Gecen hafta carsamba gunu olan kontrolde 3100 demişti kilosuna boyuna da 52 cm canım çok az fark oldu
günaydın kızlar bu sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim ve istem dışı az miktar suyum geldi az az geliyodu daha önce de ama bu sefer daha fazla gibi geldi bana geçen hafta doktora gittiğimde suyun iyi demişti doktor şimdde karnım adet olacak gibi aşırı şekilde ağrıyor bilmiyorum neden böyle oldu ama bende duş aldım çünkü o su gelince aktı hep o yüzden cuma günü kontrol war bekliyim mi hemen gitmeli miyim karar veremedim açıkçası bugunde bebeğe bez alıcam inşAllH DAha almadım da
canımmm dualarım snnle inş en kısa zamanda çıkar sağlıkla yavrun küvözden
kilosuda iyiymiş korkma hiç
en kısa zamanda kucağna alırsın inşş
hayrola mavi??
Başın sağ olsun?
Cnm gözün aydın=)
b mutlulukla okudum yazını.doğdu demek minnak hee.
Hemen toparlayı çıkcak küvezden merak etme.benim arkadaımın da oğlu doğdu solunmda sıkıntı var dediler cihaza bağladılar 24 saat sonra çıktı
sağlıkla doğmuş gene de maşallah.sende iyisin..üzme kendini sütün gitmesin.canım arkadaşım tebrik ederim tekrar tekrar
başınız sağolsun... Gidenin yerini kimse tutamaz ama dediğiniz gibi kızına sarının...
Tebrik ederim sizi umarım en kısa sürede de kucağınıza alacaksınız oğlunuzu...
aa nasıl oldu neden erkenden doğdu bi risk mi oluştu.
Allah analı babalı büyütsün canım mrk etme hemen toparlanır bebişin
kilosu iyi yani. Ciğerleri de düzelsin yuvanıza doneceksiniz
cemre
genelde erkekler ailede çok nazlı büyütüldüyse eşlerindende onu bekler senin ki istisna olmuş canım. şanslısın o konuda siz bazen diyorsunuz ya eşimle temizlik yaptık, sürpriz yaptı eşim falan diyorsunuz ya ımreniyorum.
Nişanlıyken söylemişti ben arkadaşlarımla vakit geçirmeyi severim misafirimiz çok olur derdi ama bu kadar arkadaşına bağlı olduğunu nerden bileyim. Hala gelmedi mesela oğlumla tekiz.
şimdi son ayım diye pek misafir çağırmıyor. Doğum yapayım bi hafta sonra kardeşleriyle arkadaşlarıyla yine maç izler bizde film izler. Hiç şaşırmamda. Ne çok şikayet ediyor demeyin lütfen durum bu bunları sadece size yakınıyorum. Biraz rahatlıyorum içimi boşaltınca.
çok sevindim canım yavrunu sağ salim dünyaya getirdin. Küvezdeymis üzülme çok normal canım erken olduğu için. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Bir an önce kucağına alırsın inşallah.
canım ya dualşrımız senınle..inşlalh tez zamnda evinize gelicek oğluşun..sonuçta haftası gayet iyi kısa sürede çıkıcaktır...
Uff canm ya zor bir durum tabi..allah mutlaka sabrını vericektir...dua et..bebeğini de düşün..
Alttan sancı varsa bakıyolar..nstde sancı çıkarsa.ben 30. Haftada yaşadım 2 kez( 6 haftadır daha bakan olmadı şükür çünkü sancı çıkmadı
allah uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Haftası ve kilosu çok iyi neden kuveze girdiki tedbir amaçlıdır yarın oğlunla çıkarsınız inşallah...
perşembe günü gittim canım 3265 gram 50 cm :26:
Hayatımm gözün aydınn :))
kilosu çok iyi bikaç güne çıkıcak inş oğluşun sakın üzme kendinii...
