2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Maşallah canım çok güzel bir bebeğin var sağlıcakla kucağımıza almayı Allahım bize de nasip eder inşallah.

kızlaaaarrr ben yeni kalktım ama saat 3 ü geçiyodu kalktım

sonra eşim 6.30 da işe gidiyo o gittikten sonra uyuyamadım saat 9 a kadar 11 de bi karın ağrısı ile uyandım yataktan çok kötüydü

bu arada rüya gördüm bu topikteki bi çok normal doğum bekleyen gününden sonra doğurmuş diye ama siz itimad etmeyiniz

Hepinize ayri ayri teşekkür ederiz teyzeleri

Eki Görüntüle 867903

maşşallah maşşallah.. ya çok tatlı bir bebek buuu, pamuk gibi.. tavsiyelerin için çoooooook teşekkürler, hastane çantasıyla ilgili hala kafam karışıktı çünkü.. bir iki tane daha tulum koyayım.. ve sen söyleyince farkettimki kendime sadece bir tane atlet koymuştum ben :26: hele havlu hiç koymamıştım

maşallah bebeğine canım çok tatlı.Bende kendi kızımı hayal ediyorum günlerdir.İnanması çok güç çok tuhaf bir his.Bizde hayırlısıyla atlatalım biran önce inşallah

anaaaammm hüma hanım hakkaten büyümüş Mervecim :) bir anne için bundan büyük mutluluk yok sanırım :) Allah sanada tez elden şifa versin inş. önerilerin içinde teşekkür ederiz... sakın kendini yarım insan oldum felan diye sıkma... eşler böyle günler için

36+6 da rapor yazdıracağım.dr randevum c.tesi 36+6 oluyorum.sanırım 37 olmadan hemen önce giriş yapılıyor.36+...da yani

anladım canım teşekkür ederim bende ona göre randevu alayım o zaman doktorumdan. ben 36+1 de doktordan raporumu alsam cuma gününe denk geliyor.. 36+4 yani pazartesi raporumu iş yerine verip izne çıksam olur dimi? yoksa 36+6 da raporumu alıp ertesi gün versem daha mı iyi olur. raporu ne kadar geç verirsek işede tekrar o kadar geç başlıyoruz sonuçta dimi..

ben bu hafta hesaplamalarında hala şaşırıyorum masamda takvim var not aldım her haftanın başında kaç haftalık olduğumu yazdım falan..

merhaba kızlar ben kayraneren81 in kardeşiyim ablam doğum yaptı doğuma girmeden önce bana demişti doğum yaptığımda kızlara söyle diye...çok şükür bebişini kucağına aldı normal doğum yaptı :) darısı sizlere inşallah...

Cok cok cok sevindim canım
Allah analı babalı büyütsün. Bir an önce atamıza dönsünnnnnn
Normal dogum yapmasına ayrı a sevindim.
Cok ta heyecanlandım. Topiğimizin ilk normal dogumu dimi :44:
Gelince dogum hikayesini yazsın
Minik meleği yerimize koklayın

Evettttt bencede itimat etmeyelimmmm
Ztn zor dayanıyoz bacım. Başka ruya gor yauuuu

Hem verdiğin bilgiler hem de bu resim için çok sağol bu nasıl bir güzel kız Allah size bağışlasın...

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı sıhatli gzel bir ömrü olsun... Normal doğum ha helal olsun valla

masallah saka maka aralık anneleri birer birer doguruyo... acaba sıradaki kim?:26:

teknık olarak 9 gunu kalmıs biri olarak. hayat bugun yine zor bana. ama cok sukur yınede sıkayet etmek icin dimiiyrum.
sagdan sola donme seanslarımdan bırı olan yaklasık 03.00 sularından beri ayakta olup. sadece sabah namazı vaktınden sonra yarım saat uyuma meyılı olup uyuyamamış bır gebeyimm de

birde su kuku kemıklerının agrılarından ne cektık be... bugun yıne az one egılsem kız yuvarlancak lop die duscekmıs hıssı yasıorum. ustune ustluk dun yeni halılarım geldı. ve bugun her yer hav havvvv...off bu halde cok isim var benım.
tabıkı temızlemıycem ama napıcam bılmıorum. haftaya buyuk temızlık var. fırcalattırsam gecer mı bunlar ya.

