2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayy kendimi gördüm sende:-(bende senin durumundayım ilk doğumda doktorum çatı muayenesi yapmak istemişti ama ne mümkün.doktorum çok anlayışlı normal doğum yapabilmen çok zor bebek sıkışır Allah korusun demişti.doğru çünkü ben o masaya oturamıyorum bile.ikinci hamileliğimde de yine ona gidiyorum çok anlayışlı sağolsun.pis doktor nasıl davranmış öyle Allah ıslah etsin:-(

Sultan
Ah sultan ah.. Bugün aklıma geldin inan ki. Doğum yaptı mi acaba ? Niye görünmüyo dedim. Sonra annenlere gittiğin aklıma geldi.
Demek gerizekalı birine denk geldin. Anneni niye almıyorlar hayret bişe. Sanki kontrol mu bu! Acil bi durum''
Benim annem doktor almasa bile girer içeri
2.si bu sancılar elimizi kolumuzu bağlıyor. Sancın olmicak gidip şikayet edeceksin. Uğraşacaksin bunlarla. Odadan çıkarken laf olsun diye şikayet edeceğini söyleseydin
Ben bu konularda hiç taviz vermem büyük konuşmayim kimse bu kamu kuruluşlarinda hakkımi yiyemez. Yedirtmem sırami bile vermem ortalığı ayağa kaldırırım. eşim napıyosun yine noldu der. Sen karışma hallettim ben derim ahahaha

bende 34+1 olacam işte yarın. çok sıkıldım bu halinden bi ağda yaptırayım doğum öncesi tekrar yaptırırım inşallah. bide alttan muayene zamanları başladı o yüzden. jiletden nefret ediyorum üç gün sonra tekrar çıkıyor hemen, her wc'ye girdiğimde moralim bozuluyor. hiç alışkın değilim bu halde gezmeye, neyseki görmüyorum.

ya bu devlet hastaneleri niye böyle.. ben daha öncede söylemiştim ya sırf başka bir doktorda baksın hem de tahlillerimi yaptırayım diye devletten randevu alıp gittim, çok iyi bir kadına denk geldim, iki hafta sonra tekrar aldım tekrar gittim. çok ilgili kibar bir kadın.. bide devlet hastanelerinde muayeneye kimseyi almıyorlar yanında diye biliyordum, eşimle çekine çekine girdik içeri, sonra ultrason bölümüne aldı beni, eşimde gelebilir mi dedim gelsin gelsin dedi. oda gördü yani. tek kötü yanı makineleri eski ve sadece siyah beyaz gösteriyor.

haftaya yine aynı kadına gidecem bu sefer gündüz gel nst ye girmen lazım dedi.

sultan sinirden köpürdüm yazdıklarını görünce
alıntı yapmayı bile unutmuşum midem fena geceden beri ağlıcam nerdeyse onu bile unuttum bir an
neden sana öyle davranmasına izin verdin cnm bişey söylemedin mi :26:
aklınızda bulunsun kızlar size öyle davranmaya hakları yok adı üstünde siz hastasınız onlar bize yardımcı olmak zorundalar tabiki bizde onlara elimizden geldiğince ama ne olursa olsun saygısızlık yapamazlar
başınıza öyle bişey geldiğinde lütfen gerekli yerlere şikayetlerinizi bildirin
bimere ve sağlık bakanlığına yazın en azından
başkalarının başına gelmesini engellersiniz ve emin olun aradan çok zaman geçmeden uyarılacaklardır sizi arayıp bilgilendireceklerdir en azından yanlarına kalmamış olur belki yaptıkları yanlışıda anlamış olurlar

midem yüzünden asit boğazıma kadar çıkıyor ve geceden beri öksürtüyor beni o kadar çok öksürdüm ki kasılmalarım arttı
korkumdan azıcık ekmek yedim bir tane de elma soydum ilaç falan fayda etmiyor kızım midemi stres topu niyetine kullanıyor sanırım
akşam oldu hiç bir şey yiyemedim açımm ama koorkudan yiyemiyorum