yazamadım fırsat olmadı iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar . Alıntı yapamadıklarımda oldu sayfalar ilerlemiş baya. Ben sezeryan oldugundan tam toparlanamadım . Eve çıktm pzrtesi. Bebegim malesef kuvezde cumartesi dogum oldu ama oksijen cihazına baglı . Hergün bekliyoruz güzel haber gelse diye ama çok zor. Bebek yogun bakım ünitesi dışında süt vermek için bekleyenler herkes değişik hikayeler . Herşey allahtan hiç bişeyin kesinliği yok 39. Haftada dogan bile var ve orda bu iş ne kilosuna bakıo ne haftasına anlayacağınız rabbim ömür verecek sağlık verecek. Sabırla bekliyoruz işte 13 aralıktı tam dogum tarihi 16 kasımda oldu. Solunum güçlüğü yaşıyo yavrum kucağımıza alamadık bile . Dua edinn lütfen hamillerin duası kabul olur. Doguma girerken dua edin allah herkesın yardımcısı olsnn. Kolay dogum nasip etsın.. Sezeryan çok zor ama bilin hala toparlanamadım imkan varsa sancıyı çekin ama normal dogum yapınn.
kız bebekler gününden hep erken geliyo diyolar doğrumuu burcuumm:44:
Herkese günaydın canlarımmmm :) Bugün kontrolüm var umarım bebişim iyidir kilosuda yerindedir ve kireçlenmem artmamıştır çünkü arttığı takdirde acil sezeryana girecemdua edin kızlar inş. acillik bi durum olmaz
kv deyim çok sinirlerim bozuldu
burda da hiç yazmadım duymamışsınızdır benden. ama bugün sancım krampım var hem de ağrılı..
masaya oturacaktık eşim duralım anılın biraz sancısı var dedi
kv hemen"onlar ay gün sancısı bir şey olmaz" dedi
o nedemekse önemsemedi beni her zaman ki gibi
şimdi gene dedi kv "çıkalım yürüyelim biraz" diye şime
"yok ben yürüyemem çok sancım var" dedim
"olur o o olur karnın büyüyo ya ondan "dedi
ayy çok sinirlendim"ya anne küçümseme sonuçta 3- 4 haftam kaldı dr da artık sancın olur normal dedi" dedim
onlara kalsa hiç şikayet etmicez zırt diye doğurcaz.
sanki naz yapıyorum ya ilk defa bir şey dedim aldığım tepkiye bak...
ben artık kimseyi çekemiyorum kızlar yaaa..doğum yapsak da kendimizi bebişlere versek kimseyi görmesek duymasak!!
Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz az önce hastaneden geldik dün gece sancılar sabaha kadar uyutmadı eşimde görevdeydi bişey olmaz dedim sabahı sabah ettim telaşlanmasın diye aramadım sonra sabah geldi rengimi görünce hadi gidiyoruz dedi hastaneye gittik sancılar şiddetli çıktı serumlar iğneler tahliller derken delik deşik oldum hamilelğimin en kötü günüydü diyebilirim
şimdi baya azaldı hem şiddeti hemde aralıkları doktorum tekrar başlarsa yine gelmemi söyledi aslında yatışımı yapacaktı ama dayanamadım hastaneden kalınca doğurcam korkusuyla çok kastım kendimi kötü oldum
kızım iyi çok şükür 2600 gr olmuş boyunu hala söylemiyor ama olması gerekenden biraz uzun oda seni zorluyor dedi
kalp atışı suyu iyi biraz daha engelleriz inşallah dedi ama ben kötü oldum
2 hafta daha dayansa herşey çok yolundaydı oğlumda sancılar belimden geliyordu bu nasıl bişey adet sancısını onla çarptım resmen
bide benim sancılarım şiddetli olurdu adetliyken üstüne üslük ağrı eşiğimde yüksek diyor doktorlar açıklık olmayınca geldim böyle bişey yaşayan oldumu aranızda bu iğneler ne kadar durdurcak doğumu :26:
oğlum doğmak bilmemişti kızım anası gibi tez canlı çıktı
ben yerinde duramayan biriyim doktor sürekli yat dedi ben yanlızım bakacak kimsem yok eşimle oğlumdan başka biide arkadaşlarım çok yardımcılar allah razı olsun ama ben birine muhtaçsam piskolojim bozuluyor oy oyyyy ne olur bana iyi bişeyler diyin....
