- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
aynı sorunları bende yaşadım 2 gün sütüm gelmedi hastanede mama verme taraftarı değildi devamlı emzir sütün gelir dediler. bi yandan bebeğim ağlıyor açlıktan dayanamadım bende mama verdim. ama ilk emziriyodum sütüm gelmese de sonunda 3. gün geldi bebeğim mamayada alışmadı ama maalesef saralık oldu o da 1 gün sürdü.
cnm hümamız çok tatalı maşallah yawwwallah hümaya uzun sağlıklı ve bol kısmetli ömürler nasip etsin
yemeği koydum şimdi çok yoruldum ayakta sebze bile doğramak yorucu
Guelbeyaz bebeğin çok tatlı allah bağışlasın. Ne tatlı bakmış annesine. Kucağına da almışsın şükür. Bi daha hiç ayrılmayın. Allahım sağlık sıhhat versin canım.
Gizem bana da güveç yaptırdınne imrengeç hamişleriz biz koydum pişiyooo
ben pişerkenki kokuya bayılıyorum sırf o yüzden yapıyorum resmen
Bende bugün 3 çeşit yaptımm 2 de dolapta var
Tey teyyyy abartı oldu.
Bende bugün 3 çeşit yaptımm 2 de dolapta var
Tey teyyyy abartı oldu.
Merveeeeee
Çok tatlı buuu
Allah nazarlardan saklasınnn
Totosunu cimcirr
Ayyy şuan çok duygusal anlar yaşıyorum yaaa
Benimde içimde böyle bi can var öylemiii ikinciye doğurcam hala insanın inanası gelmiyoooo
Çok tatlıı yaa maşşş
Bide boncuk boncuk bakmış poz vermiş zilli
teker teker geliyor paaşşaların fotoları şunlara bakın yaaaa
maşallah canım maşallah
Allah nazarlardan korusun tüm kötülüklerden korusun güle güle büyütmeyi büyümeyi nasip eetsiiinn
tüylerim yemin ederim diken diken oldu...
Güelbeyazzzzzzz
Bayıldım kızına yaaaa Allah'ımmm bizde doğuralım artık
O nasıl cin bi bakış öyle annesi yaaa yerim yer
Maşallah kokla yerimize
maşallah allah analı babalı büyütsün çok tatlı
bende sabırsızlıkla bekliyorum içimdeki miniği
Tekrardan hayırlı olsun sarılık artık olmayan yok gibi... Kısa sürede toparlar darısı başımıza inşallah
Hadi hakkınızda hayırlısı haftanız gayet iyi korkuak durumunuz yok inşallah.. Allah yardımcınız olsun.. Sağlıkla kucağınıza alın...
Valla nst deyken bazı sancıları ben de hissediyodum ama bazılarını hiç hissetmediğim halde sancı çıkmıştı... Ama eğer karnında böyle sertleşme topaklanma varsa o kesin sancı oluyordu ben de...
34+2 de kızım 2366 g dı canım....
Oyyy maşallah sübhanallah bu nasıl bir güzelll:) yaa ben de kızımı görmek istiyorum ya
Ayyy bu kız da çoook güzelll maşallah ona... İyiymiş sürekli uyuması devamı da böyle olur inşallah:)
ayy valla kızlar sormayın.şimdikadın bulana kadar herhafta bana gelen ablayı alıcak kesin kv'dem bulaşık bile yıkamaz da :))
ooyy ben yerim bunları ağlicam şimdi çok duygulandım ne kadar güzeller maşallahh
Guelbeyaz bebeğin çok tatlı allah bağışlasın. Ne tatlı bakmış annesine. Kucağına da almışsın şükür. Bi daha hiç ayrılmayın. Allahım sağlık sıhhat versin canım.
Gizem bana da güveç yaptırdınne imrengeç hamişleriz biz koydum pişiyooo
canım bende dr un tavsiyesine uymanı öneririm
doğumdan bi gece sonra benim göğüslerim süt dolduğunda ateşten ve ağrıdan uyuyamamıştım
emmesi zaten ayrı olaydı ilk bir hafta göğüs uçlarım kanadığı için ağlayarak emzirmiştim
korkmana hiç gerek yok yavaşça sür kremini zeytinyağını,
sonra yine sen çekersin acısını kuzum
hemde fazlasıyla
bende iki gündür bepanthene sürmeye başladım
kuruduğunu farketttim nemlensin bari doğuma kadar dedimmm
Ayy doğumdan sonra kabusumdu gögüs ağrısı.bir ay çektim sıcak havlu kompleksi hem iyi gelmişti hem sütüme tavan yaptırmıştı.
yemeği koydum şimdi çok yoruldum ayakta sebze bile doğramak yorucu
nasıl hissediyosun kendi agrı acı sancı varmı aydınlat bizi canım lütfen
Hahaaa harika çok şekersiniz
Akıllı tel den direkt mi yükledin benimkinden olmuyorda
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
neymiş o yemekler:44:
hergün yemek yapıcam artık hareket oluyo banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?