korkma panik olmaaa=((
iğnelerini bile vurulmuşsun bak iğne vurulmadan sezeryana alınan bebeişler bile çok sağlıklı maşallah.
ne güzel işte en kısa zamanda bebeğine kavuşcan bizim daha belli değil tarihler.
cnm sen epeydir yoksun dimi göremiyordum senii
aman maşallah sağlığı yerindeyse.o ense saçı ne demek oluyor hiç duymadım bana da demedi dr öyle bir şey?
kızlar, çalışanlarınız raporu 37 sonunda mı aldı?
kızlar, çalışanlarınız raporu 37 sonunda mı aldı?
günaydın kızlar bu sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim ve istem dışı az miktar suyum geldi az az geliyodu daha önce de ama bu sefer daha fazla gibi geldi bana geçen hafta doktora gittiğimde suyun iyi demişti doktor şimdde karnım adet olacak gibi aşırı şekilde ağrıyor bilmiyorum neden böyle oldu ama bende duş aldım çünkü o su gelince aktı hep o yüzden cuma günü kontrol war bekliyim mi hemen gitmeli miyim karar veremedim açıkçası bugunde bebeğe bez alıcam inşAllH DAha almadım da
selam güzel anneler. içim dünden beri sıkıntılı bir hoş. doktorumuz iki hafta sürekli yatış verdi. 34 haftalığız ve sancılarım kasılmalarım fazla. açılma falan yokmuş ama iki hafta mutlaka yatıcaksın dedi. tabii insanın içine ister istemez sıkıntı düşüyor. ne olcak bişi olurmu napıcaz erken gelirse diye falan filan. alınganık hat safhaya ulaşıyor. Allahım herkesin yardımcısı olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin.((
Çalışabilir raporunda aslında ne zaman izne çıkacağının yazması gerekir canım... Ben çalışabilir raporumu tam 32+0 da aldım ve ondan 5 hafta sonraya kadar yani 37+0 a kadar en son çalışabilecektim.. Olmadı ayrı
canım tarihlerimiz senınle aynı ben haftaya cuma ayrılıyorum izne...dr öyle söyledi..
bence mutlaka git ca nım ya..suyun gelmesi önemli sonuçta...ihmal etme bir git bakalım..,
canım sıkıntı yapma bol bol dinlen..ben 30. haftadan beri yaşıyorum bunlar..har hafta nstdeyim..bol bol dinlen..ilaç verdiyse kullan..özelikle mgyumu ihmal etme..
eşşek bu eşşek diyo biniyo üstüne evde koşuyo onla deli gibi beni güldürmek için yapıyo her akşam bunu
ben nasıl alıştım varya gece yere falan düşüyo sanki ben düşmüşüm gibi panik oluyorum alıyorum hemen sarılıyorum sapık gibi oldum çok rahat ama
kocaları nasıl bacağımızın arasından geçirip kafamızın altına koyalım ki heemm[/QUOTEhaikaten senn ki zayıf da beim ki o göbekle hayatta girmez))
ay koptum=))
eee hala temiiğe devam mı??yok anılım ya hiç bir sıkıntım yoktu aslında ama bende bütün topik hatunları gibi temziliği abartıyorum biraz ne olur ne olmaz diye yerimde duramıyorum 2 güne bir yaptıklarımı her gün yapıyorum aman çamaşır kalmasın aman ütü kalmasın toz olmasın yağ olmasın iyi olduğumdan biraz da tabi en son aşuremide yaptım dağıttım misafirlerimi ağırlıyorum falan ama gece önce bulantı başladı sonra sık sık
......
arada bana iki şişte bana verde örgünüde yapayım işe yararım bari diyor vah garibimmmm
allahtan burayı okumuyor bunları öğrenirse varya
gerçi senin bi evladın daha vardı dimi?
oyormdan yavaş yaaş yap bari tatlım=((
günah bebeişimize bir şey olmasın sen sağlıklı doğumlar yap...
