2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Anıl

çok yoğunum bugün geçmişi okuyamadım. Noldu canım sana ya çok üzüldüm. Doktor yüz felci demiş galiba. Inşallah geçici bi durumdur.
Bize gelişmeleri yaz canım (

Kizlar dikenli telle sıkıolar sanki arada karnimi
Bende dr demedi ama kendim evde magnesium bulunduruyordum ondan ictim bir tane
Degisik bir agri oluyor

geçer annesi geçer :))

kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.

35+5 günlüküz.

doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:

ne güzel belli olması yaa gözün aydın kuşuumm :)

kiraz çekirdeği yastığı aramıştık canım çok bulamamıştık unnado'da anıl bulmuş aldı işte gaz için

Anila nolmus ki yaaa ne yuzu ne felci

burda konuşurken birden bişey oldu hastaneye gitti yüz felci demişler:26:

Evet konuştum. Cok üzüldüm yaaa ama neyse ki geçici bişeymiş
Başımıza bi bu gelmemişti

Anilll canim gecmis olsunn yaa
Bi an once gecer ins dua etcem snn icin
Zaten gecici oluyomus hicbiseyi takma kafana artik lutfen

canım herşeyi deniyorum umarım gelir bebeğim çok ağlıyor annem normal diyor ama bende o ağladıkça üzülyrm

canım sutun gelmiosa ac bırakma yaa azda olsa mama ver.olur mu öle sey yaa , sarılık olur bebiş sekeri düşer .ablam acı bademde doğum yaptı doktoru mama verdirdi ,yani hiç sutun olmasa çocuk sut olcak diye bekleyip acmı kalıcak. özel hastaneye gidiosan eger cocugu sarılık olsunda kuvezde kalsın para kazansın diye yapıolar cogu hastane. benden sölemesi arkadaşım... bir arkadasm yeni doğum yaptı ona da demişler verme mama die çocuk açlıktan ölmüş valla çocuk hastanesine götürmüşler hemşireler bu çocuk hasta falan değil ac demişler ,vermişler mamayı çocuk sabaha kadar mışıl mışıl uyumuş.azda olsa ver canım.o zamana kadarda sutun gelir.ama sut sağma makinen yoksa ,hastanelerde kiralanıyor git sağdır daha iyi cıkıo makinelerde ilk zamanlar .

offf offf
ne ağladım gene yaaaaa
eşim dedi girmene izin vermicem artık yeter diyoooo
çok güüzel bi video
5 aylık mı doğmuş onu tam anlayamadım...Çok güzel çok..yazacak bir şey bulamıyorum

canım 3,5-4 aylık bebek mumkun değil yasamaz ,orda bir yanlış var.26-27 hafta vrdır canım..

32. haftada rapor aldım doktorumdan çalışmaya devam etcem ben diye, önümüzdeki hafta 37. haftam ve işteki son haftam. 1 aralıkta mecburen izne ayrılcam artık. bunun için tekrar evrak prosedürü var mı, varsa nasıl olcak? rapor mu alcaz yine

Evet doktorunuza gidip tekrardan artık iş görmezlik raporu almanız gerekiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…