canım yaaa gecmıs olsunnn... bana mıde ıcın dr um nexıum dıye bı hap onerdı cok cok ıyı ymışş yanmalara bulantılara fln
ama bnm bulantım var sadece . yanmam yok dıye almadım yanı aldım ama kullanmadım..
ztn ev ılac dolu bırde onu almıyım dedım
ekmek ıse yarıyor mu buz da emebılırsın ferahlatır bırazz

sultancım...
neden sana o sekılde davranmasına ızın verdın. afedersın edeydın azınaaa
ne bıcım ınsanlar var yaa.. bunun dr la başka bı meslekle alakası yok
vıcdan ınsanlık merhamet yoksaaa herkes böyle olabılıyor maalesef
cok uzuldum .. ben bı kac hafta kendıme gelemzdım sanırsam bu muamele karsısında

ama ben buyuk konuşmak gıbı olmasın o hastaneyı basına yıkardım onun..!

kızlarr mide yanmasına en iyi çözüm ılık süt ve muz yıllardır bir gastirt hastası olarak maymuna döndüm diyebilirim muz olmadan bir günüm geçmez benim mide asiti ne demek en iyi ben bilirimm bide hamilelikde düşünün artık muz beni çok rahatlatıyorr önce sütü içiyorum ardından muz yiyorumm acil şifalar hepinize umarım sizede iyi gelirr

Son düzenleme:

Daha önce muzun iyi geldiğini duymamistım ama yapısı gereği bastırır diye yemiştim iyi gelmişti bana da mide yanması için

sağol cnm allah razı olsun
sen der demez buz aldım ağzıma inşallah işe yarar ilaçlardan fayda göremedim belki alternatif bişeyler iyi gelir

aynen denizim ya ben ilgisizliklerine bile dayanamıyorum köpürüyorum iğneliyorum laflarımla allah karşılaştırmasın böyleleriyle

sağol lavinia eşime telefon ediyimde manava uğrasın bu hafta muzu bırakayım çok yedim dedim ama madem iyi geliyor yerim valla yeterki kendime geleyim

Daha önce muzun iyi geldiğini duymamistım ama yapısı gereği bastırır diye yemiştim iyi gelmişti bana da mide yanması için

aslında bende biryerden duymadımm bana iyi geliyor ama.. benim kendi çözümüm yani midem yanmaya başladığı an hemen muz yerim hatta çantmada gezdiriyorum desem yeridir..arkadaşlar yazınca paylaşmak istedimm umarım sizede iyi gelir

bende deneyeyim son zamanlarda benimde çok fena oldu.. dün şalgam istemişti canım daha bir yudum almamla, sanki yanan bir ateşin üstüne benzin dökmüş gibi oldum, hemen bıraktım.

Cnm gozunaydin allah anali babali buyutmek nasip etsin.cnm bu arada normal dogum yaptigin icinde seni cokkk cokkk tebrik ediyorum. Ben ne yalan soyliyim cesaret edememistim. Ama dedigin gibi o ufakliklari gorunce insanda ne aci ne agri kaliyor

Canım aüdanızı yaptırın ben 35 ye gittim bide buğün gittim 39 dayım geçen seferki çok rahat geçti ama buğün kü baya zorladı beni su gibi ter döktüm ağırlaştık tabi böyle oluyormuş doğum a yakın yaptır benim 1 hafta sonra birde kadın Sezeryan da kesilen bölgeye jilet le aldıklarını söyledi ama ben acıdan aldırmadım :)))) ama büyük rahatlık bebek şeyi gibi :))))

ya ama işte ben o kadar çekiniyorum ki anlatamam.. önceden de sürekli ağdaya giderdim hep aynı yere, sonra taşındık şimdi evimin altında var güzellik salonu oraya gitmeyi düşünüyorum ama kadınla yüzyüze bakıyoruz daha mı çok utanırım bilmiyorum.. utanma sebebimde şişti kocaman geliyor gözüme aynayla baktım çok çirkin olmuş yaa.

