2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bir sorum var, benim son bikaç gündür karnım hep taş gibi. Kasılma olsa sürekli olur mu bilemedim ama özellikle gece çok rahatsız ediyo bu sertlik. Sizde de karnı böyle taş gibi olan var mı sürekli??

Ateşine dikkat et son zamanlarda ateş tehlikeli.ayrıca geçmiş olsun
Geçmiş olsun...
Gecmiş olsunnn tatlımmmmm
Buz ye geçer
Şaka bi yana aysunum şöyle ballı bişeyler içsen Cnm
Birazda dinlen. Gerçi çocuklu eve bu mümkün olmuyor
Bendeki de laf işteee
Cnm ates gebelikte onemli
Minoset tablet icebilirsin eczaciyim ben
Gecen 10 gun once benimde atesim cikti hafif bi tane ictim bir daha cikmadi
Ama en iyisi doktoruna telefon ac
Bol c vit ile beslen
Cok gecmis olsun

sağolun kızlar,içtim minoset ateşim sabahki kadar yok
deniz ballı nanelimon içtim demin canım iyi geldi
sorma yaa çocuklar ilgi bekliyor benim kendime hayrım yok
yine de annelik işte beynim zonkluyor ama ilgileniyorum elimden geldiği kadar:2:
melekyavrum,mandalina,limon ve havuç sıkıp içiyorum bakılım düzelirim inş.

K.validenin becerikli yardımcılarından mı bu da canım..
ayyy bir işide adam gibi yapsa şu temizlikçiler
sanki babanın hayrına temizliyor evini

oldum olası ateşe meyillidir zaten bünyem
ateşlenmeden bir hastalık atlatmıyorum yaa ufff
aldım canım ilaç neyin avuçlarım yanıyor yazarken bile..
yaaaa eşimde öyle diyordu o da hasta oturmuş battaniyenin altında oyun oynuyor
oğlunun adınıda çok beğendiiimmmm,adıyla yaşasın aras beyyyy

ayyy teyze süpermiş yaa..
emin olmadan nasıl gelmiş bebek görmeye

canım çok üzüldüm yaa bol bol emzirmeye yada sağmaya çalışın
süt emdikçe çoğalır emzirmezsen yada saatte bir sağmazsan istediğini ye gelmez sütün
bol su,uyku ve emzirme çok önemli canım
kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?

hemen buzlu soğuk suyla yıka yüzünü canım
uyuşmada varmı:26:
ayy allah korusun anıl

Valla sorma yaa 9 ayda kararveremediğz isme 9 dakikada karar verdik:) sma etiket olayı olmasa daha 9 ay bir isim bulamazdık:)

Hakkında hayırlısı olsun canım... Kolaylıkla kucağına al inşallah bebeğini.. Ne güzel yaa vaktin belli olması:)

kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?

Şahsen yaşamadım canım ama acaba çeneni yoracak bir çiğneme durumun mu oldu eklemleri zorlayacak ya da stres felan mı bilmiyorum ki... İstersen bir doktora görün canım ya...geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Kızlar sezeryan günümüz belli oldu.
25 kasım saat 13.00 de kavuşacağım Beril'ime Allahın izni inşallah.
Anestezi doktoru spinal önerdi ya ben genel düşünüyodum napıcam bilmiyorum aklımda kalıyo uyanık olmak istiyorummmmm...

Canım yüz felci geçiriyo olabilirsin bir arkadaşım hamileliğinin son haftasında geçirmişti ihmal etmeden git canım hemen doktora.

cnm hayırlı olsun sağlıcakla atlatırsın inşallah bende kararsızım uyanık olmak istiyorum ama sonrasındaki baş ağrısı olayı korkutuyor beni doktorum epidural öerdi bakalım o gün gelsinde hayırlısı inşallah
sen 2 gün sonra mis kokuluna kavuşacaksın allahın izniyle çok heycanlı

anılım korkma allahın izniyle önemli bir şey değildir
sen iyi düşün sinirlerle ilgili bir şeydir son aylar şaftımız kaydı resmen kesin onla alakalıdır geçici bişeydir bak gör
haber bekliyoruz senden

Kizlaar anila yuz felci demis doktor kortizon baslamislar hamilelerde olabiliyomus.dua edelim hemen duzelsin inss

gizem şoklardayım
allah yardımcısı olsun geçicek inşallah biraz baktım netten olabiliyormuş geçiciymiş inşallah anılda çabucak atlatacak...

Ne güzel ne naif mutlulukla büyüsün bu odada inşallah:)

Ay çok heyecanlı 2 gün sonra kızını kucağına alıcan ha
Darısı başımıza...

Kizlaar anila yuz felci demis doktor kortizon baslamislar hamilelerde olabiliyomus.dua edelim hemen duzelsin inss

Hayda ne tetikledi acaba:44: neyse geçici bir durumdur iğnelerle atlatır inşallah...

Anılım çok veçmiş olsun bende bugün dr dım dün tansiyon yerledeydi 6/4 ellerimde ayaklarda kaşınma vardı dr kan aldı bakalım eğer karaciğerde sorun çıkarsa pazartesi alınacak bebek eğer iyiyse bişi çıkmasa 3/12/13 inş bebeğini dünyaya gelcek kızlar son aylardayız ihmal etmeyin de lar bile herşikayeti soruyor. Aman dikkat

merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.

Ayni sorunlari bende yasadim cnm seni cok iyi anliyom.bebegim agladikca bende sinirden agliyodum. Hemsirelerle kavga ediyodum az mama verin diye. ancak aksam o da cok aglarsa diyorlardi.neyse az da olsa 3.gun sutum geldi sonra cogaldi.sende biraz sabret cnm eger bebek durmuyorsa soyle hemsirwlere israr edince mama veriyorlar.

canımm benim çok güzel güle güle büyüsün bu odada :))
lambalarımız aynı bu arada

Ayyy güliyimmi sinirlenimmi bilemedim gizoo
Kadın biraz daha kalırsa evi başınıza yıkıcakkk

sorma çok sinirlendirdi bugün beni sabahtan beri telefonu 5 dk susmadı şey telefonu gibi

yok hayatım bunun kv'demle alakası

teyze hafif kırık zaten sabah sabah üşüşmüş kapıya yaa

canımm gözün aydınn :))hadi bakalım hiçbişey kalmadı şurda 1 güncük :))

merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.

soğuk süt iyi gelebilir..

Son düzenleme:
kızlar selam 2 gündür giremedim konuşmalar baya bi ilerlemiş inşallah herkes iyidir ..
ben dün kontrole gittim bizim fındık 3 kg. olmuş herşey yolunda çok şükür :) geçmişi okuyayım şimdi :)

gizem şoklardayım
allah yardımcısı olsun geçicek inşallah biraz baktım netten olabiliyormuş geçiciymiş inşallah anılda çabucak atlatacak...

bende baktım baya araştırdım geçici bişey canım hemen düzelir inşallah kafasına çok taktı bişeyleri stresten mi oldu acaba :/

Ay ne guzel ya
2 guncuk kalmis
Allah yardimcin olsun
Darisi vaktiyle bizlerinde basina insallah

Kizlar bugun kizimin hareketleri canimi cok yakiyor
Normal mi ki bu
Sanki karnimi parcalayip kesiyor icerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…