- 24 Ocak 2013
- 144
- 30
- 53
ayy ne mal doktorlar var bee... iyi tarafına gelmıs . sonrada doktora sıddet dıo bagırıolar da kımısıde hal edıo be. en azından pskolojık sıddeti. cazgırlık yapmak lazımm da zaten dogum pskoljsndeyızz. gecmıs olsunnn.
kendı doktoruna gıtseydın keske...neyse bugun galıba kontrol. hakkında hayırlısı
sultancımmm nası sinir içinde okudum yazıklarını anlatamam
allah kahretsin o doktoru
sen nasıl tuttun kendini
ben orda kesin gebertirdim o doktoru
en azından bas bas bağırırırdım demediğim lafı bırakmazdım kendimi biliyorum
sen orda vajinusmusum var diye bi sağlık sorununu dile getiriyosun o sanki keyfi bişeymiş gibi havalara giriyo
afra tafraya bak sen yaaa
bedavaya çalışıyo sankiii hayvann!!!
ayyy çok sinirlndimmm
sultan nasıl sinirlendim o dr.a anlatamam
var böyle pis dr.lar!
söylediğin halde nasıl yaklaşcağını bilmiyo gerizekalı herif! ayy çok sinirlendim
odasından çıkıp dooooğru şikayete gitmek lazım böylelerini
bi bakıp çıkçaktım bunu okuyunca dayanamadım yazmadan
aslında çok var bunlardan
allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim
allah iyiliğini versin tuğba
ben de lansinoh sürüyorum her akşam, ama acımıyo
o değil de asıl emzirirken acımasın
ben de kuaföre gidicem şimdi ama kaş bıyık operasyonu
Ayy kendimi gördüm sende:-(bende senin durumundayım ilk doğumda doktorum çatı muayenesi yapmak istemişti ama ne mümkün.doktorum çok anlayışlı normal doğum yapabilmen çok zor bebek sıkışır Allah korusun demişti.doğru çünkü ben o masaya oturamıyorum bile.ikinci hamileliğimde de yine ona gidiyorum çok anlayışlı sağolsun.pis doktor nasıl davranmış öyle Allah ıslah etsin:-(
Sultan
Ah sultan ah.. Bugün aklıma geldin inan ki. Doğum yaptı mi acaba ? Niye görünmüyo dedim. Sonra annenlere gittiğin aklıma geldi.
Demek gerizekalı birine denk geldin. Anneni niye almıyorlar hayret bişe. Sanki kontrol mu bu! Acil bi durum''
Benim annem doktor almasa bile girer içeri
2.si bu sancılar elimizi kolumuzu bağlıyor. Sancın olmicak gidip şikayet edeceksin. Uğraşacaksin bunlarla. Odadan çıkarken laf olsun diye şikayet edeceğini söyleseydin
Ben bu konularda hiç taviz vermem büyük konuşmayim kimse bu kamu kuruluşlarinda hakkımi yiyemez. Yedirtmem sırami bile vermem ortalığı ayağa kaldırırım.eşim napıyosun yine noldu der. Sen karışma hallettim ben derim ahahaha
sultan sinirden köpürdüm yazdıklarını görünce
alıntı yapmayı bile unutmuşum midem fena geceden beri ağlıcam nerdeyse onu bile unuttum bir an
neden sana öyle davranmasına izin verdin cnm bişey söylemedin mi :26:
aklınızda bulunsun kızlar size öyle davranmaya hakları yok adı üstünde siz hastasınız onlar bize yardımcı olmak zorundalar tabiki bizde onlara elimizden geldiğince ama ne olursa olsun saygısızlık yapamazlar
başınıza öyle bişey geldiğinde lütfen gerekli yerlere şikayetlerinizi bildirin
bimere ve sağlık bakanlığına yazın en azından
başkalarının başına gelmesini engellersiniz ve emin olun aradan çok zaman geçmeden uyarılacaklardır sizi arayıp bilgilendireceklerdir en azından yanlarına kalmamış olur belki yaptıkları yanlışıda anlamış olurlar
midem yüzünden asit boğazıma kadar çıkıyor ve geceden beri öksürtüyor benio kadar çok öksürdüm ki kasılmalarım arttı
korkumdan azıcık ekmek yedim bir tane de elma soydum ilaç falan fayda etmiyor kızım midemi stres topu niyetine kullanıyor sanırım
akşam oldu hiç bir şey yiyemedim açımm ama koorkudan yiyemiyorum
sultancım...
