bekliyorum bebeğim seni merak etme
evet canımcım fıstıkağacına çıkarken soldaki yer :))
yarın bakar artık kendi doktorum gerçi sancı falan yok belki yarın gitmem bile
fark çok kuşum evet 40.haftanın içinde gözüküyodu 1 hafta önce düşün:26:neye göre bekliceğimi şaşırdım.
bende anlamadım ki hayatım yok ama hesap doğru telefon takvimimde kayıtlı adet tarihlerim falan en son 11 martta oldum adet :26:
ya ben biliyorum eti bide muzu dana gibi yedim o yüzden oldu daha yeni bıraktım yemeyi:44:
hemen aydınlatıyorum.resimdeki ben değilim duyurulur google'dan buldum ahahh
bak yerçekimine engel olamayıp hoop inmiş karnı
Eki Görüntüle 867979
kız bu kadıncagız hangı akla hızmet bole bı poz verdı acep. merak ettim, guldumm ama ınmıs karna ii bır ornek. bu kadar olmasada benım karnımda gayet asagıda ..
kız bu kadıncagız hangı akla hızmet bole bı poz verdı acep. merak ettim, guldumm ama ınmıs karna ii bır ornek. bu kadar olmasada benım karnımda gayet asagıda ..
dogum yapan annelerrrr yavrularinizla mutlu huzurlu saglikli up uzun olsun omrunuzz darisi en kolayindan bizlerin basina
ben bu gece cok sancilandim uzun zamandir kasilmam cok oluyordu ama boyle bir agri hayatimda hissetmemistim kesin dogurucam dedim gece basladi sabah bitti anlamadim da ne oldu 30 saniye suren kasilmalar dakikalrca surdu boyle sanci ceken var mi? kontrolum cumartesi... sabah da kesilince gitmedim doktora ama anladim ne zormus dogurmak:0 allah hepimizin yardimcisi olsun
hemen aydınlatıyorum.resimdeki ben değilim duyurulur google'dan buldum ahahh
bak yerçekimine engel olamayıp hoop inmiş karnı
Biz doktora gittik. Nst normal. Herşey normal. Haftaya cuma sabah 7.30da hastaneye yatıcam inşallah.şimdi diş doktorundayiz talha için. Doktoru bekliyoruz. :18:
yada buharlı supurge ise yarar mı sizce bu yeni halı havına bee
Biz doktora gittik. Nst normal. Herşey normal. Haftaya cuma sabah 7.30da hastaneye yatıcam inşallah.şimdi diş doktorundayiz talha için. Doktoru bekliyoruz. :18:
1-pembegri
2-ocakn
3-damla17
4-angelif
5-moiraia
6-guelbeyaz
7-cnnm
8-browny
9-mdaa
10-ecemsu1
11-kayraneren81
Allah senin iyiliğini versin hemi gizem ayyyyyy mahvoldum gülmekten
peki hocam bunun inmemiş olanı varmı ikisinin arasındaki farkı anlayabilmek için
benim göbüş bu kadan büyük değil çözemiyorum
peki hocam bunun inmemiş olanı varmı ikisinin arasındaki farkı anlayabilmek için
rabbim hepinizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah
gecen sefer bırı demıstı bana ama ne kadar dogru bilemıorum. ayakta gobek delıgıne bakmaya calıs. gobek deligin asagı dogru bakıyosa ole bi egılımde ve sen net goremeyıson asagı ınmıs demektır ama. gogus altına rahatca uc dort parmak bosluk gırmıs olması gerekır. benım kolum gırıyo gogsumun altına. ve zaten yurumekte zorlanırsın. dırek kasıklarında tasıo gıbı bır hıs oluo. normal yurunmuo yani
elim kadar boşluk var göğsümün altında
göbek deliğimi otururken bile göremiyorum ben ayakta hiç göremiyorum tabi aşağı bakıyo
o zaman baya yakın gizem
inşallah senden de güzel haberler almamız yakındır
Sana benzesem ne isterim yavru fıstık gibi bir hamileyim o zaman bende
Bizim evde ayna yok boy aynası resimde görünce bir an şaşırdım kendimi bayağı değişmişim ben kendimi kandırıyodum kilo almadım çok die dr da tartmıyo artık haftaya bakim kaç kilo olmuşum..
sEN BEŞİĞİ TEKMİ TAŞIDIN KUZUM DOĞURCAN KOLTUK TEPELERİNDE BEŞİK BAŞLARINDA DİKKAT ET KENDİNE..
:)))))))))) ayyyy aysunnnn çişe kalkmıştım dedim bi kızlara gizeme fln bakiiim
Okudum okudum en son senin bu yazıyı görünce hakikatten süper bi final oldu. :)))
Koptummmm :)))
Kızlar benim doktor ayın 2 sine gün yazdı yani 39+2 ikinci sezeryan olacak.bana geç gibi geliyor bi daha konuşup daha erkenemi alsak.zaten sancılarım giriyor ara ara
merhaba kızlar ben kayraneren81 in kardeşiyim ablam doğum yaptı doğuma girmeden önce bana demişti doğum yaptığımda kızlara söyle diye...çok şükür bebişini kucağına aldı normal doğum yaptı :) darısı sizlere inşallah...
dogum yapan annelerrrr yavrularinizla mutlu huzurlu saglikli up uzun olsun omrunuzz darisi en kolayindan bizlerin basina
ben bu gece cok sancilandim uzun zamandir kasilmam cok oluyordu ama boyle bir agri hayatimda hissetmemistim kesin dogurucam dedim gece basladi sabah bitti anlamadim da ne oldu 30 saniye suren kasilmalar dakikalrca surdu boyle sanci ceken var mi? kontrolum cumartesi... sabah da kesilince gitmedim doktora ama anladim ne zormus dogurmak:0 allah hepimizin yardimcisi olsun
hazır değilim daha ben olmaz
cumartesi temizlik yapılsa şu halılar ortadan kalksa pazar günüde doğursam amin
ay yok ya yakın olsa hissederim öyle konuşuyorumda hiç bişey yok bende dün bi kandırdı gitti daha burdayım ben
hazır değilim daha ben olmaz
cumartesi temizlik yapılsa şu halılar ortadan kalksa pazar günüde doğursam amin
ay yok ya yakın olsa hissederim öyle konuşuyorumda hiç bişey yok bende dün bi kandırdı gitti daha burdayım ben
Ben 6 tane agiz Mendili koymustum hepsini kullandik
evet bende öyle yaptım cuma günü değil pazartesi verdim raporu . böylece haftasonundanda kazanırsın. calışlabilirraporu aldığın gün kadar ilave eklenir dopumdan sonra 36+4 ise 4 hafta 4 gün . gibi.
yok sekerım ole hıssederım falan. bır anda pat diede olabulurr sonucta. ama bu dogum işleri ailedki kadın genlerıne baglı bence. annen ananende teyzelerınde falan erken dogum hıkayesi varsa bu haftalarda yanii... yakın olabılır senınde. ama bizde herkes mubarek manda kaymagı yemis. herkes 10 aylık
dolayısıyla benım bu acayıp inmıs karnım ve sıkıntılarım gecen seferkı dogumla arasının cok az olması kaynaklı rahmın incelıgındenmis. doktorumm ole dedi
plan güzel bunu eylülüde hatırlat annesi plana uysun
ben çıkıyımda azcık yürüyüş yapayım hazır eşimi bulmuşum yat yat karpuza döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?