2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayyyyyy bayıldmmmm. Süper kullanışlı ile yarayacak bi hediye
Maşallah eşine Cnm
Artık bebeğinin resimlerini çekersin
Bol bol video çekersin oh

Minik kavanoz dimi onlar cok cici yaaa
Bnmkilerde şişe :))

Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn

Hehe valla şuan bu mesajı gülerek atıyorsan yalancı olabilr evet
Şaka bir yana inşallah yalancı sancıdır canım... Gerçi haftan iyi sıkıntı yok:)

Bunlar da şekerlerimiz kızlar ama üst kapaklarına etiket yapılacak daha onlar kaldı kuzumın adı belli olmadığı için Eki Görüntüle 867631

Bizim şekerlerimize benziyor biz de isimden dolayı etiketin bastıramadık hala:44:

Cemredeniz çok sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için :) küçük kavanoz canım ben de şişelerden alıp gülsuyu doldurmayı düşündüm ama sonrakocisim Almanya'dan bu renkli şekerleri getirdi ben de kavanoz yapayalım dedim :)

Nereden aldın kavanozları
Bu arada sepete de bayıldım içinede mükemmel Cnm
Güle güle kulllan hepsini

. Okuz kadar oldum kilo görün uzun zamndır tartılmadım en son 10 kloydu ama 5 daha almışımdır şimdi çektik burnum patlıcan gibi oldu :)

Gülay yyyyy harika olmuşsunnn maşallah sübhanallah
Toto'da cıkmışşşş artık oh bee
Ztn güzeldin eminim daha guzel olmuşsundur

Evet Denizim çıkmış valla :) resim çekince farkettim yanaklarım kocaman olmuş hahaa gamzemde çıkmış belli belirsiz vardı kilo alınca belli olmuş ay sevdim ben kilolu halimii

yok kız hiçte öyle durmuyosun :) ben 15 kilo aldım valla ama hiç görünmüyor bu arada bu kadar büyük değil benim göbüşüm ama top gibi

ben 48 ile hamile kaldım canım bende 15 almışımdır
benim haftam senden küçük birde bizimki son aylarda atak yaptı :) büyük bayağı ama zorlamıyor beni şükür..
sende koysana resümm görelim bellimi değilmi?

Kız nasıl korktum kasılma nasıl belden vuruyo sancın mi geldi.Haber et bize.

Ayyyyy gizo ne diosun o kdr şiddetli demekkki gittin hastaneye
Hangisindesin yeni başladığın hastane mi
Hbr ver bize

ay bu kızdaki bu rahatlık beni öldürecek yaaa! ben olsam doğruyorum diye 3 buçuk atmıştım korkudan

Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inş gizemcim çok merak ederim ben yaz illaki

Kizlar yazcam birazdann denizim sen aradin heralde benim telefon emrahta onunki bende telefondan giriyorum gormus aradigini acmamis geccez birazdan eve

bende aynı 48 e kadar düştüm ilk 3 ayda şimdi 65 oldum yarın çekersem özelden atayım bari yavrum çok talep var denizede atayım ama benim iç karnım genişmiş doktorumda öyle dedi dışardan çok çıkmayınca korkma bebeğin sağlıklı demişti

gizemden hbr var mı?

offf yavrular iş güç bitmiyor ki gelip iki lafın belini kırayım burda
lafın belini kıramadımda kendi belim kırılacak gibi ağrıyor,bebişin beşiğini yerleştirdim bugün
ezgininkileri abisinin odasına transfer ettim o bile belimin tutulmasına yetti yani

Mervee ve guelbeyaz
bebişlerinize maşallahhh
çok tatlılar gerçekten,Allahım sağlıklı uzun ömürler versin onlara

Deniiizz,
şirin şey seni
ne tatlı pozlar veriyonnn öyle

Browny,hayırlı olsun canımcıımm...
güle güle büyüt bebişini,ona da sağılıklı ve uzun ömürler versin rabbim

Gizooo ne oldu balıımmm..
Merak ettim valla,gelişmeleri bildir please

Gülaycım bende aynı senin gibiyim canoo..
kendimi gördüm sanki resimde

Son düzenleme:
Kizlar yazcam birazdann denizim sen aradin heralde benim telefon emrahta onunki bende telefondan giriyorum gormus aradigini acmamis geccez birazdan eve
Bende aradım yazmayınca merak ettim dedim yoksa doğuruyormusun...İyi bakalım iyi olda canım..

Tamam bekliyorum
Benim karnım bayağı büyüdü ama hala herkes kilo almamışsın diyolar hihihi bu aralar çok yiyorum herşeyden 2 tane

şimdi 7de falan sancı başladı belime de vurdu kasıldı karnım ama aralıksız neyse duş falan aldım önemsemedim hiç.eşim geldi kv'deme gittik oturamadım oturduğum yerde ama hala gitmiyorum hastaneye.eşim gidelim diye tutturdu yok dedim sabah gideriz neyse yalvar yakar götürdü iyi dedim hava almış olurum ahah
yakın diye medipole gittik 70lerde sancı çıktı ebe önemli değil su nişan bişey gelmedikçe dedi gerçekten önemli değilmi bilemedim ama başından savar gibi yaptı.canıma minnet benimde

çok beklemez gibi geliyo bana dedi bide :|||
hala kasılmam var gelirkende patso yedim geldim

gülay aramışsın canım bu arada emrah söyledi biri aradı dedi deniz diye düşündüm ben senmişsin şimdi baktım telefona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…