Sağolasın.köyden kasabaya gitmiş eksikler için tam minübüs kalkacakken dur ekmek almayı unuttum demiş karşı fırına geçerken arabanın biri üstünden geçmiş:-(bebeği minübüste kızına bırakmış yoksa oda ölürdü belki:-( ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane
tam 10 gün sonra diyorum ben
ya beenn??:18:
anıl hakkaten yaa
annen kalcaksa kv ye gerek yoktu :26: ama gel de söyle
bi de çalışıyo sanırım hiç izin almayla falan uğraşmayaydı keşke...
deniz aralık başı diyorum ben sana
sen ne dersin bana?
slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz az önce hastaneden geldik dün gece sancılar sabaha kadar uyutmadı eşimde görevdeydi bişey olmaz dedim sabahı sabah ettim telaşlanmasın diye aramadım sonra sabah geldi rengimi görünce hadi gidiyoruz dedi hastaneye gittik sancılar şiddetli çıktı serumlar iğneler tahliller derken delik deşik oldum hamilelğimin en kötü günüydü diyebilirim
şimdi baya azaldı hem şiddeti hemde aralıkları doktorum tekrar başlarsa yine gelmemi söyledi aslında yatışımı yapacaktı ama dayanamadım hastaneden kalınca doğurcam korkusuyla çok kastım kendimi kötü oldum
kızım iyi çok şükür 2600 gr olmuş boyunu hala söylemiyor ama olması gerekenden biraz uzun oda seni zorluyor dedi
kalp atışı suyu iyi biraz daha engelleriz inşallah dedi ama ben kötü oldum
2 hafta daha dayansa herşey çok yolundaydı oğlumda sancılar belimden geliyordu bu nasıl bişey adet sancısını onla çarptım resmen
bide benim sancılarım şiddetli olurdu adetliyken üstüne üslük ağrı eşiğimde yüksek diyor doktorlar açıklık olmayınca geldim böyle bişey yaşayan oldumu aranızda bu iğneler ne kadar durdurcak doğumu :26:
oğlum doğmak bilmemişti kızım anası gibi tez canlı çıktı
ben yerinde duramayan biriyim doktor sürekli yat dedi ben yanlızım bakacak kimsem yok eşimle oğlumdan başka biide arkadaşlarım çok yardımcılar allah razı olsun ama ben birine muhtaçsam piskolojim bozuluyor oy oyyyy ne olur bana iyi bişeyler diyin....
Ben esirgemem asla lafımı moralimi bozmam kimse için söylenenlere cevabım hazır valla birde glerek söylüyrum hönk die kalıyorlar
Bana kolay kolay kimse laf söyleyemez..Anıl'ım evet çok üzüyorlarkeşke dese bu kadar laf söyleyemezler..
İçinemi doğdu yavrucum ya daha erken aslında ama gelsede gelme dememciğer geliştiricide vurulduk sıkıntı olmaz sanırım..
slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz az önce hastaneden geldik dün gece sancılar sabaha kadar uyutmadı eşimde görevdeydi bişey olmaz dedim sabahı sabah ettim telaşlanmasın diye aramadım sonra sabah geldi rengimi görünce hadi gidiyoruz dedi hastaneye gittik sancılar şiddetli çıktı serumlar iğneler tahliller derken delik deşik oldum hamilelğimin en kötü günüydü diyebilirim
şimdi baya azaldı hem şiddeti hemde aralıkları doktorum tekrar başlarsa yine gelmemi söyledi aslında yatışımı yapacaktı ama dayanamadım hastaneden kalınca doğurcam korkusuyla çok kastım kendimi kötü oldum
kızım iyi çok şükür 2600 gr olmuş boyunu hala söylemiyor ama olması gerekenden biraz uzun oda seni zorluyor dedi
kalp atışı suyu iyi biraz daha engelleriz inşallah dedi ama ben kötü oldum
2 hafta daha dayansa herşey çok yolundaydı oğlumda sancılar belimden geliyordu bu nasıl bişey adet sancısını onla çarptım resmen
bide benim sancılarım şiddetli olurdu adetliyken üstüne üslük ağrı eşiğimde yüksek diyor doktorlar açıklık olmayınca geldim böyle bişey yaşayan oldumu aranızda bu iğneler ne kadar durdurcak doğumu :26:
oğlum doğmak bilmemişti kızım anası gibi tez canlı çıktı
ben yerinde duramayan biriyim doktor sürekli yat dedi ben yanlızım bakacak kimsem yok eşimle oğlumdan başka biide arkadaşlarım çok yardımcılar allah razı olsun ama ben birine muhtaçsam piskolojim bozuluyor oy oyyyy ne olur bana iyi bişeyler diyin....
Ben ne zmn dogurucam acabaaaa
Hadi tahminleri alayım
tam 10 gün sonra diyorum ben
ya beenn??:18:
Eşimde 2 Yada 3 Aralık diyor essela
Seninki de Aralık başı gib gelio banaaa
İçime doğdu galiba
gizem sende bu yerinde durmaz toto oldukça senin aralığa kalmaz kuşum
canım o iğneleri olanların doğumu baya bi beklemeye geçiyo sanki
tedirgin olma ama gelcekse de çok şükür tehlikeli dönemler geçti ne de olsa içini ferah tut
Günlerimiz yakın benimde öyleydi sancılar ve benimde ağrı eşiğim çok yüksek normalde durdu ama nadilat verdimi birde bana sabaha kadar sancı dursun die serum verdiler 2 kolumdanda 1 vitamin için sanırım..
