Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2:
Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:
önemli olan da bu..sağlıklı olsunlar da
zaten bebişlerin sağlıklı olduğunu duyunca herşeyi unutoyurz ben 2 dir odalara bakmayı fiyatı konuşmayı unutuyordum bugün hatırladık eşime birbirimize hatırlata hatırlata unutmadık.ben çıkışta gene arabaya doğru gidiyordum eşim durdurdu=)
hangi hastaneye başladın yakın mı sana
bebişin kilo normalde ben kendimi aştım...Bebişin kilosu maşallah şahane:)
Damar tıkanıklığı değilmiş gözün aydın doğumdan sonra geçeceğini düşünüyorum... Geçmiş olsun canım...
.
alt tarafı 1 tost bi bardak süt içtim canımpapoş canın sağolsun yaa takma artık bişey kalmadı ne kadar alcan ki
her hafta 2 almazsın hem
açlık tokluk ta farkeder
bebişine de maşallah yerim onuuu
ayrıca geçmiş olsun canım damar tıkanıklığı olmasın da, geçer inşallah kendiliğinden...6:
Geçmiş olsun elif allah acil sifalar versin.Fakat Hamileyken vücut direnci düşüyor. Çünkü bedenimizin, içimizde kasiyla kemiğiyle, tüm sistemleriyle mükemmel bi insan oluşturma gibi ağır bi görevi var. Ona öncelik tanıyor vücut. Bizim gribimizi ikinci plana atıyor. Biz ilaç almazsak sadece vücudumuza extra bi yük yükleriz.Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2: Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:
Kızlar salya sümük hastayım tüm kemiklerim ağrıyor sıfır uyku :2::2::2:
Şu an doğum falan olsa kolumu kaldıracak dermanım yok . İlaçsız kaç günde geçer bakalım :26:
gönlüne göre buldysan ne mutlu sana sultancımm.Yakın canım batıkentte bilgi hastanesi.. Bizde bugün çıkışta gezdik odaları falan çok beğendik.. Temiz, nezih.. Ama tv varmı yokmu dikkat etmemişim şimdi geldi oda aklımaGerçi bebişim dururken tv falan görmez gözüm orası da başka..
Doktorda iyi birisi.. Selçuk Bey. İnternetteki yorumlarıda güzel. Başarılı bi doktor olduğu söyleniyor. Tek eksisi sezeryan yanlısı olmasıymış ama benim zaten sezeryan olacağı için sıkıntı yok yani. Dikişi sordum yapıştırma dedi. Epidural sezeryan olcam. Doğuma eşimin girmesine izin vermedi ama:26::26: Doğum içinde 18 aralık gibi dedi ama daha netleşmedi..
bu kısım sanırım bana aitti=)Kontrolün iyi geçmiş oğlun koskoca300 gram almış ne güzell. Bizim kız uyus kız 10günde 6gramcık almış :))Aldığın kiloları da takma dicem ama şöyle söyleyim. Mesela bu hafta ekmek pilav makarna tatlı kızartma falan yeme. Bi dene. Şimdi alınan kilolara üzülme zamanı değil. Üzülüp kendini yorma. Hepsini verecez bu kiloların inşallah. 1 kilo bile kalmayacak. !!!Kv konusunda. Bazen cevap vermemek en güzel cevap oluyor. Yani o saçmalasin dursun. Ha yine senin yanında babanı suçlarsa ağzına geleni say canım. Eşine de bunu şimdiden söyle. Eğer aynı şeyi tekrarlarsa cevap vereceğini söyle.Eşini dolduruşa falan getiremez korkma. Dolacak bi durum yok zaten. Sadece saçma sapan konuşmuş kven.Benim fikrim böyle canım.Bak doplerde temiz çıkmış. Allah başka dert vermesin.
Sultan kendi doktorun ne kadar iyiymiş. Muayene de güzel geçmiş şükür. Artık unut o illet karıyıeşine devret son günlerin keyfini çıkar. Inşallah öyle geri,zekalılara denk gelmeyiz hiç birimiz. Ne zor öyle insanlara muhtaç olmak. Allah tecrübeli iyi doktorlara denk getirsin.AnılBugün eşimi hiç aramadım,o da aramadı. Hatta bi saat geç geldi. Hiç aramadım nerde kaldın diye. Akşamda yemek yapmadım kv de den istedim. Rahatsızdım bize birer tabak yemek gönderirmisin dedim. Sonra eşim geldi. Surat asmadim ama fazlada ilgilenmedim sanki hiç bişe olmamış gibi davrandım. Sonra kendi konuyu açtı. Durumu telafi etmeye çalıştı. Olur bakalım falan dedim. Şimdilik iyiyiz bakalım. #direnMTA diren heyttt bee Kontrolün iyi geçmiş oğlun koskoca300 gram almış ne güzell. Bizim kız uyus kız 10günde 6gramcık almış :))Aldığın kiloları da takma dicem ama şöyle söyleyim. Mesela bu hafta ekmek pilav makarna tatlı kızartma falan yeme. Bi dene. Şimdi alınan kilolara üzülme zamanı değil. Üzülüp kendini yorma. Hepsini verecez bu kiloların inşallah. 1 kilo bile kalmayacak. !!!Kv konusunda. Bazen cevap vermemek en güzel cevap oluyor. Yani o saçmalasin dursun. Ha yine senin yanında babanı suçlarsa ağzına geleni say canım. Eşine de bunu şimdiden söyle. Eğer aynı şeyi tekrarlarsa cevap vereceğini söyle.Eşini dolduruşa falan getiremez korkma. Dolacak bi durum yok zaten. Sadece saçma sapan konuşmuş kven.Benim fikrim böyle canım.Bak doplerde temiz çıkmış. Allah başka dert vermesin.
