ay çok güldüm ya ciddimisinnn
valla doğuma bile gider seninki bu ruh haliyle
off benim normalde bile acıyor ki kesin acır..
dr la konuşmak lazım ne zaman olmalı en erken alan diye.neyse topiğimiz duruyo bir şey olursa birbirmize sorarız
bence sezeryanda da aynı olur hemen hemen
sonuta onda da dikiş acısı olacak tabi normal kadar olmaz da..
amaaaaan doğuralım da o eksik kalsınnn..
ayy bu arada annemin karşı komşusunun 10 aylık oğlu var.kadın 4 aylık hamleymiş kızlar!!
kazara olmuş.
kazara olmuş da ilişkiye de mi kazara girdin 6 aydayken..ben korkuom off=((
hahahhahahhaha=)))bizim uzun yastıklar varya emrah geçen gün almış onu doğumdan sonrada bu eşşekle yatmican dimi alıştın iyice diyo ahahah
ahahahhvayy seni gidi seniiiii
nerden geliyor bu enerjji bize de söyle de bizimkiler de gün yüzü görsün ya zıktır günahtır bacım destek bekliyoree=)
Ozaman napıyoruz bu tezi çürütüyoruz haydin hep beraber mik mikedemekki tesadüf o gece doğacaklarmış bahane olmuş
Benim herif hayatta yaklaşmaz korkudan sarılınca bile yaa bebeği ezdin napıyosun die panik panik
Mik mik yapsak ben değilde o doğuma gider kesin
aCAYİP AŞ ERİYOR ZATEN BACAK ARASINA YASTIK KOYUP YATIYOR BİLDİĞİN HAMİLE
Şuan bile öyle yatıyor inanamazsın gerçekten aş eriyor canı sürekli bişey istiyor ve tam 7 kilo aldı
Resim çekiyorum şimdi hemen koymam lazım bak :))
hap olmaz süte geçiyoaaa oha korunsaymış ya bari yazık 10 aylık oğluna emziriyosa süttende kesti tabi 4 ay önce :26:
doğumdan sonra nasıl korunmayı planlıyosunuz:44:
hahahhahahhaha=)))
ayy deli kocan yaaa=))
valla gizo o bende bağımlılık yaptı tam ortopedik o ya göğüs altına karın altına bacak arasına ayak altına ohh
nasıl vazgeçcez.
kocalar o kadar rahat değil ki poff
kesin doğudan sonra ortadan kaybolur o yastıklar.
suikast düzenler bizim herifler.saklamak lazım=))
deli yaa=))
bende unuttum üzüldüğüm adamlar yaa
şimdi yaptık yaptık lohusayken daha zor dikişli halde
kızlar bi gayret destek olmalıyız bence=))
ne istek var bende ne cesaret offf...
cnm geçmiş olsun ya normal miymiş bu kadar şiddetli sacı peki
durduk yere nye oldu ben senin böyle sıkntın olduğunu hatırlamıyorum var mıydı?
erkekler geç kızlar erken doğar rivayetine sen uydun demek...
hakkında hayırlısı olsun kuzum o iğneler hakkında da hiç bilgim yok üzgünüm bişi diyemicemm=((
vayy seni gidi seniiiii
nerden geliyor bu enerjji bize de söyle de bizimkiler de gün yüzü görsün ya zıktır günahtır bacım destek bekliyoree=)
bizim uzun yastıklar varya emrah geçen gün almış onu doğumdan sonrada bu eşşekle yatmican dimi alıştın iyice diyo ahahah
hap olmaz süte geçiyo
spriral kullanacak olan vardı geçen yazdı kızlar ama ben onu taktırmam
prezer'den hiç haz etmiyorum.
geri çekilmeye güvenmiyorum..off
en iyisi mik mike 1 sene ara vermek hehehhehe=))
yok cnm ya korkma dayanılmayacak bişey değil
normal jinekolojik muayene gibi aslında sadece ölçtüğü için birazcık parmak sayısı artıyo sanırım ama ben o kadar paniktimki bu gün onu bile anlamadım
hakkında hayırlısı olsun inşallah kendini kasma rahat bırak inşallah anlamıyacaksın bile sen bebişini düşün onun iyiliği için olduğunu düşün sende anlamayacaksın
altıma yapıcam şimdi çok komik
sen 7 kilo almadın ya yuh
eşşek bu eşşek diyo biniyo üstüne evde koşuyo onla deli gibi beni güldürmek için yapıyo her akşam bunu
ben nasıl alıştım varya gece yere falan düşüyo sanki ben düşmüşüm gibi panik oluyorum alıyorum hemen sarılıyorum sapık gibi oldum çok rahat ama
kocaları nasıl bacağımızın arasından geçirip kafamızın altına koyalım ki heemm
Eki Görüntüle 866679
Bi anda kalkıp çekince şaşırdı gülme krizine girdim ben hahah utandı yavrum yaaa
inşaallah canıım sen amelıyat da olmussun ben ondan da tırsıyorum acıkcası nasıl bir amelıyat zormu ne kadar sürede normale döndün ve lazerlemıydı canımcım allah kolaylık versiiinn ben hiç bunları hesaba katmamışttıım delirtiyor
biz hep prezervatifle korunduk öylede devam edicek hap hiç almadım ben almamda:44:
Yaptı yapmazmı bende kalp çarpıntısı çook oldu bende bıraktım artık kullanmıyorum ki benimde normalde tansiyonum düşüktür..canım nidiilat sende tansiyon dusuklugu yapmadımı yan etki falan. bende tansiyonu fena dusurdu normalde 9-6 olan tansiyonumu 6-3 yptı ben kullanamadım.zaten normalde tansiyon ilacı bu ilaç.butun vücut damarlarını genişletio.doktorum kesti ilacı...
Aynen sabahları cevizimi yiyor gece uyanıyor yemek yiyoo hamileliği yoğun bir şeklde yaşayan kadınalr gibi ciddiyiymaltıma yapıcam şimdi çok komik
sen 7 kilo almadın ya yuh
Bende p.razervatif ile düşünüyorum en güvenilir ve zararsız ohap olmaz süte geçiyo
spriral kullanacak olan vardı geçen yazdı kızlar ama ben onu taktırmam
prezer'den hiç haz etmiyorum.
geri çekilmeye güvenmiyorum..off
en iyisi mik mike 1 sene ara vermek hehehhehe=))
ay yeter çatladım gülmekten
allah iyiliğinizi versin
yatmaya gitcektim uyku muyku kalmadı kalkıp tuvalete gitmeye korkuyom çok sıkıştım
ben bıraktım bırakcam koltuğa çiçimiiikalkamıyorumda kalçam tutulmuşş
mervecim gözünüzaydın
allah analı babalı büyütsün
sonunda bitti sıkıntılar... psikolojini çok ekilemişti artık evinden eşinden uzak olmak
eşinle yavrunla yuvanda mutlu huzurlu yaşayın inşallah
cmtesiyi pazara bağlayan gece oldu sanırım
yoksa hemen p.tesi taburcu olmazdınız sanırım
en son usg kilosu neydi uyumlu oldumu doğum kilosu ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?