2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
mik mik dediğiniz ne ya? fan fin mercimek fırın olayları galiba ya bizde iki ay evveline kadar haftada 2-3 tük

2 aydır tık yok bizim adamda korkuyo ya bende korkuyorum ne istek ne enerji var aslında ama doğumu kolaylaştırıyor diye bende düşünüyorum

bu arada doğumdan sonra korunmayı konuşmuşsun nette aylık ve 3 aylık iğnelerin sakıncası olmadığını araştırıp bulmuştum ben ne dışarı boşalmaya nede preze güveniyorum benim eşim onlara dikkat etmez, spiral de caiz değil diye duymuştum hapta kullanamam muhtemelen iğne kullanacağım kızlar...

Herkese günaydın canlarımmmm :) Bugün kontrolüm var umarım bebişim iyidir kilosuda yerindedir ve kireçlenmem artmamıştır çünkü arttığı takdirde acil sezeryana girecem dua edin kızlar inş. acillik bi durum olmaz

günaydın kızlar bu sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim ve istem dışı az miktar suyum geldi az az geliyodu daha önce de ama bu sefer daha fazla gibi geldi bana geçen hafta doktora gittiğimde suyun iyi demişti doktor şimdde karnım adet olacak gibi aşırı şekilde ağrıyor bilmiyorum neden böyle oldu ama bende duş aldım çünkü o su gelince aktı hep o yüzden cuma günü kontrol war bekliyim mi hemen gitmeli miyim karar veremedim açıkçası bugunde bebeğe bez alıcam inşAllH DAha almadım da

Canım bence hemen git ne olur ne olmaz... Bez almak 2 dklık iş o bi şekilde hallolur sen dr ara ve git muayne ol bişe yoksa bile en azından için rahatlar

Günaydın
Gece yazdıklarınızı okudum koptum yaaaa
Canlarım bnm
Gülay eşin bi alem yaaa:)))))))

canımmm dualarım snnle inş en kısa zamanda çıkar sağlıkla yavrun küvözden
kilosuda iyiymiş korkma hiç
en kısa zamanda kucağna alırsın inşş

başınız sağolsun... Gidenin yerini kimse tutamaz ama dediğiniz gibi kızına sarının...

Tebrik ederim sizi umarım en kısa sürede de kucağınıza alacaksınız oğlunuzu...

aa nasıl oldu neden erkenden doğdu bi risk mi oluştu.
Allah analı babalı büyütsün canım mrk etme hemen toparlanır bebişin
kilosu iyi yani. Ciğerleri de düzelsin yuvanıza doneceksiniz

allah uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Haftası ve kilosu çok iyi neden kuveze girdiki tedbir amaçlıdır yarın oğlunla çıkarsınız inşallah...

perşembe günü gittim canım 3265 gram 50 cm :26:

Hayatımm gözün aydınn :))
kilosu çok iyi bikaç güne çıkıcak inş oğluşun sakın üzme kendinii...

yazamadım fırsat olmadı iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar . Alıntı yapamadıklarımda oldu sayfalar ilerlemiş baya. Ben sezeryan oldugundan tam toparlanamadım . Eve çıktm pzrtesi. Bebegim malesef kuvezde cumartesi dogum oldu ama oksijen cihazına baglı . Hergün bekliyoruz güzel haber gelse diye ama çok zor. Bebek yogun bakım ünitesi dışında süt vermek için bekleyenler herkes değişik hikayeler . Herşey allahtan hiç bişeyin kesinliği yok 39. Haftada dogan bile var ve orda bu iş ne kilosuna bakıo ne haftasına anlayacağınız rabbim ömür verecek sağlık verecek. Sabırla bekliyoruz işte 13 aralıktı tam dogum tarihi 16 kasımda oldu. Solunum güçlüğü yaşıyo yavrum kucağımıza alamadık bile . Dua edinn lütfen hamillerin duası kabul olur. Doguma girerken dua edin allah herkesın yardımcısı olsnn. Kolay dogum nasip etsın.. Sezeryan çok zor ama bilin hala toparlanamadım imkan varsa sancıyı çekin ama normal dogum yapınn.

selam güzel anneler. içim dünden beri sıkıntılı bir hoş. doktorumuz iki hafta sürekli yatış verdi. 34 haftalığız ve sancılarım kasılmalarım fazla. açılma falan yokmuş ama iki hafta mutlaka yatıcaksın dedi. tabii insanın içine ister istemez sıkıntı düşüyor. ne olcak bişi olurmu napıcaz erken gelirse diye falan filan. alınganık hat safhaya ulaşıyor. Allahım herkesin yardımcısı olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin. ((

Haklısın canım her şey boş. Önemli olan sağlık. Inşallah en kısa sürede toparlanır kuzun. Ilerleme yok mu bebeğin durumunda canım ?

