2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Biz doktora gittik. Nst normal. Herşey normal. Haftaya cuma sabah 7.30da hastaneye yatıcam inşallah.şimdi diş doktorundayiz talha için. Doktoru bekliyoruz. :18:

benimle aynı günün geçen gün bende aynı şikayetle ama sabahıda geçmedi benimki hataneye gittim serumla iğneyle sancıyı durdurdular bir hafta sonra doğum yapmamış olursam bir iğne daha yapılacakmış ilaçları eşim hallettiği için iğnenin adını bilmiyorum inanılmaz yakan bir iğneydi yağlı olduğundan
bence sende tekrar olursa git en azından sancını durdururlar bizimkiler diğer aralık annelerine göre küçük tabiki hayırlısı ama biraz daha bekleseler fena olmaz
çok şükür şimdi hafif kasılmalarım olmasına rağmen daha rahatım
mdaa cnm hümamız çok güzel maşallah rabbim sana bağışlasın hep güzel günlerini göstersin inşallah
güelbeyaz alyamızda adı gibi su gibi maşallah rabbim esirgesin inşallah darısı en sağlıklısından biz bekleyenlerin başına inşallah
mdaa senden sonra anesteziyi genel mi yaptırsam diye düşünmeye başladım doğrusu :26: ben ilk doğumumu genel anestezi ile yaptım uyanması sıkıntılı oldu ama sonrasında çok rahattım benimki şimdi epidural olucak ama doktorum bana bırakıyor sen nasıl istersen diyor
senin yaşadığın sıkıntılar genelede bana olmamıştı ama seninkinin iyi tarafıda meleğini hemen gördün bence bu herşeye değer
yanımda bana bakabilecek biri olursa sanırım bende uyanık olmayı tercih edicem

hemen aydınlatıyorum.resimdeki ben değilim duyurulur google'dan buldum ahahh
bak yerçekimine engel olamayıp hoop inmiş karnı

Allah senin iyiliğini versin hemi gizem ayyyyyy mahvoldum gülmekten

peki hocam bunun inmemiş olanı varmı ikisinin arasındaki farkı anlayabilmek için

benim göbüş bu kadan büyük değil çözemiyorum

Biz doktora gittik. Nst normal. Herşey normal. Haftaya cuma sabah 7.30da hastaneye yatıcam inşallah.şimdi diş doktorundayiz talha için. Doktoru bekliyoruz. :18:

senden sonrada ben yatıcamm sanırım :26: sabırsız kızım o zamana kadar dayanabilirse tabi
allah en hafifinden en sağlıklısından kavuştursun bizi meleklerimize allah yardımcın olsun
talha içinde geçmiş olsun

yada buharlı supurge ise yarar mı sizce bu yeni halı havına bee

zamanla gitcek o tüyler ne çektim ben alalı 6 ay oldu dayanamadım artık hergün süpürüyodum gitsinler diye azalmıştı ama son çare yıkamaya verdim kurtuldum:26:

ay çok heyecanlı bende gelcem senle ya uuuff

peki hocam bunun inmemiş olanı varmı ikisinin arasındaki farkı anlayabilmek için

gecen sefer bırı demıstı bana ama ne kadar dogru bilemıorum. ayakta gobek delıgıne bakmaya calıs. gobek deligin asagı dogru bakıyosa ole bi egılımde ve sen net goremeyıson asagı ınmıs demektır ama. gogus altına rahatca uc dort parmak bosluk gırmıs olması gerekır. benım kolum gırıyo gogsumun altına. ve zaten yurumekte zorlanırsın. dırek kasıklarında tasıo gıbı bır hıs oluo. normal yurunmuo yani

bak bu da inmemiş öyle duruyo
rabbim hepinizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah

aminn canım inş..:)

iç karnı geniş diyorlar ya öyle olabilir seninkide bana da öyle diyorlar oğlum karnımda 4800 ken bile diğer hamile arkadaşlardan küçük görünüyordu karnım doğduğunda 5 kilo olmasına inanamamıştık
benim karnımda küçük ama biraz aşağıda
çünkü göğüs altı boşalmış farkediyorum :26:

elim kadar boşluk var göğsümün altında
göbek deliğimi otururken bile göremiyorum ben ayakta hiç göremiyorum tabi aşağı bakıyo

o zaman baya yakın gizem
inşallah senden de güzel haberler almamız yakındır

hazır değilim daha ben olmaz
cumartesi temizlik yapılsa şu halılar ortadan kalksa pazar günüde doğursam amin
ay yok ya yakın olsa hissederim öyle konuşuyorumda hiç bişey yok bende dün bi kandırdı gitti daha burdayım ben

