kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
cnm bak hamilelik takviminde bile yazıyo bu dönemde doğumlar tamamalanmış olur diye]
kızlar bizde bugun kontroldeydik 2850 48 cm çıktı.29 kasım yada 2 aralık doğum olacak haftaya carsamba kontrolde belli olacak 30kasım 1 aralıkta doktorum yurtdışındaymış yanı o sıralarda bebiş gelirse doktorum olmayacak tanımadığım biri olacak sizce 29 kasımda mı yapsam o zaman 38+2 olucaz erken mi acaba
Yarasalar bile uyudu Ezgi hâlâ uyumadı,deliriceemmmmm
cnm bak hamilelik takviminde bile yazıyo bu dönemde doğumlar tamamalanmış olur diye
bence erken değil
bence erken olmaz daha erken doğan bebişlerimiz bile biri hariç gayet sağlıklı.küvezde olan bebeişimizde çıkacak en kısa zamana inşallah
bence başka drun girmesini gerektirecek kadar gün farkı yok arada
kesin sezeryan olacaksın sanıım tarihe sen karar verdiğine göre?
hakkımızda hayırlısı olsun kuzum...her geçen gün heyecan artıyo.
şimdi 7de falan sancı başladı belime de vurdu kasıldı karnım ama aralıksız neyse duş falan aldım önemsemedim hiç.eşim geldi kv'deme gittik oturamadım oturduğum yerde ama hala gitmiyorum hastaneye.eşim gidelim diye tutturdu yok dedim sabah gideriz neyse yalvar yakar götürdü iyi dedim hava almış olurum ahah
yakın diye medipole gittik 70lerde sancı çıktı ebe önemli değil su nişan bişey gelmedikçe dedi gerçekten önemli değilmi bilemedim ama başından savar gibi yaptı.canıma minnet benimde
çok beklemez gibi geliyo bana dedi bide :|||
hala kasılmam var gelirkende patso yedim geldim
gülay aramışsın canım bu arada emrah söyledi biri aradı dedi deniz diye düşündüm ben senmişsin şimdi baktım telefona
ay ay ay ne heyecnlı.dua edeceğizzzz ecemciim ya ne demek=)
Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı doğumlar bebiş nasip etsin bize haber vermeyi foto koymayı unutmaa...
yooo norml dediyse normaldir cnm.belki baştan popoya ölçüyordur.
benim ki de artık tam ölçemiyor sööylemiyo bile boyunu=)
boşver kilo önemli olan diyooo
benim gibi bir obur daha mı buldum neee=))
bende çok yiyorum sonra karnımm patlayacak gibi oluyo ve kasılıyo heemen=))
kuzum Deniz yazdı bana da gizo hastane de dye.
inşallah iyisindir sorun yoktur bize haber ver merak ettim ama sen rahat oldukça bizde rahat oluyoruz=)
umarımrutin sancılardır AY GÜN sancısı hehehehhehe=)
hakikaten gizo gitmişken sor bakim neymiş bu mao isimli sancı yahuu
canımcım ben attım çantamı arabanın arkasına sende at ne olacak...
ayrıca Talhaya da üzüldüm dolgu için=(((
etkilenir korkar mı yavrum yazık=((zorunlu muymuş yaaa
canıımmm beşiğinide şekerini de elini de güle güle kullan=)
en çok beşiği beğendim=))
sende isim bulduysan bi ben kaldım demek tühhhh.
seni duydukça kendimi tatmin ediyordum benim gibiler var diye ama artık psikolojik baskı çok olacak bende=))
canım senin takviminde bile "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız." yazıyor, eee sende dikkat et kuzu yaaaaGünaydın
Yataktan kalkamıyorum :/ dün biraz yürüdüm ya işte sonuççç
O kdr feciyim ki açlıktan midem gurulduyıor ama kalkamıyorum
Kuku kemiğim müthiş ağrıyor noldu bana ya
Kırılır mı acabaaaa diye düşünmeye başladım
Bu arada babamız hala KEREM ismine alışamadı
Sorun ediyor. İki kuzeninin oğullarının adı diye
Birde birininki tam Ali Kerem miş... :/
Bu kdr tesadüf olur
Bilmiyoruz napcaz.
Son dakika ismimiz değişebilir yani. Kapıya bile yazdım ama
Durum bizede böyle
kızım alya su'nun ilk görüntüleri. allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırmak nasip etsin. bu duyguyu kelimelere dökmek o kadar zor ki bütün dünyan bir anda o oluyor.
bu arada gizemcim doğum hikayesini yazacağım söz :) ama şu dikişlerimin iyileşmesini bekliyom yoksa kızım 7/24 uyuyor yawrum hiç sesi çıkmıyor. teyzesi dün saralık olmuş küveze konmuştu bugün çok şükür iyileşmiş aldım.
ya tam tarih olmasan bile bu hafta alcaz deseler bile ben heyecan yaparım.sonuçta belli yani diye=)carsamba suyuna bakalim ona gore olmadi 29unda alirim dedi simdilik haftaya kadar idare eder dedi demekki cok fazla deil soramadim heyecandan aklima gelmedi.ama haftasonu gelirse kendiliginden baska doktor girecek 2gun farkicinde dedigin gibi degmez baska doktor girmesine bencede ayy bilemedim ki :)) dogum tarihinin belirlenmesi bile heyecan yapti bende 3de uyudum 6da kalktim simdi perdelerimi yikiyorum utu yapiyorum :))
ben nasil soinal yaparim bilmyorum heyecan panik olurmuyum acaba
senin nasil olacak dogum belli mi.
Yarın benimde son iş günüm.hayırlısıyla 37.haftayı doldurdum.kızım inşallah haftaya hemen gelirde evde canım sıkılmaz.oturup beklemek çok sıkıcı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?