hahahhahahhaha=)))
ayy deli kocan yaaa=))
valla gizo o bende bağımlılık yaptı tam ortopedik o ya göğüs altına karın altına bacak arasına ayak altına ohh
nasıl vazgeçcez.
kocalar o kadar rahat değil ki poff
kesin doğudan sonra ortadan kaybolur o yastıklar.
suikast düzenler bizim herifler.saklamak lazım=))
günaydın kızlar bu sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim ve istem dışı az miktar suyum geldi az az geliyodu daha önce de ama bu sefer daha fazla gibi geldi bana geçen hafta doktora gittiğimde suyun iyi demişti doktor şimdde karnım adet olacak gibi aşırı şekilde ağrıyor bilmiyorum neden böyle oldu ama bende duş aldım çünkü o su gelince aktı hep o yüzden cuma günü kontrol war bekliyim mi hemen gitmeli miyim karar veremedim açıkçası bugunde bebeğe bez alıcam inşAllH DAha almadım da
yazamadım fırsat olmadı iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar . Alıntı yapamadıklarımda oldu sayfalar ilerlemiş baya. Ben sezeryan oldugundan tam toparlanamadım . Eve çıktm pzrtesi. Bebegim malesef kuvezde cumartesi dogum oldu ama oksijen cihazına baglı . Hergün bekliyoruz güzel haber gelse diye ama çok zor. Bebek yogun bakım ünitesi dışında süt vermek için bekleyenler herkes değişik hikayeler . Herşey allahtan hiç bişeyin kesinliği yok 39. Haftada dogan bile var ve orda bu iş ne kilosuna bakıo ne haftasına anlayacağınız rabbim ömür verecek sağlık verecek. Sabırla bekliyoruz işte 13 aralıktı tam dogum tarihi 16 kasımda oldu. Solunum güçlüğü yaşıyo yavrum kucağımıza alamadık bile . Dua edinn lütfen hamillerin duası kabul olur. Doguma girerken dua edin allah herkesın yardımcısı olsnn. Kolay dogum nasip etsın.. Sezeryan çok zor ama bilin hala toparlanamadım imkan varsa sancıyı çekin ama normal dogum yapınn.
sancının nasıl olduğunu bilince de yalancı sancı mı düzenli mi diye emin olamıyor insan. Ben bugün neredeyse çantalarımla gidiyordum kontrole:))
Izne çıkmadın daha di mi? Çıkınca kafa rahatlıyor, çalışırken hazırlıklarla ilgilenmek daha kafa yorucu oluyordu. Yetişemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum diyordum.
Magneti nasıl bir şey seçtin?
Ziyaretçilerin beklentisi bitmez hayatım, sen içinden geleni içine sineni yap.
biiraz dinlenmek gerekiyor doğumdan önce. İnşallah çıkmaz sancın.
dualarımız seninle. Hayırlısıyla alırsın inşallah bebeklerini kucağına.
ikimiz de bugün tarih alamadık deseneBen de haftaya olur diyordum ama sonraya kaldı.
canım acaba sadece bölge için mi bu dediğim fiyat :26:
centralin farklı olabilir yanlış bilgilendirmiyim
ben tek bizimkini aklımda tutmuş olabilirim
yine de konuş kuzum
eveeett anılın işi olmaz öyle zararlı şeylerle aferim ona
canım yakın olsak uğrar yapardım, sen de yaparsın eminim bi zorluğu yok
ne yaptımsa da indi ciğerlere
çok fena öksürüyorum
bebiş hop oturup hop kalkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?