- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Kızlar benim kocişim telefon almış bana doğum hediyesi :) teşekkür ederim çok güzel dedim çok mutlu oldum telefonum çok eskidydi bebeğimin fotoğraflarını çekerim şimdi bol bol ... O da bana ben sana teşekkür ederim çocuğumuzu taşıyorsun dedi :) zaman zaman beni kızdırsa da çok mutlu oldum ben kızlar yaaa :):):):Eki Görüntüle 867628
kız sende vardır gizemin telefon numarası bi havadis alırsan bizede yazarmısın? ben merak ediyorum
Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn
Bunlar da şekerlerimiz kızlar ama üst kapaklarına etiket yapılacak daha onlar kaldı kuzumın adı belli olmadığı için Eki Görüntüle 867631
Evet varda arıcaktımmm çekindim eşinden
Naapsam acep yaaa :26:
Cemredeniz çok sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için :) küçük kavanoz canım ben de şişelerden alıp gülsuyu doldurmayı düşündüm ama sonrakocisim Almanya'dan bu renkli şekerleri getirdi ben de kavanoz yapayalım dedim :)
Nereden aldın kavanozları
Bu arada sepete de bayıldım içinede mükemmel Cnm
Güle güle kulllan hepsini
Eki Görüntüle 867640 . Okuz kadar oldum kilo görün uzun zamndır tartılmadım en son 10 kloydu ama 5 daha almışımdır şimdi çektik burnum patlıcan gibi oldu :)
Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn
Gülay yyyyy harika olmuşsunnn maşallah sübhanallah
Toto'da cıkmışşşş artık oh bee
Ztn güzeldin eminim daha guzel olmuşsundur
Eki Görüntüle 867640 . Okuz kadar oldum kilo görün uzun zamndır tartılmadım en son 10 kloydu ama 5 daha almışımdır şimdi çektik burnum patlıcan gibi oldu :)
yok kız hiçte öyle durmuyosun :) ben 15 kilo aldım valla ama hiç görünmüyor bu arada bu kadar büyük değil benim göbüşüm ama top gibi
Kız nasıl korktumkasılma nasıl belden vuruyo sancın mi geldi.Haber et bize.
Ayyyyy gizo ne diosun o kdr şiddetli demekkki gittin hastaneye
Hangisindesin yeni başladığın hastane mi
Hbr ver bize
ay bu kızdaki bu rahatlık beni öldürecek yaaa! ben olsam doğruyorum diye 3 buçuk atmıştım korkudan
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inş gizemcim çok merak ederim ben yaz illaki
ben 48 ile hamile kaldım canım bende 15 almışımdır
benim haftam senden küçük birde bizimki son aylarda atak yaptı :) büyük bayağı ama zorlamıyor beni şükür..
sende koysana resümm görelim bellimi değilmi?
Kizlar yazcam birazdann denizim sen aradin heralde benim telefon emrahta onunki bende telefondan giriyorum gormus aradigini acmamis geccez birazdan eve
Bende aradım yazmayınca merak ettim dedim yoksa doğuruyormusun...İyi bakalım iyi olda canım..Kizlar yazcam birazdann denizim sen aradin heralde benim telefon emrahta onunki bende telefondan giriyorum gormus aradigini acmamis geccez birazdan eve
bende aynı 48 e kadar düştüm ilk 3 ayda şimdi 65 oldumyarın çekersem özelden atayım bari yavrum çok talep var denizede atayım ama benim iç karnım genişmiş doktorumda öyle dedi dışardan çok çıkmayınca korkma bebeğin sağlıklı demişti
gizemden hbr var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?