Gizo sen mik mik yapmayı düşünüyosun galiba
Ben bir çok doğum hikayesinde okudum mik mk yapıp doğuma gidenleri hatta yengemde aynen öle yapmıştı mik mik yapıp gece doğuma gidenlerden..
inşallahhhhhhh....evet aslında ciğer gelişimine falan bakıldı baya ayrıntılı aslında doğsa bile olur falan da dedi doktorum ama sanki beni rahatlatmak için söyledi yada ben öyle yordum bilmiyorum
evet senin sancıları okuyunca baya tedirgin olmuştum :26: banada iğne yaptılar serum verdiler şimdilik sancı var ama dünkü sancıya göre hiçbişey
inşallah benimkide seninki gibi durur...belki yarına kalmaz benimkide yani inşallah hayırlısıyla öyle olur
temiz gitmem lazım yani :26:, saol canm, peki canın yandımıııı
kızlar annem 1 hafta kalcak
o gidince kv kalcak
şaka gibi di mi.
ne halt yicem bilmiyorum şimdiden stres oldum o zaman stresten kesin sütüm kaçar=//
o kadının bana akıl vermesi çok batıyo çok.iyi niyetli olsa bile batıyooo
ayyy inanmıyorum gizemmm öyle mi doğuyooo=)
valla bu tahmin bile beni heyecalandırmaya yetti yemin ederim=))
eşime de hep 10 aralık doğuyor hadi bakalım
heee bu arada kızlar
bana şu an çektiklerimi ay sancısı diyen kv.m var ya çok bilmiş.
eşimi bu haftada doğurmuş.....
sözün bittiği yer.daha ne diiiimmmm!!
ama ben gitmedim doğuma iki gündür
yok cnm ya korkma dayanılmayacak bişey değil
normal jinekolojik muayene gibi aslında sadece ölçtüğü için birazcık parmak sayısı artıyo sanırım ama ben o kadar paniktimki bu gün onu bile anlamadım
hakkında hayırlısı olsun inşallah kendini kasma rahat bırak inşallah anlamıyacaksın bile sen bebişini düşün onun iyiliği için olduğunu düşün sende anlamayacaksın
Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
Gizem bence sende 7-8 gün sonra doğurursun
Eşimde 2 Yada 3 Aralık diyor essela
Seninki de Aralık başı gib gelio banaaa
Ayyy o en küçük yavruya çok üzüldüm yaa
Yazık annesini hiç bilmicek
Deniiiiiz bende kendim için son bi aydır hep. 3 aralık diye düşünüyorum
Öle doğuyo içimeee nedense
Derinde bilmiştim bundada bilirim belkiiiii
Yok canım rahatlatmak için dememiştir doğsa küveze bile girmez bu haftada üzülme..
Benimde vardı ilk günler hastaneden çıktıktan sonra 4,5 gün daha devam etti hafif hafif ama daha yok hiç 1 kez bile olmadı şükür..
Ben söyleyince doğum yapmış salak arkadaşlarıma onlar bebek hareketi diyolar kasılma sancıya deli ediolardı benii yalandan yattım sanki hastaened aklıma geldi.
Sıkılma bence hiç yorma kendini en azından birkaç gün dinlen..
