2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bugün eşimle 6. evlilik yıldönümümüz, fakat supriz bişi hazırlayacak gucum kuvvetim yok.. Bakalım kendisi bişiler düşünecek mi?

Ya ben yaaa bennnn
B'ni görmedin mi hayin köfteee

kız göremedim rüya bitmeden ezan okunuyodu uyandım

sizin kanal bulanık gösteriyodu net değildi

oha ciddenmii gülayıda gördün ve gitti
mübarek insan senii
inş çıkar bebeğimmmm ev temiz ben temiz çok iyi olur bidaha temizlikle ağdayla uğraşmamam

gülayı gördüm tuttu bende anlamış değilim sen tutarmısın bilmiyorum canım

kız doğuma gitmeyi düşünüyo düşündüğü şeye bak ben temiz ev temiz Allah senin iyiliğini versin emi!

çok güzel olmuş güle güle kullan sağlıklı mutlu günlerde inşallah

cnm haklısın elimde olsa yatıcam da
ben küçük bir yerde yaşıyorum bir temizlikçimiz var içime sinecek şekilde yapabilecek olan onunda maşallahı var boş günü yok bir ay boyunca ailemde uzakta burda kimsem yok
ben yatarsam ve doğurursam aklım evde kalır yavaş yavaş yapayım nasılsa büyük temizliğim bitti
sağol düşündüğün için inşallah bizimkilerde 38. haftaya kadar dayanırlar
anlamadım rahatmı ettiremedik nedir bu biran önce çıkma isteği

Sonunda ismi bulmamızla beraber şekerlerimizi de dün annemle yapıp bitirdik ama sırtım koptu resmen...bakalım beğenecek misiniz?

canım ellerinize sağlık, çok güzel olmuşlar, Allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin

Rabbim arkadaslarima hayirlisiyla yavrularini kucagina almayi nasip et ya Rabbim .

Dogumdan 8 gun sonra ben cok mu gobegim acaba 75 kilo oldum 82 iydim dogumda

Eki Görüntüle 872297

amin canım
bence yeni doğum yapmış biri için kilonda göbeğinde gayet iyi, emzirdikçe daha da zayıflarsın

Kızlar selam benim nişanım geldi hastaneye gidiyoruz dua edin ...

hadi hayırlısı Allah iki arkadaşı da bir avazda kurtarsın, kolay doğumlar nasip etsin,
sağlıkla kucaklasınlar kuzularını

herkese kocaman bir günaydııınnn
mutlu sağlıklı bir hafta geçirelim inşallah
tombiş yanaklı bebelerimiz, kolay doğum yapmış annişlerimiz olsun

amin canım inşallah

Çamaşırları attımm yıkanıyor
3 tane cam sildim birinin dışı kaldı
Valla öyle tutuştum ki bi hışımla giriştim eve
Sancı aralarında yapıyorum
Yağmurda var ama olsunntemiz cama yağsın

gülayı gördüm tuttu bende anlamış değilim sen tutarmısın bilmiyorum canım

kız doğuma gitmeyi düşünüyo düşündüğü şeye bak ben temiz ev temiz Allah senin iyiliğini versin emi!

uyusana belki devamınıda görürsün hahah
ne düşüncem bebeğim başka

ohoo biz ne diyoruz sen napıyosun doğur cam tepelerinde allahım yareeebbimmm akıl fikirrr ver

evet kuşummm değiştii
aaa bari msj alıntıları bildirim verseydi daha iyiydi bazen gözden kaçabiliyor çünkü ayıp olabilir alıntı yapan arkadaşlarımıza neyse bunu öğrendiğim iyi oldu niye böyle bişi yapılmış kuzum?

yormayın kendinizi yaaaa ben dün yıkadım ama istanbulda bugün hava yağışlı asıp kurutamayacağım bu sebeple petek üstlerine bir iki atayım diyorum... ama fayansları silecektim bende bgün sular yok!

ayyy valla bende aklıma geldikçe heycanlanıyorum!

kız! anaaaaaammm ya suyumuz yada nişanımızın geldiği bi anda sular kesik olursa? banyo yapıp hastaneyede gidemeyiz anam!!!!!!!

