Pöfff benimki doğurana kadar mık mık istiyor.yalvarıyorum ama dinlemiyor:-(
Bide ikinci bebek ve sezeryan bunun yüzünden normal doğum sancılarım başladı.dün gündüz mık mık akşam neredeyse sancıdan öldüm ama geçti çok sükür,bide idrar yolu iltihabım var yanıyır cayır cayır:-(
3 ay da mı??doğruuu bebişimmm
valla wc ye gidebilirsek o zamann ne alaaa
sonrada annemler gelcek inş temizliğee
ayyy yatakodasının tülünü sabah çıkarttı eşim
bi baktım kiiii bakmaz olaydımm
tülün resmen rengi kararmışş
3 ay yıkanmayınca böle oluyomuş demekki
kendimden utandımm valla
oooo senin işinde zormuş yaa=)Pöfff benimki doğurana kadar mık mık istiyor.yalvarıyorum ama dinlemiyor:-(
Bide ikinci bebek ve sezeryan bunun yüzünden normal doğum sancılarım başladı.dün gündüz mık mık akşam neredeyse sancıdan öldüm ama geçti çok sükür,bide idrar yolu iltihabım var yanıyır cayır cayır:-(
günaydın kızlar. aranızda göğüs ağrısı yaşayan varmı? ben 1 aydır lansinoh kullanıyorum. doktorum dün saf zeytinyağı da sürmemi önerdi.
normal süt geliyor dedi. ama krem ve zeytinyağı kullan bebek emdikça daha zor olur senin için dedi.
korkuyorum valla çok hassas bir bölge şimdiden ağrısı yetti. süt gelirken ve ilk emzirirken de bu kadar çok ağrı yaparmı ki?
sıcak havlu kompresi öneriyolar bi de. ama ben doğmadan ellemeye bile korkuyorum doğumdan sonra artık.
Canımmm noldu geldinmi dr dan
Son durum nedirr :26:
3 ay da mı??
ayy ben baya pasaklıyım demek 6 ayda bi yıkıyorum tül perdeeeee
sen ne yaptın öylee bacıkoo
annenlerden de allah az olsun bende ne anne ne kv erkes kendne Müslüman.ancak ayy bizde yardım ederiz ay bizde yardım ederiz demeyi bilirler...
Geldim canım plasentadaki kireçlenmem artmış bundan kaynaklı normal doğum risk içeriyor dedi ciğer geliştirici iğne verdi 4 adet 2si bugün 2 si yarın birde kasılmam sancım olmasın erken doğum olmasın diyede sancı kesici hap verdi 6 saate bir içeceksin dedi.
Bebeğim 40 cm ve 2400 gr olmuş ve sağlıklıymış başı aşağıya dönmüş ama kordon çenesinin altında oda engelmiş normal doğuma
Nts de çok iyi çıktı benden bu kadarÇok şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya tekrardan kont. var o zamana kadar bekleyecez artık
40 cm olduğuna emin misin canım?Geldim canım plasentadaki kireçlenmem artmış bundan kaynaklı normal doğum risk içeriyor dedi ciğer geliştirici iğne verdi 4 adet 2si bugün 2 si yarın birde kasılmam sancım olmasın erken doğum olmasın diyede sancı kesici hap verdi 6 saate bir içeceksin dedi.
Bebeğim 40 cm ve 2400 gr olmuş ve sağlıklıymış başı aşağıya dönmüş ama kordon çenesinin altında oda engelmiş normal doğuma
Nts de çok iyi çıktı benden bu kadarÇok şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya tekrardan kont. var o zamana kadar bekleyecez artık
ondan olabilr bak dediğin gibi.yoksa (bana göre tabii) 3 ay da o kadar olması anormalayy acaba benim yatakodasının karşısındaki binada inşaat olmuştu yazın dış cephe kaplama bnm pencerede hep açıktıı
ondanmı o okdr karardı aceppp
yoksa bu kadar kirlenmesinin başka bi sebebi olamaz dimi
tamam yıkanmadı aylardır ama resmen 2 senelik kir var tülde
vanish falan bişeyler dökcem makineye yıkarken
yoksa hayatta arınmaz o tül
yoksa senin ki 6 aylık falan diyonda benimkinin 10 da biri kadar kirlenmemiştir bebişim
reziilik ötesi benim tül bi görsennn
40 cm olduğuna emin misin canım?
ilaçlarını iğneni düzgün kullan da bebeği erkekn görmemize sebp olam annesi=)
geçmiş olsun Allah kötü bir şey vermesin asyacımm.
ondan olabilr bak dediğin gibi.yoksa (bana göre tabii) 3 ay da o kadar olması anormal
ama sende titiz bir ev hanımıysan sana çok kirli gelmiş olabilir=)
benim evre inşaat toz yaratacak bir şey lmadı ama doğalgazın yanması bile etkiliyo.e misafir geliyor sigra içiyo balkonda bile içse kapıyı açınca içeri giriyor koku duman..nefret ediyorum sigaradan=///
Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
Eki Görüntüle 867022 Eki Görüntüle 867023 Eki Görüntüle 867024
bunlarda bizim tacımız,kapı süsümüz ve bebek şekerimiz :)
ayyy adam istese dert istemese dert valla
bende istiyorumm doğum kolay olsun diyorum yanaşmıyo benimki
çok korkuyo bişe olcak zarar veririm diye
iki ay öncesine kadar haftada 4-5 ti ama karnım fazlacana çıktığından beri bi kere bile olmadııı
bu koca göbekle çekici gelmiyorumm tabiiii
çok beğendiimm.kapı süsüne de bayıldımm.bunlarda bizim tacımız,kapı süsümüz ve bebek şekerimiz :)
günaydın kızlar. aranızda göğüs ağrısı yaşayan varmı? ben 1 aydır lansinoh kullanıyorum. doktorum dün saf zeytinyağı da sürmemi önerdi.
normal süt geliyor dedi. ama krem ve zeytinyağı kullan bebek emdikça daha zor olur senin için dedi.
korkuyorum valla çok hassas bir bölge şimdiden ağrısı yetti. süt gelirken ve ilk emzirirken de bu kadar çok ağrı yaparmı ki?
sıcak havlu kompresi öneriyolar bi de. ama ben doğmadan ellemeye bile korkuyorum doğumdan sonra artık.
Valla göbek olsada olmasada bizimki kuduruk napim.en sevmediğim huyu benimkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?