2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Annem aradı az önce. Madonun çikolata katalogu yeni eline geçmiş. Tarif etti modelleri. Hepsi tek tek ambalajlı üzeri çiçekle süslenmis olanı istedim. Kilosu 50tl miş 3 kilo olacak. Gidip madodan alsan kilosu 90tl dedi. Kendine alır gibi alacak.Bakalım haftaya gelecekmiş. Haftaya da doğum inşallah cumaya yetişir.

geçmiş olsun beybi yaaaa
neyse ki gitmişsin yoksa iltihaplanma sakıncalı
iyi ki güldürmüşüz=))
deniz anıl ve gizemcim sağolun kızlar
inş. çabucak geçer
siz de dikkat edin kendinize salgın var deniyo, allah korusun doğum arefesi yakalanmasın kimsee

slm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
hadi sağlıcakla kavuşun, hayırlı haberlerle dönün inşallah
allah yardımcınız olsun...

ohh ne ala mtaa
biz alsak 90dan demek

afiyetle yiyin canikom

valla ben de şimdi sen anlatınca anladım kasılmayı :26:
demek ki o yüzden ilk doğumumda doktor bütün gücüyle o noktaya bastırmış

başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin

kızlar bebişinizin 34.haftada boyu ve kilosu yaklaşık ne kadardı ?
benim bebişin kilosu 2390 boyu 45.5 cm nasıl normal mi? bebiş erkek bu arada canlar....

canım benim ki de erkek bebek, 34+5 de 2450 gr 46 cm idi, bir hafta önde demişti kilosu için..
bence bebeğinin boyuda kilosu da gayet iyi

Tekrar gözünaydın.
bencede silikon gögüs ucu mutlaka alınmalı, çatlak veya kanama olduğu zaman büyük rahatlık oluyor.

Buda benim çüçük kızım Hüma m

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

Allah bağışlasın canım çok güzel bi bebek maşallah

Amin canım.
Maşallah onlar nasıl güzel bakışlar öyle

Allah kolay bir doğum nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Bende de çok yemekten oluyor

Emzik ve biberonları kaynattım şimdi. Bu iş de tamam. Bi tek benim çantam kaldı.
Sizce yarın bebek çantasını yanıma almama gerek var mi?
Yada nst de diyelim ki kasılma çıktı doktor doğum yaptırır mi??? 37+2 oluyorum:44:

Buda benim çüçük kızım Hüma m

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

maşşallah bebişlerimize analı babalı büyüsünler inşallah darısı hayırlısıyla hepimizin başına
kızlar düşünsenenize en fazla bir ay sonra hepimiz şöyle gazı vardı sabaha kadar uyutmadı
eşim vurdu kafayı yattı yok işemedi yok sıçmadı şikayet edip durucaz ahanda buraya yazıyorum

canım boşver düşünme bunları yarın doğuma girersen eşin çantalarını alsın gelsin okadarcıkta biişe yarasınlar

Canım bu kızımın şansı inan ki. Her işi rastgeldi. Benim hiç şansım yoktur. Daha önce fiyatını sordurmustum hatırlarsanız kilosu 90 tl mis ne kadar pahalı demiştim. Onlarmiş bu gelecek olan.bende çok merak ediyorum.:26:

kızlaaaaarrr bugün öğrenci kartımı çıkartmak için açık öğretim bürosuna gitmiştim

geldim çok yorulmuşum bacaklarım belim mahvoldu sanki karnım aşağı düştü gibi nasıl hissedicem ben düştüğünü yaaa!!!

ayyy panik yaptım korkuyorum sanki hemen doğurucam

Selammmmm kızlar ben / biz geldikkkk
Biraz yürüdüm birazda arabayla gezinti yaptık
Kendime yün gibi bi tayt aldım.
Oğlumun badem şekerlerini aldım mavi olanını
Buyuk buyuk sedefli gibi cok guzel bi mavi
Ama beyazı yoktu öyle iri boy o yüzden beyaz alamadık :/
Yarım kilo aldık şimdilik
Yarım kiloda beyaz alıciiimmm inşallah

Sonra eşim beni 40 yıldır Bursa'da cok meşhur olan bi tatlıcıya götürdü
Güzel bi akşamdı

Dar bi bluz giy yandan resmini cek ve şuraya koy tubiş
Hemen yorum yapalım

Ne güzel yaa stres falan kalmamıştır. Aman nazar değmesin. Allah muhabbetinizi arttırsın canım.
Bizimki de içeri de kardeşleriyle film izliyor.

Öyle tabi canım. Ama sizce sancı çıkarsa alır mi onu merak ettim. Ne sabırsız oldum.
Ben 9 ay annemin karnında nasıl durmuşum yaa

Arabanız var ise al çantanızı yanına canım ne olucak sanki hatta dursun her an doğum olabilir bidaha taşımak zorunda kalmazsınız..
Ama bence doğurtmaz dr daha var zamanın..

Oh sefan olsun Afiyet olsun..
Sıcacık tutar sini taydın benimde 2 tane var kışın vazgeçilmezlerim sıcacık tutuyorlar dışarı çıkarken bile giyiiyorum pantolon altından..
Beyazda bulursun inşallah biliyorum o bademleri çok güzeller aktarlardada oluyor badem şekeri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…