2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sağol canım.. Neyse ki bugün kendi doktoruma gittim.. Zaten yüzünü görmek bile rahatlatıyor beni... Sağolsun her soruma cevap veriyo.. Vajinusmus olduğum için doğumda sonta bile taktırmayacağını söyledi.. İçimi çok rahatlattı.. Sancılarda yalancı kasılmalarmış neyseki..

Canım doğru söylüyosun ama sancılarım çok fazlaydı çok korktum o an doğurucam diye.. Bazen insanın nutku tutuluyo öyle anlarda.. benimde öyle oldu işte :26::26:

Canım doğru söylüyosun şikayet etmek gerekir.. Ama uğraşmak istemedim canımın derdine düştüğümden..
Bi de işin en acı tarafı bu doktor kadın!!! Onun daha anlayışlı olması gerekmezmi :26::26:

Amin canım..
Neyse ki kendi doktorumda senin doktorun gibi anlayışlı..
Allah kimseyi bunların eline düşürmesin..

Canım çok haklısın ama işte o an sancıdan,korkudan tutulmuşum.. Kapıdan çıkarken sadece gözlerimden yaşlar süzüüyodu..:26::26:

Bende hastanenin hasta haklarını arayıp şikayet etmeyi düşünüyorum yarın canım...

Dünden beri bende çok kötüyüm canım ama bugün kendi doktorumu görmemle onun esprileriyle, sıcak tavrıyla moralim düzeldi çok şükür.. Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi...

msj sayım az oyüzden fotoğraf ekleyemedim ama profildeki benim yumuoş oğlum:))))

Çok tatlı maşallah suphanallah

Oraya bir sürü insan geliyor bir de hamilesin ...hastanede görmesinler öyle ben Sezeryan olcam ama yine de aldırdım özel bölgrmi

anılımmm kilo konusuna takılma
bence sen almamıişsın o kiloyu!!
resmen oğluşuna gitmişşş
maşallah onaaaa
diğer konuyua gelince gerçektende krem falan vermediler mi yaaa :44:

bu arada bende çıkıyorum kızlar doktora
3-4 gündür çok kasılmam vardı bakalım sancı çıkcakmı nst te
ama dediğiniz gibi oraya gidince hiç bişe çıkmıyoooo
yalancı gibi oluyo insan
hadi ben kaçtım canlarımmm öpüyorummmm

Anıl krem demi vermedi nolcak böyle yaaaa:/

Maşallah yeğenime ve sanaaaa :))

anılımmm kilo konusuna takılma
bence sen almamıişsın o kiloyu!!
resmen oğluşuna gitmişşş
maşallah onaaaa
diğer konuyua gelince gerçektende krem falan vermediler mi yaaa :44::
yok kızlar zaten hamilelere krem vermiyo benim dr diğer dr da vermem krem dedi
çünkü neden kaynaklandığını bulamadılar.ateş var ama vücudumda iltihap yok
şişlik var damarlarda sorun yok
düşmedim ters hareket yapmadım ki incinsin..ne bilim sinir oldum yaaa...neyse en önemlşisi damaqr tıkanılığı riskiydi o yok ya devamı önemli değil
kadın doğumcum da öyle dedi.bakalım
Burcucuğum bebiş 300 gr almış ama aa .yani 2 kilonun 1700 ü şahsıma ait=//
böyle gidersem yandım ki ne yandım...

Bebisimiz nasıl oldu canım? Sütün artıyor mu?
Bide doğumla kaç kilo gitti?

Bebegim saraligi atlatti cnm ama bu seferde gozunun birinde capaklanma olusuyor. Capak yuzunden gozunu acamiyor.annem sutunden gozune sık dedi oyle yapiyorum biraz yumusatiyor capaklari . He bu arada sutum gayet iyi cnm.
Dogumdan sonra kac kilo verdigimi bilmiyorum ilk gunler herkes daha dogurmadin mi diyodu gobek aynen duruyodu ama bir haftada gobek indi 10 kilo verdim cnm

