36+1 de mi izne çıkacaksın yoksa 36+6 da mı? bu raporu tam iznimizin başlayacağı gün mü almamız gerekiyor?
Hepinize ayri ayri teşekkür ederiz teyzeleri
Kizimla alistik birbirimize elhamdulillah huysu bi bebeğim yok hersey yolunda ve duzenli sutumuzde yetiyor artik . Gobek bagimiz da dusmek üzere . Fekat ben iyi degilim spinal anestezi bana cok agir geldi yattigim yerde oturdugum yerde hala uyusuyorum . Doktorum anestezinin etkisinin bir hafta daha surecegini söyledi neyse ki gecici hir bir durum.
Dun gece Kızımızı kucagima almaya calisirken rahimimi bisey asagi dogru vakumladi sanki gozlerim karardi bayilmisimben esimden razıyım allah da ondan razi olsun . Her isime yarrim ediyo annemdeyiz hala bi dahaki pazara kadar burdayiz . Gokhan corabimi bile goymeme musade etmiyo herşey de yardim ediyo bebegin altini alirken islak mendilleri pisik kremini o veriyo akliniza ne geliyorsa . Yoksa ben bu halde hic bir sey yapamam yarim insan gibi oldum . Neyse bu kadar keder yeter benim sikintilarim disinda o adar mutluyum ki mutluluktan surekli gözlerim doluyor . Kizim resmen hergun biraz daha büyüyor.
Birde benden tavsiye mutlaa gogus pompasi alin bende hem bebedorun otomatik gogus pompasi var hemde wee diye bir markqnin manuel pompasi var geceleri manuel olani kullaniyorum goguslerim cok sistigi zaman . Gjnduzleri de otomatik olani kullaniyorum ikiside cok guzel ben lansinoh affinity eusunuyordum otomatik olani halam verdi cok memnun kaldim manuel olani da bi aldik . Lansinoh un sutbsaklama posetini de alin cok faydali bence ve kullanışlı .
Birde hadtane cantaniza mutlaka cok iyi isitan coraplar koyun bol bol atlet koyun bana atlet dayanmadi bi kac tane el havlusu koyun basim yuaum inanilmaz ter doktum 10 tane serumun etkisi ve lohusaligi goz onunde bulundurursak gayet normal herhalde .
Heh birdwbol bol tulum alin bence benim kizim 50 cm olmasina ragmen alt ust takim giydiği zaman coraplarini icligini cikarabiliyor ama tulum guyerken yapamiyor bol bol tulum diyorum baska bi sey demiyorum cok konustum birikmis bir de kizimin resmink paylaşayım
Eki Görüntüle 867903
Kizimla alistik birbirimize elhamdulillah huysu bi bebeğim yok hersey yolunda ve duzenli sutumuzde yetiyor artik . Gobek bagimiz da dusmek üzere . Fekat ben iyi degilim spinal anestezi bana cok agir geldi yattigim yerde oturdugum yerde hala uyusuyorum . Doktorum anestezinin etkisinin bir hafta daha surecegini söyledi neyse ki gecici hir bir durum.
Dun gece Kızımızı kucagima almaya calisirken rahimimi bisey asagi dogru vakumladi sanki gozlerim karardi bayilmisimben esimden razıyım allah da ondan razi olsun . Her isime yarrim ediyo annemdeyiz hala bi dahaki pazara kadar burdayiz . Gokhan corabimi bile goymeme musade etmiyo herşey de yardim ediyo bebegin altini alirken islak mendilleri pisik kremini o veriyo akliniza ne geliyorsa . Yoksa ben bu halde hic bir sey yapamam yarim insan gibi oldum . Neyse bu kadar keder yeter benim sikintilarim disinda o adar mutluyum ki mutluluktan surekli gözlerim doluyor . Kizim resmen hergun biraz daha büyüyor.
Birde benden tavsiye mutlaa gogus pompasi alin bende hem bebedorun otomatik gogus pompasi var hemde wee diye bir markqnin manuel pompasi var geceleri manuel olani kullaniyorum goguslerim cok sistigi zaman . Gjnduzleri de otomatik olani kullaniyorum ikiside cok guzel ben lansinoh affinity eusunuyordum otomatik olani halam verdi cok memnun kaldim manuel olani da bi aldik . Lansinoh un sutbsaklama posetini de alin cok faydali bence ve kullanışlı .
Birde hadtane cantaniza mutlaka cok iyi isitan coraplar koyun bol bol atlet koyun bana atlet dayanmadi bi kac tane el havlusu koyun basim yuaum inanilmaz ter doktum 10 tane serumun etkisi ve lohusaligi goz onunde bulundurursak gayet normal herhalde .
