2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2:
Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:

elif ilaçsız geçmiyo neolur direnme!
ben 1 hafta çektim boğaz öksürük feciydi
çarşamba günü acile gittik hafif bi antibyotik verdi keşke daha önce başlasaydım
günlerdir öksürmekten kendimi mahfettim karnım da aşağı indi sanki
sakın ilaç almayım diye evde çekme
ne çaylar kaynattık ne ballı zencefilli kürler hiç bişey yaramadı
ben ettim sen etme
git dr.a ilacını al iyileş canım

Yakın canım batıkentte bilgi hastanesi.. Bizde bugün çıkışta gezdik odaları falan çok beğendik.. Temiz, nezih.. Ama tv varmı yokmu dikkat etmemişim şimdi geldi oda aklıma Gerçi bebişim dururken tv falan görmez gözüm orası da başka..
Doktorda iyi birisi.. Selçuk Bey. İnternetteki yorumlarıda güzel. Başarılı bi doktor olduğu söyleniyor. Tek eksisi sezeryan yanlısı olmasıymış ama benim zaten sezeryan olacağı için sıkıntı yok yani. Dikişi sordum yapıştırma dedi. Epidural sezeryan olcam. Doğuma eşimin girmesine izin vermedi ama:26::26: Doğum içinde 18 aralık gibi dedi ama daha netleşmedi..

Bebişin kilosu maşallah şahane:)
Damar tıkanıklığı değilmiş gözün aydın doğumdan sonra geçeceğini düşünüyorum... Geçmiş olsun canım...
.
bebişin kilo normalde ben kendimi aştım...
sonum iyi değil....

alt tarafı 1 tost bi bardak süt içtim canım
içsem içsem de yarım litre su içm,işimdir
kaldı ki hep tok diyorum...neyse sağlığım yerinde olsun da
ama bu bacağımdakinin de kilodan kaynaklandığını düşünüyorum..
görünüşte birşeyim yok gibi duruyo ama aldım yani 16 kilo.inanılır gibi değil teyy teyyy

ELİFCO
kesinlikle ilaç al
muhakkak düzenli kullan.bebeğe zararı olmayan ilaçlar var.hepimiz kullandık hala kullanıyoruz antibiyotik parol vs....
İnşallah bi an önce kurtulursun cnm...
bizlerinde direnci düştü kaldıramıyoruz artık en ufacık mikrobu tabiii

Son düzenleme:
Sultan kendi doktorun ne kadar iyiymiş. Muayene de güzel geçmiş şükür. Artık unut o illet karıyı eşine devret son günlerin keyfini çıkar. Inşallah öyle geri,zekalılara denk gelmeyiz hiç birimiz. Ne zor öyle insanlara muhtaç olmak. Allah tecrübeli iyi doktorlara denk getirsin.AnılBugün eşimi hiç aramadım,o da aramadı. Hatta bi saat geç geldi. Hiç aramadım nerde kaldın diye. Akşamda yemek yapmadım kv de den istedim. Rahatsızdım bize birer tabak yemek gönderirmisin dedim. Sonra eşim geldi. Surat asmadim ama fazlada ilgilenmedim sanki hiç bişe olmamış gibi davrandım. Sonra kendi konuyu açtı. Durumu telafi etmeye çalıştı. Olur bakalım falan dedim. Şimdilik iyiyiz bakalım. #direnMTA diren heyttt bee Kontrolün iyi geçmiş oğlun koskoca300 gram almış ne güzell. Bizim kız uyus kız 10günde 6gramcık almış :))Aldığın kiloları da takma dicem ama şöyle söyleyim. Mesela bu hafta ekmek pilav makarna tatlı kızartma falan yeme. Bi dene. Şimdi alınan kilolara üzülme zamanı değil. Üzülüp kendini yorma. Hepsini verecez bu kiloların inşallah. 1 kilo bile kalmayacak. !!!Kv konusunda. Bazen cevap vermemek en güzel cevap oluyor. Yani o saçmalasin dursun. Ha yine senin yanında babanı suçlarsa ağzına geleni say canım. Eşine de bunu şimdiden söyle. Eğer aynı şeyi tekrarlarsa cevap vereceğini söyle.Eşini dolduruşa falan getiremez korkma. Dolacak bi durum yok zaten. Sadece saçma sapan konuşmuş kven.Benim fikrim böyle canım.Bak doplerde temiz çıkmış. Allah başka dert vermesin.

Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2: Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:
Geçmiş olsun elif allah acil sifalar versin.Fakat Hamileyken vücut direnci düşüyor. Çünkü bedenimizin, içimizde kasiyla kemiğiyle, tüm sistemleriyle mükemmel bi insan oluşturma gibi ağır bi görevi var. Ona öncelik tanıyor vücut. Bizim gribimizi ikinci plana atıyor. Biz ilaç almazsak sadece vücudumuza extra bi yük yükleriz.

Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2:
Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:

canım geçmiş olsun.bol bol kivi portakal ye bence.bir de eger ani doğum olursa sezeryan dusunuosan genel aneztezi yaptırma , grip olduğunu söle.grip olan kişilerde genel aneztezide uyanamama durumu var akılında bulunsun.akcigerler kapanıyormuş bilgine ve tum hamile bayanların bilgisine ...

gönlüne göre buldysan ne mutlu sana sultancımm.
iyi oldu burası iyi olacak da bence
bilerek yapıyo bu devlet hast zaten gitsinler özele diye!
uyuz oluomm.senin nasılsa sez. takılmana gerek yok..o da iyi denk gelmiş..
18 aralık gibi demesi bile güzel ya ortalama tarih belli işteee=))
netleşince gene söylersin.içinin rahat olmasına çok sevindim cnm...bi daha Allah düşürmesin onların eline!!
bu kısım sanırım bana aitti=)
amin cnm Allah başka dert vermesin.
ama sebebi bulunsaydı iyi olurdu en azından ilaç olurdu birşey olurdu.bacağımı dizden kıramıyorum.birşey giyerken suratım binbir şekil alıyoo..

evet onu diom işte mta bi daha benim yanımda söylerse babanın yüzünden diye ne diim.
bu sefer gerçekten susmam.eşime dedim ki zaten derse yapıştırcam lafı diye..elli kere söylenmez ki bi laf ayıptır..
alenen baban yüzünden diyo yaaa.küçümsenecek birşey değil=((

sen ne yaptın eşinle iyi misiniz şimdi.uzatmayın sakın...ben çok uzatıyorum kızıyorum kendime.bana benzeme=(

Evet canım unuttum gitti bile Bende senin adına sevindim. Eşin hatasının farkında en azından.. Gönlünü almaya çalışmış ne güzel.. benm minnak civci de 14 günde 30 gramcık almış.. Ama doktor kilosu gayet iyi dedi. Önceki haftalarda fazla çıkıyodu. Şimdi haftasıyla uyumlu dedi.

Amin canım benim...
Şimdilik içime çok sindi.. Doktor beni çok rahatlattı, güven verdi.. İnşallah herşey yolunda gider..
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

biz geldikk :))

yeni doktorun bulunduğu avicenna hastanesine gittik eşimle sabah eşim girer girmez burasımı dedi evet dedim neyse nstye çıktık 7 kişi bekliyo tek bi nst cihazı var eşim direk olmaz burası bu ne dedi gel dedim odalara bakalım muayene olalım gideriz nolcak falan yok hiçbiyere bakma gidelim dedi sevmedi hiç yani çıkardı beni apar topar.

medipole gittik nstye girdim sancı falan çıkmadı bu sefer bişey yok yani.muayene oldum doktor nerelerdeydin dedi şehir dışına çıkmıştık dedim ahah
.nolcaksa orda olsun dedik yani artık:26:

alttan şimdimi bakıyım bidahaki haftamı dedi bidahaki hafta bak dedim korktum bi sıkıntım yok dedim:26:
usg'de bebeğin suyu iyiydi çünkü demekki kaçırdım altıma
3348 51 cm olmuş

Son düzenleme:
Evet o kısım sana ait :) hatta biraz daha üstten başlıyo senin kısım. Biraz uzun olunca anıl dediğim kısım arada kalmış görmemişsi! Bizde tam barışmadık da bozuk da değiliz. Az önceki yazımda anlattım canımcim

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun tekrardan:) bakarsın aynı güne denk geliriz senin 10 gün erken gerçi ama...

Cevahir hanım canım...

her haftaya indi benim randevular sen ne kadarda bir gidiyosun canımm karşılaşırız belkii haberimz olursa tanışırız:))
çarşamba günü eğitim varmış anılla oraya gidicez biz.anıl papatya oluyo :))baya kapsamlı bi eğitim gel sende müsait olursan

Cnm 25 kilo almistim bebek 8 aylik 2640 gr dogdu.esiydi suyuydu bir haftada 10 kilo gitti :) :) kalani artik nasil veririm allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…