- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
teker teker geliyor paaşşaların fotoları şunlara bakın yaaaakızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...
Bişey diyicem bu nst de sancı nasıl çıkıyorrrr yaaa
Yani o an sende o sancıyı hissediyor musun???
Mesela karnın sertlesiyormu??
Bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bizede dua et Allah kolay dogum nasip etsin Cnm bnm
kızlar bebişinizin 34.haftada boyu ve kilosu yaklaşık ne kadardı ?
benim bebişin kilosu 2390 boyu 45.5 cm nasıl normal mi? bebiş erkek bu arada canlar....
Kim kimin yardımcısı anlamadım:)))
Ahahaha kökten çözmüşssün olayı gizoooo vanayı kapatıpp
Akıllı bıdık senii
daha önce de bi zehirlenme vakası olmuştu di mi? Memnun değillerde başkasına baksalar ya. Ay mercimekle bulgur yemekten gazor olacak herkes
ayyy gülayy bana ayır bi dene=pP. Çikolatamız dergimde geldi Bebeğimi beklerken
gazaaaaaa geldimmmm uleyyynnnnnn :)
Bu da bnm oğlummmm şimdi çektim :)) ehuheee
Eki Görüntüle 867268
gazaaaaaa geldimmmm uleyyynnnnnn :)
Bu da bnm oğlummmm şimdi çektim :)) ehuheee
Eki Görüntüle 867268
Canim bizde dördüncü gunumuzdeyiz ve bende ayni sikintiyi yasadim kizimin elhamdulillah emme refleksi çok kuvvetli ama benim göğüs ucu problemli hastanedeki benek hemşeresi sagolsun emzorme konisanda cok faydalı oldu . Biz de aventin göğüs ucunu aldik sutum cok az geldi bebeğim ac kaldi esim mama vermemek için direndi ama gece dayanamadi gotti aldi . Allaha Şükür sadece bir kere ihtiyacimiz lldu hazirmamaya sonra sabah kalktigimda göğüslerim dolmustu . O da ayri problem Hüma m bas edemedi sutuyle göğüs pompasi yardimimiza kostu. Dun uyandirip emziriyosum bugun doymak bilmedi sürekli emiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?