Sınıtı olmaz inşallah şuan sancım yok benim ii geldi yani ilaç filan hatta ben ilacı bıraktım kasılma filan hiç bişey yok...
İnşallah seninde olmaz..
Gizem bence sende 7-8 gün sonra doğurursun
Bence 2 nizde kasım sonu doğum yaparsınız benim içime öyle doğuyor
sizin bebiklerde önde gidior.Sağlıklı olsunlar inşalllah..
gizem sende bu yerinde durmaz toto oldukça senin aralığa kalmaz kuşum
kızlarr iyi geceler , bu çatı kontrolü denilen muayene alttan dmiiii, 36. haftadayım bu hafta kontrolüm var doktora ona göre gidicemm , ben doğuma biraz daha yakın temiz olmayı düşünüyodum napim sizce ? göbekten deyinde rahatlatın beniiii:44:
Alttan muayne ediyor canım parnek sokuyo Rahime ama senin daha var yapmaz bence diğer muaynede yaparlar karından uzunluğa bakıyor..kızlarr iyi geceler , bu çatı kontrolü denilen muayene alttan dmiiii, 36. haftadayım bu hafta kontrolüm var doktora ona göre gidicemm , ben doğuma biraz daha yakın temiz olmayı düşünüyodum napim sizce ? göbekten deyinde rahatlatın beniiii:44:
ayy canikomlar ne güzel oluurrr çok sevinirim 25 kasımdan sonra gelsin ama daha hazır değilim
kızlar mikmik yapmak doğumumu başlatıyo cidden tobe yarabiimmm varmı aslı astarı bu işin tecrübeli annişleeeerr
Korktum bi an hee senin takvimin yok ne kadrlık hamilesin?
Sağlıklı olsun inşallah ama şuan benim sancım yok doğurcam gibi bir histe yok içimde iyiyim yanii
Doğum yaparsam bebeğimin tekmelerini çok özlüycem hamileliğimi çok özleyeceğim kesin..
kızlarr iyi geceler , bu çatı kontrolü denilen muayene alttan dmiiii, 36. haftadayım bu hafta kontrolüm var doktora ona göre gidicemm , ben doğuma biraz daha yakın temiz olmayı düşünüyodum napim sizce ? göbekten deyinde rahatlatın beniiii:44:
essela sende 7-10 gün'e kadar doğurcan bence
malesef alttan yapılıyor banada bu gün açıklık varmı diye bakıldı
Alttan muayne ediyor canım parnek sokuyo Rahime ama senin daha var yapmaz bence diğer muaynede yaparlar karından uzunluğa bakıyor..
Gizo sen mik mik yapmayı düşünüyosun galiba
Ben bir çok doğum hikayesinde okudum mik mk yapıp doğuma gidenleri hatta yengemde aynen öle yapmıştı mik mik yapıp gece doğuma gidenlerden..
gelmek orunda kalıyorum cnm iş görüşmeleri bu taraft olyuo kv me yakınKızlr verin şu kaynanaların adreslerinii
Bi ağız burun dağıtayım sinirden çıldırıyorum yavvv
profösyönel karete geçmişim var
Pöfff kızlar siziin her yazınızı okuyorum yazamıyorum ama ya püfff
Deniz boşverrr şurda kaldı en fazla 2 hafta ye valla ne istiyosan sonra emzirirken bide dikkat ediceksin..
Anıll ya gitme şu uyuz kaynananın yanına..
Ben asla lafımı esirgemiyorum valla kimse kusura bakmasın..
Benm sancım çıkınca kayganamda aradı beceripte bi çocuğu doğuramıycaksın dedi
Dedim napıyım seninki gibi sağlam değil totom 8 tane doğurmuşsun..
Sende söyle söyliyceğinii şakayla karışık
ay ne biliyim ay sancısı diyince benim aklıma bi adet sancısı geliyo
gülerek söylüyorum napiyim ama anlamıyo biraz arsız azcık gamsız azcıkdan biraaz fazla ruhsuz bizimki.o da gülüyo çok komik gibi iyice çıldırıyorum ben tabi.
eşin içinde zor annesi işte atsa atılmaz satsan satılmaz sana destek biliyosun ya boşver saygısından susuyodur emin ol.kaç erkek var annesinin yanında eşini sözle bile olsa savuncak allah aşkına, içten hepsi destek biliyoruz ama onlarıda anlamak lazım zor da olsa ://
ciddenmi rapor alcakmış?ee annende 1 hafta kalıcak aynı 1 hafta içinde ikiside sizdemi olucak ?
şaka gibi.gerek yok annem kalıcak falan desen kv'den gelse gitse görmeye kalmasa hiç:26:
kızlar annem 1 hafta kalcakanıl hakkaten yaa
annen kalcaksa kv ye gerek yoktu :26: ama gel de söyle
bi de çalışıyo sanırım hiç izin almayla falan uğraşmayaydı keşke...
ayyy inanmıyorum gizemmm öyle mi doğuyooo=)bencegülay gününü beklicek senin oğlan baştan acele edenler hep geç doğuyo gözlemlerim bu yönde yani
essela sende 7-10 gün'e kadar doğurcan bence
anılda 1-8 aralık tarihleri arasında doğurcak
medyum gizemden nağmeler ahah
ay dur nayır olamaz 7gün çok erken
ı ııııhhhh
kıss panik oldum daha çoook var sanıyom yerimden hoplattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?