toz çamaşır valla basit şeyler..şurada ne kaldı ki..sıkalım sişimizigörmeyelim pislikleri=))
anacım bana deme bende de tık yok aylardır diğer kızlara de=)
kesinlikle eşim görürse kendini kandırılmış hiedecek çünkü ben kızlar da aynı durum var yaa falan diye geçiştiriyorum=))çaktırma=))
biz hep prezervatifle korunduk öylede devam edicek hap hiç almadım ben almamda:44:
bende taktıramam onu gizemm , hap kullanmayın kızlar , ne kadar olsa hormonlarımızla oynuyor , prezervatif enn sağlıklısı
yooo ben hapın o kadr fadasnı gördüm ki.rahi ağzı ve meme kanerini önlüyor kesinlikle ki bende meme riski vardı değerlerimi düşürdü
ayrıca adetimi inanılmaz düzenledi. tam ilaın bittiği gün adet oluyrdum.8 gün az az saçma sapan süren adetim 3- 4 güne düşmüştü.
kilo alımı ya d kaybı hiç yaşamadım ve en önemlisi kasık sancılarımı bitirdi..
ilacı 3 sene kullandım ve ilacı bıraktığım ay hamile kaldımmmmm.
yani kısır yapar şudur budur hepsi rivayet
ama damar rahatsızığınız ya da başka ciddi hastalık varsa kullanma sakıncalı.
ayy Gülay alem yemin ederim alem ne kadar kıskanç sanırsın kardeşi geliyor oğlu değil de=))Bi anda kalkıp çekince şaşırdı gülme krizine girdim ben hahah utandı yavrum yaaa
anam tığba hafta da 2 mi aferin kız valla helal=))mik mik dediğiniz ne ya? fan fin mercimek fırın olayları galibaya bizde iki ay evveline kadar haftada 2-3 tük
2 aydır tık yok bizim adamda korkuyo ya bende korkuyorum ne istek ne enerji var aslında ama doğumu kolaylaştırıyor diye bende düşünüyorum
bu arada doğumdan sonra korunmayı konuşmuşsun nette aylık ve 3 aylık iğnelerin sakıncası olmadığını araştırıp bulmuştum ben ne dışarı boşalmaya nede preze güveniyorum benim eşim onlara dikkat etmez, spiral de caiz değil diye duymuştum hapta kullanamam muhtemelen iğne kullanacağım kızlar...
senin doğum rahat olur hee.süpersin gerçekten...
o iğneler de kilo aldırıyor diye duydum??ne derce doğru süte geçmiyor muymuş,,haplar geçiyor çünkü
Slm anneler..
Normalde ocak annesi olmam gerekiyo fakat 3.sezeyanim olduyu icin dr 28 aralik dedi...
Bende size bi bakiim dedim..masallah burda dogumlat baslamis...ben 33.haftadayim su an....
1.sorum ankaradan arkadaslar varmi bayindira giden
2.sorum face grubunuz varmi varsa link alabilirmiyim...tesekkurler...
dinlemiyorum da kuzum sinirlerimi bzuyorlar yoksa onların dediğine göre gitmemezlik yapmam asla dr aCanım sen etrafındaki insanları o kadar da dinleme... Sancın ağrın varsa senden önemlisi yok hatta doktora bile gidebilirsin dayanamıyorsan... En önemlisi senin ve bebeğin sağlığı...
Yaa ama o yastık nasıl rahat birşeydir yaaonsuz bir gece düşünemiyorum:) hastaneye yattığımda onu bile yanma istemiştim:) her gelen hemşire bu ne yaa diyordu:)
benim de cumaa.artıık her hafta var ne güzel.hoş ben göremesem de iyi olduğunu duymam yetiyoooYarın kontrolümuz vaaar :87:
benimde ebeveyn banyomun tavanı akmıştıOfff şuanda evde boyacı var
Yatakodasının tavanı akmıştı
Orası hallediliyo
Bütün ıvız zıvırlar küçük odaya yığıldıı karmakarışık
Neyse bebek doğmadan aradan çıkıyo allahtan
Bi son temizlik kalıyo geriye büyük olanından
Sonrada geri sayımm
uzun aradan sonra herkese yeniden merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı okudum dualarım sizlerle. öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin inş. çok kolay değildi benim içinde. dün kontrolüm vardı bu haftayı bitirmez dedi dr. sanırım aralık gözüken kasımda doğacak meleğim. bebeğimin her iki böbreğinde de sıvı birikmesi varmış çok korkuyorum. inş. korktuğum gibi olmaz. dua edin olur mu? sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ( hatırlarsanız hamileliğimin ilk günlerinde paylaşmıştım 3 kese vardı üçüz görünüyordu ama sadece 1 kese doldu yani diğer ikisi kayboldu zamanla) işte o benim :) evde internet olmadığı için giremiyordum artık internet halloldu.
