bebeklerimiz çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsunlar nasıl da bakıyorlar etrafa. bizimki de böyle olacak mı yaa :)
allh nazrdan koruusn cnmm..maşşlhhh cnmm ..allh ananalı bablaı büyütsün
ay bayıldım minnoşları görünce
hepsine kocaman MAŞALLAH
allah nazarlardan korusunnn
bi tane de deniz kaçmış araya hehehehhama o da çok datluu
canım ne güzel, bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın yuvanızda...
silikon uç, şu kelebek denenler mi ?
oyyy yerim yaa kuzucuk bunlarmaşallah
maşallah o bakışlaraakıllı bıdık uyurmuş hep
annesi de bol bol dinlensin o uyudukça :) bize de anlatsın burdan:))
allah sağlıkla büyütmeyi nasibetsin hepimize...
mşl rabbim nazarlardan saklasın bebişleriniz çok tatlı darısı başımıza inş.. bu topikte en son doğum yapcaklardan biri ben olurum kesin çok merak ediyorum kızımı ya:)))
maşallah size ya ay çok özendimmmm bende biran önce doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkk
Bende de çok yemekten oluyor
maşşallah bebişlerimize analı babalı büyüsünler inşallah darısı hayırlısıyla hepimizin başına
kızlar düşünsenenize en fazla bir ay sonra hepimiz şöyle gazı vardı sabaha kadar uyutmadı
eşim vurdu kafayı yattı yok işemedi yok sıçmadı şikayet edip durucaz ahanda buraya yazıyorum
Selammmmm kızlar ben / biz geldikkkk
Biraz yürüdüm birazda arabayla gezinti yaptık
Kendime yün gibi bi tayt aldım.
Oğlumun badem şekerlerini aldım mavi olanını
Buyuk buyuk sedefli gibi cok guzel bi mavi
Ama beyazı yoktu öyle iri boy o yüzden beyaz alamadık :/
Yarım kilo aldık şimdilik
Yarım kiloda beyaz alıciiimmm inşallah
Sonra eşim beni 40 yıldır Bursa'da cok meşhur olan bi tatlıcıya götürdü
Güzel bi akşamdı
Arabanız var ise al çantanızı yanına canım ne olucak sanki hatta dursun her an doğum olabilir bidaha taşımak zorunda kalmazsınız..
Ama bence doğurtmaz dr daha var zamanın..
Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn
Tamam canım haber veririm. Önce ben doktora gidecem sonra talhanin diş dolgusu için onu doktora götürecez. 2 dolgu yapılacak yavruma
Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn
canım Allah mutluluğunuzu daim kılsın inş uzun boylu geldi benim gözüme öylemi bilmem ama selvi boylu olacak sanırsamkızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
valla sefanız olsun denizim... bende bugün gittim ya? eşimde bi surat bi triplemeler bilmem ne... valla geldim yorgun halimle hem trip çektim hemde yemek hazırladım!
beyazlardanda bulursunuz inş. yolun yarısını katetmişsin :) e bu maviler sizin şişelere sığacak mı denizim?
Sığdı bacım küçük bile geldi o kdr iriler bide
Ama ben şişelerin ağzı geniş (2cm) olanından almıştım
Yaaa komple resim ekle demiyorum ki sadece karnını cek
Kim ne bilecek senin karnını yüzünü fln ay
Oh sefan olsun Afiyet olsun..
Sıcacık tutar sini taydın benimde 2 tane var kışın vazgeçilmezlerim sıcacık tutuyorlar dışarı çıkarken bile giyiiyorum pantolon altından..
Beyazda bulursun inşallah biliyorum o bademleri çok güzeller aktarlardada oluyor badem şekeri..
Kızlar benim kocişim telefon almış bana doğum hediyesi :) teşekkür ederim çok güzel dedim çok mutlu oldum telefonum çok eskidydi bebeğimin fotoğraflarını çekerim şimdi bol bol ... O da bana ben sana teşekkür ederim çocuğumuzu taşıyorsun dedi :) zaman zaman beni kızdırsa da çok mutlu oldum ben kızlar yaaa :):):):Eki Görüntüle 867628
ayyy çok sevindim güle güle kullan inş canım... bende 3 aylıkken felan eşim bana almıştı çok eskidi diye doğum hediyesi değil ama
alındıktan 1 ay sonra çalındı telefon
çok üzüldüm maliyede açılan o delik hala kapanmadı
bende Nokia 2300 kullanıyorum şuanda hala..
münübüse felan binerken dikkat et canımcım
iyi haberler verip iyi haberler alırsın umarım daima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?