aaa hiç aklıma gelmem,işti 13,12,13
Anıl
çok yoğunum bugün geçmişi okuyamadım. Noldu canım sana ya çok üzüldüm. Doktor yüz felci demiş galiba. Inşallah geçici bi durumdur.
Bize gelişmeleri yaz canım(
Mta bebisinin boyu uzadimi canim
Merak ediyorumseni
Prensesin sarılık seviyesi arttı yaklaşık 30 saattir falan fototerapideyiz Allahtan ben de onun yanındayım arada seviyorum, emziriyorum yoksa dayanamazdımbu akşam çıkıcaz inşallah. Ben ilk önce panik oldım ama doktorlar rahatlatıyor yenidoğanda sarılık olağan bişeymiş. Bir an önce geçse de evimize gitsek diye bekliyorum :)
kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.
35+5 günlüküz.
doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:
Ben geldim birazdan yine cikicam..
Tuhafiyeye gidicem..dinleniyorum.. aral orda arkadaslarinida beni de mahfetti bu son olsun dedim
Birde arkadaslarini bize istiyor.. asla istemem okdr yiprandim ki bu halimle
mavi ve seffaf sert plastik bardak buldum migrostan hastaneye goturcem
Anil eylul ve aras icin aldigin şey ne bilmiyorum anlayamadim pofuduk bisey sanirsam
Ama gule gule kullanin kullansinlar
Anila nolmus ki yaaa ne yuzu ne felci
Mta bebisinin boyu uzadimi canim
Merak ediyorumseni
geçer annesi geçer :))
ne güzel belli olması yaa gözün aydın kuşuumm :)
kiraz çekirdeği yastığı aramıştık canım çok bulamamıştık unnado'da anıl bulmuş aldı işte gaz için
burda konuşurken birden bişey oldu hastaneye gitti yüz felci demişler:26:
canım herşeyi deniyorum umarım gelir bebeğim çok ağlıyor annem normal diyor ama bende o ağladıkça üzülyrm
Evet konuştum. Cok üzüldüm yaaa ama neyse ki geçici bişeymiş
Başımıza bi bu gelmemişti
Evt canim beni cennette bekleyen bir melegim var
Ne dusunuyosun simdi isme
Karar verebildinmi[/QUO
cnım basınız sagolsun cok zor gerçekten .Allah bir daha göstermesin. neden oldu canım sorun neydi? kusura bakma soruyorum ama istemiosan cevaplamayabilirsin .
offf offf
ne ağladım gene yaaaaa
eşim dedi girmene izin vermicem artık yeter diyoooo
çok güüzel bi video
5 aylık mı doğmuş onu tam anlayamadım...Çok güzel çok..yazacak bir şey bulamıyorum
Canım yüz felci geçiriyo olabilirsin bir arkadaşım hamileliğinin son haftasında geçirmişti ihmal etmeden git canım hemen doktora
iyi diyelim iyi olsun . papatya klimanın yada vantilatörün karsısında cok durduysan olmuş olabilir canım. yaz döneminde farketmemiş olabilirsin tatlım... güzel haberlerle gel ....
canım 3,5-4 aylık bebek mumkun değil yasamaz ,orda bir yanlış var.26-27 hafta vrdır canım..
32. haftada rapor aldım doktorumdan çalışmaya devam etcem ben diye, önümüzdeki hafta 37. haftam ve işteki son haftam. 1 aralıkta mecburen izne ayrılcam artık. bunun için tekrar evrak prosedürü var mı, varsa nasıl olcak? rapor mu alcaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?