Korktum bi an hee senin takvimin yok ne kadrlık hamilesin?
Sağlıklı olsun inşallah ama şuan benim sancım yok doğurcam gibi bir histe yok içimde iyiyim yanii
Doğum yaparsam bebeğimin tekmelerini çok özlüycem hamileliğimi çok özleyeceğim kesin..
Offf şuanda evde boyacı var
Yatakodasının tavanı akmıştı
Orası hallediliyo
Bütün ıvız zıvırlar küçük odaya yığıldıı karmakarışık
Neyse bebek doğmadan aradan çıkıyo allahtan
Bi son temizlik kalıyo geriye büyük olanından
Sonrada geri sayımm
benimde ebeveyn banyomun tavanı akmıştı
bebişin odasını boyatırken boyattık tertemiz oldu.
şimdi yapılsın Burcu sonra hiiiiç uğraşamıcaz dediğin gibi.tüm işler bebişler doğmadan çıksın gitsin=))
eşşek bu eşşek diyo biniyo üstüne evde koşuyo onla deli gibi beni güldürmek için yapıyo her akşam bunu
ben nasıl alıştım varya gece yere falan düşüyo sanki ben düşmüşüm gibi panik oluyorum alıyorum hemen sarılıyorum sapık gibi oldum çok rahat ama
kocaları nasıl bacağımızın arasından geçirip kafamızın altına koyalım ki heemm[/QUOTEhaikaten senn ki zayıf da beim ki o göbekle hayatta girmez))
ay koptum=))
eee hala temiiğe devam mı??
gerçi senin bi evladın daha vardı dimi?
oyormdan yavaş yaaş yap bari tatlım=((
günah bebeişimize bir şey olmasın sen sağlıklı doğumlar yap...
toz çamaşır valla basit şeyler..şurada ne kaldı ki..sıkalım sişimizigörmeyelim pislikleri=))
anacım bana deme bende de tık yok aylardır diğer kızlara de=)
kesinlikle eşim görürse kendini kandırılmış hiedecek çünkü ben kızlar da aynı durum var yaa falan diye geçiştiriyorum=))çaktırma=))
bende taktıramam onu gizemm , hap kullanmayın kızlar , ne kadar olsa hormonlarımızla oynuyor , prezervatif enn sağlıklısı
yooo ben hapın o kadr fadasnı gördüm ki.rahi ağzı ve meme kanerini önlüyor kesinlikle ki bende meme riski vardı değerlerimi düşürdü
ayrıca adetimi inanılmaz düzenledi. tam ilaın bittiği gün adet oluyrdum.8 gün az az saçma sapan süren adetim 3- 4 güne düşmüştü.
kilo alımı ya d kaybı hiç yaşamadım ve en önemlisi kasık sancılarımı bitirdi..
ilacı 3 sene kullandım ve ilacı bıraktığım ay hamile kaldımmmmm.
yani kısır yapar şudur budur hepsi rivayet
ama damar rahatsızığınız ya da başka ciddi hastalık varsa kullanma sakıncalı.
ayy Gülay alem yemin ederim alem ne kadar kıskanç sanırsın kardeşi geliyor oğlu değil de=))
anam tığba hafta da 2 mi aferin kız valla helal=))
senin doğum rahat olur hee.süpersin gerçekten...
o iğneler de kilo aldırıyor diye duydum??ne derce doğru süte geçmiyor muymuş,,haplar geçiyor çünkü
Pöfff benimki doğurana kadar mık mık istiyor.yalvarıyorum ama dinlemiyor:-(
Bide ikinci bebek ve sezeryan bunun yüzünden normal doğum sancılarım başladı.dün gündüz mık mık akşam neredeyse sancıdan öldüm ama geçti çok sükür,bide idrar yolu iltihabım var yanıyır cayır cayır:-(
Kolay gelsin canım evin içinde inşaat işleri çok yorucu oluyor. Bide üstüne büyük temizlik yapacaksin haaman dikkat et canım kızkardeşini falan çağır. Çok yorma kendini.
Bizim temizlik bitti. Rahatladım :) Gelsin bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?