2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
]

ayy çok tatlı maşallah.çok şükür sarılığı atlatmışssınız .

kızlar bizde bugun kontroldeydik 2850 48 cm çıktı.29 kasım yada 2 aralık doğum olacak haftaya carsamba kontrolde belli olacak 30kasım 1 aralıkta doktorum yurtdışındaymış yanı o sıralarda bebiş gelirse doktorum olmayacak tanımadığım biri olacak sizce 29 kasımda mı yapsam o zaman 38+2 olucaz erken mi acaba

cnm bak hamilelik takviminde bile yazıyo bu dönemde doğumlar tamamalanmış olur diye
bence erken değil
bence erken olmaz daha erken doğan bebişlerimiz bile biri hariç gayet sağlıklı.küvezde olan bebeişimizde çıkacak en kısa zamana inşallah
bence başka drun girmesini gerektirecek kadar gün farkı yok arada
kesin sezeryan olacaksın sanıım tarihe sen karar verdiğine göre?
hakkımızda hayırlısı olsun kuzum...her geçen gün heyecan artıyo.

ya kızlar biri beni bu karnın inmesi konusunda aydınlatsın lütfeeen nasl anlyoruz inip inmedgni gizeeem bi góbüs resmi koyda görelim canım

Yarasalar bile uyudu Ezgi hâlâ uyumadı,deliriceemmmmm

:)))))))))) ayyyy aysunnnn çişe kalkmıştım dedim bi kızlara gizeme fln bakiiim
Okudum okudum en son senin bu yazıyı görünce hakikatten süper bi final oldu. :)))
Koptummmm :)))

Gizemmmm sevindim Cnm birkaç gün daha durdun bakalım içerde
Ne kdr gunüne yakın o kdr iyi
Bnmde kasıklarım ağrıyor.
Hastaneye gidiyoruz bişey çıkmıyor arkadaş bu ne iş yaa :/)))))
Oraya gidince bitio kasılmalar gayet rahat oluyorum

carsamba suyuna bakalim ona gore olmadi 29unda alirim dedi simdilik haftaya kadar idare eder dedi demekki cok fazla deil soramadim heyecandan aklima gelmedi.ama haftasonu gelirse kendiliginden baska doktor girecek 2gun farkicinde dedigin gibi degmez baska doktor girmesine bencede ayy bilemedim ki :)) dogum tarihinin belirlenmesi bile heyecan yapti bende 3de uyudum 6da kalktim simdi perdelerimi yikiyorum utu yapiyorum :))
ben nasil soinal yaparim bilmyorum heyecan panik olurmuyum acaba
senin nasil olacak dogum belli mi.

Geçmiş olsun beni 80 le yatırmıştı medipol gerçi çok kötüydüm.... Kendini fazla yoruyosun gibime geliyor dolap silmeler vs:) gerçi bebeğin bayağı bayağı büyümüş doğadabilir:)

Yalnız değilsin papatya ben de isim bulamayanlardanım

Günaydın
Yataktan kalkamıyorum :/ dün biraz yürüdüm ya işte sonuççç
O kdr feciyim ki açlıktan midem gurulduyıor ama kalkamıyorum
Kuku kemiğim müthiş ağrıyor noldu bana ya
Kırılır mı acabaaaa diye düşünmeye başladım

Bu arada babamız hala KEREM ismine alışamadı
Sorun ediyor. İki kuzeninin oğullarının adı diye
Birde birininki tam Ali Kerem miş... :/
Bu kdr tesadüf olur
Bilmiyoruz napcaz.
Son dakika ismimiz değişebilir yani. Kapıya bile yazdım ama
Durum bizede böyle

canım senin takviminde bile "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız." yazıyor, eee sende dikkat et kuzu yaaaa

Maşallah canım çok tatlı.bende kızımın adını alya koyacağım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Maşallah canım çok tatlı.bende kızımın adını alya koyacağım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlarrr günaydınnnnn;
Parmaklarım çok çok çok ağrıyoo=((
kahvaltı hazırlamam için min 1 saat geçmesi lazım eşimde acıkıyo yazık offf
hep o hazırlıyo zaten üzülüyorumm birşey yapamıyorum diye.
hiç sanmıoyrum ki bu ağrılar doğum yaptığım sabaha geçsin!!!
ya tam tarih olmasan bile bu hafta alcaz deseler bile ben heyecan yaparım.sonuçta belli yani diye=)
spinali de yaparsın bence heyecanla ilgisi var mıdır?
bende şimdilik normal doğum olarak gidiyoruz ama hiç belli olmaz bakalım
dr son anda çatına tekrar bakcam darlaşma var mı diye dedi.
bi de benim koca biraz büyük kafalı=)ona benzerse de beni zorlayabilir.hayırlısı olsun ben 2 türe de sıcak bakıyorum=)
farketmez benim için ..

