2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Kocamın bugün morali bozulmuş iş yerinde bende ona bunu attım
Anılllll sende seninkini koy bacımmm

Bu arada ölçüler cok guzel bence .. Hiç surat asmaaa süper

nasıl hissediyosun kendi agrı acı sancı varmı aydınlat bizi canım lütfen

Guelbeyaz bebeğin çok tatlı allah bağışlasın. Ne tatlı bakmış annesine. Kucağına da almışsın şükür. Bi daha hiç ayrılmayın. Allahım sağlık sıhhat versin canım.

yemeği koydum şimdi çok yoruldum ayakta sebze bile doğramak yorucu

Gizem bana da güveç yaptırdın ne imrengeç hamişleriz biz koydum pişiyooo

ben pişerkenki kokuya bayılıyorum sırf o yüzden yapıyorum resmen

Güelbeyazzzzzzz
Bayıldım kızına yaaaa Allah'ımmm bizde doğuralım artık
O nasıl cin bi bakış öyle annesi yaaa yerim yer
Maşallah kokla yerimize

maşallah allah analı babalı büyütsün çok tatlı
bende sabırsızlıkla bekliyorum içimdeki miniği

teşekkür ederiz teyzeleri allah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almak nasip etsin.

sağol canım inşallah süt sızılarıdır bunlar. ben ovmaya da korkuyorum dediğin gibi kremimi sürüyorum geceleri yatmadan da zeytinyağı süreyim diyorum. ucu da var baya inşallah besleniyordur. neyseki bugün biraz ağrısı hafifledi ..

Ayy doğumdan sonra kabusumdu gögüs ağrısı.bir ay çektim sıcak havlu kompleksi hem iyi gelmişti hem sütüme tavan yaptırmıştı.

evet sıcak su iyi geliyormuş sıcak duş falan. artık doğumdan sonra görücez ağrıması kötüye işaret değildir de inşallah sütün dolduğuna işarettir.

nasıl hissediyosun kendi agrı acı sancı varmı aydınlat bizi canım lütfen

cnm sezeryan olduğu için ilk gün çok ağrılıydı ki ben ayrıca ağrı kesici takviyesi istememe rağmen ameliyat yeri sancıyodu 2.gün daha iyidim ama yatmakta kalkmakta zorlandım. derken ağrılar zaten azaldı şu an sadece otururken ve kalkerken kasıklarımda acı hissediyorum. ama çok dayanılmaz bir acı değil tabii.
emzirme olayı zaten ayrı bir hikaye. normalde hamile olmadan önceden de benim göğüslerim çok hassastı. hep nasıl bebeği emzircem diye düşünürdüm. neyse bebek doğunca ilk günler sütüm olmadığı için bebekte daha çok vakum yapıyor göğsüne buda dışardan değil göğsünün içini sızlatıyor. ama süt geldikten sonra acı olmadı bende çünkü sütüm hafif dokunmakla geldiği için bebekte çekmek için zorlamıyor. yani şu an çok rahatım.zaten önceki acıyıda pek taknıyon gözün hep bebekte olduğu için.
o bebeği böyle içime sokasın geliyor ya öyle minikler öyle tatlılar ki gerçekten çok güzel duygular bunlar ya

Buda benim çüçük kızım Hüma m

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

bebeklerimiz çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsunlar nasıl da bakıyorlar etrafa. bizimki de böyle olacak mı yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…