- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
yaa gizem ve gülay
dün burda kopardınız beni gece gül gül sonum acilde bittiama altıma kaçırmadım ondan değil
öksürüğüm gece uyutmadı boğazım feci oldu konuşamıyodum bile
sabahı zor ettik
kan idrar tahlilleri yapıldı
antibyotik gargara verdi vee idrar yolu enfeksiyonu varmışonun içinde 1 kullanımlık toz bi ilaç
neyse şükür yine de
inşallah hemen etki eder günlerdir direndim ilaca gerek olmasın diye ama geçmeyince geçmiyo
dr.uma da sordum ilaçları içebilirsin dedi...
çok beğendiimm.kapı süsüne de bayıldımm.
tam benm oğlumun oda konseptinde=)
tacın da çok şıkmış canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Çok beğendim canım hepsini.. Özellikle de tacını:)
Ayırırm kuzum ayırmammı 5 tane yetermi?? buluşma olursa inşallah getirirm sizeayyy gülayy bana ayır bi dene=pP
tatllı tatlı yiyiyn tatlı tatlı konuşun kuzuuummm
Bi tane yedim çok güzeldi eşim elinden zor aldım zaten 2 tane yedi bide hem yazıyı okuyo hoşbulduk diyo deli ya Gelen Ali sen değilsin dedim..Ayyyy yerim o çikolaplarıııııı bnmkilerde yanımda
Ne guzel bnm yerime ye bi tane
Ama kocandan sakla hepsini yer o :))
Onun oooooo boncuklarını yerimmm yer minnakım benimkızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
Senide yerimmmmm bennn sen ne şeker olmuşsun...gazaaaaaa geldimmmm uleyyynnnnnn :)
Bu da bnm oğlummmm şimdi çektim :)) ehuheee
Eki Görüntüle 867268
Hhahah biz varken gelme barii benim keyfim yerinde olsa gülmeyi ve güldürmeyi çok seviyore..Bizim eimle maceralarımız çookk var anlatsam ne olur bilmiyorumyaa gizem ve gülay
dün burda kopardınız beni gece gül gül sonum acilde bittiama altıma kaçırmadım ondan değil
sabahı zor ettik
antibyotik gargara verdi vee idrar yolu enfeksiyonu varmışonun içinde 1 kullanımlık toz bi ilaç
neyse şükür yine de
inşallah hemen etki eder günlerdir direndim ilaca gerek olmasın diye ama geçmeyince geçmiyo
Ayyyy Gülay ya bende duygulandım şimdi
İlk hediyesi benden mi oldu Alimin...
O doğsun ben ona daha neler alırım canım bnm
Muahhhhhhhh
ohh cnm benm allh ii günlerde kulnmayı nasip etsn tatlım benmm
bende aynıyımm kuzum iştee..
bende doğurmk istom bir an önce geslin doğsun sevelim koklaşalımm istomm..
gördükçe bebekleri içim gido heycnlanıyomm..
nsl derinde beklomu kardeşini heycnlımı..nasıl karşılıyor
Anılcım cnm inanki bende hiç uç yok, hatta almayacaktım işime yaramaz diye son anda aldım ama hayat kurtarıcı gerçekten bgn eşime bi tane daha aldırdım o kadar yani :) senin de çantanda olsun mutlaka çünkü onsuz memeyi kapmıyor, kafasını attırıyo geriye. Ama dikkat et eğer benim gibi hiç ucun yoksa küçük boy al.
Esselacım evet kelebek denenlerden.
Cemredeniz ne hoşsun şekerim ya süpersin valla o 20kiloyu nereye aldın merak ettim :) Allah nazardan saklasın canım
Benimkilerin uçları biberon gibiçocuk boğulmasa bari çok var ya ucu bende aldım onlardan ne olur ne olmaz die..
Canımmmmmmmmmcok sagol o senin güzelliğin
Öyle guzel baktığın için
Ben cok zayıfım ya cok belli olmuoo yoksa toto moto tey teyyyy
Aldılar baslarını gidiyorlar :)))
Biz şimdi yürüyüşe çıkcaz kızlar
Canımmmmmmmmmcok sagol o senin güzelliğin
Öyle guzel baktığın için
Ben cok zayıfım ya cok belli olmuoo yoksa toto moto tey teyyyy
Aldılar baslarını gidiyorlar :)))
Biz şimdi yürüyüşe çıkcaz kızlar
geçmiş olsun beybi yaaaayaa gizem ve gülay
sabahı zor ettik
neyse şükür yine de
kuzu özelden mesaj attım sanaaaAnılcım cnm inanki bende hiç uç yok, hatta almayacaktım işime yaramaz diye son anda aldım ama hayat kurtarıcı gerçekten bgn eşime bi tane daha aldırdım o kadar yani :) senin de çantanda olsun mutlaka çünkü onsuz memeyi kapmıyor, kafasını attırıyo geriye. Ama dikkat et eğer benim gibi hiç ucun yoksa küçük boy al.
Esselacım evet kelebek denenlerden.
Pardon ben yanlış anlamışım
Yeni sekme açıp hızlı resim adlı siteden yüklüyorum resmi
O yamuk olanıda direkt cevap verden üstte varya ağaçlardan kare figür ordan yüklüyorumm
Kızlar artık akşamları karnım çok sertleşmeye başladı öyleki taş kesiliyor resmen sizde de oluyormuş?
Bebiş de dayıyo iyice kendini dışarı hareketleri iyi ama sizde de oluyormu?
Eşime elle dedim karnımı korktu:) alsın artık kızımızı bişey olacak diyo...
Evet kasılma o top gibi bir tarafa toplanıyor ve ağrı oluyor öyle bebek hareketleri frklı bebek oldugu baya belli oluyor..ben saatlerdir aynı anlattığın gibiyim kasılma bu mu anlamıyorum ki hiç:26:
slm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
slm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?