Artık cok zorlanıyorum kızlar, her yerim agrıyor..
Uyku zor .. gecede 10 kere wc ziyareti son iki haftam var.. Allah hepimize kolaylık versin

bebişlerini kucağına alan kızlar maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı ikiside.

ya hastane çantasına kaç tane takım koydunuz bebek için? bir tane hastane çıkışı (iç atlet gibi beyaz zıbını, çıtçıtlı atleti, patikli pantolonu ve üst zıbını var, yanında eldiveni, şapkası ve çorabıyla) bir tanede 5li set olanlardan koydum (onda da alt üst takımı var sadece)

yazarken farkettimki ikinci takımın içinde çıtçıtlı bady atlet gibi bişeyler yok.. bi tane daha 10lu hastane çıkışı vardı onuda alayım yanıma dimi..

bide örgü pantolon yelek patik ile bir tane kadife tulum aldım.

bu arada sütü gelmeyen bayanlar mamayı biberonla mı verdiniz? kurstaki doktor hastane çantasına biberon koymayın dedi, kendinizi sütünüzün gelmeyeceğine inandırıp 1-0 yenik başlamayın dedi bende koymuştum çıkardım. kaşıkla vermek gerekirmiş yada bardakla.. sizde böyle mi verdiniz?

dün akşam bel ağrısından bende doğru düzgün uyuyamadım, bugünde sabahtan beri çok ağrım var, kaburgalarım çok ağrıyor.. 37.haftaya kadar çalışmak istiyordum iki haftam kaldı ama bana sandalyede oturmak bile çok zor gelmeye başladı. nasıl dayanacam bilmiyorum.

Yarın benimde son iş günüm.hayırlısıyla 37.haftayı doldurdum.kızım inşallah haftaya hemen gelirde evde canım sıkılmaz.oturup beklemek çok sıkıcı geliyor.

Kızlar benim doktor ayın 2 sine gün yazdı yani 39+2 ikinci sezeryan olacak.bana geç gibi geliyor bi daha konuşup daha erkenemi alsak.zaten sancılarım giriyor ara ara

Yarın benimde son iş günüm.hayırlısıyla 37.haftayı doldurdum.kızım inşallah haftaya hemen gelirde evde canım sıkılmaz.oturup beklemek çok sıkıcı geliyor.

36+1 de mi izne çıkacaksın yoksa 36+6 da mı? bu raporu tam iznimizin başlayacağı gün mü almamız gerekiyor?

Hepinize ayri ayri teşekkür ederiz teyzeleri

Kizimla alistik birbirimize elhamdulillah huysu bi bebeğim yok hersey yolunda ve duzenli sutumuzde yetiyor artik . Gobek bagimiz da dusmek üzere . Fekat ben iyi degilim spinal anestezi bana cok agir geldi yattigim yerde oturdugum yerde hala uyusuyorum . Doktorum anestezinin etkisinin bir hafta daha surecegini söyledi neyse ki gecici hir bir durum.

Dun gece Kızımızı kucagima almaya calisirken rahimimi bisey asagi dogru vakumladi sanki gozlerim karardi bayilmisim ben esimden razıyım allah da ondan razi olsun . Her isime yarrim ediyo annemdeyiz hala bi dahaki pazara kadar burdayiz . Gokhan corabimi bile goymeme musade etmiyo herşey de yardim ediyo bebegin altini alirken islak mendilleri pisik kremini o veriyo akliniza ne geliyorsa . Yoksa ben bu halde hic bir sey yapamam yarim insan gibi oldum . Neyse bu kadar keder yeter benim sikintilarim disinda o adar mutluyum ki mutluluktan surekli gözlerim doluyor . Kizim resmen hergun biraz daha büyüyor.

Birde benden tavsiye mutlaa gogus pompasi alin bende hem bebedorun otomatik gogus pompasi var hemde wee diye bir markqnin manuel pompasi var geceleri manuel olani kullaniyorum goguslerim cok sistigi zaman . Gjnduzleri de otomatik olani kullaniyorum ikiside cok guzel ben lansinoh affinity eusunuyordum otomatik olani halam verdi cok memnun kaldim manuel olani da bi aldik . Lansinoh un sutbsaklama posetini de alin cok faydali bence ve kullanışlı .

Birde hadtane cantaniza mutlaka cok iyi isitan coraplar koyun bol bol atlet koyun bana atlet dayanmadi bi kac tane el havlusu koyun basim yuaum inanilmaz ter doktum 10 tane serumun etkisi ve lohusaligi goz onunde bulundurursak gayet normal herhalde .

Heh birdw bol bol tulum alin bence benim kizim 50 cm olmasina ragmen alt ust takim giydiği zaman coraplarini icligini cikarabiliyor ama tulum guyerken yapamiyor bol bol tulum diyorum baska bi sey demiyorum cok konustum birikmis bir de kizimin resmink paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…