- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
kv'dem aradı napıyosun falan diye konuştuk bayaa kapattı.10 dk geçti geçmedi bidaha aradı bize geçip evdeki yardımcı kadından anahtarı alırmısın diye kendi bursaya gitti eşiyle mağazalara mal almak için noldu ki dedim.kadın dün yemeği ocakta altı açık bırakmış gitmiş emrahın kardeşi eren bi gelmişki ocak kısıkta açık gitmeseymiş eve yangın çıkcakmış.
bide hergün aynı yemeği yapıyo mercimek bulgur mercimek bulgur başka hiçbişey yok.yemek dükkanlara gidiyo çalışanlar bıktı aynı yemekten laftanda anlamıyo başka bişey yap diyosun mercimek pirinç pilavı yapıyo bu sefer
bi poğaça yapıyo taş daha yumuşak kalır yanında hop çöpe gidiyo:26:
neyse bi gittim kapı duvar anahtarıda almış kapıyı çekmiş çıkmış.e bende de anahtar yok.dedik yine kasıtlı ocağı açık bırakmış olmasın doğalgazı kapadım vanadan geldim eve.
ayyy bıktım şunların evdeki yardımcılarının aksiyonlarından.
Sen birde bizim inşaatları gör koccaman bir site plazalar yapılıyor camlarımı yeni silmiştim şimdi bakınca dışarısı görünmüyor erkeksen ayda bir yıkama tülleri yada hergün evi silmebuktım şikayette ettima ama hiç bişey yapamıyolarmış toz bulutu kalkıyor havaya hooop eve hepsi..
Evet pis oo kaka biz bilmeyiz hiç öyle ayıp şeyler
daha önce de bi zehirlenme vakası olmuştu di mi? Memnun değillerde başkasına baksalar ya. Ay mercimekle bulgur yemekten gazor olacak herkeskv'dem aradı napıyosun falan diye konuştuk bayaa kapattı.10 dk geçti geçmedi bidaha aradı bize geçip evdeki yardımcı kadından anahtarı alırmısın diye kendi bursaya gitti eşiyle mağazalara mal almak için noldu ki dedim.kadın dün yemeği ocakta altı açık bırakmış gitmiş emrahın kardeşi eren bi gelmişki ocak kısıkta açık gitmeseymiş eve yangın çıkcakmış.
bide hergün aynı yemeği yapıyo mercimek bulgur mercimek bulgur başka hiçbişey yok.yemek dükkanlara gidiyo çalışanlar bıktı aynı yemekten laftanda anlamıyo başka bişey yap diyosun mercimek pirinç pilavı yapıyo bu sefer
bi poğaça yapıyo taş daha yumuşak kalır yanında hop çöpe gidiyo:26:
neyse bi gittim kapı duvar anahtarıda almış kapıyı çekmiş çıkmış.e bende de anahtar yok.dedik yine kasıtlı ocağı açık bırakmış olmasın doğalgazı kapadım vanadan geldim eve.
ayyy bıktım şunların evdeki yardımcılarının aksiyonlarından.
ben dün sancı çıkınca hiç hissetmedim Deniz. Bebek hareket edince de sancıyı gösteren değer artıyordu. Çikolata yiyip gitmiştim bi de, kıpır kıpırdı. Sonra evde baya sancı çektim ama.Bişey diyicem bu nst de sancı nasıl çıkıyorrrr yaaa
Yani o an sende o sancıyı hissediyor musun???
Mesela karnın sertlesiyormu??
Bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bizede dua et Allah kolay dogum nasip etsin Cnm bnm
cnm ne güzel ya planlı planlı yyolunda gitmiş herşeyHepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
seni bilmem ama ben gerçekten en pasaklısı olabilirim...anılcım ikimizi bu grubun pasaklıları ilan ediyorum
kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...
Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
daha önce de bi zehirlenme vakası olmuştu di mi? Memnun değillerde başkasına baksalar ya. Ay mercimekle bulgur yemekten gazor olacak herkes
ben dün sancı çıkınca hiç hissetmedim Deniz. Bebek hareket edince de sancıyı gösteren değer artıyordu. Çikolata yiyip gitmiştim bi de, kıpır kıpırdı. Sonra evde baya sancı çektim ama.
2250 kilosu 47 cm boyu vardı cnm öyle hatırlıyorum bizim bebiş de erkek=)kızlar bebişinizin 34.haftada boyu ve kilosu yaklaşık ne kadardı ?
benim bebişin kilosu 2390 boyu 45.5 cm nasıl normal mi? bebiş erkek bu arada canlar....
ayyyy Allahım yarabbim sen ne büyüksün
Eki Görüntüle 867187 . Çikolatamız dergimde geldi Bebeğimi beklerken
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?