2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

allh nazrdan koruusn cnmm..maşşlhhh cnmm ..allh ananalı bablaı büyütsün

Buda benim çüçük kızım Hüma m

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

maşallah merve çok sevimli huma......allah analı babalı büyütsün...sağlıklı hayılrı bir ömür nasip etsin..

kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...

hayırlııs olsun canm ya<..panik yapma..allah yardımcın olsun...,
,
denizzzz kızz ne güzel resim oolmuş:))

burcuu kız iyki anlatmşsın alıntı yapmayı

neyse geçti gitti bütün hepsi şimdi sadece güzel bi anı hamilelik :))
şimdi bebeğin yanında eminim harika bi duygudur her acıya katlanılır belki de o minicik şey için..çok duygulandım gerçekten allah uzun sağlıklı ömür versin onada sizede :))

I ıhhh söylemem çünkü canı çeken olablüüü
Ama biri makarna onu herkes yapabilir
Tabi bnmki biraz farklı bişey oldu içine koyduklarmla:)))

afiyetler olsun canikommm :))
bende pilav koydum şimdi yemek pişti beklemicem akşamı 10da geliyo zaten emrah ben yerim 40 kere o gelene kadar

ayy herkes yavaştann doğurmaya başladı..heycnladım şimcikk heee...sıryla teker teker dökülcezz..allh hepimize hayırlı doğumlr nsip etsn

ay bayıldım minnoşları görünce
hepsine kocaman MAŞALLAH
allah nazarlardan korusunnn
bi tane de deniz kaçmış araya hehehehh ama o da çok datluu

canım ne güzel, bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın yuvanızda...
silikon uç, şu kelebek denenler mi ?

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186
oyyy yerim yaa kuzucuk bunlar maşallah

maşallah o bakışlara akıllı bıdık uyurmuş hep
annesi de bol bol dinlensin o uyudukça :) bize de anlatsın burdan:))

allah sağlıkla büyütmeyi nasibetsin hepimize...

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

mşl rabbim nazarlardan saklasın bebişleriniz çok tatlı darısı başımıza inş.. bu topikte en son doğum yapcaklardan biri ben olurum kesin çok merak ediyorum kızımı ya:)))

yaa gizem ve gülay
dün burda kopardınız beni gece gül gül sonum acilde bitti ama altıma kaçırmadım ondan değil
öksürüğüm gece uyutmadı boğazım feci oldu konuşamıyodum bile
sabahı zor ettik
kan idrar tahlilleri yapıldı
antibyotik gargara verdi vee idrar yolu enfeksiyonu varmış onun içinde 1 kullanımlık toz bi ilaç
neyse şükür yine de
inşallah hemen etki eder günlerdir direndim ilaca gerek olmasın diye ama geçmeyince geçmiyo
dr.uma da sordum ilaçları içebilirsin dedi...

Son düzenleme:

kız mazide kaldı ben burda yazdım böyle böyle haftada 2 vs diye sonra nazara geldik galiba tık yok iyi aydır o yüzden korkuyorum bende kolay olmaz diye önceden yapmanın faydası oluyomuymuşki anılım

bende 2 sene aralıksız yasmin kullandım bıraktım ikinci ay hamile kaldım bencede yapı ile alakalı... hap bana kilo aldırmadı ama iğne aldırırmı bilmiyorum ben öyle bişi duymadım ama başkada çarem yok gibi duruyor gülüm

arkadaşım geldi annesi bunları yapmışş çook sevindim ilk hediyemiz Deniz teyzemizdendi buda ikinci hediyemiz harika olmuşlar

maşallah size ya ay çok özendimmmm bende biran önce doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkk

Yok canım onu sormadım tel den çektiğin foto yu pc ye atarak mı yoksa tel den mi yüklüyorsun ben tel den foto yükleyemiyorum buraya

Pardon ben yanlış anlamışım
Yeni sekme açıp hızlı resim adlı siteden yüklüyorum resmi
O yamuk olanıda direkt cevap verden üstte varya ağaçlardan kare figür ordan yüklüyorumm

ayy kıyamam canım ya çok geçmiş olsunn ilaçsız çok zor bende antibiyotik kullanmıştım günlerce:26:
benimde kanda idrarda enfeksiyon çıkmıştı mecbur kalmıştım canım güzelce düzenli al ilaçlarını..
boğazdaki enfeksiyon zaten direk kanda ve idrarda enfeksiyon oluşmasını sağlıyomuş:26:
dinlen terle portakal mandalina falan ye geçmiş olsun canımm tekrar hemen atlatırsın umarım:26:

kuzucummm
iyi diyelim iyi olalım
ahlaya oflaya geçiyo günlerr
bide doğuranları gördükçeee bende doğurmak istiyorummm
sen nasılsın tatlişkommm

bende aynıyımm kuzum iştee..
bende doğurmk istom bir an önce geslin doğsun sevelim koklaşalımm istomm..
gördükçe bebekleri içim gido heycnlanıyomm..
nsl derinde beklomu kardeşini heycnlımı..nasıl karşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…