Tamam bekliyorum
Benim karnım bayağı büyüdü ama hala herkes kilo almamışsın diyolar hihihi bu aralar çok yiyorum herşeyden 2 tane
şimdi 7de falan sancı başladı belime de vurdu kasıldı karnım ama aralıksız neyse duş falan aldım önemsemedim hiç.eşim geldi kv'deme gittik oturamadım oturduğum yerde ama hala gitmiyorum hastaneye.eşim gidelim diye tutturdu yok dedim sabah gideriz neyse yalvar yakar götürdü iyi dedim hava almış olurum ahah
yakın diye medipole gittik 70lerde sancı çıktı ebe önemli değil su nişan bişey gelmedikçe dedi gerçekten önemli değilmi bilemedim ama başından savar gibi yaptı.canıma minnet benimde
çok beklemez gibi geliyo bana dedi bide :|||
hala kasılmam var gelirkende patso yedim geldim
gülay aramışsın canım bu arada emrah söyledi biri aradı dedi deniz diye düşündüm ben senmişsin şimdi baktım telefona
iyi bari çok şükür atlattın gizem :) demek eylüş erken gelebilir dedi heeee? hadi bakalım hayırlısı
vajinal muayene mi yaptı ebe? açılmana felan baktı mı?
ben geçen hafta kntrole gittiğimdede Mürvet hanım erken gelecek gibi durmuyo yukarda bebeğin demiştisenin göbüş inmiş mi?
Alahallaaa sancı çıktıysa niye açılman fln varmı diye bakmadılar ki gizo:26:
banada fazla beklemez gibi geliyor,en fazla 1 hafta fln die doğuyo içime
Bu arada benimde kasılmam var ve sırtımın az aşağısından karnıma yayılan bir sancı hayırdır inş.:44:
şimdi 7de falan sancı başladı belime de vurdu kasıldı karnım ama aralıksız neyse duş falan aldım önemsemedim hiç.eşim geldi kv'deme gittik oturamadım oturduğum yerde ama hala gitmiyorum hastaneye.eşim gidelim diye tutturdu yok dedim sabah gideriz neyse yalvar yakar götürdü iyi dedim hava almış olurum ahah
yakın diye medipole gittik 70lerde sancı çıktı ebe önemli değil su nişan bişey gelmedikçe dedi gerçekten önemli değilmi bilemedim ama başından savar gibi yaptı.canıma minnet benimde
gülay aramışsın canım bu arada emrah söyledi biri aradı dedi deniz diye düşündüm ben senmişsin şimdi baktım telefona
offf yavrular iş güç bitmiyor ki gelip iki lafın belini kırayım burda
lafın belini kıramadımda kendi belim kırılacak gibi ağrıyor,bebişin beşiğini yerleştirdim bugün
ezgininkileri abisinin odasına transfer ettim o bile belimin tutulmasına yetti yani
Mervee ve guelbeyaz
bebişlerinize maşallahhh
çok tatlılar gerçekten,Allahım sağlıklı uzun ömürler versin onlara
Deniiizz,
şirin şey seni
ne tatlı pozlar veriyonnn öyle
Browny,hayırlı olsun canımcıımm...
güle güle büyüt bebişini,ona da sağılıklı ve uzun ömürler versin rabbim
Gizooo ne oldu balıımmm..
Merak ettim valla,gelişmeleri bildir please
Gülaycım bende aynı senin gibiyim canoo..
kendimi gördüm sanki resimde
sadece nst çekildi canım.usg bakılmadı hiç.alttan bakıyım dedi gerek yok dedim.cuma zaten kendi doktoruma randevum var o yüzden istemedimm.
indi karnım canımm.amaan belli olmaz hiç şimdi böyle bakarsın son güne kadar durur
valla sendeki şu rahatlığa hayranım gizemmmmm ben her gece tırsıyorum 3 hafta kaldı napıcam nasıl doğurcam diye kabuslarım oluyor kızdaki rahatlığa bak
bende cumartesi kntrole gideceğim Allah nasip ederse bakalım inmiş mi inmemiş mi göbüşümüz. muhtemelen alttan da bakacaktır...
tabi canım bide bakarsın inmemiş göbüşle ben senden önce giderim... zaten benimki senden bi hafta önde galiba
benimkide son aylarda atak yaptı alışık olmayınca oraya buraya çarpıyorum bazen
bende çok yiyorum ya saat 8 den sonra 1 buuk ekmek yedim nerdeyse... yediğim meyvede cabası
Gizo şaka gibi dimi hiç doğurcakmış gibi hissetmiyon bayağı rahatsın çünki ..