öyle laf mı edilirmiş yaa saçmaa
o an da şaka bile olsa ben kaldıramazdım herhalde=))
maşallah ya 1 hafta da 10 kilo
kaç kilo almıştın ki ve ebbeğin kaç kilo doğdu ki canımcım
o sütün çapağa iyi geldiğini bende duymuştum.hatta hep diyorlar o sütten kendinizin ya da bebeğinizin kirpiklerine sürün ok ok olur
uzun güzel kirpikleri olur diyorlar.bilmem ne kadar doğru=)

SULTANcımm
ben yazını görmedim ama sanırım dr dan kötü bir muamele gördün cevaplardan anladığım kadarıyla??

sakın peşini bırakma..şimdi gerginiz uğraşacak halimiz yok ama eşin uğraşsın
öyle bi canları yansın ki bi daha başkasına yaparlarken 3 kere düşünsünler.
insan muamelesi yapsınlar hastalar...
illa paralar dökmek zorunda değiliz.kendi dr undan başka bi dr sa ona da söyle yaptığı terbiyesizliği

Şikayette buluncam canım..
Ben şimdi özel bi hastanede iyi sevecen bi doktorda devam ediyorum.. Bunu yapan devlet hastanesinin acilindeki bi doktor..
Uyuz kadın ya... Neyse hatırlamak istemiyorum :26::26::26:
.kontrolünüz iyi geçmş sanırım sevindim.. Bizimde güzel geçti çok şükür...

önemli olan da bu..sağlıklı olsunlar da
zaten bebişlerin sağlıklı olduğunu duyunca herşeyi unutoyurz ben 2 dir odalara bakmayı fiyatı konuşmayı unutuyordum bugün hatırladık eşime birbirimize hatırlata hatırlata unutmadık.ben çıkışta gene arabaya doğru gidiyordum eşim durdurdu=)
hangi hastaneye başladın yakın mı sana

Kızlar prebar die bir laç var erken kasılmayı engelliyor bunu kullanan varmı sizde etkisi ne oldu bilgi veririmisiniz

Kızlar prebar die bir laç var erken kasılmayı engelliyor bunu kullanan varmı sizde etkisi ne oldu bilgi veririmisiniz

annem kullanmıştı canım kardeşime hamileyken,sancı olmasını engelliyor hatırladığım kadarıyla erken doğum olmaması için kullanılıyor

arkadaşlar yakın arkadaşım da hamile idi 35 haftalık hamile iki santim açılma varmış doğuma almışlar dua istiyoruz, ilk bebeğini de doğumdan iki gün sonra kayıp etmişti inşallah buna bir şey olmaz ne olur dua istiyorum herkese iyi akşamlar

Ben kamudayım benim bildiğim doğduğu günden itibaren 3 gün haftasonuna denk gelirse kötü oluyır ama arkadaşların dediği gibi isrediği zaman kullanabşliyorsa iyiymiş...

O nasıl bir doktormuş ya doktor bile denemez bence ona... Allah ıslah etsin rahatsızlığını belirtmişsin üstelik... Neyseki kendi doktorun adam gibi unutmaya ba canım...

Bebişin kilosu maşallah şahane:)
Damar tıkanıklığı değilmiş gözün aydın doğumdan sonra geçeceğini düşünüyorum... Geçmiş olsun canım...

Alah yardımcısı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah...

papoş canın sağolsun yaa takma artık bişey kalmadı ne kadar alcan ki
her hafta 2 almazsın hem
açlık tokluk ta farkeder
bebişine de maşallah yerim onuuu
ayrıca geçmiş olsun canım damar tıkanıklığı olmasın da, geçer inşallah kendiliğinden....

sultan haklısın canım insanın bi anda nutku tutuluyo
ben de başlarda bi kaç kez devlete gittim asla yanında eşini almıyolar
sanki eşimiz naapcak içerde! heycanımızı yaşatmıyolar
diğer rahatsızlıklarımda devlete gidiyorum ben ama hamilelikte insan biraz daha iyi muamele görmek istiyo işte
halbuki devletteki dr.lar da bedavaya bakmıyolar yani ama her türlü afra tafra!

Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2:
Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:

allah yardımcısı olsun, sağlıkla kavuşup büyütmek nasibolsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…