2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bebeklerimiz çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsunlar nasıl da bakıyorlar etrafa. bizimki de böyle olacak mı yaa :)

allh nazrdan koruusn cnmm..maşşlhhh cnmm ..allh ananalı bablaı büyütsün

mşl rabbim nazarlardan saklasın bebişleriniz çok tatlı darısı başımıza inş.. bu topikte en son doğum yapcaklardan biri ben olurum kesin çok merak ediyorum kızımı ya:)))

maşallah size ya ay çok özendimmmm bende biran önce doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkk

Bende de çok yemekten oluyor

Tesekkur ederiz teyzeleri allah sizede saglikla bebislerinizi kucaginiza almak nasip etsin

valla sefanız olsun denizim... bende bugün gittim ya? eşimde bi surat bi triplemeler bilmem ne... valla geldim yorgun halimle hem trip çektim hemde yemek hazırladım!

beyazlardanda bulursunuz inş. yolun yarısını katetmişsin :) e bu maviler sizin şişelere sığacak mı denizim?

Arabanız var ise al çantanızı yanına canım ne olucak sanki hatta dursun her an doğum olabilir bidaha taşımak zorunda kalmazsınız..
Ama bence doğurtmaz dr daha var zamanın..

Diyosuuun :26: Bence de erken de ne bilim herkes doğurmaya başlayınca benimki de doğsa diyorum.
Geçen bi arkadaşımla konuştuk. Doktora rica etmiş.çok kasılma sancı oluyo, oturamiyorum kalkamıyorum bebeği alsanız demiş. Doktor bi hafta erken almış. Aslında iyi değil. Zamanı gelince dogsun.
Zaten benim doktorum öyle kafasına göre almaz.bekletir muhtemelen.

Tamam canım haber veririm. Önce ben doktora gidecem sonra talhanin diş dolgusu için onu doktora götürecez. 2 dolgu yapılacak yavruma

Ayyyyy ne zordur bi cocuğa dolgu yapmak
Ben buyuk halimle inanılmaz tırsıyorum. Resmen kalp krizi geçirecek gibi oluyorum
Talha'ya Allah güç versin kıyamam kuzuya

canım Allah mutluluğunuzu daim kılsın inş uzun boylu geldi benim gözüme öylemi bilmem ama selvi boylu olacak sanırsam
Buda benim çüçük kızım Hüma m

Ilk dogdugu gun
Eki Görüntüle 867186

oooo merhabalar hüma hanım en sonunda teşrif ettiniz yafff

Mervecim çok tatlı maşşallah yumuk yumuk duruyo hele güzelliğeeee

offf bende hem istiyorum hemde nasıl olcak diye çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun inş.

Sığdı bacım küçük bile geldi o kdr iriler bide
Ama ben şişelerin ağzı geniş (2cm) olanından almıştım

Yaaa komple resim ekle demiyorum ki sadece karnını cek
Kim ne bilecek senin karnını yüzünü fln ay

Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn

ay bu kızdaki bu rahatlık beni öldürecek yaaa! ben olsam doğruyorum diye 3 buçuk atmıştım korkudan

Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inş gizemcim çok merak ederim ben yaz illaki

kız benim kociş buralara giriyor görür mörür benim buraya kaydımı o yaptı hatta :)

o tanır benim göbüşümü valla benimde içim gidiyo koymak için zor engel oluyorum kendime gaza getirmeyin üleyyynnn!!!

Sormaaaaa şuan üzerimde yanıyorum vallaaa
Pencereleri açıp bağırasm gelioooo :)))
Bende kışın uludaga çıkarken kar pantolonumun altına giyorum
Cok sıcak tutuyor

Kızlar benim kocişim telefon almış bana doğum hediyesi :) teşekkür ederim çok güzel dedim çok mutlu oldum telefonum çok eskidydi bebeğimin fotoğraflarını çekerim şimdi bol bol ... O da bana ben sana teşekkür ederim çocuğumuzu taşıyorsun dedi :) zaman zaman beni kızdırsa da çok mutlu oldum ben kızlar yaaa :):):):

ayyy çok sevindim güle güle kullan inş canım... bende 3 aylıkken felan eşim bana almıştı çok eskidi diye doğum hediyesi değil ama

alındıktan 1 ay sonra çalındı telefon

çok üzüldüm maliyede açılan o delik hala kapanmadı

bende Nokia 2300 kullanıyorum şuanda hala..

münübüse felan binerken dikkat et canımcım

iyi haberler verip iyi haberler alırsın umarım daima

bu da bebeğimin sepeti kızlar içi için sepet beşik ötrtüsü aradım bulamadım satan yerler de 190tl istedi ben de ellimden aldığım mobilyanın içindeki örtüleri koydum çok da şirin oldu bence :) oğlumun adı Kuzey olacak sanırım nasıl :)

Çok sağlık canım bizim de durumumuz çok sıkışık aslında ama gerçekten çok ihtiyacım vardı:)ben en çok doğuma gidince sizlerle h aberleşeceğime sevindim :) sağlık canım güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…