yada buharlı supurge ise yarar mı sizce bu yeni halı havına bee

dogum yapan annelerrrr yavrularinizla mutlu huzurlu saglikli up uzun olsun omrunuzz darisi en kolayindan bizlerin basina

ben bu gece cok sancilandim uzun zamandir kasilmam cok oluyordu ama boyle bir agri hayatimda hissetmemistim kesin dogurucam dedim gece basladi sabah bitti anlamadim da ne oldu 30 saniye suren kasilmalar dakikalrca surdu boyle sanci ceken var mi? kontrolum cumartesi... sabah da kesilince gitmedim doktora ama anladim ne zormus dogurmak:0 allah hepimizin yardimcisi olsun

evet bende öyle yaptım cuma günü değil pazartesi verdim raporu . böylece haftasonundanda kazanırsın. calışlabilirraporu aldığın gün kadar ilave eklenir dopumdan sonra 36+4 ise 4 hafta 4 gün . gibi.

Aaaa şaşırdım Allah analı babalı büyütsün inş.

teşekkür ederiz habr verdiğiniz için doğum hikayesini merak ediyoruz evet evet...

Evettttt bencede itimat etmeyelimmmm
Ztn zor dayanıyoz bacım. Başka ruya gor yauuuu

ay doğduktan sonra çok mu kolay olacak hayat sanki deniz? o zamanın zorluğuda başka türlü valla

ben korkuyoreee ama elbette hayırlısını istiyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

ay bende 4-5 saatlik uyku ile duruyorum çok yorgunum bi duş alıp yatsam azıcık diyorum :)

valla bende ilk evlendiğimde halılarım hav yapmıştı uzunca bi süre yıkanmadan geçmiyor demişlerdi... ama zamanla azaldı yıkandıktan sonra da kesildi tamamen... silmek milmek işe yaramıyo sakın denemeyin he :) fırça işe yarayabilir ama çok uzun soluklu olacağını sanmam...

gizoooooo yok doğurmak falannnn
sen doğurursan bende istiyom
aynı günüz biz hani aynı gün doğurcaktıkkk
yok öle önce kucaklamak bebişi
ya benide götürrrrr ya sende gitmeeee

bekliyorum bebeğim seni merak etme

evet canımcım fıstıkağacına çıkarken soldaki yer :))
yarın bakar artık kendi doktorum gerçi sancı falan yok belki yarın gitmem bile
fark çok kuşum evet 40.haftanın içinde gözüküyodu 1 hafta önce düşün:26:neye göre bekliceğimi şaşırdım.

bende anlamadım ki hayatım yok ama hesap doğru telefon takvimimde kayıtlı adet tarihlerim falan en son 11 martta oldum adet :26:
ya ben biliyorum eti bide muzu dana gibi yedim o yüzden oldu daha yeni bıraktım yemeyi:44:

ya kızlar biri beni bu karnın inmesi konusunda aydınlatsın lütfeeen nasl anlyoruz inip inmedgni gizeeem bi góbüs resmi koyda görelim canım

hemen aydınlatıyorum.resimdeki ben değilim duyurulur google'dan buldum ahahh
bak yerçekimine engel olamayıp hoop inmiş karnı

dün bi kadında aynı şeyi diyodu evde kasılmadan duramıyorum buraya gelince tık yok diyodu psikolojikmi acaba:44:

Geçmiş olsun beni 80 le yatırmıştı medipol gerçi çok kötüydüm.... Kendini fazla yoruyosun gibime geliyor dolap silmeler vs:) gerçi bebeğin bayağı bayağı büyümüş doğadabilir:)

olabilir
kim yapcak hayatım ben yapmassam ama mecbur:26:

gözünüz aydın canımmm :))Allah analı babalı büyütsün inş

mervecimmm hüma çok tatlı maşallahhh :))
bilgiler içinde teşekkürler havlu biraz daha alıyım o zaman :))
toparlarsın inş sende bi an önce:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…