hımmm ben 4 tane koymuştum yetmeyebilir sanırım.. ben iki valize doğru kayıyorum yavaş yavaş. ya da bir küçük valiz ile birde anne çantasına sığar inşallah. çarşaf, alt açma falanda koymadım ben, onlarda lazım olur mu acaba? aslında valizde en çok yer kaplayan şey battaniyesi, onu bi poşete koyup oto koltuğunun içine mi koysam onla beraber getirirler hastaneye.
benim annemde geç doğurmuş, hatta kardeşimin günü geçmiş anne karnında su yutmuştu küvezde kaldı 1 hafta (su yutmuş demişlerdi ama sanırım kendi pisliğini yutmuş öyle söylememişler, şimdi anlıyorum :) ama normal doğumla doğmuştu.
bende mi geç doğuracam acaba yaa, ama bu hafta benimde karnım aşağı indi ve ara sıra sancı giriyor. kısa sürüyor ve genellikle akşamları 3 veya 4 kez oluyor.
benim 28 marttı son adet tarihim, normalde tahmini doğum tarihim 2 veya 3 ocak, ama doktor aralık sonu olur demişti bende takvimimi o zamanki ultrason ölçümüne göre değiştirmiştim.
inşallah yay burcu olacak şekilde doğar, ben oğlak olmasını istemiyorum yaaa
benim 2 çanta oldu bile
polar battaniyeyi biz öyle yaptık canım posete koyup bagaja ana kucağının yanına koyduk çok yer kaplıyo çünküü
ben kendımm yay burcuyum. kızımda ıns yay olucak mutluyumm. muhtemel dt 12 aralık ve benım dogum gunumde 12 aralıkama sezaryen olacagı icin 2 aralık sımdılık gunumuz. ama yay olcak ins. ozgur i deli doluuu, eglenceli olur yayla hayat
Wayyy geri sayım başladı heee,hayırlısı olsun kuzumBiz doktora gittik. Nst normal. Herşey normal. Haftaya cuma sabah 7.30da hastaneye yatıcam inşallah.şimdi diş doktorundayiz talha için. Doktoru bekliyoruz. :18:
gecen sefer bırı demıstı bana ama ne kadar dogru bilemıorum. ayakta gobek delıgıne bakmaya calıs. gobek deligin asagı dogru bakıyosa ole bi egılımde ve sen net goremeyıson asagı ınmıs demektır ama. gogus altına rahatca uc dort parmak bosluk gırmıs olması gerekır. benım kolum gırıyo gogsumun altına. ve zaten yurumekte zorlanırsın. dırek kasıklarında tasıo gıbı bır hıs oluo. normal yurunmuo yani
ben doğum çantamı falan bagajada koyamayacam, çünkü ben izne ayrılmış olacam ve eşim arabayla işe gidip geliyor, ben evdeyken sancı falan olabilir, annemlerle aynı sitedeyiz belki onlarla giderim hastaneye hemen lazım olacak şeyler olabilir içinde, eşim sonradan gelebilir yanıma.. o yüzden evde bekleyecek çanta benle beraber :)
battaniyeyi çıkarayım evet mantıklı..
ay daha ben lohusa şerbeti bardaklarımla sürahilerimi koyacam dimi, onları nasıl koysamki acaba.. bak onlar arabanın bagajında durabilir işte.. acil değil nasılsa. ama daha işleri bitmedi tabi. :26:
benim inmemiş o zamangecen sefer bırı demıstı bana ama ne kadar dogru bilemıorum. ayakta gobek delıgıne bakmaya calıs. gobek deligin asagı dogru bakıyosa ole bi egılımde ve sen net goremeyıson asagı ınmıs demektır ama. gogus altına rahatca uc dort parmak bosluk gırmıs olması gerekır. benım kolum gırıyo gogsumun altına. ve zaten yurumekte zorlanırsın. dırek kasıklarında tasıo gıbı bır hıs oluo. normal yurunmuo yani
galiba benimki böyle... ben göbüş deliğimi görüyorum ama işi dışına çıktığı için içini göremiyorum çıkıntısını görüyorum sadece olar mı o ??bak bu da inmemiş öyle duruyo
iç karnı geniş diyorlar ya öyle olabilir seninkide bana da öyle diyorlar oğlum karnımda 4800 ken bile diğer hamile arkadaşlardan küçük görünüyordu karnım doğduğunda 5 kilo olmasına inanamamıştık
benim karnımda küçük ama biraz aşağıda
çünkü göğüs altı boşalmış farkediyorum :26:
ben kendımm yay burcuyum. kızımda ıns yay olucak mutluyumm. muhtemel dt 12 aralık ve benım dogum gunumde 12 aralıkama sezaryen olacagı icin 2 aralık sımdılık gunumuz. ama yay olcak ins. ozgur i deli doluuu, eglenceli olur yayla hayat
Ne zor ailen varken destek görememek ....!
