- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
Burcum inşaattan olmuştur o pislik
Benimkiler mekanizmalı valla 6-7 ayda bir yıkıyorummmm
Bugün bende ufak ufak işler yapıyorum
Aralı da okula ben bıraktım yürüyüş oldu bana
Belki bugün mik mik te yaparım bilmiyorum
CNMM;
Canımmmm dualarımız seninle ve bebeiinle.bence büyüdükçe daha da çauk toparlamaya başlıcak..
iyileşme süresi daha kısa sürcek sonuçta şu an çok ufak annesi
Allahım inşallah bir an önce sağlığına kavuşturur bebeğinizi...
3 ay da mı??
ayy ben baya pasaklıyım demek 6 ayda bi yıkıyorum tül perdeeeee
sen ne yaptın öylee bacıkoo
annenlerden de allah az olsun bende ne anne ne kv erkes kendne Müslüman.ancak ayy bizde yardım ederiz ay bizde yardım ederiz demeyi bilirler...
oooo senin işinde zormuş yaa=)
Allah kolaylık versin ne diyelim.
yanma berbat bir şey hiç deme hiç..ilaç kullanıyor musun iltahaplanma için?
Normal doğum düşünüyosan doğumuna kolaylık sağlarr ne güzel iştee canımm[
İşin kötüsü ilk bebeğim sezeryan
Normal doğum yapamam ama sancılar başladı yavaş yavaş yokluyor.dün doğuruyorum sandım ama geçti
Aynen kuzum inşaattan olduğuna karar verdim bende
Derinin odasına gittim baktım
5 ay önce yıkanmış en son
Taşındığımda yani
Ve tertemiz tülde öyle fonuda aynen tertemiz
Pis iğrenç inşaatt
Batırmış tülümüü
Yeter artıkkk mik mik yokk kimseyeeee
Yapan var yapamayan vaarrr
O zararlı bişi zaten pis kaka
uuuf canım sıkılıyo çok yemek yapmak istiyorum bugün çok uzun zaman oldu yapmayalı
ne yapsam acabaa:44:
Ne malzemelerin var ona gore bişiler uydur.
Sebze sotele yanına yoğurt
emraha sebzemi soteliyim zaten 10 kilo
patlıcan kabak patates biber domates havuç fasulye kuşbaşı et var türlü yapıcam sanırımm:44:
Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...
Ohhhhh yemede yanında yat
Sen gerçi sevmiyorsun gizem ama içine bir diş
sarımsak at öyle lezzetli oliiiiikiiiiii. Emrah. Ta sevio sarımsağı sanırım
Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...
hoşgeldin aramıza. Doğum tarihini erken vermiş doktor. Ben 38e girdim ama hala alamadım.Slm anneler..
Normalde ocak annesi olmam gerekiyo fakat 3.sezeyanim olduyu icin dr 28 aralik dedi...
Bende size bi bakiim dedim..masallah burda dogumlat baslamis...ben 33.haftadayim su an....
1.sorum ankaradan arkadaslar varmi bayindira giden
2.sorum face grubunuz varmi varsa link alabilirmiyim...tesekkurler...
yatak başı ve beşiği süslemeyeceksen tamam bunlar canım. Îki çeşit şekerin ikisinden de almak istemezler umarım.yok ya nerdeee, inşallah bu hafta son, eğer 37 bitince olacaksa haftaya da çalışacağım
izne ayrılıp doğurmaktan korkuyorum valla
şekerim küçük puset ve küçük örgü hırka, iki çeşit olsun dedim
kapı süsü ve takı yastığımda tamam
şerbet istemiyorum
var mı unuttuğum bişey cnm?
32+6'da 32 haftalık gebelik diye verdiyse rapor tarihinin üzerine 5 hafta çalışacaksın. Ama 32+6 olduğunu belirttiyse o 6 günü doğum sonrasına aktaramıyorsun.32+6 da verdi bana raporu :s
anılcım ikimizi bu grubun pasaklıları ilan ediyorumCNMM;
Canımmmm dualarımız seninle ve bebeiinle.bence büyüdükçe daha da çauk toparlamaya başlıcak..
iyileşme süresi daha kısa sürcek sonuçta şu an çok ufak annesi
Allahım inşallah bir an önce sağlığına kavuşturur bebeğinizi...
3 ay da mı??
ayy ben baya pasaklıyım demek 6 ayda bi yıkıyorum tül perdeeeee
sen ne yaptın öylee bacıkoo
annenlerden de allah az olsun bende ne anne ne kv erkes kendne Müslüman.ancak ayy bizde yardım ederiz ay bizde yardım ederiz demeyi bilirler...
oooo senin işinde zormuş yaa=)
Allah kolaylık versin ne diyelim.
yanma berbat bir şey hiç deme hiç..ilaç kullanıyor musun iltahaplanma için?
yarın doğum mu var? Vakti uygun , inşallah sıkıntısız alırsın kucağına. Dualarımız seninle.kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...
Aynen kuzum inşaattan olduğuna karar verdim bende
Derinin odasına gittim baktım
5 ay önce yıkanmış en son
Taşındığımda yani
Ve tertemiz tülde öyle fonuda aynen tertemiz
Pis iğrenç inşaatt
Batırmış tülümüü
Yeter artıkkk mik mik yokk kimseyeeee
Yapan var yapamayan vaarrr
O zararlı bişi zaten pis kaka
kv'dem aradı napıyosun falan diye konuştuk bayaa kapattı.10 dk geçti geçmedi bidaha aradı bize geçip evdeki yardımcı kadından anahtarı alırmısın diye kendi bursaya gitti eşiyle mağazalara mal almak için noldu ki dedim.kadın dün yemeği ocakta altı açık bırakmış gitmiş emrahın kardeşi eren bi gelmişki ocak kısıkta açık gitmeseymiş eve yangın çıkcakmış.
bide hergün aynı yemeği yapıyo mercimek bulgur mercimek bulgur başka hiçbişey yok.yemek dükkanlara gidiyo çalışanlar bıktı aynı yemekten laftanda anlamıyo başka bişey yap diyosun mercimek pirinç pilavı yapıyo bu sefer
bi poğaça yapıyo taş daha yumuşak kalır yanında hop çöpe gidiyo:26:
neyse bi gittim kapı duvar anahtarıda almış kapıyı çekmiş çıkmış.e bende de anahtar yok.dedik yine kasıtlı ocağı açık bırakmış olmasın doğalgazı kapadım vanadan geldim eve.
ayyy bıktım şunların evdeki yardımcılarının aksiyonlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?