neden sana o sekılde davranmasına ızın verdın. afedersın edeydın azınaaa
ne bıcım ınsanlar var yaa.. bunun dr la başka bı meslekle alakası yok
vıcdan ınsanlık merhamet yoksaaa herkes böyle olabılıyor maalesef
cok uzuldum .. ben bı kac hafta kendıme gelemzdım sanırsam bu muamele karsısında
ama ben buyuk konuşmak gıbı olmasın o hastaneyı basına yıkardım onun..!
msj sayım az oyüzden fotoğraf ekleyemedim ama profildeki benim yumuoş oğlum:))))
ya ama işte ben o kadar çekiniyorum ki anlatamam.. önceden de sürekli ağdaya giderdim hep aynı yere, sonra taşındık şimdi evimin altında var güzellik salonu oraya gitmeyi düşünüyorum ama kadınla yüzyüze bakıyoruz daha mı çok utanırım bilmiyorum.. utanma sebebimde şişti kocaman geliyor gözüme aynayla baktım çok çirkin olmuş yaa.
Anıl krem demi vermedi nolcak böyle yaaaa:/
Maşallah yeğenime ve sanaaaa :))
yok kızlar zaten hamilelere krem vermiyo benim dr diğer dr da vermem krem dedianılımmm kilo konusuna takılma
bence sen almamıişsın o kiloyu!!
resmen oğluşuna gitmişşş
maşallah onaaaa
diğer konuyua gelince gerçektende krem falan vermediler mi yaaa :44::
Bebisimiz nasıl oldu canım? Sütün artıyor mu?
Bide doğumla kaç kilo gitti?
öyle laf mı edilirmiş yaa saçmaaBebegim saraligi atlatti cnm ama bu seferde gozunun birinde capaklanma olusuyor. Capak yuzunden gozunu acamiyor.annem sutunden gozune sık dedi oyle yapiyorum biraz yumusatiyor capaklari . He bu arada sutum gayet iyi cnm.
Dogumdan sonra kac kilo verdigimi bilmiyorum ilk gunler herkes daha dogurmadin mi diyodu gobek aynen duruyodu ama bir haftada gobek indi 10 kilo verdim cnm
SULTANcımm
ben yazını görmedim ama sanırım dr dan kötü bir muamele gördün cevaplardan anladığım kadarıyla??
sakın peşini bırakma..şimdi gerginiz uğraşacak halimiz yok ama eşin uğraşsın
öyle bi canları yansın ki bi daha başkasına yaparlarken 3 kere düşünsünler.
insan muamelesi yapsınlar hastalar...
illa paralar dökmek zorunda değiliz.kendi dr undan başka bi dr sa ona da söyle yaptığı terbiyesizliği
önemli olan da bu..sağlıklı olsunlar daŞikayette buluncam canım..
Ben şimdi özel bi hastanede iyi sevecen bi doktorda devam ediyorum.. Bunu yapan devlet hastanesinin acilindeki bi doktor..
Uyuz kadın ya... Neyse hatırlamak istemiyorum :26::26::26:
.kontrolünüz iyi geçmş sanırım sevindim.. Bizimde güzel geçti çok şükür...
