benimle aynı günün geçen gün bende aynı şikayetle ama sabahıda geçmedi benimki hataneye gittim serumla iğneyle sancıyı durdurdular bir hafta sonra doğum yapmamış olursam bir iğne daha yapılacakmış ilaçları eşim hallettiği için iğnenin adını bilmiyorum inanılmaz yakan bir iğneydi yağlı olduğundan
bence sende tekrar olursa git en azından sancını durdururlar bizimkiler diğer aralık annelerine göre küçük tabiki hayırlısı ama biraz daha bekleseler fena olmaz
çok şükür şimdi hafif kasılmalarım olmasına rağmen daha rahatım
mdaa cnm hümamız çok güzel maşallah rabbim sana bağışlasın hep güzel günlerini göstersin inşallah
güelbeyaz alyamızda adı gibi su gibi maşallah rabbim esirgesin inşallah darısı en sağlıklısından biz bekleyenlerin başına inşallah
mdaa senden sonra anesteziyi genel mi yaptırsam diye düşünmeye başladım doğrusu :26: ben ilk doğumumu genel anestezi ile yaptım uyanması sıkıntılı oldu ama sonrasında çok rahattım benimki şimdi epidural olucak ama doktorum bana bırakıyor sen nasıl istersen diyor
senin yaşadığın sıkıntılar genelede bana olmamıştı ama seninkinin iyi tarafıda meleğini hemen gördün bence bu herşeye değer
yanımda bana bakabilecek biri olursa sanırım bende uyanık olmayı tercih edicem
sana da cok gecmis olsun evet gunumuz ayni umarim beklerler bikac hafta daha.
sana bisey daha sormak istiyorum, agrili kasilmalarin oldugunda saat tuttun mu? yani duzenli miydi?
benim 27. haftadan beri cok kasilmam var alistim aslinda biraz da buna guvenerek sabaha kadar bekledim ayrica bu kadar agrili olmuyordu ve gittigim iki doktor da duzenli ve 2-3 dk araliklarla olursa haberleselim demisti. yani kafam biraz karisti bu gece de benzer agrilarim olursa gitmeli miyim? beklemeli miyim yine bilemedim.
arkadaşım anladığım kadarıyla sen epidural oldun ilk doğumunda nasıl ne gibi sIKIntılar yaşadın ? hemen ayağa kalkabiliyoır musun .çokmu ağrın oluyor.
yok yok ben daha dogum yapmadim:))))
ben aynen bu dediğini yaptım doktorumu değiştim inş normal olur ama sezeryanada mecburi olduğu sürece asla karşı gelmem..hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elden :))
canım eger önemli bir sebep yoksa son anda doktorunu değiştirme.bir söz var bilir misin ? dereyi geçerken at değiştirilmez..... en azından 9 aydır doktorunu tanıyorsun,oda senin herseyini biliyor bence güvenmelisin doktoruna...
senden sonrada ben yatıcamm sanırım :26: sabırsız kızım o zamana kadar dayanabilirse tabi
allah en hafifinden en sağlıklısından kavuştursun bizi meleklerimize allah yardımcın olsun
talha içinde geçmiş olsun
Karamel aysun gizem amin çok sağolun kızlar. Evet geri sayım başladı. Kızım bu 10 gün içinde 6 gram almış fakat boyu 3 cm daha uzamiş. Doktor gayet iyi dedi. Başı çok aşağı inmiş. Çok baskı yapıyor, kasılmalarım çok oluyor dedim normal dedi.
Bide nstye girmeden çikolata yedim çok hareketliydi.
Ameliyat için kan tahlillerimi verdim.
sana da cok gecmis olsun evet gunumuz ayni umarim beklerler bikac hafta daha.
sana bisey daha sormak istiyorum, agrili kasilmalarin oldugunda saat tuttun mu? yani duzenli miydi?
benim 27. haftadan beri cok kasilmam var alistim aslinda biraz da buna guvenerek sabaha kadar bekledim ayrica bu kadar agrili olmuyordu ve gittigim iki doktor da duzenli ve 2-3 dk araliklarla olursa haberleselim demisti. yani kafam biraz karisti bu gece de benzer agrilarim olursa gitmeli miyim? beklemeli miyim yine bilemedim.
arkadaşım anladığım kadarıyla sen epidural oldun ilk doğumunda nasıl ne gibi sIKIntılar yaşadın ? hemen ayağa kalkabiliyoır musun .çokmu ağrın oluyor.
Karamel aysun gizem amin çok sağolun kızlar. Evet geri sayım başladı. Kızım bu 10 gün içinde 6 gram almış fakat boyu 3 cm daha uzamiş. Doktor gayet iyi dedi. Başı çok aşağı inmiş. Çok baskı yapıyor, kasılmalarım çok oluyor dedim normal dedi.
Bide nstye girmeden çikolata yedim çok hareketliydi.
Ameliyat için kan tahlillerimi verdim.
değiştirdim canım çok önemli bi sebebim vardı sezeryana çekmeye çalıştı beni bundan daha önemli bişey olamaz heralde :)
şafak kaç yani haftaya bugünmü geliyo prensess :))
bugünde çok yoruldum oyy
canım peki bu doktor ne dio ,açılman var mı ? eger catın gerçekten darsa sakın normal yaptırma ablama 27 dikiş attılar darlıktan dolayıbide ustune ustluk ygenimi vakumla çektiler. bazı doktorlar sezeryancı olduğu gibi bazısıda normal doğumcu oluyor. inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin sag salim.bizim içinde en hayırlısı neyse öyle doğuralım.mesela benimde doğum fobim var.her ikisinden de korkuyorum napicam bilemiyorum. offf yaniii cok zor durumdayım internette doğum konularını okuyarak kendimi alıştırmaya çalışıyorum.keşke bende cogu gebe kadın gibi kalender olabilssem korkmasamben bide sadece kendim için değil tum doğum yapacaklar içinde korkuyorum, herkesi düşünüyorum ....
Bugünü saymazsakdoğum gününüde saymazsak 7gün kaldı canım benide eşimi de heyecan sardı. Talhaya haftaya kardeşinle birlikte eve dönecez dedik. Gerçek bebek mi diyo :))
Hep karnımda kalacak sanıyordu galiba
Hayırlısı olsun şeker :) 29 U değil mi
Abimiz doktoru beklerken :18:
Abimiz doktoru beklerken :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?