2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Aynen kuzum inşaattan olduğuna karar verdim bende
Derinin odasına gittim baktım
5 ay önce yıkanmış en son
Taşındığımda yani
Ve tertemiz tülde öyle fonuda aynen tertemiz
Pis iğrenç inşaatt
Batırmış tülümüü

Yeter artıkkk mik mik yokk kimseyeeee
Yapan var yapamayan vaarrr
O zararlı bişi zaten pis kaka

Amin amin o yanma öldürüyor beni.ben kaç sene oldu hiç ilaç türleri içmem.her hastalık kendi eceliyle geçiyor bi şekildeiç çamasırımı ütülüyorum sürekli ama geçer elbet birgün.allah başka dert verip derman aratmasın.iltihabında ne oldugunu gördük bakalım

Amaaaaa ben aylardr yapmıommm kiii
Yazık kocamada seside cıkmıo ztn cok çalışıyor :/

emraha sebzemi soteliyim zaten 10 kilo

patlıcan kabak patates biber domates havuç fasulye kuşbaşı et var türlü yapıcam sanırımm:44:

Ohhhhh yemede yanında yat
Sen gerçi sevmiyorsun gizem ama içine bir diş
sarımsak at öyle lezzetli oliiiiikiiiiii. Emrah. Ta sevio sarımsağı sanırım

Ooof cıldırıciiim sular yok. Hayır bışey dgl dogum baslasa ewde dogururum utancmdan gdemem hastaneye . Bi makna dolu bi makına dısarda bulasık beklio. Gerizekalı iski yaa bi haber wer yaa

Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldık bu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben

kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...

Canımmm bol bol emzirmeyi ihmal etme
Sütün gelsede gelmesede emzir
Ne kadr çekim olursa o kadar süt gelir
Sarılıkta geçer bi kaç güne canım telaş etme sakınn
Göğüs ucu derken şu silikon göğse takılanları diyosun sanırım ben derini emzirmeyi bırakana kdr onunla emzirmiştim
Göğüs ucumda vardı fazlasıyla ama yara olduğunda onunla toparlamıştım kendimi resmen
Acımadan emzirmiştim sonraları
Çok faydalı gerçektenn
Tekrardan gözün aydınn canımmm

Ohhhhh yemede yanında yat
Sen gerçi sevmiyorsun gizem ama içine bir diş
sarımsak at öyle lezzetli oliiiiikiiiiii. Emrah. Ta sevio sarımsağı sanırım

pişmiş sarımsak kokmuyo ya seviyorum bebeğim ben yoğurtta falan yiyemiyorum çiğ olduğu için

canımm gözün aydın tekrar.bol bol sütün olsun inşallah sarılıkta geçer bikaç güne sen kendine çook iyi bak nil'e de tabi :))

kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...

günün gelmiş hayatım zaten nerdeyse korkma ben senin yerinde olsam zil takıp oynardım şuan

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza. Doğum tarihini erken vermiş doktor. Ben 38e girdim ama hala alamadım.
Ben de Ankara'dayım ama Medicana'ya devam ediyorum. Bayındır'da hangi doktordasın?

yatak başı ve beşiği süslemeyeceksen tamam bunlar canım. Îki çeşit şekerin ikisinden de almak istemezler umarım.

32+6 da verdi bana raporu :s
32+6'da 32 haftalık gebelik diye verdiyse rapor tarihinin üzerine 5 hafta çalışacaksın. Ama 32+6 olduğunu belirttiyse o 6 günü doğum sonrasına aktaramıyorsun.

anılcım ikimizi bu grubun pasaklıları ilan ediyorum

yarın doğum mu var? Vakti uygun , inşallah sıkıntısız alırsın kucağına. Dualarımız seninle.

kv'dem aradı napıyosun falan diye konuştuk bayaa kapattı.10 dk geçti geçmedi bidaha aradı bize geçip evdeki yardımcı kadından anahtarı alırmısın diye kendi bursaya gitti eşiyle mağazalara mal almak için noldu ki dedim.kadın dün yemeği ocakta altı açık bırakmış gitmiş emrahın kardeşi eren bi gelmişki ocak kısıkta açık gitmeseymiş eve yangın çıkcakmış.

bide hergün aynı yemeği yapıyo mercimek bulgur mercimek bulgur başka hiçbişey yok.yemek dükkanlara gidiyo çalışanlar bıktı aynı yemekten laftanda anlamıyo başka bişey yap diyosun mercimek pirinç pilavı yapıyo bu sefer
bi poğaça yapıyo taş daha yumuşak kalır yanında hop çöpe gidiyo:26:

neyse bi gittim kapı duvar anahtarıda almış kapıyı çekmiş çıkmış.e bende de anahtar yok.dedik yine kasıtlı ocağı açık bırakmış olmasın doğalgazı kapadım vanadan geldim eve.

ayyy bıktım şunların evdeki yardımcılarının aksiyonlarından.

Çikolatalarımda geldi sabah :) artık hazır Gelebilir Alii biraz eksiğim var ama oda olsun ne yapalım tülümüz ve halımız hala yok birde avizemiz benim odamda olucak zaten 6 ay sonra alırım inşallah..
Anıl sorma acayip kıskanıyor hemide
Çikolatalar geldi ya tatlı oğlumun tatlı çikolataları hoşgeldin Ali yazıyor eşim okuyo hoşbulduk diyo
Çatladım gülmekten birde öyle ciddi ki kıskanç doğunca ne yapıcaz bilemiyorum
Bişey alınca oğluma bana nie almadın hiç ondan bu zamana kadar diyo

Sen birde bizim inşaatları gör koccaman bir site plazalar yapılıyor camlarımı yeni silmiştim şimdi bakınca dışarısı görünmüyor erkeksen ayda bir yıkama tülleri yada hergün evi silme buktım şikayette ettima ama hiç bişey yapamıyolarmış toz bulutu kalkıyor havaya hooop eve hepsi..
Evet pis oo kaka biz bilmeyiz hiç öyle ayıp şeyler

Bişey diyicem bu nst de sancı nasıl çıkıyorrrr yaaa
Yani o an sende o sancıyı hissediyor musun???
Mesela karnın sertlesiyormu??

Bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bizede dua et Allah kolay dogum nasip etsin Cnm bnm

Kim kimin yardımcısı anlamadım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…