2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Dün akşam çok hafif sancıyla birlikte uzun süren kasılmalarım oldu. Şimdi de beyaz krem kıvamında fazlaca akıntım geldi. Bunlar normal sanırım :44:
Gece uykum bi kaçtı ooo sabahı sabah ettim resmen yaa. Saatlerce gelmedi geri pis uykuu

iim cnmda eskisi gbi girmiyorun nete mide ağrısından ölüyorum bu aralar...çok ii kızımm şükür olsun..ense saçı dediğim arkasındakş saçları başınn tepesindekiler dah uzunmuşş..oda merkından baktıda söledi cnmm

kızlar, çalışanlarınız raporu 37 sonunda mı aldı?

Çalışabilir raporunda aslında ne zaman izne çıkacağının yazması gerekir canım... Ben çalışabilir raporumu tam 32+0 da aldım ve ondan 5 hafta sonraya kadar yani 37+0 a kadar en son çalışabilecektim.. Olmadı ayrı

kızlar, çalışanlarınız raporu 37 sonunda mı aldı?

canım tarihlerimiz senınle aynı ben haftaya cuma ayrılıyorum izne...dr öyle söyledi..

bence mutlaka git ca nım ya..suyun gelmesi önemli sonuçta...ihmal etme bir git bakalım..,

canım sıkıntı yapma bol bol dinlen..ben 30. haftadan beri yaşıyorum bunlar..har hafta nstdeyim..bol bol dinlen..ilaç verdiyse kullan..özelikle mgyumu ihmal etme..

çok kötü bir haber bu benim için, 37 yazması kafi değil mi? öyle öğrendim daha doğrusu
valla ağlayıp zırlayıp alacağım pazartesi
sonuçta pazartesi 37+3 oluyoruz

uzun aradan sonra herkese yeniden merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı okudum dualarım sizlerle. öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin inş. çok kolay değildi benim içinde. dün kontrolüm vardı bu haftayı bitirmez dedi dr. sanırım aralık gözüken kasımda doğacak meleğim. bebeğimin her iki böbreğinde de sıvı birikmesi varmış çok korkuyorum. inş. korktuğum gibi olmaz. dua edin olur mu? sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ( hatırlarsanız hamileliğimin ilk günlerinde paylaşmıştım 3 kese vardı üçüz görünüyordu ama sadece 1 kese doldu yani diğer ikisi kayboldu zamanla) işte o benim :) evde internet olmadığı için giremiyordum artık internet halloldu.

Offf şuanda evde boyacı var
Yatakodasının tavanı akmıştı
Orası hallediliyo
Bütün ıvız zıvırlar küçük odaya yığıldıı karmakarışık
Neyse bebek doğmadan aradan çıkıyo allahtan
Bi son temizlik kalıyo geriye büyük olanından
Sonrada geri sayımm

hoşgeldin :))
face grubumuz yok canım.

dinlemiyorum da kuzum sinirlerimi bzuyorlar yoksa onların dediğine göre gitmemezlik yapmam asla dr a
kendi bana bu ay gün sancsı diyo ama kendisi oğlunu bu haftada doğurmuş..
sinir oluyorum!!

yok artık yastığıı hastaneye mi götürdün ..ayyy GİZEMLE benden daha vahim durumun demek.bende mi götürsem hehehe=))

Yarın kontrolümuz vaaar :87:
benim de cumaa.artıık her hafta var ne güzel.hoş ben göremesem de iyi olduğunu duymam yetiyooo
benimde ebeveyn banyomun tavanı akmıştı
bebişin odasını boyatırken boyattık tertemiz oldu.
şimdi yapılsın Burcu sonra hiiiiç uğraşamıcaz dediğin gibi.tüm işler bebişler doğmadan çıksın gitsin=))

Canımm yavruna sağlık diliyorum
Umarım önemli bişi değildir
Allah şifa versin
Gönlünü ferah tuttt

Takvime eklemeyi beceremedim
37+3 oldum

Kolay gelsin canım evin içinde inşaat işleri çok yorucu oluyor. Bide üstüne büyük temizlik yapacaksin ha aman dikkat et canım kızkardeşini falan çağır. Çok yorma kendini.
Bizim temizlik bitti. Rahatladım :) Gelsin bebisim

doğruuu bebişimmm
valla wc ye gidebilirsek o zamann ne alaaa
sonrada annemler gelcek inş temizliğee
ayyy yatakodasının tülünü sabah çıkarttı eşim
bi baktım kiiii bakmaz olaydımm
tülün resmen rengi kararmışş
3 ay yıkanmayınca böle oluyomuş demekki
kendimden utandımm valla

tatlişkommm annemle kızkardeşimm gelcek inşşş temizliğe
yoksa ben vallahi mutfağı zor topluyorumm
hatta mutfağı toplamayı geçtim, bi koltuktan diğerine gitmekte zorlanıyorum bu kalçam yüzünden
hiç halim yok hiç bişey için
tam çürüğe çıktımmm
bişeyleri yapıp bi yerleri toplayabiliyosam acı içinde ahhlaya oflaya herşey, mecburiyetten yanii
sen kurtulmuşssun ne güzel canımm temizlik işinden darısı başıma bi oh diyeydim iyiydiii
Derinde hep yürümüştüm bunda yürüyemiyorum hiç nolcak bilmiyorummm
ayyy valla şu gün bi bitsede rahatlasam
adam odada bende salondayım bide tekim evde
çok rahatsız hissediyorum kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…