slm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
Tövbe yarabbim gülsemmiiiüzülsem mi şimdik bilemedim essela:))
Gecmiş olsun kuzucummmm
Ben dün gece yoktum uyumuşum
Olaydım kesin altıma işerdim cok gülünce oluyo bu aralar bana :)))
Sabah okudum bittim zaten.
Hele gülayın kocasına
deniz anıl ve gizemcim sağolun kızlargeçmiş olsun beybi yaaaa
neyse ki gitmişsin yoksa iltihaplanma sakıncalı
iyi ki güldürmüşüz=))
hadi sağlıcakla kavuşun, hayırlı haberlerle dönün inşallahslm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
ohh ne ala mtaaAnnem aradı az önce. Madonun çikolata katalogu yeni eline geçmiş. Tarif etti modelleri. Hepsi tek tek ambalajlı üzeri çiçekle süslenmis olanı istedim. Kilosu 50tl miş 3 kilo olacak. Gidip madodan alsan kilosu 90tl dedi. Kendine alır gibi alacak.Bakalım haftaya gelecekmiş. Haftaya da doğum inşallah cumaya yetişir.
2. Gebeliğimin son haftasında anladım şu kasılma olayını :)
Göğüs arasının tam 4 parmak altında rahimin bittiği nokta rahimin tepe noktası varmış.(tabi 9. Ayda o noktaya geliyor daha önce daha aşağıda oluyor ) karnın tümüyle birlikte özellikle o noktada aşırı sertleşme olduğunda kasılma o demek oluyormuş. Internette öğrendiğim bilgilere göre o anda rahmin tepe noktası olan kısıma yaklaşık 25 kg kadar bi basınçoluyormuş ve tamamıyla doğuma hazırlık. Zaten ebeler doğum anında bebek gelmiyorsa tam da o noktaya bastırarak bebeğin aşağı inmesine yardımcı oluyormuş.
Annemde beni evde doğurmuş. Annem korktukca ben yukarı çıkıyormuşum ebe göğsünun altına iyice bastırmış ben aşağı inmişim ve doğmuşum.
Bu arada bende gizem gibi 2800 doğmuşum
Kızlar canım çok sıkkın:-(annemin kuzeni vardı 40 yaşına yakın araba çarpmış ölmüş.4 tane çocuk kaldı en büyüğü 10 civarı en küçüğü 3 aylık:-( o bebeğe çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş.kim bakacak köyde oturuyorlar zaten aç susuz.en çokta bebeğe üzüldüm:-(babası azcık deli zaten.Allah yardımcıları olsun
kızlar bebişinizin 34.haftada boyu ve kilosu yaklaşık ne kadardı ?
benim bebişin kilosu 2390 boyu 45.5 cm nasıl normal mi? bebiş erkek bu arada canlar....
Hepiniz biliyosunuz zaten planlı programlıydı benim sezeryanım. Doğum günü sabah erkenden hastanedeydim, çok garipti o gün hem çok heyecanlı hem değildim, ameliyata gülerek girdim ve gülerek çıktım. Ayılıp bayılma anlarım çok güzeldi, sonra bebeği ilk görme anım falan çok güzelsi. O gece birazcık çıkmaya başladı ağrılar, 2.gün biraz fazlalaştı ama bugün 3.gün ve dünden çok daha iyiyim :) tek sorunumuz kuzumda biraz sarılık çıktı, sütüm yetmiyor, mamaya başlamak zorunda kaldıkbu arada göğüs ucu olmayanlar mutlaka ama mutlaka aventin silikon göğüs uçlarından alsınlar, o olmasaydı emziremicektim ben
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
saolun kızlar inşallah kolay bir doğum olur doktorun dediğine göre suyum azalmış 3 cm açılma varmış şuan için normal doğum görünüyor dedi ama ben daha hazrlıklarımı bitirememiştim bari cumaya kadar bekleseydik dedim hayır olmaz bebeğin hayatını riske atamam dedi bende hemen tabiki yarın sabah erkenden burda olurum dedim:))neyse artık oğluşumu sağlıcakla alayım da kollarıma daha da başka bişiy istmemem:)annemi aradım canımı sıktı biraz çabuk atla gel bebiş geliyor sabah 8 de hastaneye yatış yapcam dedim eee kızım ben nasıl geleyim şimdi daha zamanı yokmuydu diyorr offff yaaa sanki benim keyfime göre olcak tövbe yarabbicemredeniz canım benim nst de sancı çıktı zaten 4 gündür belim ve kasıklarım felaket ağrıyordu hayırlısı artık tam açılması için suni sancı verebiliriz dedi yaa çok korkuyorumm kızlar dua edin bol bol.. bu arada miniğim tam 2950 olmuş :)))))
Kızlar artık akşamları karnım çok sertleşmeye başladı öyleki taş kesiliyor resmen sizde de oluyormuş?