Ne zor ailen varken destek görememek ....!
katılıyorum sana...
olmasalar yoklar hayatta değiller deriz ama böylesi zor gerçekten..
Nasılsınız arkadaşlar baya doğum yapan olmuş çok sevindim. Bişey sorcam benim oğlan hickirinca göbek deligimin hizasında sol tarafı atiyo yan mi duruyo bu ben anlamadım :/ salak doktor bisey dememisti en son gittiğimde. Bide SaĞ kasığımda gecmeyenbi sancı var yürürken sanki bebek cikcakmis gibi geliyo bide karnım cook agriyo sanırım 3.4 güne dogururm :/
Nasılsınız arkadaşlar baya doğum yapan olmuş çok sevindim. Bişey sorcam benim oğlan hickirinca göbek deligimin hizasında sol tarafı atiyo yan mi duruyo bu ben anlamadım :/ salak doktor bisey dememisti en son gittiğimde. Bide SaĞ kasığımda gecmeyenbi sancı var yürürken sanki bebek cikcakmis gibi geliyo bide karnım cook agriyo sanırım 3.4 güne dogururm :/
anladım canım teşekkür ederim bende ona göre randevu alayım o zaman doktorumdan. ben 36+1 de doktordan raporumu alsam cuma gününe denk geliyor.. 36+4 yani pazartesi raporumu iş yerine verip izne çıksam olur dimi? yoksa 36+6 da raporumu alıp ertesi gün versem daha mı iyi olur. raporu ne kadar geç verirsek işede tekrar o kadar geç başlıyoruz sonuçta dimi..
ben bu hafta hesaplamalarında hala şaşırıyorum masamda takvim var not aldım her haftanın başında kaç haftalık olduğumu yazdım falan..
Sezaryenden korkanlara :)
(BİRAZ ÖNCE KASIM ANNELERİNE DE YAZMIŞTIM:) BU GÜNLERDE İHTİYACI OLUYOR İNSANIN) ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAKLAMANIZI NASİP ETSİN. AMİN...
Kızlar 2013 şubat annesiyim epidural sezaryenle doğum yaptım. Burdan korkanlara tek verebileceğim cevap 10 tane doğursam yine sezaryen yapardım. Tabi her kesin canı ayrı tatlıdır. Ama benim canım birhayli tatlıdır ona rağmen. Korkacak hiç bir şey yok. doğum anındaki bir fotomu yayınlamak isterdim. Ama görünmek istemiyorum. Doğumda olduğuma inanmazsınız:) normal doğumsa normal ama mümkün olmayıp sezaryen olmak gerekecekse hiç korkmayın. Normal doğumunda mutlaka acısı oluyor alttan dikişler falan ... Ama sonuçta bir bebek doğuracaksınız:) olacak o kadar ama inanın korkacak hiç bir şey yok. 5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmıştım onun ağrısı beni öldürmüştü. Ama doğumda ve doğumdan sora inanın ağrı falan olmuyor. Biraz dikkat etmeniz gerek ani hareketler yapmaktan kaçının sadece. Doğuma az kalmıştı aynı duyguları yaşıyordum bende. Sakın korkmayın. Kimsesen destek falan almadan da yürümüştüm akşamına:) ve kızımı KucağImda yürüyerek hastaneden ben çıkardım:) oley çok güzel duygular yaşamanıza çok az zaman kalmış:):):) tadını çıkartın.
Sormak istediğiniz bir şey varsa burdayım şu anda:)
Canım 37 olduğunda ayrılıyorsun izne.dr bana 36+6 da vercek raporu ama 37 den itibaren çalışamaz diye.yani c.tesi 36 +6 da yazacak 37. p.tesi den itibaren çalışamaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?