Canım neden üzüyorsun kendini bu kadar?
doğum arefesinde sadece oğluşuna odaklan boşver gereksiz insanları ve saçma yorumlarını.. Eşinle de hiç tadınız bozulmasın bu sebepten.. Zaten kısmetse olur.. Oğlunuz da uğuruyla bereketiyle gelir inşallah.. Kendini de oğlunu da üzme annesi :))
Ay canım gözün aydın.. Ne güzel anlatmışsın.. Okurken yaşadım sanki anlattıklarını.. Gözlerim doldu.. Maşallah bebişine deAllah uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin...
Kızlar herkese hayırlı cumalar..
Dün çok fena bi sancı girdi bana.. Nefes alamadım.. Ter boşaldı yüzümden.. Annem de korktu kadın yazık.. Eşim işteydi ambulans çağırmayı düşünmüş o an :26::26::26: Sonra geçti ama.. Gece yine sancıdan duramadım.. Gittiğim özel hastanenin kadın doğum acili olmadığı için devlet hastanesine gittik.. Doktor vajinal muayene edicem dedi.. Bende vajinusmus olduğumu yaptıramıcağımı söyledim.. ''hamile kalabildiğine göre hasta falan değilsin yat yat!!'' diye tersledi.. Neyse yattım ama sonuç tabi ki muayene olamadım.. :26::26: Kontrolsüz bi şekilde kasılıyorum ama doktor çok anlayışsızdı.. Muayene edemeyince eldivenlerini çıkarıp fırlattı.. Ben seni muayene falan edemem başka yere git dedi... Ne ultrason ne başka bi şey hiç bi şeye bakmadan gönderdi..
Bi de ağrı ve acıdan kendimi toparlayamadım hemen zorlandım masadan kalkarken.. ''Hadi hadi çabuk giyinsene hasta alcam acele et'' diye bağırdıYanımda da kimse yok tabi içeri almadıkları için.. O kadar sinirim bozuldu ki ağlayarak çıktım doğumhaneden.. Eşim başka bi hastaneye gidelim dedi ama istemedim.. Sinirden sancılarımı bile unuttum.. Eve geldik annem belimi bacaklarımı ovdu biraz rahatladım..
Bugünde saat 11 den beri 4-5 kez kasıklarıma belime ve dizlerime vuran sancılar giriyor.. Nefes alamıyorum.. Saat 4 te kontrolümüz var.. Bakalım nasıl geçecek, doktor ne diyecek? Ama sancılar dayanılacak gibi değil.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
Guelbeyazzzzz
doğumdan sonra kaç kilo verdin yevvrum anlatta rahatlat bizi azcıkkk
Bugun tartildim cnm toplam 24 kilo almistim bunun 10 kilosunu bir haftada verdim :) onumuzdeki haftada bi 10 kilo versem eski halime donerim :) :)
bende jiletle aldım bide korkuttular beni ağda erken doğum tehlikesi oluyo diye gene jiletle alcam valla napim bilemiyorum çokda kararsızım ben daha 34. haftadayım diyorum şöyle 38 de felan bi ağda yaptırsammı doğuma yakın hiç karar veremiyorum inan çok düşündüğüm bi konu
sultan sinirden köpürdüm yazdıklarını görünce
alıntı yapmayı bile unutmuşum midem fena geceden beri ağlıcam nerdeyse onu bile unuttum bir an
neden sana öyle davranmasına izin verdin cnm bişey söylemedin mi :26:
aklınızda bulunsun kızlar size öyle davranmaya hakları yok adı üstünde siz hastasınız onlar bize yardımcı olmak zorundalar tabiki bizde onlara elimizden geldiğince ama ne olursa olsun saygısızlık yapamazlar
başınıza öyle bişey geldiğinde lütfen gerekli yerlere şikayetlerinizi bildirin
bimere ve sağlık bakanlığına yazın en azından
başkalarının başına gelmesini engellersiniz ve emin olun aradan çok zaman geçmeden uyarılacaklardır sizi arayıp bilgilendireceklerdir en azından yanlarına kalmamış olur belki yaptıkları yanlışıda anlamış olurlar
midem yüzünden asit boğazıma kadar çıkıyor ve geceden beri öksürtüyor benio kadar çok öksürdüm ki kasılmalarım arttı
korkumdan azıcık ekmek yedim bir tane de elma soydum ilaç falan fayda etmiyor kızım midemi stres topu niyetine kullanıyor sanırım
akşam oldu hiç bir şey yiyemedim açımm ama koorkudan yiyemiyorum
kızlarr mide yanmasına en iyi çözüm ılık süt ve muz yıllardır bir gastirt hastası olarak maymuna döndüm diyebilirimmuz olmadan bir günüm geçmez benim mide asiti ne demek en iyi ben bilirimm bide hamilelikde düşünün artık muz beni çok rahatlatıyorr önce sütü içiyorum ardından muz yiyorumm acil şifalar hepinize umarız sizede iyi gelirr
canım yaaa gecmıs olsunnn... bana mıde ıcın dr um nexıum dıye bı hap onerdı cok cok ıyı ymışş yanmalara bulantılara fln
ama bnm bulantım var sadece . yanmam yok dıye almadım yanı aldım ama kullanmadım..