Bebiş de dayıyo iyice kendini dışarı hareketleri iyi ama sizde de oluyormu?
Eşime elle dedim karnımı korktu:) alsın artık kızımızı bişey olacak diyo...
slm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
Emzik ve biberonları kaynattım şimdi. Bu iş de tamam. Bi tek benim çantam kaldı.
Sizce yarın bebek çantasını yanıma almama gerek var mi?
Yada nst de diyelim ki kasılma çıktı doktor doğum yaptırır mi??? 37+2 oluyorum:44:
deniz anıl ve gizemcim sağolun kızlar
inş. çabucak geçer
siz de dikkat edin kendinize salgın var deniyo, allah korusun doğum arefesi yakalanmasın kimsee
hadi sağlıcakla kavuşun, hayırlı haberlerle dönün inşallah
allah yardımcınız olsun...
ohh ne ala mtaa
biz alsak 90dan demek
afiyetle yiyin canikom
canım boşver düşünme bunları yarın doğuma girersen eşin çantalarını alsın gelsin okadarcıkta biişe yarasınlar
kızlaaaaarrr bugün öğrenci kartımı çıkartmak için açık öğretim bürosuna gitmiştim
geldim çok yorulmuşum bacaklarım belim mahvoldu sanki karnım aşağı düştü gibi nasıl hissedicem ben düştüğünü yaaa!!!
ayyy panik yaptım korkuyorum sanki hemen doğurucam
Öyle tabi canım. Ama sizce sancı çıkarsa alır mi onu merak ettim. Ne sabırsız oldum.
Ben 9 ay annemin karnında nasıl durmuşum yaa
Dar bi bluz giy yandan resmini cek ve şuraya koy tubiş
Hemen yorum yapalım
Selammmmm kızlar ben / biz geldikkkk
Biraz yürüdüm birazda arabayla gezinti yaptık
Kendime yün gibi bi tayt aldım.
Oğlumun badem şekerlerini aldım mavi olanını
Buyuk buyuk sedefli gibi cok guzel bi mavi
Ama beyazı yoktu öyle iri boy o yüzden beyaz alamadık :/
Yarım kilo aldık şimdilik
Yarım kiloda beyaz alıciiimmm inşallah
Sonra eşim beni 40 yıldır Bursa'da cok meşhur olan bi tatlıcıya götürdü
Güzel bi akşamdı
Canoooo çikolaplarıınızzz hayırlı olsun
Yarın muhakkak hbr et bize valla darılırım
Öyle tabi canım. Ama sizce sancı çıkarsa alır mi onu merak ettim. Ne sabırsız oldum.
Ben 9 ay annemin karnında nasıl durmuşum yaa
Selammmmm kızlar ben / biz geldikkkk
Biraz yürüdüm birazda arabayla gezinti yaptık
Kendime yün gibi bi tayt aldım.
Oğlumun badem şekerlerini aldım mavi olanını
Buyuk buyuk sedefli gibi cok guzel bi mavi
Ama beyazı yoktu öyle iri boy o yüzden beyaz alamadık :/
Yarım kilo aldık şimdilik
Yarım kiloda beyaz alıciiimmm inşallah
Sonra eşim beni 40 yıldır Bursa'da cok meşhur olan bi tatlıcıya götürdü
Güzel bi akşamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?