gönlüne göre buldysan ne mutlu sana sultancımm.
iyi oldu burası iyi olacak da bence
bilerek yapıyo bu devlet hast zaten gitsinler özele diye!
uyuz oluomm.senin nasılsa sez. takılmana gerek yok..o da iyi denk gelmiş..
18 aralık gibi demesi bile güzel ya ortalama tarih belli işteee=))
netleşince gene söylersin.içinin rahat olmasına çok sevindim cnm...bi daha Allah düşürmesin onların eline!!
bu kısım sanırım bana aitti=)
amin cnm Allah başka dert vermesin.
ama sebebi bulunsaydı iyi olurdu en azından ilaç olurdu birşey olurdu.bacağımı dizden kıramıyorum.birşey giyerken suratım binbir şekil alıyoo..
evet onu diom işte mta bi daha benim yanımda söylerse babanın yüzünden diye ne diim.
bu sefer gerçekten susmam.eşime dedim ki zaten derse yapıştırcam lafı diye..elli kere söylenmez ki bi laf ayıptır..
alenen baban yüzünden diyo yaaa.küçümsenecek birşey değil=((
sen ne yaptın eşinle iyi misiniz şimdi.uzatmayın sakın...ben çok uzatıyorum kızıyorum kendime.bana benzeme=(
Evet o kısım sana ait :) hatta biraz daha üstten başlıyo senin kısım. Biraz uzun olunca anıl dediğim kısım arada kalmış görmemişsi!gönlüne göre buldysan ne mutlu sana sultancımm.iyi oldu burası iyi olacak da bencebilerek yapıyo bu devlet hast zaten gitsinler özele diye!uyuz oluomm.senin nasılsa sez. takılmana gerek yok..o da iyi denk gelmiş..18 aralık gibi demesi bile güzel ya ortalama tarih belli işteee=))netleşince gene söylersin.içinin rahat olmasına çok sevindim cnm...bi daha Allah düşürmesin onların eline!!bu kısım sanırım bana aitti=)amin cnm Allah başka dert vermesin.ama sebebi bulunsaydı iyi olurdu en azından ilaç olurdu birşey olurdu.bacağımı dizden kıramıyorum.birşey giyerken suratım binbir şekil alıyoo..evet onu diom işte mta bi daha benim yanımda söylerse babanın yüzünden diye ne diim.bu sefer gerçekten susmam.eşime dedim ki zaten derse yapıştırcam lafı diye..elli kere söylenmez ki bi laf ayıptır..alenen baban yüzünden diyo yaaa.küçümsenecek birşey değil=((sen ne yaptın eşinle iyi misiniz şimdi.uzatmayın sakın...ben çok uzatıyorum kızıyorum kendime.bana benzeme=(
biz geldikk :))
yeni doktorun bulunduğu avicenna hastanesine gittik eşimle sabah eşim girer girmez burasımı dedi evet dedim neyse nstye çıktık 7 kişi bekliyo tek bi nst cihazı var eşim direk olmaz burası bu ne dedi gel dedim odalara bakalım muayene olalım gideriz nolcak falan yok hiçbiyere bakma gidelim dedi sevmedi hiç yani çıkardı beni apar topar.
medipole gittik nstye girdim sancı falan çıkmadı bu sefer bişey yok yani.muayene oldum doktor nerelerdeydin dedi şehir dışına çıkmıştık dedim ahah
.nolcaksa orda olsun dedik yani artık:26:
alttan şimdimi bakıyım bidahaki haftamı dedi bidahaki hafta bak dedim korktum bi sıkıntım yok dedim:26:
usg'de bebeğin suyu iyiydi çünkü demekki kaçırdım altıma
3348 51 cm olmuş
Hayırlısı olsun tekrardan:) bakarsın aynı güne denk geliriz senin 10 gün erken gerçi ama...
