyütsün sağlıkla yuvanıza gelin inşallah
canım başınız sağolsun
hayatın iki ayrı yüzü işte...
rabbim ölümün de hayırlısını versin
beklenmedik kazalardan belalardan korusun allahım
çok güzel bi süpriz olmuş yaa
harika
bayılırım böyle ince düşünceli insanlara...
annenin yorganı da çok güzel görünüyo canım çok beğendim ben
o anahtarlıklar ve ağaç ta süper
çok şanslı bu minikler yaamaşallah
bir ömür bahtları güzel olsun.... amin....
nerden aldın onları yani anahtarlıkları sen hazırlamadın dimi yok artık
allah analı babalı büyütsün
sağlıkla huzurla büyütmek nasipolsun inş...
ay geçmişi bitiriyim
ben öyle düşünüyorum canım bakalım hayırlsıı bir kez daha gidelim de kontrole
ayy sahiden varmı öyle manyaklar yaaa
Allaaam,yaereppimmm
ayyyy işicemmmm gülmektenn
son ana kadar bekletir mi ki acaba bebeğin suyu sancı durumuna göre karar verilir sanırım of ben diyorum ki hiç anlamadan suyum gelse açılmam olsa zorlamasa ooh misss ama nerde öyle anne olmak kolay mıı saat sayıyorum resmen gece olmasa diyorum geceleri korku doluyo içim bi an gelıyo aman ne olacak diyorum m psikolojım alt üst yaşadıklarım normal mi kii
valla bana da kimse 1ayda mutfak dolaplarını boşaltıp ikinciye sildiremez
bizde mi tuhaflık gizemde mi anlayamadım
hoş pasaklı da değiliz yani gizem hanım
tuhaflık sende
aferin sana cano,ellerine sağlık...
eee ne durumdasın şimdi
şeker siparişini verdim bugün, sizler naptınız? erken mi geç mi sizce? akıl istiyorum, ona göre firmaya bilgi vereyim, aklım karışık
halı, avize siparişini de verdim
şerbet bardağı fikriniz çok güzel, ben çevremde hiç görmedim, yapsam yada alsam nasıl olur? herkes yapacak mı?
kızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)
Eki Görüntüle 866363 Eki Görüntüle 866364 Eki Görüntüle 866365
Eki Görüntüle 866366 Eki Görüntüle 866367
şeker siparişini verdim bugün, sizler naptınız? erken mi geç mi sizce? akıl istiyorum, ona göre firmaya bilgi vereyim, aklım karışık
şerbet bardağı fikriniz çok güzel, ben çevremde hiç görmedim, yapsam yada alsam nasıl olur? herkes yapacak mı?
tşkler kızlar
lohusa bardaklarım da var sonra eklerim çekmemişim onları
duru kolonya gizem ver alttan tülü paket lastiğiyle tuttur, kurdaleyle bağla gitsin
isimde ben hala kararsızım turkuaz
eşim selim diye seviyo kime sorsak seçenekler içinden bunu seçiyo
oldu gibi bişey ama ben hala kararsızım
selam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
normal canım geceleri ben de tedirgin yatmaya başladımson ana kadar bekletir mi ki acaba bebeğin suyu sancı durumuna göre karar verilir sanırım of ben diyorum ki hiç anlamadan suyum gelse açılmam olsa zorlamasa ooh misss ama nerde öyle anne olmak kolay mıı saat sayıyorum resmen gece olmasa diyorum geceleri korku doluyo içim bi an gelıyo aman ne olacak diyorum m psikolojım alt üst yaşadıklarım normal mi kii
iyiyim canım çok şüküramin canım, sağol
nasılsın? nasıl gidiyor muayeneler
son ana kadar bekletir mi ki acaba bebeğin suyu sancı durumuna göre karar verilir sanırım of ben diyorum ki hiç anlamadan suyum gelse açılmam olsa zorlamasa ooh misss ama nerde öyle anne olmak kolay mıı saat sayıyorum resmen gece olmasa diyorum geceleri korku doluyo içim bi an gelıyo aman ne olacak diyorum m psikolojım alt üst yaşadıklarım normal mi kii
o kesin hayatım tuhaf olduğum belli zatenn
enteresan bi şekilde çok enerjiğim hala
Dr riske atmak istemez orası öyle anne olmak kolay değil korkma hiç rahat ol bebişin de rahat gelsin
Çok geçmiş olsun bayağı ağrılı birşey o ya...
normal canım geceleri ben de tedirgin yatmaya başladım
38i dolduruyoruz :18:
oyy kızlaarr bari şu sancının nasıl bişey olduğunu bilseeem bendee hiiç bişey yok karnım taş gibi sadece ama acı sancı yook birdeee doktorum son anda dikiş atmaya gelıyor ebeler yapıyor doğumu doktoruma çok güvenıyorum ama doğum bitince napayım ben onuuuNormal tabi canım. Gece doğum daha çok olur dedikleri için insan dinliyor kendini. Belirsizlikler de moral bozucu. Doktor muayenede bakar durumuna, ona göre karar verilir. Bak ben haftaya olur sanıyordum, ertelendi durumu iyi olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?