2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
teker teker geliyor paaşşaların fotoları şunlara bakın yaaaa
maşallah canım maşallah
Allah nazarlardan korusun tüm kötülüklerden korusun güle güle büyütmeyi büyümeyi nasip eetsiiinn
tüylerim yemin ederim diken diken oldu...

Güelbeyazzzzzzz
Bayıldım kızına yaaaa Allah'ımmm bizde doğuralım artık
O nasıl cin bi bakış öyle annesi yaaa yerim yer
Maşallah kokla yerimize

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..bende yarın bebişimi alcam kucağıma inşallah
Buda benim çüçük kızım Hüma m

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

canım seni de tebrik ederim maşallah allah nazarlardan saklasın darısı bizlere:)

maşallah allah analı babalı büyütsün çok tatlı
bende sabırsızlıkla bekliyorum içimdeki miniği

Tekrardan hayırlı olsun sarılık artık olmayan yok gibi... Kısa sürede toparlar darısı başımıza inşallah

kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...

Hadi hakkınızda hayırlısı haftanız gayet iyi korkuak durumunuz yok inşallah.. Allah yardımcınız olsun.. Sağlıkla kucağınıza alın...

Valla nst deyken bazı sancıları ben de hissediyodum ama bazılarını hiç hissetmediğim halde sancı çıkmıştı... Ama eğer karnında böyle sertleşme topaklanma varsa o kesin sancı oluyordu ben de...

kızlar bebişinizin 34.haftada boyu ve kilosu yaklaşık ne kadardı ?
benim bebişin kilosu 2390 boyu 45.5 cm nasıl normal mi? bebiş erkek bu arada canlar....

34+2 de kızım 2366 g dı canım....

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

Oyyy maşallah sübhanallah bu nasıl bir güzelll:) yaa ben de kızımı görmek istiyorum ya

Ayyy bu kız da çoook güzelll maşallah ona... İyiymiş sürekli uyuması devamı da böyle olur inşallah:)

Kızlarrr ölçülerimi söylüyorum=)))
97
107
113=))) hehehehhehehh

Son düzenleme:
Kim kimin yardımcısı anlamadım:)))

Ahahaha kökten çözmüşssün olayı gizoooo vanayı kapatıpp
Akıllı bıdık senii

daha önce de bi zehirlenme vakası olmuştu di mi? Memnun değillerde başkasına baksalar ya. Ay mercimekle bulgur yemekten gazor olacak herkes

ayy valla kızlar sormayın.şimdikadın bulana kadar herhafta bana gelen ablayı alıcak kesin kv'dem bulaşık bile yıkamaz da :))

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

ooyy ben yerim bunları ağlicam şimdi çok duygulandım ne kadar güzeller maşallahh

Benim ölçüler daha güzel bi kere denizzz=))
nasıl orantıı=))
97-107-113.oooww my god!

Son düzenleme:

aynı sorunları bende yaşadım 2 gün sütüm gelmedi hastanede mama verme taraftarı değildi devamlı emzir sütün gelir dediler. bi yandan bebeğim ağlıyor açlıktan dayanamadım bende mama verdim. ama ilk emziriyodum sütüm gelmese de sonunda 3. gün geldi bebeğim mamayada alışmadı ama maalesef saralık oldu o da 1 gün sürdü.

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

cnm hümamız çok tatalı maşallah yawwwallah hümaya uzun sağlıklı ve bol kısmetli ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…