Bugün eşimle 6. evlilik yıldönümümüz, fakat supriz bişi hazırlayacak gucum kuvvetim yok.. Bakalım kendisi bişiler düşünecek mi?

senden beklentisi olmaz canım muhtemelen de o bişiler yapar diye düşünüyorum benim eşimde evlilik yıldönümümüzde unutmamıştı bana gümüş bi bileklik almıştı saolsun ahhhh ahhhh

Allah daha nice seneleri mutlu huzurlu geçirmenizi nasip etsin canım

kız senin camlar yeni silinmedi miiiii allahımmm cam tepelerinde geziyor yarebbimmm
deniz bak yapma allah korusun

ohoo biz ne diyoruz sen napıyosun doğur cam tepelerinde allahım yareeebbimmm akıl fikirrr ver

kayınvalidesinin teli yokmu arayında bağlasın şu kızı yatağa başka türlü durmıcak bu

ooooo deniz sende dayak istiyosun ama hakkaten yaaa! sen böyle yap yap yorul ya doğum anında enerjin olmazsa?!

valla benimkiler kaç zamandır silinmiyor 2 ay oldu belkide hiçte umurumda değil silemem çünkü parmaklıklar var dip taraflara yetişemem kendimide kasamam iki adım atıyorum kasılıp kalıyorum zaten!

aslında yağmur yağarken bi fırçalasammı?

ben olsam telaştan eteklerim tutuşur nasıl doğuracam diye ne ev umrumda ne demizlik valla geldikten sonra beni hastaneden getiren kalabalık girişsin yapsın hiç umrumu bozamam yada bi hanım alırım artık... gerçi burdada hiç güzel yapan yok :))

ya şimdi diyelim nişan su mu bişiler geldi... ilk önce ne yapmamız gerek işlem sırası ne ? kocaişlere mi hbr vermek lazım?

Lusnica doguma gitmiş maşallah sübhanallah
Allah kolay dogum yaşatsın

Tuğba senin ruya tv de pek bi dandikmiş yaa hemen söyle bnm kanalı da çeksin
Koparırım anteninizi valla :)))

Kızlar camlar bitti
Karamelim kızma tmm bacım dinleniyorum şuan
Mutfağında topladım mı
Ay yatak odasıııııı ://

Bu arada mira ve essela süsler bir harika
Ellerinize saglık

Kızlar burcu nerelerde yaa kesin o da doğurdu

Allah yardımcınız olsun endişelenmeyin Allahın izni doktorların da yönlendirmeleriyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiizi... Küveze girse bile toparlar kısa sürede inşallah...

Ben de çok hareketliyidim hem evde hem işte bebeğim resmen yeter artık dedi ve yatağa kitlendim 3. Haftam dolacak:) 1 hafta daha direnirsem şu erken doğum sıkıntısı kalkarsa benden iyisi yok

bilmiyorum canım valla bana haber vermediler gizem hanım sistem değişti diye

bizim evde balkon yok zaten içerde kurutuyorum çamaşırlıkta

karşı apartmana gidip bi biskrem versek 5 dk yıkansak olarmı deriz

kayınvalidesinin teli yokmu arayında bağlasın şu kızı yatağa başka türlü durmıcak bu

yok ama doktorunun numarasını bulabilirimmmm

benim planım şu ;
eşim zaten sabah 8 akşam 10 yok tekim hep
gündüz su gelirse hemen ararım gelir o arada ben duş alır saçımı düzleştirir makyaj falan yaparım evi toplarım beklemeden hasteneye ama nişan gelirse sancıyı evde çekebilirimm.sıklaştığında eşime haber veririm.su önemli çünkü evde beklenmez su gelirse:26:

1-pembegri
2-ocakn
3-damla17
4-angelif
5-moiraia
6-guelbeyaz
7-cnnm
8-browny
9-mdaa
10-ecemsu1
11-kayraneren81
12-eylül2807
13-mhsezer
14-umut_iklimi
15-uzay100
16-ercelf
17-hevuk
18-lusnica

bol bol dinlen, daha çok proteinden zengin yiyecekler yemeye çalış
inşallah biraz daha kilo alır da zorluk çekmez yavrun

ne kadar güzel yazmışsın
Canım inşallah kolay bir doğumla, sağlıkla alırsın alimizi kucağına

hepsi çok güzel olmuş, Allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Burdayımm kızlarrrr
Doğurmadım daha
Dün gece geldik eve halamdan
Haftasonu ordaydık ya
Sürekli karnım taş gibi
Sürekli kasılmam var zaten adet sancısıyla beraber
Acaba açılmamı ilerliyo diye düşünüyorum
Yaa perşembe günü gittiğimde açılmam artmamış olsun diyorum
Artmış olcaksada kendi sancımda gelsin diyorum
Suniden korkuyorum :26:
Bugünde temizlik var bizde annem kardeşim falan var
Perşembe günü doğuma alırlar diye tutuştular
Ama bana öle gelmşyo hiç hissetmiyorum perşmbe bişe olur diye
Önce yada sonra ama perşembe diil

bende gelcem senle bende doğurcam bananeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…