Ateşine dikkat et son zamanlarda ateş tehlikeli.ayrıca geçmiş olsun
Geçmiş olsun...
Gecmiş olsunnn tatlımmmmm
Buz ye geçer
Şaka bi yana aysunum şöyle ballı bişeyler içsen Cnm
Birazda dinlen. Gerçi çocuklu eve bu mümkün olmuyor
Bendeki de laf işteee
Cnm ates gebelikte onemli
Minoset tablet icebilirsin eczaciyim ben
Gecen 10 gun once benimde atesim cikti hafif bi tane ictim bir daha cikmadi
Ama en iyisi doktoruna telefon ac
Bol c vit ile beslen
Cok gecmis olsun
çok sıkılmalı bunalmalı bi gün.temizlik var.tv ünitemdeki biblomu kırdı abla sağolsun.köşede bahaus'ta yaptırdığım büyük çiçeğim vardı içi kum dolu olan onunda çiçeklerinden tutmuş kaldırırken çıktılar ve girmeleri imkansız kumu dökmem lazım ama bütün renkler karışcak tabi. ağladım ağlicam oofff
amanınnnnn mikroplu gelmişşşş=))
niiiitttiinn aysun hasta mı ettün kendünü=(
öksürük hapsuruk yapmadan ilaç al yada sıcak bişiler iç dr una sorup istersen
hapşurma öksürme beni ve bebeği çok kasıyordu..dinlenme imkanında olmadığı için off.neyse ki hafta sonu
eşin evdeyse o baksın sen dinlen şu 2 gün
bu illetin en önemli ilacı yatışşş
ay bide yaptıktan sonra daha da dokunmam demesinmi ne kaldıki dokuncak dedim iyice zıpladı sinirlerim.
yan apartmandaki teyze de yememiş içmemiş sabah sabah gelmiş aa doğurmadınmı daha bebek görmeye gelmiştim diyodoğurdum karnımdakide 2. tövbe yarabbim ya.
hepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor
kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?
gerçekten çektim o ohu biliyor musun=))
ne büyük bir yük ne büyük bir sorumluluk ....
Allah şükür atlattın Burcu hehe=))
kesinlikle hak veriyorum,babası annesi,oğlum oğluş demekten bıktım artık....
ismiyle hitap etmek istiyo insan...çok güzel birşeymiş inşallah sizde karar veriirsiniz doğuma kadar=)
Gerçekten miiiiiiiiiii=))
Bir yerde "mal" diye bir anlam buldum o biraz canımı sıktı ama eşimde dedi ki .millet açıp anlamına mı bakcak.artı tek bir uyerde o anlamı gördün diye koymamazlık yapmayalım dedi.iyi dedim
Aras gibi uzuuuun uzuunn ömürleri uzun bebişlerimizinn..
hahah kuzum bize zorunluluk lazım
ya böyle etiket zırt vırt ya da doğum paklardı bizi=)
ne ayıp aslında di mi=))şeker kurabiye için karar veriyorum utanıyorum aslında ama bulduk ya ona da seviniyorum....Seninkinin ismine zaten bayıldım
Azra...süper yaa...çok güzel söyleniyor..R güç katıyor
Doktordan geldimm. Haftaya cmrtsi alalım artık dedi.biz pazartesi olsun istedik.bakalm persembe bi daha gıdıcem iyilik hali devam ediosa pazartesi alırız deilse cumartsi alırız dedi. Buyuk ıhtımal 2aralıkk inş hayırlısıylaaa
kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?
Kızlar sezeryan günümüz belli oldu.
25 kasım saat 13.00 de kavuşacağım Beril'ime Allahın izni inşallah.
Anestezi doktoru spinal önerdi ya ben genel düşünüyodum napıcam bilmiyorumaklımda kalıyo uyanık olmak istiyorummmmm...
Kizlaar anila yuz felci demis doktor kortizon baslamislar hamilelerde olabiliyomus.dua edelim hemen duzelsin inss
Kizlaar anila yuz felci demis doktor kortizon baslamislar hamilelerde olabiliyomus.dua edelim hemen duzelsin inss
Merhaba güzel anneler
Bugün kontrole gittim.doktor kızımın kilosunu tam ölcemedi.göbeği artık ekrana tam sığmıyor:) 3267 gram olmuş hata payı yüksek olarak.şimdilik gelmeye niyeti yok gibiymiş.ne zaman gelcek acaba.onun tombis yanaklarini sikasim var:))
Bu da Alya mın odası
Anestezi doktoru spinal önerdi ya ben genel düşünüyodum napıcam bilmiyorumaklımda kalıyo uyanık olmak istiyorummmmm...
hepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor
Merhaba güzel anneler
Bugün kontrole gittim.doktor kızımın kilosunu tam ölcemedi.göbeği artık ekrana tam sığmıyor:) 3267 gram olmuş hata payı yüksek olarak.şimdilik gelmeye niyeti yok gibiymiş.ne zaman gelcek acaba.onun tombis yanaklarini sikasim var:))
Bu da Alya mın odası
Ayyy güliyimmi sinirlenimmi bilemedim gizoo
Kadın biraz daha kalırsa evi başınıza yıkıcakkk
K.validenin becerikli yardımcılarından mı bu da canım..
ayyy bir işide adam gibi yapsa şu temizlikçiler
sanki babanın hayrına temizliyor evini
ayyy teyze süpermiş yaa..
emin olmadan nasıl gelmiş bebek görmeye
merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.
gizem şoklardayım
allah yardımcısı olsun geçicek inşallah biraz baktım netten olabiliyormuş geçiciymiş inşallah anılda çabucak atlatacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?