Evet uzun süre yamayınca merak ettim seni
Üsküdardamı yedinizGizo bunu yapmıycaktın biz eşimle haftada bir nerdeyse gidiyoduk ordan sahile ah patso ahh
.
8 TANE HALLEY YEDİM ŞUAN OTURDUĞUM YERDEKENDİME İNANAMIYORUM..
meşhur biyer var üsküdarda sahilde değil ama yukarda orda yedik
hissetmiyorum valla çok rahatım :44:
rahat olsam noluur olmasam nolur hayatım elbet çıkıcak ordan
ya haftam gerçekte 37 ama usg'de ölçümler 39+4'te gösteriyodu 14 kasımda. hangisine göre doğurcam onun paniği var bitek:44:
8 TANE HALLEY YEDİM ŞUAN OTURDUĞUM YERDEKENDİME İNANAMIYORUM..
meşhur biyer var üsküdarda sahilde değil ama yukarda orda yedik
hissetmiyorum valla çok rahatım :44:
valla sende bu rahatlık varken rahat rahat doğurursun gibi geliyor bana inş. da öyle olurben çok kasıyorum kendimi tırsıyorum yaaa benim bi çok şeyim problemli olduğu için oda öyle olabilir Allah korusun gerçi nankörlük etmek istemiyorum Rabbimin nimetlerine...
ilk başlarda kalp rahatsızlığım çıksada bi çoğunuzdan rahat bi hamilelik geçirmiş olabilirim şükür Rabbime... bana kalırsa bebekte indiğine göre 39 haftalık olabilirsin ikisinin ortasını düşün 38 de anlaşalım be gülüm
hay maşşallahhhhkız bende inanamadım ben bu kadar tatlı yiyemem keser beni dişlerim acır
ye anam ye şifa olsun bebişinde tatlı dilli olur inş.
sAHİLDE DEĞİL BEN BEKARKENDE GİDİYORDUM ÇOK KALABALIK MERDİVEN ALTI BRYER KÜÇÜK AMA ÖNÜ TIKLIM TIKLIM AYAKTA YİYON
AMMA LEZZETLİ BİŞEY AMA SOSİSLİ KÖFTELİ LÜPPP EŞİMİN CANI ÇEKTİ HAHAHAH PATSO DİYİNCE YAAA gÜLAY NİE AKLIMA GETİRDİN DİYOO
Bende rahatım bakalım doğum yaparkende bu rahatlığımız sürücekmi nşallah sürer..
valla sende bu rahatlık varken rahat rahat doğurursun gibi geliyor bana inş. da öyle olurben çok kasıyorum kendimi tırsıyorum yaaa benim bi çok şeyim problemli olduğu için oda öyle olabilir Allah korusun gerçi nankörlük etmek istemiyorum Rabbimin nimetlerine...
ilk başlarda kalp rahatsızlığım çıksada bi çoğunuzdan rahat bi hamilelik geçirmiş olabilirim şükür Rabbime... bana kalırsa bebekte indiğine göre 39 haftalık olabilirsin ikisinin ortasını düşün 38 de anlaşalım be gülüm
demekki ihtiyacın var ye o zaman kız bişi olmaz... bende turşu çok severim evdeki bütün turşu kavanozlarını kaldırdım tuzlu yiyince şişiyorum diye... arada canım çekiyo az az yiyodum ama şişiyodumda kız sende şişersin bak ben kaç aydır tuzlu yemedğim halde eller ayaklar şişiyo yüzümdede hafif şişlik var dikkat et...Tatlıyı sevmem birde bu ayıma kadar hiç yemedim ay bişeyde olmuyo normalde 1 tane yesem keserdi hemde midem bulanırdı ..