Medipoldeydin dimi hayatm sende :))
doktorun kimdi söylemiştin ama unuttumm:26:
Sağol canım.. Neyse ki bugün kendi doktoruma gittim.. Zaten yüzünü görmek bile rahatlatıyor beni... Sağolsun her soruma cevap veriyo.. Vajinusmus olduğum için doğumda sonta bile taktırmayacağını söyledi.. İçimi çok rahatlattı.. Sancılarda yalancı kasılmalarmış neyseki..
canım vajinismusda ilişki nasıl oluyor.yanlıs anlama merak ettiğimden soruyorum. bana da devlet hastanesinde manisada bir kadın doğumcu alttan bakmaya kalktı hamileydim o zaman yeni daha hastanenin aciline gitmiştim akşam ustu, baktırmak istemedim bebeğe bişi olur diyee bana eşinle birlikte olmuomusun dedi kinayeli bir sekilde , bende olmuyorum evet dedim ,mors oldu tabii ,olabilirsin o zaman bir sakınca yok dedi. bir özel hastaned ede bir kadın doktor smear yapıcaktı ilişkide az kanamam oluyordu ondan dolayı bağırdım bende aleti sokunca ,bana pişkin piişkinn kocanla birlikte erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyorlar gibime geliyor .yanlış mı düşünüyorum acaba ?
Sağol canım.. Neyse ki bugün kendi doktoruma gittim.. Zaten yüzünü görmek bile rahatlatıyor beni... Sağolsun her soruma cevap veriyo.. Vajinusmus olduğum için doğumda sonta bile taktırmayacağını söyledi.. İçimi çok rahatlattı.. Sancılarda yalancı kasılmalarmış neyseki..
canım vajinismusda ilişki nasıl oluyor.yanlıs anlama merak ettiğimden soruyorum. bana da devlet hastanesinde manisada bir kadın doğumcu alttan bakmaya kalktı hamileydim o zaman yeni daha hastanenin aciline gitmiştim akşam ustu, baktırmak istemedim bebeğe bişi olur diyee bana eşinle birlikte olmuomusun dedi kinayeli bir sekilde , bende olmuyorum evet dedim ,mors oldu tabii ,olabilirsin o zaman bir sakınca yok dedi. bir özel hastaned ede bir kadın doktor smear yapıcaktı ilişkide az kanamam oluyordu ondan dolayı bağırdım bende aleti sokunca ,bana pişkin piişkinn kocanla birlikte olmuyormusun dedi bana o zaman acımıo mu dedi? kadın doktorlar sanırım mesleklerinde daha agresif ,tabii hepsi için gecerli değil ama .erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyorlar gibime geliyor .yanlış mı düşünüyorum acaba ?
...................................................
Cevahir hanım canım...
öyle laf mı edilirmiş yaa saçmaa
o an da şaka bile olsa ben kaldıramazdım herhalde=))
maşallah ya 1 hafta da 10 kilo
kaç kilo almıştın ki ve ebbeğin kaç kilo doğdu ki canımcım
o sütün çapağa iyi geldiğini bende duymuştum.hatta hep diyorlar o sütten kendinizin ya da bebeğinizin kirpiklerine sürün ok ok olur
uzun güzel kirpikleri olur diyorlar.bilmem ne kadar doğru=)
canım vajinismusda ilişki nasıl oluyor.yanlıs anlama merak ettiğimden soruyorum. bana da devlet hastanesinde manisada bir kadın doğumcu alttan bakmaya kalktı hamileydim o zaman yeni daha hastanenin aciline gitmiştim akşam ustu, baktırmak istemedim bebeğe bişi olur diyee bana eşinle birlikte olmuomusun dedi kinayeli bir sekilde , bende olmuyorum evet dedim ,mors oldu tabii ,olabilirsin o zaman bir sakınca yok dedi. bir özel hastaned ede bir kadın doktor smear yapıcaktı ilişkide az kanamam oluyordu ondan dolayı bağırdım bende aleti sokunca ,bana pişkin piişkinn kocanla birlikte erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyorlar gibime geliyor .yanlış mı düşünüyorum acaba ?
Ben eşimle birlikte olurken çok zorlanmıyorum.. Evet başlarda biraz zorlanmıştım ama şu an normal.. Bir de vajinal muayene ile ilişki aynı olamaz takdir edersin ki.. Ben daha o doğum masasını (Hani şu bacakları açarak oturtulan) gördüğüm an kasılıyorum..
Erkek doktorlar daha iyi derken neyi kastettiğini anlamadım ama benim şu anki doktorum erkek ve vajinal muayene olmak istemeyişimi anlayışla karşılıyor.. Vajinusmus olduğumu bildiği için herşeyi ona göre ayarlıyor. Sonta takılmayacak mesela bana doğumda.. Bunun gibi.. Ama bunun erkek olması ile ilgisi olduğunu düşünmek ne derece doğru bilemicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?