şahsen bilmiiyooooreeKızlar prebar die bir laç var erken kasılmayı engelliyor bunu kullanan varmı sizde etkisi ne oldu bilgi veririmisiniz
Kızlar prebar die bir laç var erken kasılmayı engelliyor bunu kullanan varmı sizde etkisi ne oldu bilgi veririmisiniz
kızlar ya babalık izniyle ılgılı bişi sorcam bılen varsaa...
simdi haftasonuna denk geldıgınde nasıl olcak. cumartesı pazar babalık izninden mı sayılıo ki. oleyse sezaryeni haftasonuna getırmesem dıorumm da. zaten topu topu uc gun. nufus ıslemlerı falan haftaıcı baba daha cok lazım sankı
Dün çok fena bi sancı girdi bana.. Nefes alamadım.. Ter boşaldı yüzümden.. Annem de korktu kadın yazık.. Eşim işteydi ambulans çağırmayı düşünmüş o an :26::26::26: Sonra geçti ama.. Gece yine sancıdan duramadım.. Gittiğim özel hastanenin kadın doğum acili olmadığı için devlet hastanesine gittik.. Doktor vajinal muayene edicem dedi.. Bende vajinusmus olduğumu yaptıramıcağımı söyledim.. ''hamile kalabildiğine göre hasta falan değilsin yat yat!!'' diye tersledi.. Neyse yattım ama sonuç tabi ki muayene olamadım.. :26::26: Kontrolsüz bi şekilde kasılıyorum ama doktor çok anlayışsızdı.. Muayene edemeyince eldivenlerini çıkarıp fırlattı.. Ben seni muayene falan edemem başka yere git dedi... Ne ultrason ne başka bi şey hiç bi şeye bakmadan gönderdi..
Bi de ağrı ve acıdan kendimi toparlayamadım hemen zorlandım masadan kalkarken.. ''Hadi hadi çabuk giyinsene hasta alcam acele et'' diye bağırdıYanımda da kimse yok tabi içeri almadıkları için.. O kadar sinirim bozuldu ki ağlayarak çıktım doğumhaneden.. Eşim başka bi hastaneye gidelim dedi ama istemedim.. Sinirden sancılarımı bile unuttum.. Eve geldik annem belimi bacaklarımı ovdu biraz rahatladım..
Bugünde saat 11 den beri 4-5 kez kasıklarıma belime ve dizlerime vuran sancılar giriyor.. Nefes alamıyorum.. Saat 4 te kontrolümüz var.. Bakalım nasıl geçecek, doktor ne diyecek? Ama sancılar dayanılacak gibi değil.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
Ben geldiiiimm.
Allah şükür herşey yolunca sancı da 2 kere çıktı önemsemedi bilşe dr um
ben 1 haftada 2 KİLO ALMIŞIM!!!
oğlum 3250 olmuş
kendim için çok üzüldüm
ne yapcam kızlar hafta da 2 kilo almaya devam ederse ben 20yi çok rahat geçerim....
bacağıma doppler çekildi damar tıkanıklığından şüphe edildi ama çıkmadı şükür
dr um sebebini bulamıyor.2 dr birden...
ama ben dokunmaya dayanamazken onlar sıktı hep muayene için ve ben hep ağladım....
ağrı yüz ölçümü gideerrek artıyor ilaç da vermedi ne yapacağım bilmiyoırum artık yürüyemiyorum bile...
arkadaşlar yakın arkadaşım da hamile idi 35 haftalık hamile iki santim açılma varmış doğuma almışlar dua istiyoruz, ilk bebeğini de doğumdan iki gün sonra kayıp etmişti inşallah buna bir şey olmaz ne olur dua istiyorum herkese iyi akşamlar
arkadaşlar yakın arkadaşım da hamile idi 35 haftalık hamile iki santim açılma varmış doğuma almışlar dua istiyoruz, ilk bebeğini de doğumdan iki gün sonra kayıp etmişti inşallah buna bir şey olmaz ne olur dua istiyorum herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?