Ben geldiiiimm.
Allah şükür herşey yolunca sancı da 2 kere çıktı önemsemedi bilşe dr um
ben 1 haftada 2 KİLO ALMIŞIM!!!
oğlum 3250 olmuş
kendim için çok üzüldüm
ne yapcam kızlar hafta da 2 kilo almaya devam ederse ben 20yi çok rahat geçerim....

bacağıma doppler çekildi damar tıkanıklığından şüphe edildi ama çıkmadı şükür
dr um sebebini bulamıyor.2 dr birden...

ama ben dokunmaya dayanamazken onlar sıktı hep muayene için ve ben hep ağladım....
ağrı yüz ölçümü gideerrek artıyor ilaç da vermedi ne yapacağım bilmiyoırum artık yürüyemiyorum bile...

ne olduuu niye canın sıkkın=((
rabbim gönül ferahlığı versin sana....
bu eşler niye bizi bu dönemlerde idare etmiyor ve üstümüze geliyorlar=((
azıcık alttan alsalar şurada idare edecekleri kısacık bir zaman ama yapmıyorlar..üzülüyorum kırılıyorum....
Maaşalllah sübhanallah canım arkadaşım ...burdan nazar değmez ama dışarda çok dillendirme ne olur
valla ben bile korkuyorum.Allah ondan razı olsun...
ing çok iyi değil.olsa ahhh ahhh ne işler var ne işler .zaten işe girsin hemen kursa yazılacak söz aldım
maddiyatı düşünme hemen yazılacaksın dedim kurs bile araştırdımm...
tabiki uzun bir süre değil 2 hafta nedişr ki bunu eşimde biliyo ama kv nin suçu babama atmasını yediremiyorum....
aynen aynen..ağzının tadı kaçmasın yemin ederim ne doğru dedin balım ya...
ya eşimle tartıştık derken o ne kadar önemsiyorsun duyma gitsin diyo bewnde duymadan yapaımıyorum söyle rahatsız oluyorum diyuorumn.
ya ben dahil değilim ama mta durduk yere elli kere babama attı suçıu
bunu yedirebilmek mümkün değil ki.haksız mıyım sence?ben mi abartıyorum dersin=((eşimi babama karşı dolduruyo gibi...
bende çok gazlıyım melek... hemde senfoni orkestrası gibiyim mübarek kibar bi pırt yapamıyorum artık
benim kadar olamazsın tuğbacım asla=))
eşim den uzaklaşıyorum devamlıkendimden nefret ettim su içsem gaz yapıyooo
bende o pomattan sürüyorum.ama acı falna yok??senin çok hassaslaştı demek ondan canımcım...
cnm bende aynıydım hatırlarsan mahvoluyorduk mta da bende
dr bize pulset verdi aç karnına bi tane atıyorum yanma falan hak getire
bu zaman kadar boşuna mahvolmuşum boğzaım tahriş olmuş...
ilaç kullanmak istemiyorsan ayrı tabi.benim dr umda geçen sene doğum yamış bunu kullanmış.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu zamanı gelince:)) bugün öğlen 1 gibi evime geldim :)) miniğim mışıl mışıl uyuyor annemde beni üst tarafımı sildi saçımı yıkadlılar eşimle beraber.. hafta içi eşimin arkadaşlarının eşleri gelmeye başlar yarın da kv geliyo telde bi ağlıyor bi ağlıyor beni de ağlatıı ocakta kaynpederim vefat etmişti kendisini çok severdim gerçekten bir baba gibiydi bana kv keşke o da görseydi diynce gölermden yaşlar boşaldı.. o bizi görüyor anne merak etme dedim..neyse sizleri ağlatmak istemiyorum bugün yeterince ağlatmışım istemeden de olsa..kızlar ama gerçekten çok güzel bir duyguuu geçen sene kasımda bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım yavrum gitti kardeşini gönderdi bizlere.şuan için çok şükür herşey yolunda yaaa sürekli uyuyo bakmaya doyamıyorum biran evvel gözlerini açsın bana baksın istiyorum:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…