O kadar geç olmasın ya herkes bekliyo kasım sonuna daha 1 ay var diyorum ama yok sen yannış hesaplıyon diyolar okadar uzarsa beni zorla doğurtur bunlarbencegülay gününü beklicek senin oğlan baştan acele edenler hep geç doğuyo gözlemlerim bu yönde yani
essela sende 7-10 gün'e kadar doğurcan bence
anılda 1-8 aralık tarihleri arasında doğurcak
medyum gizemden nağmeler ahah
tut oğlunun ayağını indir bi tane kendine ooh mis gibi tekme işte
Hehehe evet güzel fikir yakalamaya çalışıyorum kaçırıyo ayağını Allah'ım ne güzel duygular ya Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
alttan elle muayene canımcım:26:
temiz gitmem lazım yani :26:, saol canm, peki canın yandımıııı
deli yaa=))düşünüyorum tabi bu kadar zaman yapmadım bugünleri bekledim ben ahahha
ay bide lohusa olayı bi 40 gün daha çok olur adama yazık
unuttum bile gerçi nasıl olduğunu
cnm geçmiş olsun ya normal miymiş bu kadar şiddetli sacı pekislm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz az önce hastaneden geldik dün gece sancılar sabaha kadar uyutmadı eşimde görevdeydi bişey olmaz dedim sabahı sabah ettim telaşlanmasın diye aramadım sonra sabah geldi rengimi görünce hadi gidiyoruz dedi hastaneye gittik sancılar şiddetli çıktı serumlar iğneler tahliller derken delik deşik oldum hamilelğimin en kötü günüydü diyebilirim
şimdi baya azaldı hem şiddeti hemde aralıkları doktorum tekrar başlarsa yine gelmemi söyledi aslında yatışımı yapacaktı ama dayanamadım hastaneden kalınca doğurcam korkusuyla çok kastım kendimi kötü oldum
....
kızım anası gibi tez canlı çıktı
ben yerinde duramayan biriyim doktor sürekli yat dedi ben yanlızım bakacak kimsem yok eşimle oğlumdan başka biide arkadaşlarım çok yardımcılar allah razı olsun ama ben birine muhtaçsam piskolojim bozuluyor oy oyyyy ne olur bana iyi bişeyler diyin....
vayy seni gidi seniiiiiama ben gitmedim doğuma iki gündür
takvimde son 15 gün yani hayatım daha ne erkeninden bahsediyosun
bu gece bile olabiliiiirrr
aaa sen ara vermeyenlerden misinn
bikaç gün daha dene gidersin hayatım
deli yaa=))
bende unuttum üzüldüğüm adamlar yaa
şimdi yaptık yaptık lohusayken daha zor dikişli halde
kızlar bi gayret destek olmalıyız bence=))
ne istek var bende ne cesaret offf...
ay hakkat 15 gün diyo
ben daha çok var sanıyomhapı yutmuşum haberim yok dediğin gibi bu gece bile olabilir :18: oyyyyyyyyy korkuyommm
yok daha denememo gece sabaha karşı ağrım oldu
ondan olduğunu sanmıyorum ama ona yoruyorum
artık bitti dedim
Ozaman napıyoruz bu tezi çürütüyoruz haydin hep beraber mik mikeama ben gitmedim doğuma iki gündür
düşünüyorum tabi bu kadar zaman yapmadım bugünleri bekledim ben ahahha
ay bide lohusa olayı bi 40 gün daha çok olur adama yazık
unuttum bile gerçi nasıl olduğunu
Ozaman napıyoruz bu tezi çürütüyoruz haydin hep beraber mik mikedemekki tesadüf o gece doğacaklarmış bahane olmuş
Benim herif hayatta yaklaşmaz korkudan sarılınca bile yaa bebeği ezdin napıyosun die panik panik
Mik mik yapsak ben değilde o doğuma gider kesin
aCAYİP AŞ ERİYOR ZATEN BACAK ARASINA YASTIK KOYUP YATIYOR BİLDİĞİN HAMİLE
ayyy cnm ya içime nasıl su serptin biliyormusun şu an allah razı olsun
doktorumda öyle dedi bol bol dinlen başlarsa yine gel kahve içeriz diyorben bu aralar türk kahvesi delisi oldum çıktım onun dalgasını geçiyor benimle
inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı olsunlar da başka hiçbirşey umrumda değil şu an
off benim normalde bile acıyor ki kesin acır..bende cesaret var ama enerji ve istek yok:26:
yok bu ara olmalı artık:26:
bide acaba normal doğumdan sonraki ilk ilişkide çok acırmı canımız:18:
Günlerimiz yakın benimde öyleydi sancılar ve benimde ağrı eşiğim çok yüksek normalde durdu ama nadilat verdimi birde bana sabaha kadar sancı dursun die serum verdiler 2 kolumdanda 1 vitamin için sanırım..
Sınıtı olmaz inşallah şuan sancım yok benim ii geldi yani ilaç filan hatta ben ilacı bıraktım kasılma filan hiç bişey yok...
İnşallah seninde olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?