Heh birdwbol bol tulum alin bence benim kizim 50 cm olmasina ragmen alt ust takim giydiği zaman coraplarini icligini cikarabiliyor ama tulum guyerken yapamiyor bol bol tulum diyorum baska bi sey demiyorum cok konustum birikmis bir de kizimin resmink paylaşayım
Eki Görüntüle 867903
36+6 da rapor yazdıracağım.dr randevum c.tesi 36+6 oluyorum.sanırım 37 olmadan hemen önce giriş yapılıyor.36+...da yani
merhaba kızlar ben kayraneren81 in kardeşiyim ablam doğum yaptı doğuma girmeden önce bana demişti doğum yaptığımda kızlara söyle diye...çok şükür bebişini kucağına aldı normal doğum yaptı :) darısı sizlere inşallah...
kızlaaaarrr ben yeni kalktım ama saat 3 ü geçiyodu kalktım
sonra eşim 6.30 da işe gidiyo o gittikten sonra uyuyamadım saat 9 a kadar 11 de bi karın ağrısı ile uyandım yataktan çok kötüydü
bu arada rüya gördüm bu topikteki bi çok normal doğum bekleyen gününden sonra doğurmuş diyeama siz itimad etmeyiniz
Eki Görüntüle 867903
merhaba kızlar ben kayraneren81 in kardeşiyim ablam doğum yaptı doğuma girmeden önce bana demişti doğum yaptığımda kızlara söyle diye...çok şükür bebişini kucağına aldı normal doğum yaptı :) darısı sizlere inşallah...
anladım canım teşekkür ederim bende ona göre randevu alayım o zaman doktorumdan. ben 36+1 de doktordan raporumu alsam cuma gününe denk geliyor.. 36+4 yani pazartesi raporumu iş yerine verip izne çıksam olur dimi? yoksa 36+6 da raporumu alıp ertesi gün versem daha mı iyi olur. raporu ne kadar geç verirsek işede tekrar o kadar geç başlıyoruz sonuçta dimi..
ben bu hafta hesaplamalarında hala şaşırıyorum masamda takvim var not aldım her haftanın başında kaç haftalık olduğumu yazdım falan..
Evettttt bencede itimat etmeyelimmmm
Ztn zor dayanıyoz bacım. Başka ruya gor yauuuu
masallah saka maka aralık anneleri birer birer doguruyo... acaba sıradaki kim?:26:
teknık olarak 9 gunu kalmıs biri olarak. hayat bugun yine zor bana. ama cok sukur yınede sıkayet etmek icin dimiiyrum.
sagdan sola donme seanslarımdan bırı olan yaklasık 03.00 sularından beri ayakta olup. sadece sabah namazı vaktınden sonra yarım saat uyuma meyılı olup uyuyamamış bır gebeyimm de
birde su kuku kemıklerının agrılarından ne cektık be...bugun yıne az one egılsem kız yuvarlancak lop die duscekmıs hıssı yasıorum. ustune ustluk dun yeni halılarım geldı. ve bugun her yer hav havvvv...off bu halde cok isim var benım.
tabıkı temızlemıycem ama napıcam bılmıorum. haftaya buyuk temızlık var. fırcalattırsam gecer mı bunlar ya.
yada buharlı supurge ise yarar mı sizce bu yeni halı havına bee
gizoooooo yok doğurmak falannnn
sen doğurursan bende istiyom
aynı günüz biz hani aynı gün doğurcaktıkkk
yok öle önce kucaklamak bebişi
ya benide götürrrrr ya sende gitmeeee
kuzuuum sen orda doğuruodun biz burda 9 doğuruoduukkk ne oldu acaba dieeee
açılmana baksın dr muhakkak hadi bakalım hayırlısıolsun
bende tk yok ya ne sanı ne bel ağrısı ne kuyruk sokum.bu oğlan doğmucak seezeryan yapcaklar beni benceee=(
ooo çok fark varmış ya o ne öyle bende 1 hafta fark var....hakikaten neye göre bakmak lazım kiiii
be kaça gircem acaba çok merak ettim bak şimdi...23. ben olcam bence=PpPP
Ultrasonda da bayaa önden gidiyorsun sen bacım
Zaten benden 3 gün sonra olmana rağmen bebişin kilosu vs benimkinden öndeydi hep.
Aceba hesapta mı Bi yanlışlık yaptınız,üstüne falan mı gördün anlamadım ki
ya kızlar biri beni bu karnın inmesi konusunda aydınlatsın lütfeeen nasl anlyoruz inip inmedgni gizeeem bi góbüs resmi koyda görelim canım
Gizemmmm sevindim Cnm birkaç gün daha durdun bakalım içerde
Ne kdr gunüne yakın o kdr iyi
Bnmde kasıklarım ağrıyor.
Hastaneye gidiyoruz bişey çıkmıyor arkadaş bu ne iş yaa :/)))))
Oraya gidince bitio kasılmalar gayet rahat oluyorum
Geçmiş olsun beni 80 le yatırmıştı medipol gerçi çok kötüydüm.... Kendini fazla yoruyosun gibime geliyor dolap silmeler vs:) gerçi bebeğin bayağı bayağı büyümüş doğadabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?