HERKESE Bİ HALLEY OLUYO
İnşallah bebeğim tatlı olsun tatlı yiyim hep turşu yidim turşu surat olmasında
hayırlısı olsun canım ya bekliyoruz hepimiz ne zaman geliyosa gelsinler :)))
ben şimdi bu kadar az kaldığına inanamıyorum diye rahatım doktor yatış yapın dese tutuşurum o anda
ay ay ay ne heyecnlı.dua edeceğizzzz ecemciim ya ne demek=)slm kızlar ben yarın sabah doguma gidiyorum bana lütfen dua edin
yooo norml dediyse normaldir cnm.belki baştan popoya ölçüyordur.Anılcım bebişin boyu 40 cm dedi ortalama bu dedi sonuçta kesin birşey söyleyemiyoruz dedi ama bu ortalama da ayına göre iyi dedi canını sıkacak birşey yok dedi Çokmu küçük yoksa
benim gibi bir obur daha mı buldum neee=))Bende de çok yemekten oluyor
kuzum Deniz yazdı bana da gizo hastane de dye.Kizlaaar telden yaziyorum nst'ye gircem Birazdan kasilmalarim cok belimden vuruyo yalancidir kesin rahatim o yuzdennn
canımcım ben attım çantamı arabanın arkasına sende at ne olacak...Diyosuuun :26: Bence de erken de ne bilim herkes doğurmaya başlayınca benimki de doğsa diyorum.
Geçen bi arkadaşımla konuştuk. Doktora rica etmiş.çok kasılma sancı oluyo, oturamiyorum kalkamıyorum bebeği alsanız demiş. Doktor bi hafta erken almış. Aslında iyi değil. Zamanı gelince dogsun.
Zaten benim doktorum öyle kafasına göre almaz.bekletir muhtemelen.
Kızlar benim kocişim telefon almış bana doğum hediyesi :) teşekkür ederim çok güzel dedim çok mutlu oldum telefonum çok eskidydi bebeğimin fotoğraflarını çekerim şimdi bol bol ... O da bana ben sana teşekkür ederim çocuğumuzu taşıyorsun dedi :) zaman zaman beni kızdırsa da çok mutlu oldum ben kızlar yaaa :):):):[]
canıımmm beşiğinide şekerini de elini de güle güle kullan=)Bunlar da şekerlerimiz kızlar ama üst kapaklarına etiket yapılacak daha onlar kaldı kuzumın adı belli olmadığı için ]
gülayyy ne güzel olmuşsun senide göbişli gördüm ya tamam artıkOkuz kadar oldum kilo görün uzun zamndır tartılmadım en son 10 kloydu ama 5 daha almışımdır şimdi çektik burnum patlıcan gibi oldu :)
kuzuuum sen orda doğuruodun biz burda 9 doğuruoduukkk ne oldu acaba dieeeeşimdi 7de falan sancı başladı belime de vurdu kasıldı karnım ama aralıksız neyse duş falan aldım önemsemedim hiç.eşim geldi kv'deme gittik oturamadım oturduğum yerde ama hala gitmiyorum hastaneye.eşim gidelim diye tutturdu yok dedim sabah gideriz neyse yalvar yakar götürdü iyi dedim hava almış olurum ahah
hala kasılmam var gelirkende patso yedim geldim:
ooo çok fark varmış ya o ne öyle bende 1 hafta fark var....hakikaten neye göre bakmak lazım kiiiirahat olsam noluur olmasam nolur hayatım elbet çıkıcak ordan
ya haftam gerçekte 37 ama usg'de ölçümler 39+4'te gösteriyodu 14 kasımda. hangisine göre doğurcam onun paniği var bitek:44:
be kaça gircem acaba çok merak ettim bak şimdi...23. ben olcam bence=PpPP1-pembegri
2-ocakn
3-damla17
4-angelif
5-moiraia
6-guelbeyaz
7-cnnm
8-browny
9-mdaa
10-ecemsu1
bakcaktı bebeğim istemedim
cuma kendi doktoruma açarım dedim
aynen benimde öyle sırtın aşağısından tam kuyruk sokumuna kadar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?