Slm anneler..
Normalde ocak annesi olmam gerekiyo fakat 3.sezeyanim olduyu icin dr 28 aralik dedi...
Bende size bi bakiim dedim..masallah burda dogumlat baslamis...ben 33.haftadayim su an....
1.sorum ankaradan arkadaslar varmi bayindira giden
2.sorum face grubunuz varmi varsa link alabilirmiyim...tesekkurler...

kız bebekler gününden hep erken geliyo diyolar doğrumuu burcuumm:44:

Kuzuuuuum Derin 38 de doğmuştuuu
Ama ben kız erken gelir olayına pek uyanı görmedim etrafımdaa :26:
Kızkardeşimde bende günümüzü tamı tamına doldurmuşuzzz
Tamamen bebişin keyfi yaniii

Canımmm noldu geldinmi dr dan
Son durum nedirr :26:

Canım sen etrafındaki insanları o kadar da dinleme... Sancın ağrın varsa senden önemlisi yok hatta doktora bile gidebilirsin dayanamıyorsan... En önemlisi senin ve bebeğin sağlığı...

Offf çok çok acı birşeyAllah evlatlarına hüzel ömür versin başınız sağolsun

Canım benim de 33+0 da 2 gün hastanede yatmayla biten sancılarım oldu. Başta bulantı kusma vardı ve mideme iğneler batıyordu sanki... Hatta ben üşüttüm sandım ama dayanılmaz olunca gece hastaneye gittim ve 80 civarında düzenli sancılarım oldu... Hem dil altı hem de serumlarla sancı kesiciler verdiler ve 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum... Doktorum henüz erken en en azından 2 haftaya ihtiyacımız var demişti... Şükürler olsun sancılarım kesildi bir hafta kadar da evde adalat kullanmaya devam ettim... Ama sürekli olarak yatıyorum... Hiç bir iş yapmıyorum nerdeyse sadece lavabo ve yemek için kalkıyorum:) şimdi ilk hedef olan 2 haftalık süreç bitti... Ama yeni hedefimiz tabi 37. Haftayı görmek umarım da görürüm... Sana da geçmiş olsun dinlen bol bol...

Yaa ama o yastık nasıl rahat birşeydir yaa onsuz bir gece düşünemiyorum:) hastaneye yattığımda onu bile yanma istemiştim:) her gelen hemşire bu ne yaa diyordu:)

Bence doktora git canım en azından için rahatlar

Yaa işye bu küvez işi belli olmuyor... Allah yardımcınız olsun en kısa sürede çıkarsınız inşallah...

yok ya nerdeee, inşallah bu hafta son, eğer 37 bitince olacaksa haftaya da çalışacağım
izne ayrılıp doğurmaktan korkuyorum valla
şekerim küçük puset ve küçük örgü hırka, iki çeşit olsun dedim
kapı süsü ve takı yastığımda tamam
şerbet istemiyorum
var mı unuttuğum bişey cnm?

ben olsam aramıştım hatta apar topar gitmiştim, kanama bir yana çocuk için en önemli şey suyu
lütfen ya ara yada git...
lütfen

Cnm
İyi haberlerini bekliyoruz. Aklımızdasın.
Allah güç kuvvet versin bol sütün olsun ki bebeğine daha cok faydan olsun.
Üzülme endişe etme
Evimizdeyiz kızlar yazdığını göreceğiz inşallah

Allahım evladına da sana da sağlık versin, hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda kavuşun inşallah

cuma kontrolüm var, açığa kavuşturacağız
eşim çok bozuldu duruma valla
bizi centrala yönlendirdi, ona bozulduk

2. Gebeliğimin son haftasında anladım şu kasılma olayını :)
Göğüs arasının tam 4 parmak altında rahimin bittiği nokta rahimin tepe noktası varmış.(tabi 9. Ayda o noktaya geliyor daha önce daha aşağıda oluyor ) karnın tümüyle birlikte özellikle o noktada aşırı sertleşme olduğunda kasılma o demek oluyormuş. Internette öğrendiğim bilgilere göre o anda rahmin tepe noktası olan kısıma yaklaşık 25 kg kadar bi basınçoluyormuş ve tamamıyla doğuma hazırlık. Zaten ebeler doğum anında bebek gelmiyorsa tam da o noktaya bastırarak bebeğin aşağı inmesine yardımcı oluyormuş.
Annemde beni evde doğurmuş. Annem korktukca ben yukarı çıkıyormuşum ebe göğsünun altına iyice bastırmış ben aşağı inmişim ve doğmuşum.
Bu arada bende gizem gibi 2800 doğmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…