Kızlar sezeryan günümüz belli oldu.
25 kasım saat 13.00 de kavuşacağım Beril'ime Allahın izni inşallah.
Anestezi doktoru spinal önerdi ya ben genel düşünüyodum napıcam bilmiyorumaklımda kalıyo uyanık olmak istiyorummmmm...
Kizlaar anila yuz felci demis doktor kortizon baslamislar hamilelerde olabiliyomus.dua edelim hemen duzelsin inss
merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.
merhaba hanımlar bende 36haftalık hamılym mdemde cok kotu yanma var daha doqrusu qoqsumun altnda qecelerı uyuyamyorum napsam ıyı qelr nolr bı yardmcı olun.
bende baktım baya araştırdım geçici bişey canım hemen düzelir inşallah kafasına çok taktı bişeyleri stresten mi oldu acaba :/
Kizlar bugun kizimin hareketleri canimi cok yakiyor
Normal mi ki bu
Sanki karnimi parcalayip kesiyor icerde
Kizlar bugun kizimin hareketleri canimi cok yakiyor
Normal mi ki bu
Sanki karnimi parcalayip kesiyor icerde
canım geçmişolsun hayırlısıyla doğmuş yavrun .. darısı başımıza .. Doğum hikayelerimiz çoğalıyor artık ne güzel :) güzel bir ömrü olsun inşallahcanlarım hepinize günaydın söze nereden başlayacağımı bilemiyorum ama inanın hayattaki en güzel anı dün oğlumla birbirimize baktığımız ilk anda yaşadım..sabah 8 de hastaneye yattım 9 gibi suni sancı verdiler ve beni doğum odasına aldılar o an ki yaşadıkğım zorlukları analatamam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu enazndan benm içn öyleydi çok zorlandım başım da 5-6 kişi sürekli ıkın ıkın diyorlar ben nekadar ıkınsamda nafile doktor bağırıyo hadi geliyor geliyor kafası göründü ben dahada ıkınıyorum ama olmuyor bi ara bayılmışm hatrlamıyorum sonra tekrar bağırıyor doktor hadi kendine gel neyseki son ıkınmam da içimden birşey akıp gitti remen hissetim bebğim doğmuştu doktor poposuna vurdu bizimki maşallah beni niye uyandırdınız der gibi mayışık bir şekilde esneyerek bana baktı kendimi tutamamıdım hem ağlıyorum hem gülüyorum doktora diyorum ki normalde bebekler ağlar doğduğunda bu niye ağlamıyor?doktorda bu da senin gibi sakin çıktı diyor herkes gülmeye başladı:)))) neyseki bebeği götürdüler ben ebe hemşireler ve doktor başbaşa kaldık hayatımın en zor yarım saati.... dikiş atıcaklar ama ben dayanmıyorm sürekli kendimi kasıyorum iki kez aynı işlemi uyguladılar yani kendimi kastığımdan çıkartıp tekrar dikmeye başlıyorlar doktor bana kızıyor 5 dakikalık işi yarım saatte yaptırdın diye ama napabilirim canım yanıyorduneyseki onu da atlattım ve odaya aldılar beni eşimin ağzı kulakların da tabii nasıl sevniyor veee canım annem yatkta yatıyorum annemi yanıma çağrdım anne ellerini ver dedim vee ağlayarak iki elini de öpmeye başladım seni şimdi daha iyi anlıyorum canım annem dedim analı kızlı ağlaştık eşim miniği yanıma getirdi veeeeee artık oğlumla başbaşaydık biraz bakıştık gözlerinin teki açık teki kapalı baktı ve inanırmısınız hınzır bir gülümsemeyle uykuya daldı:))))) sonra bende biraz uyudum gece ağrılarım çoğaldı ağrı kesicilerle durdum bebeğim emme de güçlük çekti çünkü sütüm şuan çok az hemşireler mama da vermediler o alışır emsin diye..bu sabahı zor ettim şimdi de uyuyor meleğim kızlar inanın ben çok zorluklar yaşadım belki haztırlarsınız bebeğime 4,5 aylıkken down sendromlu demişlerdi ve 4,5 ayımı mahfetmişlerdi hergün gözyaşı döktüm ağladım dua ettim rabbim sesimi duydu çok şükür bebeğim gayet sağlıklıymış 3-4 doktorun kontrolünden geçti veee en büyük süpriz en son çarşamba güün kontrole gittiğim de doktor kilosu 2,950 demşti bebeğim 3.5 kilo doğdu:)))) en çok buna şaşırdım:) işte şimdilik anlatacaklarım bu kadar allah vakti saati geldiğinde hepinizn yardımcısı olsun hepinize dua ettim canım arkadaşlarım.....
şu aralar en çok hareket ettiği dönemdesin canım sen
2-3 haftaya kadar yeri iyice daralınca o hareketler yerine dirseğini elini kolunu dayayarak tepecikler oluşturacak karnında..
Tabi gün geçtikçe sıkıntılar da artıyor,yavrularımız için değer napalım
Ben geldiiiimm.
Allah şükür herşey yolunca sancı da 2 kere çıktı önemsemedi bilşe dr um
ben 1 haftada 2 KİLO ALMIŞIM!!!
oğlum 3250 olmuş
kendim için çok üzüldüm
ne yapcam kızlar hafta da 2 kilo almaya devam ederse ben 20yi çok rahat geçerim....
bacağıma doppler çekildi damar tıkanıklığından şüphe edildi ama çıkmadı şükür
dr um sebebini bulamıyor.2 dr birden...
ama ben dokunmaya dayanamazken onlar sıktı hep muayene için ve ben hep ağladım....
ağrı yüz ölçümü gideerrek artıyor ilaç da vermedi ne yapacağım bilmiyoırum artık yürüyemiyorum bile...
Kızlar aklıma gelen çok önemli bişey var! Hastane çantanıza mutlaka ama mutlaka iyi bi marka tuvalet kağıdı koymayı unutmayın. İster normal olsun ister sezeryan o bölge çok hassas olacak, ben özel hastanede doğum yapmama rağmen adi iğrenç bi tuvalet kağıdı vardı, çok rahatsız oluyodum silerkenincecik bişeydi silerken parçalanıyodu falan. Bu yazıyı okur okumaz hemen koyun çantaya hatta :)
hiç aklıma gelmezdi bu :))
teşekkürler canımm :))
prenses nasıll ?
Prensesin sarılık seviyesi arttı yaklaşık 30 saattir falan fototerapideyiz Allahtan ben de onun yanındayım arada seviyorum, emziriyorum yoksa dayanamazdımbu akşam çıkıcaz inşallah. Ben ilk önce panik oldım ama doktorlar rahatlatıyor yenidoğanda sarılık olağan bişeymiş. Bir an önce geçse de evimize gitsek diye bekliyorum :)
kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.
35+5 günlüküz.
doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:
Bilmiyorum resmen ağzım kaydı.gidiyoruz şimdi bakalım ne der dr..hissediyorum ama kayık yani konuşurken falan anormallik var.akşam haber veririm gizo ana ya da denizxe yazarım siz söylersiniz
kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?
Ne güzel hadi hayırlısı:) 13.12.2013 de güzel olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?