Bitanem benim thanks
Valla hiçte kendine haksızlık etme fıstık gibisin sende..
hatta önceden popo yoktu o da çıkmış süper olmuşsun

yok bebeğim ben yerinde olan beşiği temizleyip,çekmecelerini yerleştirdim

:)))))))))) ayyyy aysunnnn çişe kalkmıştım dedim bi kızlara gizeme fln bakiiim
Okudum okudum en son senin bu yazıyı görünce hakikatten süper bi final oldu. :)))
Koptummmm :)))

Benim için süper final bu olmadı ama
Ezgi uyuduktan sonrada yatağa bir girdim ki eşim mik mik için beni bekliyormuş
Sonrası sezon finali işte
Özleşmişiz bayaa ama daha da cesaret edemeyiz gibi geliyo

Tatlım bencede eşin haklı
bende olsam koymazdım kuzenlerimde 2 tane kerem varsa,başka isimmi yok sanki
Aklımdaki isimleri söylerimde gereksiz olur,çünkü eşin her ismi beğenmiyor
bence oturup eşinle bu işi bir çözüme kavuşturun,yoksa çocuk sadece ali olup kalacak

Kızlar benim doktor ayın 2 sine gün yazdı yani 39+2 ikinci sezeryan olacak.bana geç gibi geliyor bi daha konuşup daha erkenemi alsak.zaten sancılarım giriyor ara ara

Bence doktoruna güven tatlım,erken gelmesi bebek açısından iyi değilki zaten bekle derim ben:44:

:46

Kııııızzz maşallah ablana selam söyleee..Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim:))
Ayy inşallah darısı bize:18:
Ben de kızkardeşime talimat vericem haber etsin sizeee

Tatlım ben her gece doğurucam sanıyorum ama enteresan bir şekilde sabah oluyor ve bişey yok
Sanırım günün yorgunluğundan oluyor tüm o baskı ve kasılmalar

yok sekerım ole hıssederım falan. bır anda pat diede olabulurr sonucta. ama bu dogum işleri ailedki kadın genlerıne baglı bence. annen ananende teyzelerınde falan erken dogum hıkayesi varsa bu haftalarda yanii... yakın olabılır senınde. ama bizde herkes mubarek manda kaymagı yemis. herkes 10 aylık
dolayısıyla benım bu acayıp inmıs karnım ve sıkıntılarım gecen seferkı dogumla arasının cok az olması kaynaklı rahmın incelıgındenmis. doktorumm ole dedi

plan güzel bunu eylülüde hatırlat annesi plana uysun
ben çıkıyımda azcık yürüyüş yapayım hazır eşimi bulmuşum yat yat karpuza döndüm

Ben 6 tane agiz Mendili koymustum hepsini kullandik

hımmm ben 4 tane koymuştum yetmeyebilir sanırım.. ben iki valize doğru kayıyorum yavaş yavaş. ya da bir küçük valiz ile birde anne çantasına sığar inşallah. çarşaf, alt açma falanda koymadım ben, onlarda lazım olur mu acaba? aslında valizde en çok yer kaplayan şey battaniyesi, onu bi poşete koyup oto koltuğunun içine mi koysam onla beraber getirirler hastaneye.

evet bende öyle yaptım cuma günü değil pazartesi verdim raporu . böylece haftasonundanda kazanırsın. calışlabilirraporu aldığın gün kadar ilave eklenir dopumdan sonra 36+4 ise 4 hafta 4 gün . gibi.

evet haftasonunu çıkarmış olurum iyi olur. çünkü benim tam hafta başlarım perşembe günleri.

ben 8 aylık doğmuşum 2100 kgküvezde kalmışım 2 gün.
abimde 9.aya girmiş 10 gün geçmiş öyle doğmuş.tamamlamamışız yani ikimizde günümüzü:44:

plan güzel bunu eylülüde hatırlat annesi plana uysun
ben çıkıyımda azcık yürüyüş yapayım hazır eşimi bulmuşum yat yat karpuza döndüm

benim yerimede yürü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…