ztn ev ılac dolu bırde onu almıyım dedım
ekmek ıse yarıyor mu buz da emebılırsın ferahlatır bırazz
sultancım...
neden sana o sekılde davranmasına ızın verdın. afedersın edeydın azınaaa
ne bıcım ınsanlar var yaa.. bunun dr la başka bı meslekle alakası yok
vıcdan ınsanlık merhamet yoksaaa herkes böyle olabılıyor maalesef
cok uzuldum .. ben bı kac hafta kendıme gelemzdım sanırsam bu muamele karsısında
ama ben buyuk konuşmak gıbı olmasın o hastaneyı basına yıkardım onun..!
kızlarr mide yanmasına en iyi çözüm ılık süt ve muz yıllardır bir gastirt hastası olarak maymuna döndüm diyebilirimmuz olmadan bir günüm geçmez benim mide asiti ne demek en iyi ben bilirimm bide hamilelikde düşünün artık muz beni çok rahatlatıyorr önce sütü içiyorum ardından muz yiyorumm acil şifalar hepinize umarım sizede iyi gelirr
Daha önce muzun iyi geldiğini duymamistım ama yapısı gereği bastırır diye yemiştim iyi gelmişti bana da mide yanması için
kızlarr mide yanmasına en iyi çözüm ılık süt ve muz yıllardır bir gastirt hastası olarak maymuna döndüm diyebilirimmuz olmadan bir günüm geçmez benim mide asiti ne demek en iyi ben bilirimm bide hamilelikde düşünün artık muz beni çok rahatlatıyorr önce sütü içiyorum ardından muz yiyorumm acil şifalar hepinize umarım sizede iyi gelirr
valla canım inan hiç uyuşmadı dikişim çok fazla makata kadarsuni sancı verildi sabah 9 da,bebğim saat 11,45 te doğmuş tam hatırlamıyorum.evet damar yolu ile verildi.. ama inşallah sizlerin çok iyi geçer ne olursa olsun bebeişi kollarınıza alınca bu minik sıpaya değdi o sancılar diyorsunuz:))
bende jiletle aldım bide korkuttular beni ağda erken doğum tehlikesi oluyo diye gene jiletle alcam valla napim bilemiyorum çokda kararsızım ben daha 34. haftadayım diyorum şöyle 38 de felan bi ağda yaptırsammı doğuma yakın hiç karar veremiyorum inan çok düşündüğüm bi konu
Canım aüdanızı yaptırın ben 35 ye gittim bide buğün gittim 39 dayım geçen seferki çok rahat geçti ama buğün kü baya zorladı beni su gibi ter döktüm ağırlaştık tabi böyle oluyormuş doğum a yakın yaptır benim 1 hafta sonra birde kadın Sezeryan da kesilen bölgeye jilet le aldıklarını söyledi ama ben acıdan aldırmadım :)))) ama büyük rahatlık bebek şeyi gibi :))))
ne olduuu niye canın sıkkın=((Kızlar doğuran arkaşlarımı trbrik ediyorum okudukça ağlıyorum ne güZel bir duygudur bu allahım ben bayadan beri giremiyorum canım çok çok sıkkın bugünlerde geçecek inşallah yarın dr gşdeceğim kasılmalarım var zatrn doğum 3.4 gibiydi haftaya cuma doğuma giricem inş annem yanımda durabilsin diye çünKü kızım ondan başka ki
msenin yanında kalmıyor rabbim biZleri en iyi en hayırlı şekilde kurtarsın allaha emanet olun hayırlı cumalar
bu eşler niye bizi bu dönemlerde idare etmiyor ve üstümüze geliyorlar=((Kayraeren Bebeğin hayırlı olsun,sanada çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı uzun ömür versin.EylülSeninde ikizlerin hayırlı olsun canım. Çok yorucu bi dönem başlıyor senin için. Allahım kolaylık versin.Herkese hayırlı cumalar.. Benim bugün moralim bozuk.Dün çarşıdan dönerken eşimle tartıştık. Hemde baya baya tartıştık. Ama haksızlık yapması üzerine de hiçbişey olmamış gibi ne bi pişmanlık ne özür dilememesi beni daha çok sinirlendirdi. Üzerine çok gittim. Dün hiç yüz vermedim. Çok uğraştı.Bugünde o bana hiç yüz vermedi. Moralim 0
Maaşalllah sübhanallah canım arkadaşım ...burdan nazar değmez ama dışarda çok dillendirme ne olurAysun hala k validemdeyim yatıyorum valla :))
Anılla da konuluyoruz da bu konuyu Bnm kv ile ilişkim cok farklı cidden
Yanlarında uzanır yatar bale yapar dans eder eşimle sarılır bazen gelir burda bile uyurum
Cok rahatım. Onlarada aşıladım bunu :)
Kızları olmadıgı için eşim tek cocuk hatta.
