Evet Cnm programdan yaptım alelacele :)
Anılada yaptım kocalara atıyoruz
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
kızlar slm şuan hastanedeyim nst de baya sancım çıktı doktor yarın hastaneye yatıyorsun dedi şimdi doktorcuğumun yanın grcez çok heycanlıyım ve korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin...
cnm sezeryan olduğu için ilk gün çok ağrılıydı ki ben ayrıca ağrı kesici takviyesi istememe rağmen ameliyat yeri sancıyodu 2.gün daha iyidim ama yatmakta kalkmakta zorlandım. derken ağrılar zaten azaldı şu an sadece otururken ve kalkerken kasıklarımda acı hissediyorum. ama çok dayanılmaz bir acı değil tabii.
emzirme olayı zaten ayrı bir hikaye. normalde hamile olmadan önceden de benim göğüslerim çok hassastı. hep nasıl bebeği emzircem diye düşünürdüm. neyse bebek doğunca ilk günler sütüm olmadığı için bebekte daha çok vakum yapıyor göğsüne buda dışardan değil göğsünün içini sızlatıyor. ama süt geldikten sonra acı olmadı bende çünkü sütüm hafif dokunmakla geldiği için bebekte çekmek için zorlamıyor. yani şu an çok rahatım.zaten önceki acıyıda pek taknıyon gözün hep bebekte olduğu için.
o bebeği böyle içime sokasın geliyor ya öyle minikler öyle tatlılar ki gerçekten çok güzel duygular bunlar ya
I ıhhh söylemem çünkü canı çeken olablüüü
Ama biri makarna onu herkes yapabilir
Tabi bnmki biraz farklı bişey oldu içine koyduklarmla:)))
burcuu kız iyki anlatmşsın alıntı yapmayı
ben geleceğe yatırım yapmıştım canikommm
hep bu günler içinn
canım ne güzel, bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın yuvanızda...Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
oyyy yerim yaa kuzucuk bunlar
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
anam tığba hafta da 2 mi aferin kız valla helal=))
senin doğum rahat olur hee.süpersin gerçekten...
o iğneler de kilo aldırıyor diye duydum??ne derce doğru süte geçmiyor muymuş,,haplar geçiyor çünkü
rüzgarımın anasıı nasılsınn cnmm
Yok canım onu sormadım tel den çektiğin foto yu pc ye atarak mı yoksa tel den mi yüklüyorsun ben tel den foto yükleyemiyorum buraya
yaa gizem ve gülay
dün burda kopardınız beni gece gül gül sonum acilde bittiama altıma kaçırmadım ondan değil
öksürüğüm gece uyutmadı boğazım feci oldu konuşamıyodum bile
sabahı zor ettik
kan idrar tahlilleri yapıldı
antibyotik gargara verdi vee idrar yolu enfeksiyonu varmışonun içinde 1 kullanımlık toz bi ilaç
neyse şükür yine de
inşallah hemen etki eder günlerdir direndim ilaca gerek olmasın diye ama geçmeyince geçmiyo
dr.uma da sordum ilaçları içebilirsin dedi...
Eki Görüntüle 867439 arkadaşım geldi annesi bunları yapmışş çook sevindim ilk hediyemiz Deniz teyzemizdendi buda ikinci hediyemiz harika olmuşlar
kuzucummm
iyi diyelim iyi olalım
ahlaya oflaya geçiyo günlerr
bide doğuranları gördükçeee bende doğurmak istiyorummm
sen nasılsın tatlişkommm
Eki Görüntüle 867439 arkadaşım geldi annesi bunları yapmışş çook sevindim ilk hediyemiz Deniz teyzemizdendi buda ikinci hediyemiz harika olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?