2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Hadi gözün aydın şekerim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini
dimek sende kasım annesi olucaksın hee
topiğin ismini değiştirip Kasım-Aralık annelerimi yapsak acebaaa

Kizlaar anila yuz felci demis doktor kortizon baslamislar hamilelerde olabiliyomus.dua edelim hemen duzelsin inss

ayyy anlamıştım zaten söyleyince yaa
k.validemde geçirdi yüz felci o da ağzım yamuluyordu fln demişti
geçici bir durum ama yinede çok üzüldüm
kızcağızın başından dert eksik olmuyor
yinede Allah daha beterinden korusun diyelim

merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.

canım mide yanmasından mı bahsediyorsun yoksa yoksa göğsünün altı gerildiği için acıyor ondan mı
bende ikiside var..göğüs altı atı ağrısı için bişey yapamıyorum sürekli geriliyor ve sızlıyor
mide yanması için şurup,süt ve muz iyi geliyor..

merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.

cnm daha 2 gün önce bende yazdım aynı şeyleri uyumak ne mümkün mahvediyor beni bu asit olayı yanmanın yanı sıra ciğerlerede kaçabiliyormuş artık öksürtüyor beni dün kızlar buz,muzve soğuk süt önerdiler hepsini denedim rennie almayada devam ediyorum hangisi iyi geldi bilmiyorum ama biraz daha iyiyim bugün en azından bişeyler yiyebildim
bide şu cam şekerler varya onları emmekte işe yarıyormuş ben onu da yapıyorum dünden beri bide bol su içmeye çalışıyorum çok zor olsada asit dengesini sağlar belki dedim
seninde allah yardımcın olsun minnaklar büyüdükçe mideye baskı arttıkça işimiz zorlaşıyor

bende baktım baya araştırdım geçici bişey canım hemen düzelir inşallah kafasına çok taktı bişeyleri stresten mi oldu acaba :/

düzelir de cnm ah anılda biraz stresi bırakabilse çok ince düşünüyor tabiki zor oluruna bırakmak ama o çok hassas düşünceli cnm benim şimdi bide hamişlik vücuduna ağır geldi tabi
nasıl üzüldüm anlatamam açıp resmine baktım geçmiş sayfalardan ona sadece mutlu olmak yakışıyor...
offff anılll beni daha fazla ağlatma ses ver biran önce...

Kizlar bugun kizimin hareketleri canimi cok yakiyor
Normal mi ki bu
Sanki karnimi parcalayip kesiyor icerde

şu aralar en çok hareket ettiği dönemdesin canım sen
2-3 haftaya kadar yeri iyice daralınca o hareketler yerine dirseğini elini kolunu dayayarak tepecikler oluşturacak karnında..
Tabi gün geçtikçe sıkıntılar da artıyor,yavrularımız için değer napalım

canım geçmişolsun hayırlısıyla doğmuş yavrun .. darısı başımıza .. Doğum hikayelerimiz çoğalıyor artık ne güzel :) güzel bir ömrü olsun inşallah

yumurta gibi şişiyo karnımın biyerleri hep çok komik

anılcım çok geçmiş olsun canım ama birşey yapmadan da nasıl geçecek son günler ya kuzuna da maşallah bizimki 3 kg. olmuş 3300 falan doğar dedi doktor dün

Kızlar aklıma gelen çok önemli bişey var! Hastane çantanıza mutlaka ama mutlaka iyi bi marka tuvalet kağıdı koymayı unutmayın. İster normal olsun ister sezeryan o bölge çok hassas olacak, ben özel hastanede doğum yapmama rağmen adi iğrenç bi tuvalet kağıdı vardı, çok rahatsız oluyodum silerken incecik bişeydi silerken parçalanıyodu falan. Bu yazıyı okur okumaz hemen koyun çantaya hatta :)

hiç aklıma gelmezdi bu :))
teşekkürler canımm :))
prenses nasıll ?

hiç aklıma gelmezdi bu :))
teşekkürler canımm :))
prenses nasıll ?

Prensesin sarılık seviyesi arttı yaklaşık 30 saattir falan fototerapideyiz Allahtan ben de onun yanındayım arada seviyorum, emziriyorum yoksa dayanamazdım bu akşam çıkıcaz inşallah. Ben ilk önce panik oldım ama doktorlar rahatlatıyor yenidoğanda sarılık olağan bişeymiş. Bir an önce geçse de evimize gitsek diye bekliyorum :)

kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.

35+5 günlüküz.

doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:

çağanın tam 1 ay sürdü değerler eğer 15 ve yukarısı ise yatırıyolar.
ama çağanın orta seviyede ve uzun sürdü uzamış sarılıkmış adıda onun.. seninki hemen geçer foto alınca canım hiç sıkma canımnı

bebekler anneden ayrılınca karaciğer tam olarak çalışamıyor ve sarılık oluyor çoğu yenidoüanda olur.
gayet normall

Bilmiyorum resmen ağzım kaydı.gidiyoruz şimdi bakalım ne der dr..hissediyorum ama kayık yani konuşurken falan anormallik var.akşam haber veririm gizo ana ya da denizxe yazarım siz söylersiniz

Anılcım şimdi Gizemin bildirisini okudumçok geçmiş olsun canım .. Doktorlar mutlaka ilaç başlamıştır aa benim halam da yüz felci olmuştu bol bol sakız çiğnemeni önerebilirim . Çabucak düzel iyileş olur mu

Ben geldim birazdan yine cikicam..
Tuhafiyeye gidicem..dinleniyorum.. aral orda arkadaslarinida beni de mahfetti bu son olsun dedim
Birde arkadaslarini bize istiyor.. asla istemem okdr yiprandim ki bu halimle
mavi ve seffaf sert plastik bardak buldum migrostan hastaneye goturcem

Anil eylul ve aras icin aldigin şey ne bilmiyorum anlayamadim pofuduk bisey sanirsam
Ama gule gule kullanin kullansinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…