Hiç gelin demediler bana. Biriyle tanıştırırken bile kızımız dediler
Arada bende bağırıyorum sonra yine konuşyorum
Aynı annemle olan diyalogum gibi hiçççç bi farkı yok
Kin besleyemiyorum.
Birde emine annem dizleri çok ağrır dışarı çıkamaz. Maddi durumları da iyi değil
İnan ki kendime alırken onada alırım
Donunu sütyenini bile alırım.
Karşılıklı ama ben hiç bi karşılık beklemeden içimden geldiği için yapıyorum alıyorum.
Üzerimde emeği cok asla ödeyemem
ing çok iyi değil.olsa ahhh ahhh ne işler var ne işler .zaten işe girsin hemen kursa yazılacak söz aldımSıkma canını anılcım her iste bir hayır wardır ama kw nin yaptgı terbiyesizlik. Esinin ing war mı ul. İl. Mezunuydu sanırım nasılbi is bakıyosunuz. Bizede söyle aklmzda bulunsun kısmetin nerden gelecegi belli olmaz. Allah yardmcınız olsun canım
tabiki uzun bir süre değil 2 hafta nedişr ki bunu eşimde biliyo ama kv nin suçu babama atmasını yediremiyorum....Hadi kontrol iyi geçsin canım inşallah... Diğer konudabirşey diyemeyeceğim hiç aklıma gelmez böyle şeyler... Ama işe alım için 2 hafta çok da uzun bir süre değil bence... Kesin olucak diye baktığın işte bile prosedürler vs gereği aylarca bekleyenler bile oluyor.. Kimseyi de suçlamanın anlamı yok..hakkınızda hayırlısı...
aynen aynen..ağzının tadı kaçmasın yemin ederim ne doğru dedin balım ya...Anılım bende senin yazdıklarını okuyunca ağladım
Bide noldu kuzum yine yaaa dur sen bi git hastaneye okkalı cvp buluruz beraber
Cok biliosaaa kendileri bulsunlar barışa iş..!
Ayrıca olur olmaz nasip bu işler.
Onlar ancak şunu al bunu yap demeyi bilir
ya eşimle tartıştık derken o ne kadar önemsiyorsun duyma gitsin diyo bewnde duymadan yapaımıyorum söyle rahatsız oluyorum diyuorumn.Canım benim senlik bi durum yok ki. Sana hitaben bişe diyen de olmamış. Hani kv gelir de babanın yüzünden böyle oldu derse o zaman yapıştırirsin cevabı - senin derdin ne??? Babamın suçu ne? Biz çağırdık geldi görüştü sorun bunun neresinde? Olacağı varsa olur. Senin benim dememle olacak bişe değil bu. Falan de.
Yani nacizane fikrim hemen dahil olma duruma üzme kendini. Sen bilirsin tabi.
Bide merak ettiğim eşinle neden tartıştın ??
Bak oğluşunu göreceksin. Ne kadar oldu acaba çatın ne durumda normal doğuma müsait mi?
Bence sen çok kolay normal doğum yapacaksin içime hep öyle doğuyor canım
benim kadar olamazsın tuğbacım asla=))bende çok gazlıyım melek... hemde senfoni orkestrası gibiyim mübarek kibar bi pırt yapamıyorum artık
bende o pomattan sürüyorum.ama acı falna yok??senin çok hassaslaştı demek ondan canımcım...bu arada kızlar doktor bana göğüs uçlarıma sürmek için GARMASTAN POMAT verdi onu aldım kullanıyorum ama sürerken meme uçlarım acıyo ya daha şimdiden acıyosa napıcam ben gızlar?:26: sizinde acıyo mu?
cnm bende aynıydım hatırlarsan mahvoluyorduk mta da bendemidem yüzünden asit boğazıma kadar çıkıyor ve geceden beri öksürtüyor benio kadar çok öksürdüm ki kasılmalarım arttı
korkumdan azıcık ekmek yedim bir tane de elma soydum ilaç falan fayda etmiyor kızım midemi stres topu niyetine kullanıyor sanırım
akşam oldu hiç bir şey yiyemedim açımm ama koorkudan yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?