2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

sana da cok gecmis olsun evet gunumuz ayni umarim beklerler bikac hafta daha.
sana bisey daha sormak istiyorum, agrili kasilmalarin oldugunda saat tuttun mu? yani duzenli miydi?
benim 27. haftadan beri cok kasilmam var alistim aslinda biraz da buna guvenerek sabaha kadar bekledim ayrica bu kadar agrili olmuyordu ve gittigim iki doktor da duzenli ve 2-3 dk araliklarla olursa haberleselim demisti. yani kafam biraz karisti bu gece de benzer agrilarim olursa gitmeli miyim? beklemeli miyim yine bilemedim.

arkadaşım anladığım kadarıyla sen epidural oldun ilk doğumunda nasıl ne gibi sIKIntılar yaşadın ? hemen ayağa kalkabiliyoır musun .çokmu ağrın oluyor.

ben aynen bu dediğini yaptım doktorumu değiştim inş normal olur ama sezeryanada mecburi olduğu sürece asla karşı gelmem..hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elden :))

canım eger önemli bir sebep yoksa son anda doktorunu değiştirme.bir söz var bilir misin ? dereyi geçerken at değiştirilmez..... en azından 9 aydır doktorunu tanıyorsun,oda senin herseyini biliyor bence güvenmelisin doktoruna...

değiştirdim canım çok önemli bi sebebim vardı sezeryana çekmeye çalıştı beni bundan daha önemli bişey olamaz heralde :)

Karamel aysun gizem amin çok sağolun kızlar. Evet geri sayım başladı. Kızım bu 10 gün içinde 6 gram almış fakat boyu 3 cm daha uzamiş. Doktor gayet iyi dedi. Başı çok aşağı inmiş. Çok baskı yapıyor, kasılmalarım çok oluyor dedim normal dedi.
Bide nstye girmeden çikolata yedim çok hareketliydi.
Ameliyat için kan tahlillerimi verdim.

şafak kaç yani haftaya bugünmü geliyo prensess :))

benim hamileliğim çok rahat geçti çok şükür rabbime ufak tefek sıkıntılar oldu ama burdaki bazı arkadaşların yaşadıklarına göre lafı bile edilmez
sancımın olduğu gece çok düzenli oldu adet sancısını 10 ile çarptım okadar şiddetliydi yani
benim eşim görevdeydi birde son zamanlar artık diye çektim sabaha kadar ama korkmadım dersem yalan olur
ertesi gün hastaneye gittiğimizde doktorum eğer bir daha gece aynı şeyleri yaşarsam gelmemi istedi çünkü o kasılmalar ve sancılar şiddetli olursa doğumu tetikliyormuş ama müdahale edilirse sorun ortadan kalkabiliyormuş kiii benimkide öyle oldu şimdi çok iyiyim çok şükür sende eğer tekrar olursa lütfen git en azından benim gibi şiddeti ölçülür tehlikeli olup olmadığına bakılır sende ona göre hareket edersin ihmal etme lütfen hem kendini hem yavrunu sıkıntıya sokma

arkadaşım anladığım kadarıyla sen epidural oldun ilk doğumunda nasıl ne gibi sIKIntılar yaşadın ? hemen ayağa kalkabiliyoır musun .çokmu ağrın oluyor.

sanırım bu soru bana geldi :44: charms alıntı yapmış sende o sandım sanırım neyse ben cvp vereyim
cnm ben ilk doğumumu genel anestezi ile sezeryan yaptım sonrasında uyanmak zor oldu birde ben kendimi aşırı bitkin hissettim 3 gün
şimdi epidural yapan arkadaşlarım oldu onları gördüm çok rahattılar bebeklerinide hemen gördüler uyanma sıkıntısı çekmediler yeme içmeleri hemen oldu genel anestezi de yemek ve içmek için 4-5 saat bekletiyorlar ben hemen emzirdim ama emziremiyebiliyorsunda
ama epiduralde emzirmede sorun olmuyormuş
bakalım aralık başında gün almaya gidicem o zaman daha ayrıntılı konuşucaz
eğer sezeryan mecburi ise bence her iki durumda iyice araştırılmalı

Hayırlısı olsun şeker :) 29 U değil mi

değiştirdim canım çok önemli bi sebebim vardı sezeryana çekmeye çalıştı beni bundan daha önemli bişey olamaz heralde :)

canım peki bu doktor ne dio ,açılman var mı ? eger catın gerçekten darsa sakın normal yaptırma ablama 27 dikiş attılar darlıktan dolayıbide ustune ustluk ygenimi vakumla çektiler. bazı doktorlar sezeryancı olduğu gibi bazısıda normal doğumcu oluyor. inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin sag salim.bizim içinde en hayırlısı neyse öyle doğuralım.mesela benimde doğum fobim var.her ikisinden de korkuyorum napicam bilemiyorum. offf yaniii cok zor durumdayım internette doğum konularını okuyarak kendimi alıştırmaya çalışıyorum.keşke bende cogu gebe kadın gibi kalender olabilssem korkmasam ben bide sadece kendim için değil tum doğum yapacaklar içinde korkuyorum, herkesi düşünüyorum ....

şafak kaç yani haftaya bugünmü geliyo prensess :))

Bugünü saymazsakdoğum gününüde saymazsak 7gün kaldı canım benide eşimi de heyecan sardı. Talhaya haftaya kardeşinle birlikte eve dönecez dedik. Gerçek bebek mi diyo :))
Hep karnımda kalacak sanıyordu galiba

Abimiz doktoru beklerken :18:

Eklentiler

• $DSC_0237.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
bugünde çok yoruldum oyy

ah gizem ahhh
dikkat et ne olur valla sen korkutuyorsun beni
bende yarın temizlik yapıcam ama akşama kadar yavaş yavaş yaparım dinlenirim arada son sancılar baya korkuttu beni

hepimizin içinde korular var ama bebeişleri kucağa alıp kokularını duyacağımızı düşündükçe hafifliyor hatta sevince bırakıyor yerini
sende inan korktuğun gibi olmayacak olumsuz düşünüp hem kendini hem bebeğini üzme
sen burda vakit geçir bizim topiğin kızlarının maşallahı var hepsi cevval anneler olacaklar
inan yaşayacağın sevincin yanında çekeceğin sıkıntıların lafı olmaz
hee birde bak seni korkutmak istemiyorum ama doğum sonrası piskolojik sorunlar yaşamak istemiyorsan hep iyi düşün beşiğine bak aldıklarını sev bebeğinle konuş ama bir şekilde rahatlat kendini
buraya gel sohbet et içini dök emin ol hepsi sana çok yardımcı olacaktır
ben çok sık yazamasamda onları okumak beni inanılmaz rahatlatıyor
onlar beni çok tanımıyorlar ama ben hepsini çokkk iyi tanıdım sevdim allah hepsinden razı olsun benim gibi kim bilir kaç okuyan kadını rahatlatıyorlar haberleri yok

kıyamammm cnm ya gerçek bebek mi
benim oğlan baya büyük olduğundan sadece kıza giydireceği formaları ayarlıyor üstüne kusmasın diye gidip fb önlüğü almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…