2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

aaa oha korunsaymış ya bari yazık 10 aylık oğluna emziriyosa süttende kesti tabi 4 ay önce :26:

doğumdan sonra nasıl korunmayı planlıyosunuz:44:

bizim uzun yastıklar varya emrah geçen gün almış onu doğumdan sonrada bu eşşekle yatmican dimi alıştın iyice diyo ahahah
hahahhahahhaha=)))
ayy deli kocan yaaa=))
valla gizo o bende bağımlılık yaptı tam ortopedik o ya göğüs altına karın altına bacak arasına ayak altına ohh
nasıl vazgeçcez.
kocalar o kadar rahat değil ki poff
kesin doğudan sonra ortadan kaybolur o yastıklar.
suikast düzenler bizim herifler.saklamak lazım=))

vayy seni gidi seniiiii
nerden geliyor bu enerjji bize de söyle de bizimkiler de gün yüzü görsün ya zıktır günahtır bacım destek bekliyoree=)
ahahahh
akışına bırak :94:

aaa oha korunsaymış ya bari yazık 10 aylık oğluna emziriyosa süttende kesti tabi 4 ay önce :26:

doğumdan sonra nasıl korunmayı planlıyosunuz:44:
hap olmaz süte geçiyo
spriral kullanacak olan vardı geçen yazdı kızlar ama ben onu taktırmam
prezer'den hiç haz etmiyorum.
geri çekilmeye güvenmiyorum..off
en iyisi mik mike 1 sene ara vermek hehehhehe=))

eşşek bu eşşek diyo biniyo üstüne evde koşuyo onla deli gibi beni güldürmek için yapıyo her akşam bunu
ben nasıl alıştım varya gece yere falan düşüyo sanki ben düşmüşüm gibi panik oluyorum alıyorum hemen sarılıyorum sapık gibi oldum çok rahat ama
kocaları nasıl bacağımızın arasından geçirip kafamızın altına koyalım ki heemm

yok anılım ya hiç bir sıkıntım yoktu aslında ama bende bütün topik hatunları gibi temziliği abartıyorum biraz ne olur ne olmaz diye yerimde duramıyorum 2 güne bir yaptıklarımı her gün yapıyorum aman çamaşır kalmasın aman ütü kalmasın toz olmasın yağ olmasın iyi olduğumdan biraz da tabi en son aşuremide yaptım dağıttım misafirlerimi ağırlıyorum falan ama gece önce bulantı başladı sonra sık sık tuvalete çıkmaya başladım dedim heralde enfeksiyon başladı bende ama yanma falan yoktu sonra afedersiniz sık sık büyük tuvalete gitmeye başladım gece boyu adet sancısının şiddetlisi hem uzun sürüyor hemde 15-20 dakikaya tekrarlıyordu dudaklarım kuruyor falan halsizlik derken bana bişey olduğunu anladım eşimde yoktu ee kanama falan yok dedim bekle adamı arayıp telaşlandımıyım dedim
sabaha kadar sancılardan iyice halsiz düştüm ayağa kalktığımda sendeliyorum falan
eşim görünce şok oldu rengim falan atmış hemen hastaneye gittim nst ye bağladı doktorum kontroller yapıldı kızın rahat valla sorun sende diyor bana azıcık halimle gülüyorum falan baş aşağı ama sorun yok dedi ama bu sancılar doğumu tetikleyebilir kesmemiz lazım dedi şimdi halsizliğim falan yok çok şükür ama hafif hafif kasılmalar sancılar var o kadar
ilişki olayına gelince böle okuyorum vah benim kocacığımaaaa adama resmen eziyet etmişim kaç aydır tık yok gerçi oda korkudan yanaşamıyor bide üstüne lohusalık arada bana iki şişte bana verde örgünüde yapayım işe yararım bari diyor vah garibimmmm
allahtan burayı okumuyor bunları öğrenirse varya

hap olmaz süte geçiyo

biz hep prezervatifle korunduk öylede devam edicek hap hiç almadım ben almamda:44:

anladım canm , haklısın bebişim sağlıklı olsundaa , :)

altıma yapıcam şimdi çok komik
sen 7 kilo almadın ya yuh

Eki Görüntüle 866679

Bi anda kalkıp çekince şaşırdı gülme krizine girdim ben hahah utandı yavrum yaaa

ay yeter çatladım gülmekten
allah iyiliğinizi versin
yatmaya gitcektim uyku muyku kalmadı kalkıp tuvalete gitmeye korkuyom çok sıkıştım

Hc korkma canım ameliyat yarm saat falan suruyor hemen tuwalete falan cıkablysun oturmanda kalkmanda hcbr zorluk olmuo ben aynı sekilde hayatma dewam ettim lazer degildi canım

Yaptı yapmazmı bende kalp çarpıntısı çook oldu bende bıraktım artık kullanmıyorum ki benimde normalde tansiyonum düşüktür..
altıma yapıcam şimdi çok komik
sen 7 kilo almadın ya yuh
Aynen sabahları cevizimi yiyor gece uyanıyor yemek yiyoo hamileliği yoğun bir şeklde yaşayan kadınalr gibi ciddiyiym
Arkadaşları bile demiş kilo almışmıssın abi senmi hamilesin yoksa die
Bugün diyorum sütüm geldi biliyomusun bende bakimmi diyo benimde gelirmi babalardanda geliyomuymuş
hap olmaz süte geçiyo
Bende p.razervatif ile düşünüyorum en güvenilir ve zararsız o
Ara olmaz zatebn 9 ay görmediler oldu olucak adamları hadım edelim toptan çözüm

ben bıraktım bırakcam koltuğa çiçimiii kalkamıyorumda kalçam tutulmuşş

Zor yetiştim tuvalete hahah koşarak gittim ya hiç gülmeye gelmiyorr
Benim arkadaşım çarşıın ortasında işemişti
Güldük baya son ayındaydı kocası gelip almıştı
Eşimde bana bakıp bakıp gülüyo ben güldükçe ne oldugunu anlamaya çalışıyo

Son düzenleme:

Gecen hafta carsamba gunu olan kontrolde 3100 demişti kilosuna boyuna da 52 cm canım çok az fark oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…