2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

benim 2 çanta oldu bile
polar battaniyeyi biz öyle yaptık canım posete koyup bagaja ana kucağının yanına koyduk çok yer kaplıyo çünküü

benim annemde geç doğurmuş, hatta kardeşimin günü geçmiş anne karnında su yutmuştu küvezde kaldı 1 hafta (su yutmuş demişlerdi ama sanırım kendi pisliğini yutmuş öyle söylememişler, şimdi anlıyorum :) ama normal doğumla doğmuştu.

bende mi geç doğuracam acaba yaa, ama bu hafta benimde karnım aşağı indi ve ara sıra sancı giriyor. kısa sürüyor ve genellikle akşamları 3 veya 4 kez oluyor.

benim 28 marttı son adet tarihim, normalde tahmini doğum tarihim 2 veya 3 ocak, ama doktor aralık sonu olur demişti bende takvimimi o zamanki ultrason ölçümüne göre değiştirmiştim.

inşallah yay burcu olacak şekilde doğar, ben oğlak olmasını istemiyorum yaaa

kadınlarda dogum, adet, menopoz genlerle cok alakalı derler hep. ablamda bende hep ole oldu. hatta dusuklerımız bile hep aynı ailenın hatunlarıyla. tabıkı birebir olacak die bısey yok ama. halalarınızı, teyzelerınızı bı gozden gecırın erken dogum hıkayelerınız varsa 40 gormezsınız derım ben hakkımızda hayırlısı. saglıkla sıhhaetle yanımızda olsunda bebelerr..

ben kendımm yay burcuyum. kızımda ıns yay olucak mutluyumm. muhtemel dt 12 aralık ve benım dogum gunumde 12 aralık ama sezaryen olacagı icin 2 aralık sımdılık gunumuz. ama yay olcak ins. ozgur i deli doluuu, eglenceli olur yayla hayat

benim 2 çanta oldu bile
polar battaniyeyi biz öyle yaptık canım posete koyup bagaja ana kucağının yanına koyduk çok yer kaplıyo çünküü

ben doğum çantamı falan bagajada koyamayacam, çünkü ben izne ayrılmış olacam ve eşim arabayla işe gidip geliyor, ben evdeyken sancı falan olabilir, annemlerle aynı sitedeyiz belki onlarla giderim hastaneye hemen lazım olacak şeyler olabilir içinde, eşim sonradan gelebilir yanıma.. o yüzden evde bekleyecek çanta benle beraber :)

battaniyeyi çıkarayım evet mantıklı..

ay daha ben lohusa şerbeti bardaklarımla sürahilerimi koyacam dimi, onları nasıl koysamki acaba.. bak onlar arabanın bagajında durabilir işte.. acil değil nasılsa. ama daha işleri bitmedi tabi. :26:

ben ve eşimde yay burcuyuz o yüzden çok istiyoruz yay olmasını. ama bize yetişemeyecek çünkü bizimki beş aralık.. 20 olsun yay olsun farketmez gerçi. inşallah çok beklemez ya.

biz planlayıp yapmıştık zaten bu bebişi, ilk denememiz yay burcuna göre olsun dedik tutmazsa aslında geri korunmaya başlayacaktık çünkü erken olduğunu düşünüyorduk, sırf yay olma ihtimali için denemiştik regl günümden dolayı tam tutturamadık ama galiba

MERVE;Kızın çok tatlı canım Allah nazarımıdan korusun
Ben de atlet fazla almamıştım,diğer iki doğumumda aynı gün çıkmıştım hastaneden belkide o yüzden hiç bişey lazım olmamıştı ama
bu defa hastane farklı 1 gece kalıcakmışım..
Ben normalde de giymem penye atlet,arkası çapraz olan likralılardn giyerim genelde ama penye alayım 2 tane teri çekmesi açısından
Havlu da koymadım çantaya ama aklımdaydı,zaten o kadar önemsemiyorum gibi bişey çantayı ben
Annemin evi hastaneye yürüyerek bile 5 dk..olmadı eksiklerimi getirirler napiim
Bu arada umarım ağrıların sıkıntıların bir an evvel geçer tatlım,iyi bak kendine
Biz doktora gittik. Nst normal. Herşey normal. Haftaya cuma sabah 7.30da hastaneye yatıcam inşallah.şimdi diş doktorundayiz talha için. Doktoru bekliyoruz. :18:
Wayyy geri sayım başladı heee,hayırlısı olsun kuzum

Ben ayaktada göremyorum,oturarakta,eğilerekte
mümkiiinn değil yani aynaya bakmam lazım göbik deliğimi görmem için
arayada kolum giriyo yani,yok yaaa indi benimki biliyorum ben
dediğin gibi yürüyemiyorum bile,iş falanda yapamıyorum artık eskisi gibi

ben aldım kadeh falan ama götürmicem gelen gidene vişne suyu veririz hastanede.evde şerbet yapılır.ay çok karışık aklımm

benim inmemiş o zaman
bak bu da inmemiş öyle duruyo
galiba benimki böyle... ben göbüş deliğimi görüyorum ama işi dışına çıktığı için içini göremiyorum çıkıntısını görüyorum sadece olar mı o ?? :26:

hevet daktırım da öyle diyo yapın öyle göstermiyor diyo bana var göbüş te çok değil :) benim daha tam inmedi sanıyorum öyle hissettim anlattıklarınızdan

kızlar annnem telefon etti baban evdeyken sana gelelim bi ev süpürelim silelim fln dedi ben bugün daha yazamayabilirim doğurmaya gittim sanmayınız hadi öpenzi

Bizimde aralıkta özel günlerimiz var..
eşimin doğum tarihi 12.12
evlilik yıldönümümüzde .3.12
bakalım bunlardan birine mi denk gelicek,yoksa
Aralıkta kutlayacak başka bir günlemi gelecek meleğim:))

Ne zor ailen varken destek görememek ....!

katılıyorum sana...
olmasalar yoklar hayatta değiller deriz ama böylesi zor gerçekten..

aaa aşk olsun kızlar... bizbize yeteriz biizniAllah

valla deniz benimkilerde ilk defa böyle bişi dediler şaşırdım ama bebeğimin herşeylerini onlar aldı saolsunlar...

ayda bi kere gelir bi kaç saat durup giderlerdi ama bu sefer annem böyle dedi bende gerek yok siz buyrun gelin dedim...

Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin eşim saolsun beni kimseye muhtaç etmedi... kimseden görmediğim desteği ondan gördüm valla hiç beklemezdim:2:

Nasılsınız arkadaşlar baya doğum yapan olmuş çok sevindim. Bişey sorcam benim oğlan hickirinca göbek deligimin hizasında sol tarafı atiyo yan mi duruyo bu ben anlamadım :/ salak doktor bisey dememisti en son gittiğimde. Bide SaĞ kasığımda gecmeyenbi sancı var yürürken sanki bebek cikcakmis gibi geliyo bide karnım cook agriyo sanırım 3.4 güne dogururm :/

esha nasılsın tatlım :) senin fazla kalmamış yavrum ya bende de aynısı oluyo doktor başı aşağıda dedi senin de büyük ihtimalle öyledir içini ferah tut canım benim :)

benimkinin yönüde başı aşağıda ve hıçkırdığında tam dediğin yer atıyor.. ağrı olarakta benimde sol kalça tarafımda var, bazen ayağa kalkınca adım atamıyorum, doktora sordum hatta fizik tedavi doktoruydu, oda normal bu ağrılar hamilelikte dedi, genelde bir tarafa vurur ağrı çocuğun yönüyle alakalı dedi, bende de olmuştu dedi kadın doktor. masajla ve bazı hareketlerle ağrılar azaltılabilir dedi.

Canım 37 olduğunda ayrılıyorsun izne.dr bana 36+6 da vercek raporu ama 37 den itibaren çalışamaz diye.yani c.tesi 36 +6 da yazacak 37. p.tesi den itibaren çalışamaz diye.

Sezaryenden korkanlara :)
(BİRAZ ÖNCE KASIM ANNELERİNE DE YAZMIŞTIM:) BU GÜNLERDE İHTİYACI OLUYOR İNSANIN) ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAKLAMANIZI NASİP ETSİN. AMİN...

Kızlar 2013 şubat annesiyim epidural sezaryenle doğum yaptım. Burdan korkanlara tek verebileceğim cevap 10 tane doğursam yine sezaryen yapardım. Tabi her kesin canı ayrı tatlıdır. Ama benim canım birhayli tatlıdır ona rağmen. Korkacak hiç bir şey yok. doğum anındaki bir fotomu yayınlamak isterdim. Ama görünmek istemiyorum. Doğumda olduğuma inanmazsınız:) normal doğumsa normal ama mümkün olmayıp sezaryen olmak gerekecekse hiç korkmayın. Normal doğumunda mutlaka acısı oluyor alttan dikişler falan ... Ama sonuçta bir bebek doğuracaksınız:) olacak o kadar ama inanın korkacak hiç bir şey yok. 5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmıştım onun ağrısı beni öldürmüştü. Ama doğumda ve doğumdan sora inanın ağrı falan olmuyor. Biraz dikkat etmeniz gerek ani hareketler yapmaktan kaçının sadece. Doğuma az kalmıştı aynı duyguları yaşıyordum bende. Sakın korkmayın. Kimsesen destek falan almadan da yürümüştüm akşamına:) ve kızımı KucağImda yürüyerek hastaneden ben çıkardım:) oley çok güzel duygular yaşamanıza çok az zaman kalmış:):):) tadını çıkartın.
Sormak istediğiniz bir şey varsa burdayım şu anda:)

canım sağol insanın içini rahatlatıyorsun.ben şuanda 36. haftamın içindeyim 36+4 yani.38. haftamda catı muayenem olacak ve karar verilecek.ben hamilelikten önce muayeneye gittiğimde çatımın cok dar olduğunu normal doğum olamayacağını söymeişti doktor ama bellide olmaz herhalde son haftalarda neyse canım ben eğer sezeryan olursam epidural yaptırmak istiyorum ama daha sonrasında sIKINtılar oluyor diye biliyorum.yani o iğne nasıl çok canını yakıyormu kımıldamamak lazımmış asla birde benim düşüncem tamamen uyutulursam zaten ilk doğumum ve ben daha önce ameliyat filan da olmadım yani doğumdan sonra ne zaman ayılırım ayılınca ne durumda olurum ben hemen bebeğimi kucağıma alıp koklamak ve en öbnemliside emzirmek istiyorum onun için epidural olmak istiyorum ne önerirsin nasıl bir şey bu epidural biraz ayrıntı verebili,rmisin canım.

Canım 37 olduğunda ayrılıyorsun izne.dr bana 36+6 da vercek raporu ama 37 den itibaren çalışamaz diye.yani c.tesi 36 +6 da yazacak 37. p.tesi den itibaren çalışamaz diye.

hımmm o zaman ben bir hafta daha çalışacam tahmin ettiğim tarihten sonra yani.. üzüldüm bak şimdi.. 36+6 11 aralık çarş. oluyor benim. o akşam alıp perşembe işyerine raporumu vermem gerek o zaman.. tüh ama yaa bi cuma kalıyor geriye bu sefer, hafta başı olaydı iyiydi.. gerçi bu sefer işe başlarkende perşembe başlarım sanırım. teşekkür ederim cevabın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…